Screenshot YT-video

Telkens als ik verifieerbare feiten publiceer over de militaire staat Israël, krijg ik doodsbedreigingen… van christenen! Er worden agressieve lastercampagnes tegen mij gestart. De uitbarsting van haat is onbeschrijfelijk. Waarom? schrijft David Sorenson.

Ik kan de waarheid onthullen over elk ander onderwerp en veilig zijn voor vervolging. Het maakt niet uit wat ik onthul, of het nu gaat over vaccins, banken, regeringen, kindermisbruik, manipulatie van het weer, noem maar op… Het komt wel goed. Maar op het moment dat ik een tipje van de sluier oplicht over wat er werkelijk aan de hand is met de staat Israël, ontvang ik doodsbedreigingen, worden er lastercampagnes ontketend en wordt er een ongelooflijke geest van gemene haat tegen mij losgelaten… door christenen! Ze sturen me e-mails en sms’jes met de meest hatelijke inhoud en noemen me de ergste namen die ze kunnen bedenken.

Waarom is dit? Wat is hier aan de hand?

Waar komt deze haat vandaan?

Wat is het dat ervoor zorgt dat anderszins vriendelijke christelijke mensen plotseling in woedende haat ontploffen en zelfs wensen dat ik gedood zou worden? Is dit de Geest van waarheid en liefde? Komt dit van de bron van goedheid? Nee. Integendeel.

Dit komt uit een zeer duistere bron…

Ik ontving een sms van een beroemde medische professional, die ik heb geïnterviewd en met wie ik documentaires heb gemaakt. Ze is zelfs een paar dagen bij ons thuis geweest. Ik verdedigde haar, steunde haar en deelde haar boodschap over de gevaren van vaccins voor de mensheid. Maar toen ze hoorde over de waarheden die ik over Israël onthulde, stuurde ze me een sms:

“Neem nooit meer contact met me op.
IK HEB JE NOOIT GEKEND!”

Wat is het dat ervoor zorgt dat bondgenoten, vrienden, broeders en zusters zich tegen elkaar keren? Is dit het hart van onze Schepper die pure liefde is? Duidelijk niet. Welke geest is dit? Waar komt deze felle haat vandaan?

De oorsprong van het ware Israël

We vinden het antwoord door te kijken naar de geestelijke oorsprong van de militaire staat Israël. Het zal sommigen die dit lezen misschien verbazen, maar de geestelijke wortels van de moderne militaire staat die zichzelf Israël noemt, zijn heel anders dan de wortels van het bijbelse volk dat Israël werd genoemd.

  De wereld wordt blind gemaakt voor wat er in Gaza gebeurt

Laten we eerst eens kijken naar de wortels van het oorspronkelijke Israël.

Volgens de Bijbel is Israël de naam die gegeven wordt aan alle mensen wereldwijd die de Schepper werkelijk liefhebben met heel hun hart. Israël is geen politieke natie, maar verwijst naar alle mensen wereldwijd die een gereinigd (besneden) hart hebben, die van boven geboren zijn en die wandelen met de Schepper. Dit wordt uitvoerig uitgelegd in de Bijbel, bijvoorbeeld in de brief aan de Romeinen en de brief aan de Galaten.

Israël betekent “koninklijk kind van God”. Het is een naam voor al Gods kinderen.

Volgens de Schrift zijn alle mensen wereldwijd die in God geloven, het nageslacht van Abraham, die de “vader van het geloof” wordt genoemd. Abraham kreeg deze naam omdat hij de eerste man op aarde was die trouw was aan de Schepper, te midden van een goddeloze cultuur die demonen aanbad.

Daarom zei de Schepper tegen Abraham:

“Uit jou zal een groot volk voortkomen, als het aantal sterren”.

Dit volk zou in de voetsporen van Abraham treden, omdat zij net als Abraham trouw zouden zijn aan de Schepper. Zij zouden de familie van God zijn, Gods oogappel, Zijn kostbaar bezit. Een volk dat geen demonen aanbidt, dat niet wandelt in goddeloosheid en perversie, dat geen oorlog en geweld veroorzaakt, maar mensen die leven in mededogen en liefde, die zuivere harten en handen hebben, en die genezing brengen aan de mensheid.

