Screenshot

Zaterdagochtend hing het gebouw van de NOS vol met 14.445 post-its. Elke post-it staat voor één sterfgeval in verband met het Covid-“vaccin” in 2022. Demonstranten verzamelden zich voor het gebouw met spandoeken waarop stond: “NOS = nepnieuws”, “eerlijk onderzoek naar oversterfte”, “NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw, wij zijn jullie leugens beu”, “stop met liegen” en “stop de censuur”, bericht RAIR.

Op de post-its stonden ook teksten als “plotseling dood”, “hartfalen na injectie”, “plotseling het nieuwe normaal” en “Pfizer-rapport”. Daarnaast werden namen genoemd: “Jonathan, 42 jaar”, “René is dood”. Tussen de post-its stonden op sommige blaadjes: “media = virus”, “media stop met liegen”, en “gekochte journalisten”.

Een gebruiker van sociale media verklaarde: “Hilversum. Ruim 14000 post its op het NOS gebouw. In verband met de oversterfte in 2022. Vele blaadjes met voornamen van mensen, die onder de 60 jaar gestorven zijn.”

Op zondag 29 januari hielden Canadezen een soortgelijke demonstratie voor hun nationale regeringszender CBC in Ottawa over dezelfde kwesties.

Tijdens covid werd elke ‘covid-dode’ met veel tamtam aangekondigd. Na de uitrol van de covid-“vaccins” zijn er echter veel meer mensen plotseling gestorven dan verwacht, maar nu zwijgen het nieuws en de regering. Vooral landen met een hoge vaccinatiegraad worden getroffen door oversterfte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

  Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona - hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

Lees meer over:

Vorig artikelWeer een EU-falen – Handelsreus Trafigura: “Schaduwvloot” voor Russische olie bereikt 600 schepen
Volgend artikelNadert de oorlog in Oekraïne het Culminatiepunt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Het is de taak van politieagenten om vele hoofdredacteuren en redactieleden op te pakken.
  Anders maar vanuit hun vrije tijd burgerarresten verrichten. Ook die hoofdredacteuren van vele
  mainstream media die inmiddels zijn opgestapt.
  De politie kan nog wat goed maken.

  • Ape,
   Het politieapparaat dient altijd de belangen van een bepaalde groep mensen, dat weet je toch wel, zijn denk ik weinig autonoom denkenden onder de agenten te vinden hoor, zij volgens juist slaafs alle opdrachten op, daardoor zijn er in Nederland verhoudingsgewijs zoveel Joden opgepakt en vermoord,vergast.

  • Gaat niet gebeuren politie is zo corrupt als de neten mijn oom zei vroeger al wie te lui is om te werken en te laf om te stelen gaat naar de politie🧐🤔🤣🤣😂🤣🤣🖕💉

 2. De msm-journalisten menen dat het hun recht is om naar eigen goeddunken op alles en iedereen kritiek te geven maar beschouwen het als ‘not done’ als ze zelf onderwerp van kritiek worden, want deze übermensch-journalisten leven in de waan dat ze boven alles en iedereen staan.
  MSM journalisten van beroep zijn ‘professionele’ leugenaars en manipulators.

 3. De politie heeft hard meegewerkt om de demonstranten die protesteerden tegen de coronamaatregelen als zeehondjes neer te knuppelen.
  Van de politie moet je in dezen écht geen hulp verwachten.
  Politieagenten zijn als ROBOTS.
  Ze doen wat ze gezegd wordt.
  Befehl is Befehl.
  Ze verschillen daarin in geen enkel opzicht van DRONES.
  Onze Femke Halsema kan daar alles over vertellen.
  De boeren zijn ook door de politie als vee behandeld.

  • 100% correct… politieagenten zijn menselijke robots, ze worden geselecteerd en getraind op hun leegte en blinde volgzaamheid. Het is schokkend als je met ze probeert te praten. Hun mens, hun ZIJN, is helemaal weg. Pas als ze naar huis gaan SPELEN ze weer mens. Ze voeren blind misdadige orders uit en gaan dan vrolijk BBQ’en. En zo zijn heel veel mensen momenteel. Blind volgen en kwaadaardige orders uitvoeren… WANT ZE MOETEN DE HYPOTHEEK/HUUR BETALEN EN ZE WILLEN LEUKE DINGEN DOEN. Robots, Transhumanisme, THE BORG zijn hier, assimileer of sterf.

   • Juist ! En hier kan ik mooi op in haken… Dit zelfde zal in de toekomst ook gaan gebeuren met alle Joden, Christenen en niet gelovigen die het merkteken van het Beest hebben geweigerd te nemen. Die covid prik was slechts een voorafschaduwing van het werkelijke teken van het Beest waar de Bijbel ons voor heeft gewaarschuwd. Let op de gelijkenissen die er zijn tussen de covid prik en het merkteken van het Beest waar in openbaring over wordt gesproken. Covid prik is (voor) teken van het Beest.

