© britni scott op Unsplash

Epidemioloog en cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwde dat het totale aantal doden als gevolg van de COVID injectie hoger zou kunnen zijn dan de gevolgen van sommige oorlogen.

Tijdens zijn toespraak op het OPTIMIST (Offering Preventive Therapeutic Interventional Medicines Increasing Safety & Trust) Bahamas COVID-19 Town Hall vorige week, legde McCullough uit hoe nieuwe wetenschappelijke papers naar buiten komen waaruit blijkt dat het aantal doden in de V.S. ten gevolge van de injecties veel hoger zou kunnen zijn dan het VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) heeft gedocumenteerd, schrijft Newswars.com.

“[Een paper] concludeerde dat de bovengrens van een betrouwbaarheidsinterval voor sterfgevallen zou kunnen oplopen tot 187.000 Amerikanen die hun leven verliezen na vaccinatie. Zo erg zou het kunnen zijn,” zei McCullough.

Onder verwijzing naar de VAERS-gegevens legde McCullough uit hoe ernstige bijwerkingen ontstonden in vele delen en organen van het menselijk lichaam waar de deeltjes van het COVID-19 vaccin gevonden werden.

“Ik kan u zeggen dat als u naar dit VAERS-rapport kijkt met 12.000 Amerikanen die gestorven zijn, vrijwillig na het nemen van een injectie met het COVID-19 vaccin, erger is dan een oorlog. Het is erger dan de meeste oorlogen,” zei hij, eraan toevoegend dat “86% van de meldingen gedaan wordt door een dokter, een verpleegster, of een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die denkt dat het vaccin het probleem veroorzaakt heeft.”

De OPTIMIST groep, bestaande uit artsen, juristen en andere medische beroepsbeoefenaren, legt uit dat het geen “anti-vax” groep is, maar dat zij het publiek wil voorlichten over alternatieve COVID bestrijdingsstrategieën naast de “alleen vaccin” strategie:

  Orban bekent kleur: "Het zal prik of dood zijn voor anti-vaxxers"

OPTIMIST is een geëngageerde groep van doktoren, medische professionals, predikanten, advocaten en bezorgde burgers die zich verenigd hebben om een uitgebreid protocol in de COVID-19 strijd te promoten, dat het gebruik van Ivermectine en andere therapeutica omvat om meer levens te redden.

De groep bestaat om het publiek voor te lichten over de preventieve maatregelen en behandelingsstrategieën die zullen helpen in de strijd tegen het SARS-CoV-2 virus en het herstel van degenen die met de ziekte COVID-19 te maken hebben te optimaliseren. Strategische aanpak van elke fase van de ziekte COVID-19 (contractie, incubatie, acute ziekte en herstel) is van vitaal belang.

De groep is niet van plan politiek te bedrijven of als “anti-vax” bestempeld te worden, maar als bezorgde artsen en burgers die menen dat er grotere maatregelen nodig zijn dan de beperkte “vaccine only”-strategie.

Bekijk het volledige evenement:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProtesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende Beelden
Volgend artikelLees deze tekst, als u Europeaan bent zal zij u pijn doen, u zult lijden, maar u moet haar lezen – “Wat u nu ziet is de dood van Europa”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in