© Sodacan (BY-SA 4.0)

Voor degenen die aandacht hebben besteed aan internationale zaken, zal het volgende niet als een verrassing komen. Voor anderen, die voor “Team Oekraïne” juichen, zou het volgende echter een gigantische wake-up call moeten zijn. Het is niet alleen Rusland dat Oekraïne aanpakt … het is ook China.

Li Zhanshu is het hoofd van de Chinese wetgevende macht: de voorzitter van het Permanent Comité van het Nationale Volkscongres. Hij is nummer 3 in de rigide hiërarchie van de CPC. Een ZEER grote vis.

Waar was meneer Li vorige week?

Nou, op het Eastern Economic Forum in Vladivostok, Rusland. Hij ontmoette en sprak met de Russische president Vladimir Poetin.

Li had ook een belangrijke ontmoeting met de voorzitter van de Russische Staatsdoema, Vyacheslav Volodin, en andere Doema-leiders.

Dit is wat hij de Doema vertelde. Let goed op:

“Wij zien dat de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten hun aanwezigheid nabij de Russische grenzen uitbreiden, waardoor de nationale veiligheid en het leven van Russische burgers ernstig worden bedreigd (…) “Wij begrijpen ten volle de noodzaak van alle maatregelen die Rusland neemt om zijn voornaamste belangen te beschermen” (…) “Wij verlenen onze bijstand.”

Hoe expliciet is dat?

Nou, de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Poetin hebben morgen een speciale ontmoeting in de marge van de top van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) in Samarkand.

Zij zullen de Speciale Militaire Operatie (SMO) van Rusland in Oekraïne IN DETAIL bespreken. Vooral de volgende stappen.

Daarna kunnen we misschien vaststellen wat Li bedoelde toen hij zei: “Wij verlenen onze bijstand.”

Via Hal Turner

  Zoek een schuilkelder op

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Duitsers lachen nu niet meer – Rusland stopt de gastoevoer door belangrijke gaspijpleiding naar EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrouwen in kabinetten en directiekamers
Volgend artikelRusland geeft VS/NAVO laatste waarschuwing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Een zorgelijke ontwikkeling zacht uitgedrukt. Die Brusselse en Haagse criminelen gaan ons in een kernoorlog duwen. Daarom zeggen ze tegen ons dat gaan ze met die oorlog door tot als Rusland wordt vernietigd. In Brussel en in Den Haag zorgen ze goed voor zichzelf. Ze hebben kernkelders met alle voorzieningen. We niet. Als we die agressieve beest in Brussel niet stoppen komt kernramp

  • Lees de openbaringen nummer 6 eens, ze gaan heel erge spijt krijgen en een hele erge spijt want ik denk dat ze in de val gelokt worden met hun veilige kelders. Wat daar dan gaat gebeuren mag joost weten, maar veilig zijn ze daar niet ze ze gaan bidden en smeken dat de rotsen op hen mogen vallen.

 2. Gevaarlijke ontwikkeling mijns inziens, ben benieuwd of Biden administration o.l.v. Barack Obama en Kamela Harris op de rem gaan trappen om nog meer wapens, financiële hulp en militaire experten naar nazi-Oekraïne te sturen, als het waar is en de intenties waar zijn, dan wil ik het eerst zien en dan geloven.

  • Adriaan,
   Tot nu toe lijkt het Westen tenkoste van alles hun zin door te willen zetten en dat is de vernietiging van Rusland als geheel, zeker zorgwekkend, het moet blijkbaar ontaarden, maar waar gaan we dan heen als ook China mee gaat doen, het Armagheddon ?

   • flardinga september 15, 2022 at 19:50

    Als China mee gaat doen, dan is het een fluitje van 1 cent, maar niemand weet de gevolgen en het prijskaartje wat daaraan hangt, denk dat de Verenigde Staten zich wel twee keer bedenken om kernwapens tegen beide landen in te zetten, denk ook dat er iets anders achter zit dat China zijn medewerking verleent aan de speciale operatie Z, misschien helpt Rusland mee om Taiwan aan het vaste land van China toe te voegen?