De Schrift zegt dat in feite Christus het ware nageslacht van Abraham is, en allen die in Christus zijn. Ik kan hier 500 Schriftteksten citeren, maar iedereen die ogen heeft kan dit overal in het Nieuwe Testament lezen.

  VS slaat uitnodiging van Israël om WO3 te beginnen af (voorlopig)

De Schrift zegt dat in het oude Israël de overgrote meerderheid van de mensen niet echt Israël was.

De meeste Israëli’s verzetten zich tegen God, waren Hem ongehoorzaam, aanbaden demonen, offerden hun kinderen aan afgoden, deden aan seksuele perversie en volgden alle vormen van kwaad en goddeloosheid. Slechts een heel klein overblijfsel in Israël was werkelijk Israël. (Dit staat overal in Jeremia, Jesaja, Romeinen, Galaten, etc.).

De oorsprong van de staat Israël

Schilderij van de Rothschilds die het Hooggerechtshof van Jeruzalem bouwden als meesterwerk van de vrijmetselarij

Als we kijken naar de wortels van de moderne militaire staat Israël, zien we een heel ander verhaal. Het werd geïnitieerd door een beweging genaamd “Zionisme” die voornamelijk bestaat uit “seculiere Joden”, mensen die de Schepper verwerpen, maar de Joodse identiteit aannemen. Deze beweging werd enorm gesteund door de beruchte familie van de Rothschilds, die bekend staan om hun betrokkenheid bij de vrijmetselarij en het satanisme.

De Rothschilds zijn prominente spelers in de zogenaamde “elites” die streven naar wereldheerschappij. Ze zitten achter het World Economic Forum en andere globalistische organisaties. Zie ons diepgaande bewijsrapport over de agenda voor wereldheerschappij.

Het zijn de Rothschilds die de oprichting van de staat Israël hebben gefinancierd. Het doel van deze staat is om er het centrum van een wereldregering van te maken.

In zijn korte bestaan heeft de staat Israël de volgende kenmerken ontwikkeld:

✔︎ Het is een van de meest atheïstische naties ter wereld.

✔︎ Het is een wereldwijd centrum van pedofilie.

✔︎ Het is een centrum van vrijmetselarij.

✔︎ Het wordt gefinancierd en opgericht door satanisten.

✔︎ Het is gastheer van de grootste pride parade op het oostelijk halfrond.

✔︎ Het martelt honderden kinderen in de gevangenis.

✔︎ Het vermoordt honderdduizenden weerloze mensen.

✔︎ Het heeft Hamas opgericht, zodat het alle Palestijnen als terroristen kan afschilderen, wat hen het excuus geeft om hen massaal af te slachten.

✔︎ Het moet het hoofdkwartier worden van een wereldregering.

✔︎ Het schept op over hoe Israël een testlaboratorium was voor de vaccins.

✔︎ Het was de eerste natie die ongevaccineerde mensen uit de samenleving sloot.

  Israël versus Iran - Is that all there is?

Het zionisme en de staat Israël zijn in elk opzicht precies het tegenovergestelde van het Bijbelse Israël. Ze verwerpen God, beoefenen extreme immoraliteit, streven naar wereldheerschappij en begaan ongelooflijke misdaden tegen de mensheid.

Daarom zijn ultra-orthodoxe Joden wereldwijd sterk gekant tegen deze staat. Het christendom werd echter strategisch geïnfiltreerd in de 20e eeuw, om de steun van de miljarden christenen wereldwijd te verzekeren. Dit werd meestal gedaan door middel van angst en intimidatie, door te zeggen dat Christenen die deze militaire staat steunen “gezegend zijn door God”, terwijl degenen die het niet steunen “vervloekt zijn door God”.

Wat we moeten begrijpen is dat het gebruik van de naam Israël je nog niet tot Israël maakt.

Als we zien dat Israël is opgericht door satanisten, begrijpen we waar de intense haat vandaan komt als de waarheid over deze staat wordt onthuld. Het hult zich in een religieuze sluier, terwijl het in feite het tegenovergestelde is. Aan de ene kant misbruikt het schaamteloos Bijbelverzen om de massamoord op miljoenen mensen te verdedigen, terwijl het de ware boodschap van de Bijbel ontkent dat het Israël van God niet politiek of militair is.