   • ACAB noemen draagt op geen enkele manier bij om misschien wel meer politiemensen aan de kant van de strijdende burgers te krijgen.
    Als je zo gelovig bent, dan snap ook niet waarom sommigen zo totaal fel tegen politie zijn.

    Hetzelfde met politici die puur om hun uiterlijk of privéleven worden gedegradeerd tot heks of weet ik veel wat. Daar waar de macht zit, daar heerst de ijdelheid.
    Je moet vooral deze personen tegen de haren in strijken…..nee.

    • De Staat zijn huisslaven (van de het ras dat de Overheid beheerst; de Homo Capensis zoals The Rochilds, Jacob o.a.) en de rest van de bevolking wordt gezien als veld slaven.

     Dat gaat de komende tijd veranderen wanneer the massa wakker wordt.

     De Kritische massa is wakker.. nu de rest van de mensen die in hypnose zitten nog.. en het komt dichtbij voor ze…. er slapen er nog veel maar ze worden straks wakker…. en dan wordt het spannend…

 4. Op zich goede actie, hoewel wat laat. Maar heb zo mijn bedenkingen. Zou je zomaar es effe dat terrein op komen zonder beveiliging terwijl ze weten dat ze al eerder zijn belaagd en een poosje terug de stickers van hun auto’s af hebben moeten halen.

   • Absoluut, lijkt wel ’n film. ook zijn er nog andere manieren om nos het zwijgen op te leggen. Max Igan van de Crowhouse begreep ook niet dat er geen techneuten opstaan die met zendapparatuur of wat ook de mainstream plat kunnen leggen e.d.

   • Precies dus dat. En zoveel post-its op de ramen plakken, kost uren. Of je moet met 10.000 man tegelijk alles erop plakken. In beide gevallen had politie al binnen een kwartier er gestaan en iedereen afgevoerd, waardoor men de kans helemaal niet had gekregen dit zo uit te voeren.

   • Omdat de zwarte handen al lang de technologie in handen hebben om de bevolking rustig te houden.
    Niet alleen maar middels mainstream-nieuws propaganda.
    Als hersengebieden echt zo afzonderlijk van elkaar werken (emotie, redelijkheid, overleven, etc), dan is men er 25 jaar geleden al in geslaagd om op een bepaalde manier voor kortsluiting te kunnen zorgen in hoofden van mensen die écht aan actievoeren dachten.
    Dit is honderd jaar geleden al getest op apen, muizen etc.

    Led-verlichting, nieuwe kunstmatige straling, intonatie van stemmen, films, mode, kleur, geur etc.
    De massaconsumptie-sector heeft altijd al ingespeeld op die laatste vijf.
    Vooral met het weghalen van dingen die burgers eerder een enorm goed gevoel gaven.
    Deze technologieën worden weer naar boven gehaald wanneer burgers het verleden hebben vergeten/laten rusten of als er nieuwe generaties komen.
    Dan worden de formules weer toegepast.

  • My gut feeling zegt dat dit ook allemaal weer ‘staged’ is; poppenkast. De papiertjes zitten mij veel te netjes en te massaal op de ramen. Een paar mensen die mooi geprinte spandoeken vast houden (geen zelfgemaakte spandoeken op lakens ofzo en niet hele groepen mensen) en erg voor de foto klaar staan. Onderdeel van The Great Reset is ook de volksopstand. Dat moeten ze toch op de een of andere manier stimuleren. Er komen mij nu in ene teveel zogenaamde lijken uit de kast vallen. Dat ze vallen, prima. Maar het verloopt allemaal te gelikt.

   • bedankt voor de link maar hoewel best indrukwekkend blijft het toch vreemd. En heus er zijn genoeg politiemensen die het niet eens zijn wat er allemaal gebeurd, die komen alleen zelfde in beeld.

   • Wat ook opvalt is dat… er géén namen op de briefjes staan… slechts “RIP” of een kruis…. etc. Lijkt me niet handig als het om echte stergevallen gaat..

    Bijzonder wel..

   • Laat dezen maar. Mensen die het NOS-gebouw beschermen hebben sowieso bloed aan hun handen.
    Het lijkt mij niet best om zo’n iemand te zijn.
    Ik wens hun alle sterkte toe.

  • Ja, dat kan gewoon
   Ze hebben geen permanente politiepost of iets daar, alleen beveiliging in de gebouwen
   Dit soort dingen zijn al vaker gedaan, het gaat om het verrassingseffect

  • Die hoeven niet worden ingespoten met gif want dat zijn de nuttige idioten die dit spel leiden.Zij hebben vrijstelling of zoiets!

