Rusland koestert het fysieke, emotionele, psychologische en spirituele welzijn van zijn kinderen, en daarom verzet de Russische bevolking zich tegen het opdringen van “woke” ideologieën over niet-traditionele seksuele identiteiten aan kinderen, inclusief die welke dit normaliseren en zelfs zelfbeschadiging aanmoedigen. Zowel op school als elders in de samenleving wordt dergelijke inhoud streng verboden om kinderen te beschermen. De westerse liberaal-globalistische elite en hun “woke” leger zullen er dus nooit in slagen pedofilie in Rusland te bevorderen, schrijft Andrew Korybko.

Een van de vele scherpe kritiekpunten van president Poetin op het Westen tijdens zijn bijna twee uur durende toespraak tot de natie op dinsdag betrof de normalisering van kindermisbruik door het Westen. In zijn woorden: “Kijk naar wat ze hun eigen volkeren aandoen: de vernietiging van het gezin, van de culturele en nationale identiteit, perversies en misbruik van kinderen, tot aan pedofilie toe, worden tot norm verklaard, de norm van hun leven, terwijl geestelijken en priesters gedwongen worden huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht in te zegenen.”

Hij heeft een punt, hoe ongemakkelijk sommige mensen het ook vinden om dat toe te geven. De liberaal-globalistische ideologie die de westerse elite tientallen jaren geleden heeft geïnfecteerd, verbergt niet langer haar beschavingsvernietigende doelen, waarover lezers hier meer kunnen lezen. Aanhangers van deze “seculiere religie” geloven dat sociaal-culturele beperkingen van welke aard dan ook de mensenrechten van mensen schenden, wat leidt tot de oncontroleerbare verspreiding van de meest extreme uitingen daarvan, zoals pedofilie.

Het begon met het normaliseren van relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht in de samenleving, gevolgd door het herzien van het religieus inherente concept van het huwelijk totdat het eenvoudigweg verwees naar de wettelijke vereniging van twee volwassenen zonder verwijzing naar het feit dat zij van verschillend geslacht moeten zijn. Daarna werden kinderen op school onderwezen over niet-traditionele seksuele identiteiten, wat eraan voorafging dat sommigen hun leerlingen hormoonblokkers aanboden, ook zonder medeweten van hun ouders. Deze laatste trend is uitvoerig gedocumenteerd door “Libs of TikTok”.

  EU keurt Oekraïne goed voor lidmaatschapsproces

Voor alle duidelijkheid: alle instemmende volwassenen hebben het recht om elke seksuele relatie aan te gaan die zij willen, zolang het niet gaat om misbruik zoals pedofilie, verkrachting of zoöfilie, enzovoort, maar het opdringen van niet-traditionele seksuele ideeën aan beïnvloedbare kinderen via de media en scholen wordt door Rusland beschouwd als kindermisbruik. Het land heeft onlangs alle openbare uitingen daarvan verboden om de traditionele waarden van zijn sociale meerderheid te beschermen, waarover de lezers hier meer kunnen lezen.

Vanuit het standpunt van president Poetin, dat hartstochtelijk wordt gesteund door de overgrote meerderheid van zijn landgenoten in wiens naam hij dient, normaliseren de westerse samenleving en schoolsystemen kindermisbruik met de middelen die tot nu toe in deze analyse zijn beschreven. Dit dreigt ontelbare levens te ruïneren, wat de westerse beschaving nog verder kan destabiliseren dan zij al is met de tijd zodra dit een kritische massa van mensen bereikt, maar het is onwaarschijnlijk dat deze “nieuwe normen” worden teruggedraaid door de manier waarop zij agressief worden gehandhaafd.

De voetsoldaten van de Westerse liberaal-globalistische elite staan bekend als “wokeists”, die bijna altijd zogenaamd links georiënteerde “sociaal-democraten” en andere dergelijke groepen zijn die in feite dezelfde ideologie delen als hun elite, of ze zich daar nu bewust van zijn of niet. Zij nemen hun toevlucht tot “cancelcultuur”, intimidatie, “lawfare” en in toenemende mate zelfs geweld om anderen te dwingen zich te conformeren aan de dogmatische voorschriften van hun “seculiere religie”, waaronder in deze context de handelingen vallen die Rusland als kindermisbruik beschouwt.