    • Ja, begrijp natuurlijk ook wel dat hun een alliantie hebben met Taiwan en Oekraïne visa versa, bizar dat niemand voor enige vorm van vrede en rust in de tent wenst te gaan, zou voor zoveel landen, volkeren een hoop leed en ellende, lijden verhelpen maar ze, het Westen lijkt wel compleet doof en blind tegelijk !

     • Ik denk dat ze met elkaar, alle landen, onder één hoedje spelen, met als de Nieuwe Wereld Orde. Ze zijn allemaal zo rot als een mandje, en kijken niet naar mensenlevens. De grootste genocide is thans bezig, en dat wereldwijd.

    • Taiwan is en hoort bij China, meer dan 50% van de bevolking denkt en wil dit ook, meerderheid van van de bevolking heeft een bloedhekel aan de Amerikanen, maar dat hebben heelveel landen, mooiste was Amerika volledig te vernietigen maar dat doen ze zelf wel.

    • @Cas,
     Ik bedoelde het natuurlijk op een andere manier, gaat dit ontaarden in de vernietiging van de aardkloot en alles wat daarop leeft, ben geen theoloog van de Bijbel vandaar .

  • Wàt als China één miljoen soldaten en Noord-Korea eerst 100.000 en nadien ook één miljoen soldaten naar de Oekraïne zal zenden ??? Wordt dan héél Oost en nadien héél West-Europa veroverd ????

 3. Noord Aarde en Zuid Aarde. Er gaat niks ploffen. Dat komt pas veel later. Als de parasieten gaan knokken over de ‘ruimte’ die nog geen vlaggetjes heeft.

 4. Beste mensen

  De Draak heeft zowel Amerika als Europa al lang en breed opgeslokt

  De Draak bepaalt over de hele wereld wat er wel en niet mag gebeuren
  Alle anderen spelen gewoon het spelletje op commando van de Draak mee
  Voor Spek en Bone

  Zoals de Draak het wil
  Neem Nederland
  Heeft de Draak nou Ado wel of niet
  opgekocht ??
  Vraag in Uzelf en denk heel ver na

  Conclusie
  Heeft de Draak misschien alle
  Parlementen , Kabinetten en alle Wetten van alle landen opgekocht ??

  Van op èèn land na ja
  Zeker weten van wel

  Dat , die ene land staat nu te wankelen

  Als mensen nog steeds in lui lekkerland verder door hun roes gaan uitslapen
  Dan is de heele wereld snel verkocht aan de negatieve zijde van de munt eenheid

  Met als gevolg alles en iedereen een slaaf van een handjevol Super Dictators
  Duivel-Gods of God-Duivels bezetenen
  Gespleten tong syndroom

  Daarom
  Beste mensen
  Leer Uzelf kennen
  En ken daarmede de Godheid in U

  Laat U niet in slaap sussen
  Met listen

  Een Draak heeft hypnotiserende betoverende ogen
  Zie stap de Casino’s binnen en kijk op de Grond
  Wat ziet U daar meestal ???
  Juist ja
  De Economie draaid zoals de Draak het wil
  Niet anders

  Er zijn vele kinderlijke tekenfilms als voorbeeld zoals
  De Avatar
  Dragon Boll en velen meer

  De Paplepel !!!
  En voeren maar …..

  Op de Satansbox ookwel TV genoemd
  Alle kinderen dwingen erachter te gaan zitten
  Zo niet dan …..

  Stop hun een telefoon in de hand
  En zie
  Wat zijn die dan ineens rustig en zoet

  Gezegde :
  Boontje komt om z’n loontje

  Dank U

 5. Logisch.Je laat je bondgenoten niet in de steek.
  Per slot van rekening heeft europa en USA de Oekies geactiveerd en geholpen; nou eens kijken wat de cheneesjes doen….
  Paar millioen soldaatjes sturen?

  het is logisch; Rusland vertegenwoordit in EU het communisme; China in Azie.

 6. Kan ook mentale bijstand zijn. China gaat geen wapens of manschappen sturen, uitgesloten. Bovendien gaan ze samen de strijd aan met de Amerikaanse hegemonie en de dollar, dat is ook bijstand. Meerdere landen zullen aansluiten.

