Foto via VoxNews

Wat de Italiaanse regering en televisie voor u verbergen: Op het quarantaineschip “Azzurra” werd direct na de inscheping van de illegale immigranten van de “Sea Watch 4” uit Afrika een “disco party” geopend. De Afrikanen vermaken zich met volksstamliederen en dansen ten koste van de Italiaanse belastingbetaler (5.000 euro per persoon/per maand). Zijn dit de arme mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en honger?

Het feest op het quarantaineschip “Azzurra” duurde de hele nacht; illegale immigranten uit Afrika zingen en dansen, terwijl de Italianen het vaak niet halen tot het einde van de maand en de winkels gesloten zijn.

Luxe cruiseschip “Rhapsody” verscheept meer dan 1000 illegale migranten

  Ondanks lockdown - Afrikanen reizen ongehinderd per trein uit Italië - "helpers" betalen tickets
Vorig artikelOmvolking in Oostenrijk: Een kwart heeft wortels in het buitenland
Volgend artikelReeds 62% van de nieuwe ‘Fransen’ komt uit Afrika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Diit is gewoon een plan van de zionistische elite en de vrojmetselarij geonfitreerd door de illiluminati! Het kwaad zelve! We moeten ons dringend orienteren om ons te verenigen voor de laatste slag tegen dit kwaad te voeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in