Ter herinnering, dit verwijst naar het indoctrineren van beïnvloedbare kinderen met propaganda over niet-traditionele seksuele relaties, die hun doelwitten ook aanmoedigen zichzelf schade toe te brengen door middel van hormoonblokkers en zelfs genitale verminking. Net zo erg is dat sommige van de zogenaamde “opvoeders” met wie diezelfde kinderen in contact komen, soms zelf “wokeists” zijn, die maximale druk uitoefenen op hun leerlingen om zich te conformeren aan hun ideologische eisen, terwijl anderen hen groomen en misbruiken.

  EU wil geen Russisch gas en roept leden op: Bereid u voor op een energievoorzieningsschok

Deze voornoemde “opvoeders”, die in deze context in verschillende mate functioneren als kindermisbruikers, kunnen gewoonlijk niet uit hun functie worden ontheven zonder eerst te worden aangeklaagd voor een ernstig misdrijf (waarvan het bewijs misschien pas jaren later aan het licht komt), aangezien zij “beschermd” worden door “antidiscriminatiewetten”. Dit betekent dat degenen die op flamboyante wijze uiting geven aan niet-traditionele seksuele identiteiten en/of openlijk “woke” zijn, vanuit Russisch perspectief ongehinderd door kunnen gaan met het misbruiken van kinderen.

Rusland koestert het fysieke, emotionele, psychologische en spirituele welzijn van zijn kinderen en daarom verzet het zich tegen die categorie mensen die hun “woke”-ideologie over niet-traditionele seksuele identiteiten opdringen aan kinderen, inclusief die welke dit normaliseert en zelfs zelfbeschadiging aanmoedigt. Zowel op school als elders in de samenleving wordt dergelijke inhoud streng verboden om kinderen te beschermen. De westerse liberaal-globalistische elite en hun “woke” leger zullen er dus nooit in slagen pedofilie in Rusland te bevorderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Toespraak Poetin voor Russisch parlement citaten en complete toespraak Engelstalig (Video) – Schort nieuw nucleair START-verdrag op, zet kernwapens op gevechtsgereedheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Amerikaanse leugen is een Amerikaanse leugen is een Amerikaanse leugen
Volgend artikelDe Verenigde Staten en Rusland zijn in oorlog. Je beseft toch wel hoe dit gaat aflopen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Alle goede waarden moeten aan diggelen.
  Mensen hebben geen houvast meer en velen zijn totaal de weg kwijt.

  Ik weet niet of er veel mensen naar het tweede kamer debat hebben gekeken over de levering van tanks aan Oekraïne.
  Iedere keer als ik naar z’n theater voorstelling kijk denk ik goed dat ik al 18 jaar niet meer stem op deze domme profiteurs die zich volksvertegenwoordigers durven te noemen ( op een hele enkeling na ).

  Ik heb niets tegen vrouwen maar in de regering en tweede kamer zijn de vrouwen geselecteerd op domheid….. werkelijk tenenkrommend en een marteling om naar z’n debat te kijken.

 2. Aan zo’n man als president heb je tenminste wat. Hier zitten we met markje pedo rutte, kaag de heks en speelslaafje van schwab en al die andere enge psychopaatjes. Doe mij Poetin maar, ben je veel beter mee af als land en mens.

  • Kijk dat onnozele onbeduidende stuk vreten daar staan. Ja, kostelijk. Daar staat die WEF-kneus, naast iemand met hersens, die waarden en normen belangrijker vindt dan wat ook. En een veel hoger IQ dan dat WEF-slaafje. Met Poetin maakt niemand de kachel aan.
   Ja, het is kostelijk om die kneus daar zo te zien staan.

