Democraten lanceren “Trump Accountability Project”: Trump mensen op de zwarte lijst – mogen geen baan krijgen

7
De Democraat Hari Sevugan, via MSNBC

Het Trump Accountability Project (TAP) is een zwarte lijst voor iedereen die voor Trump heeft gewerkt. Het catalogiseert mensen die anti-LGBTQ-uitspraken hebben afgelegd, “schadelijke retoriek” hebben uitgedrukt, of discriminerende en andere “ongewenste handelingen” onder het presidentschap van president Donald Trump hebben verricht.

Het doel is om te voorkomen dat deze mensen ooit nog een baan krijgen in een presidentieel bestuur of in hoge besluitvormingsfuncties.

Het project is gestart door de Democraat Hari Sevugan, een voormalig woordvoerder van de regering Obama. Een andere betrokken persoon is de Democraat en Congreslid Alexandra Ocasio-Cortez, die oproept tot een archief van alle Trump “sycofanten” en eist dat de tweets, foto’s en teksten van deze mensen op de sociale media worden verwijderd.

Een medewerker van het Witte Huis is boos over het initiatief. Hij zegt in een interview met Politico:

“Dat soort retoriek is eng als je 70 miljoen Amerikanen hebt die op deze president hebben gestemd. Het kan beginnen met Trump-werknemers, maar wat als ze verder willen gaan?”

Dinesh Joseph D’Souza, een politiek commentator voor Fox News, zegt dat het typisch is voor Democraten om zwarte lijsten van hun tegenstanders te hebben.

  Meer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten
Vorig artikelDemocraten over Trump’s zuivering van het Pentagon: “Staatsgreep voorbereidingen!”
Volgend artikelPresident Trump: Dominion stemsysteem verwijderde 2.7 miljoen Trump-stemmen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Klinkt als pure vervolging om iemands politieke gezindheid. Officieel startschot voor een burgeroorlog. In elk geval fijn voor Trump stemmers om te weten dat hun vertegenwoordigers straks worden uitgesloten en wie weet wat hun verdere lot zou zijn. Als Biden president zou worden is gewapende strijd voor Republikeinen enige weg naar puur zelfbehoud.

  In elk geval in het compleet helder dat de Biden clan een dictatuur gaat uitroepen met vervolging.

  Hier in Nederland Zijn die lijsten er al, behalve staats “veiligheid” zijn ook verschillede groepen en organisaties hiermee bezig, onder verschillende vlaggen zoals bijvoorbeeld anti rasicme of soortgelijke aanklacht organisaties, met subsidie natuurlijk. En af en te haalt men iemand van die lijsten, bijvoorbeeld als die persoon is afgemaakt op straat of op een parkeerterrein, of in een inrichting wezenloos tot pulp is gespoten. Ook dat is Nederland…

  En dan nog de Turkse en Marrokkaanse geheime diensten, die letterlijk iedere Nederlander een stempel hebben gegeven met behulp van toegang tot persoons gegevens via hun landgenoten met dubbel paspoort in overheids dienst. Een bijkomend gevolg van dubbele nationaliteit, het dienen van twee meesters met de familie als pressiemiddel als patriotisme faalt…

  Lock and load America. Pray Europe.

  • Een zwarte die een zwarte lijst gaat opstellen…:P

   Maar goed Biden is nog geeneens president of de werkelijke aard van de democraten komt al naar boven, want dit soort dingen zijn niet veel anders dan wat de NSDAP in de jaren ’30 deed met politieke tegenstanders. Dit beloofd niet veel goeds voor de komende jaren voor de USA.
   Wat is de volgende stap, de republikeinse partij verbieden?

   • Altijd dat bergelijken met NS Duitsland vidt ik getuigen van weinig kennis van de ware geschiedenis, waarin de waarheid van een kant , de elite en communisten, dat tegenwoordig hetzrlfde! Momenteel heerst er in het huidige Duitsland een gotere dictatuur, dan onder het NS regime! Vergalijk het maar met de communisten in de sovjetunie en China! Je weet echt niets ban deze bloedige geschiedenis vande sovjets blijkbaar! Ik raad je aan eens naar de Holodomor van1917 /1954 de terreur die 66 miljoen Russen het leven kostten, te bekijken op bitshute, maar nee daar hoor je niks over,. sterker nog het wordt verwijderd door linkse organisaties, als you, ube en fb! Vrijbeid anno 2020! Ook ä Europa the last battle is zeer leerzaam, de andere kant over de oorlog wordt ook belicht! Is in 10 delen in het Engels op bitshute. Ook verwijderd op youtube!

 2. Ondertussen heeft het Trump Accountability Project zn keutel ingetrokken volgens de website.

  “Accordingly, in the spirit of the President-elect’s call to build a more united country, this project will no longer be active.”

 3. Het gaat hier gewoon om het toepassen van het communistische principe : “Rood of geen brood…” met dan in de praktijk : “geen werk, geen woning, geen leningen, geen sociale voorzieningen, geen onderwijs..e.a.”(=niet beperkende opsomming). Veel van deze wraaknemingen zijn nu al in gebruik, weliswaar op een indirecte en niet altijd op zichtbare manier. Maar met Covid 19 en het “vaccinatiepaspoort” heeft men nu het middel om de binnenlandse vijand die in het verzet is tegen de NWO, te neutraliseren. Het illustreert dan ook dat het voortdurende gelul over discriminaties allerhande, een gigantisch bedrog is, georganiseerd door alles wat “links” is, want als het in het kraam van links past, is er geen probleem discriminaties, racisme, uitsluiting e.d.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in