Pixabay

Het is het meest 2020s ding in de wereld dat er een actieve genocide aan de gang is en het zijn de mensen die ertegen zijn die nazi’s worden genoemd.

Gaza is niet een van die kwesties waarbij je de mening van de andere kant moet respecteren. Het steunen van een genocidaal bloedbad is voor niemand een acceptabele mening. Dit is het waard om de gevoelens van mensen te kwetsen. Het is het waard om vrienden over te verliezen. Het is het waard om het Thanksgiving diner te verstoren, schrijft Caitlin Johnstone.

Iedereen die naar deze cijfers kijkt en nog steeds tegen een staakt-het-vuren is, zegt iets belangrijks over wie hij als persoon is. Ze zeggen dat hun geweten niet goed gevormd is. Dat ze zich nooit tot volwassen volwassenen hebben ontwikkeld. Dat ze hun tijd op deze planeet hebben verspild.

Ah shit jongens, we moeten Israël door laten gaan met het vermoorden van duizenden kinderen, het blijkt dat als je heel hard je ogen dichtknijpt bij de zin “van de rivier tot de zee”, de woorden veranderen in “genocide op de Joden”.

Het is juist om op te roepen tot de afschaffing van de moorddadige apartheid etnostaat Israël, op dezelfde manier waarop het juist was om op te roepen tot het einde van apartheid Zuid-Afrika. Alleen door de meest vastberaden mentale gymnastiek klinkt de oproep om alle Palestijnen te bevrijden van apartheid, moord en misbruik vanwege hun etniciteit als een oproep tot genocide op Joden.

  Israëlische strijdkrachten schoten hun eigen burgers neer, zegt overlevende van kibboets

Een staat die voor zijn bestaan om de paar jaar een massamoord op kinderen moet plegen, is geen staat die zou moeten blijven bestaan.

Het is een gek toeval hoe het bombarderen van Hamas in ambulances, ziekenhuizen, moskeeën, scholen, vluchtelingenkampen, watertorens en gebouwen vol met kinderen door Israël er precies hetzelfde uitziet als wanneer Israël alleen maar burgers zou afslachten met bommen.

Dit geloof dat het prima en goed is voor een regering om duizenden kinderen te blijven afslachten totdat haar vijanden haar geven wat ze wil, is zowat het meest kwaadaardige standpunt dat je je kunt voorstellen dat iemand kan innemen. En het is heel erg mainstream onder Israël-apologisten.

Ik schrijf al jaren over het moorddadige buitenlandse beleid van de VS en haar handlangers Australië en het Verenigd Koninkrijk, maar wanneer Israël begint met het afslachten van duizenden kinderen, zeggen de verdedigers dat ik een haatdragende fixatie op Israël heb omdat ik erover schrijf. Deze mensen zijn belachelijk en verdienen het niet om serieus genomen te worden.

BREAKING: Bronnen zeggen dat sommige Hamas-strijders mogelijk gewond zijn geraakt bij kruisvuur van Israëlische luchtaanvallen op kinderen en burgerinfrastructuur.

Je begrijpt het niet man, Hamas gebruikt menselijke schilden. Echt heel geavanceerde menselijke schilden, het soort waarbij er niet eens Hamasleden in de buurt zijn. Het is gewoon 100% menselijk schild met 0% strijders, het meest veilige soort schild dat er is.

  Zal het conflict tussen Hamas en Israël uit de hand lopen?

Iedereen die pleit voor de-escalatie en een staakt-het-vuren wordt altijd beschuldigd van verraderlijk loyalisme aan de andere kant. Altijd, altijd, altijd. Het gebeurde met Oekraïne, en het gebeurt weer met Gaza.

Vanaf het begin van de oorlog in Oekraïne werden degenen onder ons die opriepen tot vredesbesprekingen ervan beschuldigd Poetin-minnaars en Russische agenten te zijn. Bijna twee jaar en bergen menselijke lijken later begint de VS druk uit te oefenen op Kiev om een vredesakkoord te accepteren dat vrijwel zeker slechter zal zijn dan het akkoord dat aan het begin van het conflict werd aangeboden.