Bekijk deze onthullende film

Ik nodig iedereen uit om deze uiterst onthullende documentaire te bekijken.

“HET MYSTERIE VAN ISRAËL – OPGELOST!

Het toont bewijs voor het bovenstaande en legt uit hoe de wereldwijde christelijke kerk gekaapt werd door de cabal, om de steun van de miljarden christenen te krijgen voor deze militaire staat. Aarzel niet om het te bekijken. En heb alsjeblieft de moed om het wijd en zijd te delen.

Laten we mensen van liefde, waarheid, vriendelijkheid en vrede zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Duitse minister van Defensie zegt dat publiek moet wennen aan mogelijkheid van “oorlog in Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger niet te stoppen – Amerikaanse regering zoekt uitleg – Scott Ritter met genadeloze analyse
Volgend artikelProf. Sucharit Bhakdi: Een horrorscenario speelt zich voor onze ogen af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Beste David Sorenson.
  Het probleem, dat jij volgens mij dan ook prima beschrijft, komt er op neer dat; alles wat wij zijn, van binnen uit vernietigd is.
  Het kwaad en de duisternis leeft onder ons en beïnvloed ons hier en nu compleet.
  Ik ben mezelf gaan zien als werktuig van de waarheid liefde en mededogen.
  Ik ben een actieve christen, voor zover dat iets betekent.
  Het aardse heb ik zoveel als mogelijk los gelaten.
  Ik ben het leven absoluut niet moe, integendeel.
  Maar ik vind de waarheid vertellen naar beleving belangrijker dan zwijgen.
  Ook als ik “vrienden” hierdoor verlies.
  Ook jij maakt mensen wakker door ze aan te spreken.
  Dit doe je volgens mij met een hart vol liefde en dan is het goed.
  David, en alle Davids op de wereld, blijf bij jezelf , stay your ground.

 2. goede morgen
  ik zal het anders zeggen ik zie het zelfde gebeuren als in de Oekraïne
  er wordt een oorlog gecreëerd om de wereldbevolking in te krimpen.
  je hebt het altijd bij het rechte eind .
  maar het geloof is ook gecreëerd om mensen iets te geven voetbal of het geloof.

  • C.T.H
   november 8, 2023 Bij 08:59
   Een oorlog is alleen dan interessant als je hele landen overrompeld en vernietigd.
   De meeste Oekraïners zijn berooid en/of gevlucht, de minste uitgeroeid.
   Dus zo’n oorlog helpt volgens mij niet in het narratief, uitroeien.
   Je kunt misschien 500 duizend Palestijnen vermoorden, maar je moet tegelijk 2 miljoen mensen verbannen.
   Het helpt wel maar zeker niet afdoende om de wereldbevolking echt te verminderen.
   Onderdrukking en uithongeren en vergiftigen én oorlog, dan krijg je een gevaarlijke situatie.
   En het is deze waarheid die volgens mij steeds weer herhaald moet worden.

 3. Hypothese:

  Hamas had beschikking tot 6g
  Zapped bases rondom gaza
  Soldaten bloed klontert
  Grens onbewaakt

  Nu, israelische aanval op gaze
  Gaza afgesneden van goede soort electric 6g werkt niet meer
  Moeten kinetisch terug vechten

 4. Het gevaar van het kiezen voor Hamas in dit gebeuren is dat we vergeten wat Islam doet voor ons…Bataclan schiet me te binnen…zie even voor je hoe daar Moslims tekeer gaan op ONZE mensen….gewoon omdat ze blank zijn en geen Moslims….

  Daarom is Pro Hamas en Palestijnen zijn een heel bedriegend iets, je gaat moslims goed maken terwijl het nog steeds daar en hier beesten zijn en als beesten handelen….het verschil tussen Jood en Blanke zien ze niet, alles niet moslim moet dood.

  Wat Israël betreft, had nooit mogen bestaan, was pure landroof, als iemand is benadeeld in de verdragen na WO1 zijn het de Koerden, die was een eigen staat beloofd en net als de Molukkers zijn ze enorm genaaid….