   • Rutte en H. de jonge EN MEELOPERS IN DE KAMERS waren te jong toen de spuit een feit werd en lieten oudere mensen voor gaan!??? Echter de schapen die toch die spuit gingen halen waren bang en meelopers en handelden uit eigen belang met de meute Ik kreeg van een meeloper nog naar mijn hoofd geslingerd dat ik niet goed bij mijn hoofd was om dat niet te doen Echter nu nog vermijd ze mij uit schaamte Ook de leden van mijn koor durven er niet meer een woord erover te reppen dat ze mij geweigerd hebben om in die periode binnen te treden in het rpetitie lokaal tenzij ik mij iedere keer liet testen echter zij allen hebben toen corona opgelopen na die spuit

 5. hele goede actie voor de overledenen kan ook moordenaars, landverraders pedofiele ,ratten enz bij geschreven worden en willempie de land verrader van oranje

 6. Mainstream media zijn ‘leugenmachines’ op industriële schaal.
  Een heel kleine media kliek, die over disproportioneel veel macht beschikt om het publiek massaal te ‘informeren’ (eufemisme voor ‘manipuleren’) en de politieke agenda te bepalen en naar hun hand te zetten, vormt een regelrecht gevaar voor de democratie. De mainstream media zijn de laatste ‘heiige huisjes’.

 7. Bewust vanavond “het nieuws” bekeken. Nee wordt niet genoemd. Kan dus idd tweeledig zijn. Fake omdat bewakers niet optraden en ook geen politie werd geroepen (vreedzaam demonstreren?). Fake omdat dit in Canada ook gebeurde en dus wellicht behoort tot het plan om de wappies weer in een verkeerd daglicht te zetten en zo het startsein tot opruien/opjagen van de wappies te geven.
  Maar kan wel waar zijn en daarom doodgezwegen. En idd zo’n 14.000 briefjes plak je niet zo maar even. En dan hebben we het nog niet eens over de winst die de firma van de briefjes maakt. Zouden daarover ook Kamervragen ontstaan.
  Benieuwd naar de krant morgen en of er zondebokken worden “gevonden”.
  Overigens Rutte zei vanavond in een andere zaak dat vrijheid van meningsuiting in een staat van groot belang is. Hu?
  Waarom dan die hetze als waarheden boven tafel komen via diverse kanalen? We moeten die man toch eens wijzen op zijn telkens weer verwarring veroorzakend gedrag. Misschien trekt hij er nog eens lering uit, alhoewel ik dat niet geloofwaardig vind.

 8. 40 jaar of daar omtrent was het NOS journaal het enige nieuws waar je op vertrouwen kon, althans, grotendeels. Tegenwoordig is het een lachertje, tabloid info en “nieuws” wat er werkelijk niet toe doet. Willem Alexander doet een dansje? is dat nieuws wat de mensen écht weten moeten? Nobody gives a shit. Ik heb voor de NOS maar één goede raad, als jullie een hele dag alleen maar prietpraat weten te melden, zet dan gewoon in het venster: “Vandaag geen nieuws!” want het onnozele gelul wat jullie als nieuws brengen heeft het niveau van het basisonderwijs en over het algemeen ook doorspekt met taalfouten die je alleen op dat niveau nog mag verwachten.

  • Geen idee, kijk zelden, maar ook die zijn gekocht door de Billy’s (biljetten) van de “grootgrutters” van deze tijd. Zag indertijd een artikel waar al betalingen van miljoenen aan diverse Media in NL zichtbaar werden. En ja, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.
   Net een artikel gelezen met o.a. feiten over achtergronden, misleiding van de mensheid en verbanden wat er speelde en speelt. Zie https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/op-weg-naar-de-ware-christos/

  • Neen,,,,, want die werden meteen voor de rechters gesleept er werd wel op de Duitse tv vaker er mee gespot en verdraaid dat de overheden een corrupte bende waren maar dan in een frivole zin samenstelling Echer ook de Duitser kampt nog steeds met 80 jaar schulgevoelens verleden en komt niet meer uit de luie stoel Neo nazies zijn opgeruimd en verboden die zich verzette tegen de komst van miljoenen buitenlanders maar Merkel heeft ze de mond met geweld toe te passen

 9. Respect voor deze dappere actievoerders. Ook respect voor Frontnieuws die het echte nieuws op een goeie manier blijft brengen ! 🙏👏

  • On-gehoord Nederland vraagt leden. Lidmaatschap € 10,00 per jaar.
   Was reclame rond het nieuws gisteravond op NPO1. Vond ik wel sterk. Reclame maken voor oprecht nieuws op een zender die z’n ziel verkocht heeft om de mensen te misleiden.

 10. Is er ook een video dat ze de papiertjes opplakken daar en ermee bezig zijn urenlang , zodat we dat echt kunnen zien ? Of dat dan net toevallig weer niet ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in