  • Jij begrijpt het. Trump is momenteel president, Biden een acteur, en werkt samen met Xi en Poetin. Dreigingen zijn om wakker te schudden en het Europese regime door het volk de deur uit de knikkeren. Queen Elisabeth 8.9 overleden, 17 (Q) dagen rouw is 24.9 een EMP aanval en 10 days of darkness.

   • Laten we hopen dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren alvorens de winter zijn intrek doet… scheelt weer een hoop mensen levens….
    Nu nog GESARA/NESARA en dan mag iedereen terug naar zijn geboorteland om het vrijkomende bedrag in ontvangst te nemen…. Lost dat probleem zich wereldwijd ook weer op, op onze mooie platte aarde… 😉

 7. Nederland zit niemand op te wachten behalve een paar 100.000 islamitische wandelaars uit allerlei zandbakken op zoek naar huis met uitkering en zorg zonder werk of enige premie betaald te hebben.

  • Beste mensen

   Niet zoveel klagen alstublieft
   De ziekenhuizen worden momenteel hoofdzakelijk bemand door islamieten

   Men mag hopen om niet ziek te worden
   Als anti islamiet zijnde personen
   Immers mensen zijn mensen
   Sekten Doolhoven komen Naderhand

   Dank U

   • Ja was mij ook opgevallen dat het blanke personeel bij weigering van de vax is gaan lopen voor het grotendeels uit ziekenhuizen en dat er nu ongeschoold islamitisch en pools grut rondloopt op klompen. Ik bedacht mij ook, toen ik ze zag lopen in een ziekenhuis in mijn stad, hier kom ik niet meer. Iedereen weet dat polen die slecht nederlands spreken niet in een ziekenhuis thuishoren en al zeker geen verpleegopleiding hebben gehad, dat kennen ze niet in polen het oplichters land. En iedereen weet ik ook dat moslimvrouwen niet slim genoeg zijn om een verpleegdiploma te behalen, tenzij het laaggeschoold is op lager beroeps niveau. Nee dank je,ik pas er ook voor.

 8. Part of the scare event die eraan zit te komen….
  europa zal het nooit winnen van supermacht Rusland en al helemaal niet als de steun van China er is.

  Kansloze missie voor vd Leyen… ophangen dat gespuis…

 9. Als ze er allemaal inzitten zijn we pretty fucked hier. Hopen op pact Rusland,China die dollar alleen vaarwel zeggen, de bufferlanden herstellen en verstandige mensen sturen naar Rusland om handel op te starten en afrekenen met de gestoorde westerse Elite hier met hun klimaat en transgender,grooming terror shit en hun geld,land en eigendommen afpakken en ff westerse reset doen naar autonome landen met soevereiniteit. Zo niet en zitten ze er echt allemaal in is dit een buitenaards of duivel dictaat dat wordt opgelegd en zijn we ook fucked. Kloppen zoveel dingen niet…schiet mij maar lek. Bv : Rusland : Eastern Economic forum? China: heeft geen baat bij een maatschappij hier zoals zij zelf hebben,krijgen ze te grote concurrentie. Dat Co2 verhaal lijkt wel soort terraforming wat dus buitenaards zou kunnen worden opgedrongen. De-populatie en modificatie mens evenerns en een feit…Ik hou alles open…Sta echt nergens meer van te kijken in dit leipe theater…Voor mij staat inmiddels ook 100% vast dat we goed zijn voorgelogen zijn met ww1 en ww2. Allemaal georchestreerd door freemasons en cabal, hitler was ook gewoon maar hun puppet. Miljoenen mensen even geswiped aan beide kanten. En dan die fucking zuidpool waar een Schwabland is en een Rothshildgebied, omikron islands, en corona islands,en de nazi’s in jaren 40 die kwamen er al met een boot met Schwab in de naam met hun occulte SS divisie.. Ik heb veel onderzocht afgelopen 2 jaar..Geloofde ooit 9/11 wat een fucking joke..

  • Pearl Harbour: de USA had al 2 maand vooraf de informatie van komende aanval; dus commandeerde ze hun vliegdekschepen weg, maar gaven de lokale legerleiding geen info.
   De aanval kostte 2–3000 doden—en het doel was bereikt; USA ging de oorlog in.