  Als Hamas en al die Moslim zooi klaar is met de Joden onder de middellandse zee komen ze hier ook slachten, maak je geen illusies….nu pro Hamas zijn is gewoon meegaan met de flow zonder na te denken. Het zijn geen vrienden, ze zijn genaaid in het kwadraat maar het zijn gewoon lui die ook jou en mij haten. En dood willen als de kans zich voordoet…

  • “Bataclan” is een psyop gebleken van/door de westerse diensten, net als zoveel andere ’terrorstische aanslagen’ in Europa worden die onder de noemer Operation Gladio uitgevoerd door dezelfde sataneonaziofascistische massamoordenaars. Net zoals Al-Qaida, ISIS en de “gematigde terroristen” van de VS worden ook de operationele fracties van Hamas door deze metselaarsdiensten aangestuurd, gefaciliteerd gefinancieerd en van wapens voorzien.

   Niets is wat het lijkt en we worden continue voorgelogen, over ALLES. Verdeel&Heers heet het spelletje dat door corrupte politici en de liegende MSM worden gespeeld. Het ergste is wel dat de meeste mensen er iedere keer weer in trappen…

   • Ik deel je mening omtrent de false flags.
    Anderzijds zijn moslims onmiskenbaar oververtegenwoordigd in de criminaliteitsstatistieken en hebben ze onderling meer gemeenschapszin (als je als scholier een conflict hebt met 1 moslim klasgenoot, keren al zijn “broeders” zich collectief tegen je). Daarom vrees ik vroeg of laat wel een burgeroorlog. Frankrijk afgelopen zomer was een mooi voorteken.
    Dus ofschoon ik Bataclan (en Zaventem!) doorzie als propaganda, vrees ik niettemin Duchesne’s doemscenario.

  • Yup👍
   hoewel ik pro palestina ben, alleen al voor het feit dat ze 75 jaar in een concentratiekamp leven. Om de hierboven genoemde reden in de video. Ik vind niet dat ook maar iemand in gevangenschap behoort te leven. Tenzij men een gevaar is voor de mens.

  • Ik vind dat je gehersenspoeld bent door jodenkranten. Alle media dus. Ik geloof niet in bathaclan. Ik geloof dat nep jihadisten bestaande uit joden dit bloedvergieten hebben gedaan. Om moslims in een slecht daglicht te zetten. Gewoon het feit dat bij bataclan 5 dezelfde acteurs waren die ook bij de boston bombing waren en de kerstmarkt aanval …..
   Dus mij maken ze niet wijs dat moslims bathaclan hebben gedaan, er is genoeg bewijs dat bathaclan een opgezette actie is zoals 9/11. Het is maar in welke hoek je wil kijken. Om palestijnen hier weg te zetten als beesten vind ik beetje te ver gaan. Zij leven immers al 75 jaar in een concentratiekamp gerund door de joden, wie is hier dan het werkelijke beest of wie gedraagt zich dan als een beest .

 5. Het is een deel van het verdeel en heers systeem, grenzen maken op de plaatsen waar je er donder op kunt zeggen dat die leiden tot onvrede en oorlog is een oude Engelse traditie uit het koloniale tijdperk, als dat niet lukt importeer je massaal volkeren die niet bij de cultuur passen, of je zet mensen tegen elkaar op door godsdienst oorlog te ontketenen, Israël is gewoon het lontje in het kruitvat, je hoeft het alleen aan te steken, bijna iedereen stink er in.

 6. Inmiddels willen ze in de Tweede Kamer, onder leiding van D66, Baudet en Freek Jansen na de verkiezingen een week hun spreekrecht ontnemen. Het zou nu over nevenactiviteiten gaan, waaraan ook leden van andere partijen zich schuldig maken voor zover dat al illegaal is. Baudet. Jansen en Van Meijeren van FvD die onder vuur komen, voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, heet het.

  • Tegelijk wordt er een internationale wet opgesteld in de EU op kunstmatige intelligentie die enkel in het voordeel is van de miljardairs.