Al die dood en verderf, voor helemaal niets. De enigen die van die nachtmerrie hebben geprofiteerd, zijn de oorlogsprofiteurs die enorme fortuinen hebben binnengeharkt en de imperiummanagers die het hebben gebruikt om hun geostrategische agenda’s in Eurazië te bevorderen. Degenen onder ons die opriepen tot vredesonderhandelingen hadden objectief gezien gelijk en degenen die ons uitschelden en beschuldigden van verraderlijk Kremlin-getrouwheid hadden objectief gezien ongelijk.

Degenen die jou een antisemitische baby-kokende terroristenliefhebber noemen omdat je een staakt-het-vuren steunt, hebben het op precies dezelfde manier en om precies dezelfde redenen mis. Alle argumenten die nu tegen vrede worden aangevoerd zullen uiteindelijk alleen de rijken en machtigen dienen, ten koste van onpeilbare oceanen van menselijk lijden.

Je krijgt vrede door vrede te sluiten. Zo doe je dat. Je stopt met schieten, je gaat zitten, je voert gesprekken en je sluit deals. De deals zullen niet perfect aanvoelen, omdat ze dat niet zullen zijn, maar ze zullen beter zijn dan duizenden kinderen af te slachten zonder gerechtvaardigde reden en delen van onze eigen menselijkheid te doden in het proces. Je zet je intentie op vrede en harmonie en je begint stap voor stap in die richting te lopen.

  Proxy-oorlog in Oekraïne & genocide in Gaza leggen westerse hypocrisie en moreel bankroet op fatale wijze bloot

Zo eenvoudig is het echt. Iedereen die je iets anders vertelt, liegt ten voordele van de rijken en machtigen.

Ik heb medelijden met Zelensky. De VS die jouw land verlaten voor Israël is alsof je man je verlaat voor zijn eerste vrouw.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Waarom willen Westerse leiders zo graag oorlog met het nucleair bewapende Rusland en China? Het gaat om ontvolking, domoorVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProf. Sucharit Bhakdi: Een horrorscenario speelt zich voor onze ogen af
Volgend artikelMerkwaardig en plotseling gebrek aan diversiteit in nieuwe wervingsadvertentie Amerikaans leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Toch ziet het (de strijd in Gaza) er beter uit dan de vorige keer …

  Witte Phosphor

  Maare …
  Het zijn dystopische beelden
  En catastrofale levens omstandigheden

  • Kunnen wij ons hier niet voorstellen. Ik heb de beelden gezien, het is echt een openluchtgevangenis waar met opgeheven hoofd lopen een misdaad is.

 2. Oekraïne zit nog vol met
  nazi’s en corruptie Israëliërs blijken de zelfde oorlogs tactieken te gebruiken mensen in concentratiekamp op sluiten en daarna deze mensen allemaal uitroeien

 3. Wow, die journaliste Caitlin Johnstone kan de waanzin die er nu gaande is goed verwoorden, geen speld tussen te krijgen, haar zinnen zijn messcherp! Goed artikel!

 4. De Gazanen/hamas zijn dom geweest om in de val te trappen die Israël voor hen had opgezet.
  Voor de rest, het is gelukkig niet mijn oorlog.

  • De 7 oct “aanval” is door de CIA/Mossad en de IDF georganiseerd, met opzet en tot doel om een vrijbrief te creëren voor de onmenselijk gruwelijke massamoord die er wordt gepleegd, als 75 jaar lang! De gemaskerde “Hamas” strijders zijn niets anders dan de strijders van ISIS of Al-Qaida. Allemaal psyops gebleken van de alfabet diensten die de plannen van de sataneonazio-fascisten uitvoeren. Zoals zij zelf stellen is dit een “9/11” voor de Israeliers… En we weten hoop ik inmiddels allemaal wat en waar 9/11 vandaan kwam? Inside-Job!!