   9/11 was een symposium van de beste explosieven experts ter wereld.
   Er was aanval op 3 torens; maar met 2 vliegtuigen.
   20.00: CNN meldde aanval op toren 3. Om 21.00 werd die opgeblazen; iedere meter springstof.
   Vliegtuigje? nee hoor.

   In geen 1000 jaar konden de vliegtuigen de schade veroorzaken die er was. Daarvoor waren er vooraf geplaatste speciale explosieven nodig, die alleen verkrijgbaar waren voor de staat.

   Doel: oorlogen starten in Noord Afrika.
   —————-
   Alle wapens achterlaten in Afghanistan.van straaljager tot pistool.
   Doel: oorlogen in Azie starten.

   Nazi op de troon in Oekraine. Doel: oorlog starten in Europa.

 10. In mijn ogen is Rusland een groot, ouderwets land, niet te ver ontwikkeld.

  Maar dat zij superwapens hebben is te danken aan het feit, dat ze de ideetjes van lager personeel serieus nemen.
  Zie: het idee en de ontwikkeling van de AK47, en het succes ervan en de reden ervan.
  In west europa zou dat NOOIT kunnen gebeuren; in USA ook niet.

  In USA: wie vond de massa–en verbeterde productie van de .50 uit? General Motors.
  Wie vond de liberty schepen, landings vaartuigen uit? Een schroothandelaar.

  Nu: in Irak en Afghanistan de “warthog” en de C130 de meest effectieve oorlogsvliegtuigen; en goedkoopste per kill; en oorlogsvliegtuigen uit WO2; voor steun tot 10 meter voor eigen troepen.

  Het leger wil de F35–duur en waardeloos

  Rusland is een deel van europa. Dat het overwegende geloof ortodoxie is, maakt dat het vasthoud aan gevestigde waarden, wat zekerheid bij armoede en elende biedt.
  ————
  Amerika is samengesteld uit misdadigers die uit Europa getrapt werden, en andere rotzooi, die eerst 50 millioen indianen afmaakten, ook met biologische oorlogsvoering.
  En genetische informatie is nog steeds zichtbaar in hun oorlogzucht.

  Daarnaast: vlgs NL meetdata zijn ze een derde wereld land (verbaast me niks) meer dan 20% is analfabeet, en meer dan 20% leeft n armoede.

  De wetgeving en uitvoering is nog slechter dan in NL; BLM en Antifa mochten moorden verkrachten brandstichten plunderen: geen strafvervolging; wel bewijs.

  USA is in een neerwaartse spiraal, qua ontwikkeling, moraal.
  ——————————————
  Rusland is een deel van Europa; en op dit moment zou het geen kwaad kunnen dat te erkennen.
  Bovendien een goede vakantie bestemming voor de linksen met speciale hotels: gulags in Siberie…in hotel Calefornia stijl.

  • Amerikanen zijn gewoon dom, elke knappe kop in dat land is gekocht of ontvoerd, zelf kunnen ze niets. En even over Rusland deze heeft de modernste wapens en zal deze straks ook inzetten, ik zeg liever vandaag dan morgen, vernietig de Navo en zijn aanhangers.

  • Jouw ogen Pierre? Misschien dat je toch naar Pearle moet gaan krijg je er 1 extra. Rusland beschikt over hypermoderne wapens waar het Westen niet aan kan tippen. Beste schakers kwamen en komen nog steeds uit Rusland. Heb je wel Russische literatuur doorgenomen of is dit wat te hoog gegrepen voor jou. De USA heeft knappe koppen van Europa gelokt om bij de USA te komen werken tegen betere condities de zogenaamde braindrain. Mijn advies Pierre is begin nooit met jouw opmerking met “in mijn ogen” want dat houdt teveel subjectiviteit in.

 11. “Wie vond de liberty schepen, landings vaartuigen uit? Een schroothandelaar. ” ….in de oudheid werden er schepen gebouwd voor precies dit doel, landingen..

 12. Ik ben op zoek naar een interview met een Belgische oud burgemeester die rond deze eeuwwisseling zag dat er dingen niet klopte in deze wereld. Ik heb helaas door omstandigheden de eerste 20 minuten gezien en ben het toe kwijt geraakt. Ik hoop dat iemand dat interview heeft gezien. Alvast bedankt voor het meedenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in