 7. Het spreken van de waarheid in tijden van opzettelijke leugens, bedrog en moorddadig misbruik, is een ‘duivelse’ daad van verzet! In de ogen van de verraders van G*D en de mensheid. Je zult door hen hoe dan ook worden ‘verketterd’ omwille van de feiten en het ontmaskeren van de propaganda leugens van de aanhangers van het Kwaad. Degenen die zich daartegen verzetten zijn deel van het probleem.

  We hebben dit fenomeen ook goed kunnen zien tijdens de plandemie, die alleen en uitsluitend in de media en de hoofden van de ‘gelovigen’ bestaat. En de bekeerlingen werden gesteund door de Phariseërs van de “Trust the $cience” inquisitie.

  Uiteindelijk blijkt ‘de wetenschap’ ook een ‘religie te zijn, voor degenen die zoveel hoop en vertrouwen hebben in de woorden en geschrift van hen die zeggen dat zij de wereld zullen redden. Dus worden we bij iedere gelegenheid weer bedrogen en gelasterd “door hen die zeggen dat zij joden zijn en zijn het niet want zij zijn van de synagoge van de satan.” De mensheid wordt al vanaf haar geboorte voorgelogen en uitgebuit door ‘de experts’!

 8. Elk geloof heeft extremistische fanatiekelingen die in de naam van de onzichtbare man afgrijselijke misdaden plegen dat was ook waarom deze zijn opgezet vroeger geloofde men in de natuur en de zon maar eens ze he cultt geloof in de onzichtbare man hebben bedacht konden ze alle afgrijselijk misdaden die ze in diens naam pleegde van zichzelf afschuiven en met de vinger naar de ongelovigen wijzen en verklaren dat zij de schuldenaar zijn. De oudste vorm van verdeel en heers

 9. Geloof, oorlog, politiek en zelfs sport (als je voor de één bent, ben je tegen de ander) is in de wereld geholpen om mensen te verdelen. Verdeel en heers is een eeuwenoud principe dat er voor zorgt dat we tegen elkaar blijven vechten ipv tegen de globalistische cabal. Veel mensen trappen er nog steeds in, ook wakkere mensen. Ik ben voor niemand, tegen niemand, maar ik ben zéker tegen oorlog en tegen de globalisten.

 10. Een opname?

  Modernere evangelische- en pinkstercommentatoren hebben deze verzen uit hun context gerukt en lukraak toegepast op een zogenaamde ‘opname’, een in de 19e eeuw verzonnen valse theorie die beweert dat juist de gelovigen van de aarde worden weggenomen, waarna ‘Gods oordelen’ de mensheid dan zouden teisteren en decimeren. Dit fantasie scenario, dat zijn oorsprong heeft in een visioen van een occult bezeten Schots meisje dat slechts 1 jaar ‘christen’ was, is vanuit Engeland via de VS over de wereld verspreid en in een groot deel van het christendom buitengewoon populair geworden.

  Met het uitblijven van die ‘opname’, die al zo vaak vergeefs is voorspeld (zeker de afgelopen jaren), zouden steeds meer christenen zich – gezien de wereldgebeurtenissen – achter de oren moeten krabben of de door hen zo vurig gewenste magische ontsnapping naar de hemel nu wel echt gaat komen. Het (ontkennende) antwoord wordt duidelijk na achtergrondonderzoek naar het zeer dubieuze ontstaan van de ‘opname/grote verdrukking/antichrist’ theorie, en zeker na enige studie naar de context en grondtekst van hun eigen Bijbel.

  Xander

  • Ik hoop nog steeds op de opname. Wat God belooft, komt Hij namelijk na, op zijn tijd, niet op de onze. Ik hoop nu dat Hij morgen komt. Maar komt Hij morgen niet, dan later. Maar Jezus zal zeker zijn gemeente naar de hemel verplaatsen, onder het opwekken van allen die ooit in Hem hebben geloofd of (OT) naar Hem hebben uitgekeken.
   https://youtu.be/O8uVYn8Gh98

   • Peter november 9, 2023 Bij 00:13

    Dat hopen en geloven maakt jullie “christenen” zulke gemakkelijke slachtoffers, hopen dat alles goed komt, alsof de heer met een toverstafje zwaait omdat je zó goede burger bent, man houd op met je misselijkmakende op het geloof geënte toespelingen, even naar het keukenkasje rennen om een teiltje te halen, drammer.