   Dat zij daarbij ook veel eigen bevolking hebben vermoordt is deel van de religieuze doctrine (de Joodse Sharia die eeuwen ouder is dan de Moslim Sharia!), die stelt dat zij hun eigen mensen mogen offeren om tegenstanders te kunnen ‘uitschakelen’.

 5. Jammer dat Caitlin Johnston haar verhaal ontkracht door te beweren dat het juist was om op te roepen to het einde van de apartheid in Zuid Afrika. Dat was het natuurlijk niet.
  Degenen die opriepen tot het einde van het noodzakelijke en uitstekend funktionerende systeem van apartheid in Zuid Afrika, waren de communisten.
  En wie waren en zijn de communisten? Juist: hetzelfde volk dat nu Gaza bombardeert omdat ze een kanaal naar de Middellandse Zee willen hebben wat ze miljarden gaat opleveren én controle over het oostelijke deel van de Middellandse zee.
  Zo doen ze dit.
  Ze wilden de blanken weg hebben uit Zuid Afrika. Dat was alles.
  Het ging er niet om om de negers te bevrijden, maar om ongehinderd toegang te hebben tot Zuid Afrika’s bodemschatten met gebruikmaking van de corrupte negers, niet gehinderd door blanken met al hun wetten. En de blanken worden straffeloos uitgemoord door de negers, zoals gepland.
  Zo doen ze dit.
  Ze flikken het zelfde kunstje nu ook weer in de VS. En in Europa. En in Australie. En in Ukraine. Ze roeien de blanken uit nadat ze alles van ze gestolen hebben.
  En ik ben ervan overtuigd, gezien de meedogenloosheid van de uitvoering en de doodse stilte van de msm, dat ditzelfde volk ook de genocide op de mensen van Maui heeft gpland en uit heeft laten voeren.
  Zo doen ze dit.

 6. En niemand denkt na over het volgende: waarom vinden we het in het westen vanzelfsprekend dat in het hele gebied wat vroeger met Palestina werd aangeduid, de staat Israël de feitelijke overheid is, en tolereert dat er in door hen bepaalde gebieden Palestijnen zelfstandig mogen leven (want geen twee staten oplossing), en waarom vinden we het een heel verschrikkelijk idee (van de rivier tot de zee) dat de Palestijnen de overheid is en in hun staat tolereert dat er in door hen bepaalde gebieden Joden zelfstandig mogen wonen? Of vertrouwen we de Israëliërs iets toe wat we de Palestijnen niet toevertrouwen?

 7. “Transparantie”, “Democratie” “Vrede & Vrijheid”… Complot-denkers, Wappies, Nazi’s, Anti-Semiet… Whatever! Het zijn inmiddels Geuzennamen geworden, LMFAO

  Maar het zijn de ’toverwoorden’ van de aanbidders van het Kwaad waarmee zij de mensheid in de val lokken en kunnen manipuleren om te misbruiken voor hun plannen. De hele MSM “Public Relations” propaganda-‘wetenschap’ is er op gebaseerd. Het is ook het ‘raadsel van de omgekeerde retoriek’ die wordt gebruikt om iedereen om de tuin te leiden en voor te liegen met leugens en halve waarheden. Dat wat de massamoorden psychopaten zeggen is nl 180 graden tegenovergesteld aan wat zij doen! Zo worden de schaapjes continue afgeleid en bezig gehouden, om maar niet te hoeven/kunnen nadenken over wat er werkelijk gebeurt.

 8. Het is de hoogste tijd voor de totale ontmaskering.
  “Jaag alle farizeeërs, valse profeten, dobbelaars en schriftgeleerden de straat op, want in de tempel (van waarheid en gerechtigheid) mag voor hen geen plaats meer zijn”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in