 11. Nederland zit vol met Judeo-christenen.
  Als je ze confronteert op Twitter met bijbelteksten die duidelijk aangeven dat christenen het uitverkoren volk zijn en niet de Jezus-verwerpende joden die niet in de Thora geloven maar in hun satanische Talmoed….
  Dan blokkeren ze je.

 12. wat velen niet in de gaten hebben en ook die david Sörensen niet is dat het hier wel gaat over het werkelijke zaad van Israël, maar wetende dat slecht een rest van Israël zal behouden worden, de grote deel zal verloren gaan, en de zionistische staat van Israël is een valse staat, zoals ook openb 2;9 en 3;9 zegt !! en dat is een feit, ze doen zich voor als joden maar zijn het niet, het zijn leugenaars, en allen zullen geopenbaard worden, maar ons volk de blanken zijn zo gehersenspoeld dat ze zelfs niet eens weten wie ze werkelijk zijn en van welk volk ze afkomstig zijn en David S weet dit blijkbaar ook niet, dus tot zover zijn kennis, maar aangaande de rest is hij goed op de hoogte ! ! ! ! je moet de schriften goed kennen, ik ben ooit naar zijn gemeente in Brugge geweest en hij zit er naast, deze heidenen uit het NT zijn niemand anders dan de natien van Israël in het westen en dat ziet hij niet in

 13. Idem bij mij.

  Hier in onze landen, Nederland/België, Brecht Arnaert, hoofd van de “Nieuwe christenen” maakt zijn adepten op tegen mij door te zeggen dat ik “vogelvrij” ben verklaart = men mag mij doden zonder vervolgt te worden.

  De gekheden van deze tijden.

  De “onbewuste mens = ego” vecht tegen waarheden & feiten, zij kunnen deze niet aan en scheppen hierom inbeeldingen / verbeeldingen van dingen die niet bestaan, zoals alle science fake / Galactic federation enz… ze hopen & geloven in zaken, entiteiten die niet bestaan omdat deze mensen “in de mist” leven = onbewuste ego’s zijn.

  Binnen gods-diensten – sekten – Boeddhisten moeten de mensen “in slaap gehouden worden”, ver weg van feiten / waarheden met allerhande foefjes / hartjes / knuffels / zogezegd “liefde en vrede” / seks / drugs enz…. terwijl 9 op de 10 keer net zij de “oorlog scheppers zijn” vanuit de bescherming van hun ego = hun onbewust zijn, DIT omdat zij de grootste zoekers zijn naar dat Grote Geheim in het Universum, wat geen enkel “intellect” kan vinden…

  Hieruit ontstaan alle zwaarste frustraties / jaloersheden…. haat & nijd t.o.v. deze die wel mag vinden.

  “KILL the “innocence”…..

  Deze zwaar gefrustreerde mensen sleuren hele volkeren achter hen aan, door allerhande verkoop van “illusies”, waarin het volk gaat geloven, hun stokpaardje zijnde de media, de “giftige slang” over ons Paradijs.

  Mvg,

  Hilde

 14. Ten tijde van Mozes, toen de joden uit Egypte geleid werden, en het zogenaamde beloofde land binnen trokken, onder leiding van Joshua, hebben ze de toen bestaande bevolking, wat de voorvaderen van de nu Palestijnen waren, uitgemoord, en van af dat moment is het begonnen. want !! wat Jezus zegt… wat ! je ten goed of ten kwade doet, aan je medemens, zal ten alle tijden naar je terug keren. daarom hebben ze nooit rust gekregen !!

  • Israël kreeg van God de opdracht de Kanaänieten uit te roeien vanwege hun afgoderij. Lees de boeken van Mozes maar.
   Wat hier gesteld wordt, is wel heel kort door de bocht en klopt ook niet, want dat waren niet de voorvaderen van de Palestijnen.

   • De God van Liefde en van het Universum zou nooit de opdracht geven om een volk op aarde uit te roeien, dat is tegen Zijn natuur en tegen Zijn ganse Wezen. Ergo, het was een andere ‘god’ die deze opdracht gaf. De bijbel wordt verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd, ofwel vanuit onwetendheid ofwel met verkeerde bedoelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in