 3. @Bas
  Ik heb dit filmpje een tijd geleden ook gezien, maar kon het niet meer terugvinden. Dank je wel.
  De ontmoeting Putin-Rutte is volgens mij de oorzaak dat Rutte Putin ten diepste haat. Vandaar de grote ijver van eerstgenoemde om, met alle mogelijke middelen, Rusland in het algemeen en Putin persoonlijk dwars te zitten. Ik ken geen andere gebeurtenis waar een staatshoofd of eerste minister van een land zo werd onderuitgehaald. Inderdaad onbetaalbaar !

  • Die Rutte is zo dom als het achtereind van een varken. (Hij ziet er werkelijk ook ongelooflijk dom uit met die arrogante domme bek van hem en dat rare omhoog geschoten lijf.) Het verbaast me dat hij naast een man van het kaliber van Putin mag staan. Die Rutte is achterbuurt schorriemorrie in een pak en das. Hij wil er gewoon een grote rotzooi van maken, net zoals zijn opdragers de VS en de NAVO die op hun beurt weer gepord worden door het schorriemorrie de Ziomaffia. Gewoon een enorme rotzooi maken in de wereld om geld en macht te krijgen voor een paar. Onder het mom van ‘vrede’ en ‘democratie’ en ‘vrijheid’ en nog meer van dat soort leugens. Dat die smerige beesten het willen verpesten voor iedereen uit egoisme, niet te volgen. Willen de schapen echt mee doen met dit schorriemorrie? Wanneer donderen ze eens op met zijn allen… Rust…

   • Ja, als het waar is dat God de mens geschapen heeft naar zijn evenbeeld…..Dan heeft hij bij Rutte de plank toch volledig misgeslagen. Sinds Rutte premier is vertel ik nergens meer dat ik uit Nederland kom…ik schaam me hondsdood voor dat misbaksel

 4. Jaren geleden zag ik een foto van pRutser op het internet met een gebruikelijk ZioNAZI pet op en met de mededeling dat zijn vader een felle aanhanger van Hitler en de SS-er Bernhard was. Ik heb toen onmiddelijk een screen (kopie) gemaakt voor mijn uitgebreide dossier van de NSB-beweging in Holland die nog een fascistische gigantische etter- en kankergezwel is, zoals ook in de EU.
  Daarom ook dat de ongekozen Von der Lijden daar als dictator werd neergezet (van de Albrecht-familie die ALDI bezit, zoals vele anderen in Duitsland, Niederland ook fanatieke Hitler-aanhangers).
  Massa’s NSB-ers vluchtten in 1945 naar het Oosten, maar met behulp van de SS-er en IG Farben-OSS-CIA-spy Bernhard en de CIA-Dulles pakten ze na WW2 weer de macht in Holland alswel de EU met hun geheime genootschappen (Bilderberg, WEF etc.etc.).
  De bedrieger Bernhard was een perverse en criminele charlatan uit Polen, dichtbij Auschwitz. Zijn walgelijke perversiteit heeft hij doorgegeven aan zijn gevolg en zien we terug op scholen en bovengenoemde video. Putin heeft gelijk. Het is toch te gek voor woorden dat het land en de EU gedicteerd wordt door pedo’s, homo’s en potten en wij ongevraagd en ongewenst in hun volgende oorlog worden gerommeld.
  Daarom: Rotten en potten, val dood met jullie oorlog, het is zeker niet onze oorlog.

  • XYZ februari 22, 2023 at 11:37
   Bedankt voor de onthullende info. Dat verklaart het eea. We zitten er mooi mee… Maar tsja, de meute volgt nog steeds gedwee he, in NLgbtqrsLand. Ik vermoed dat ze elkaar allemaal in slaap sussen, zo van het ‘zal muh tijd wel duuruh.’

 5. Wat ik nog steeds niet begrijp, is waarom dit ‘kabinet’ er nog steeds zit? Ik dacht dat het demissionair was? Hoe kunnen ze er dan nog steeds zitten? En waarom wordt er niks aan gedaan om ze te verwijderen? Weet iemand hier het antwoord op?

 6. NL is in een afgaande lijn richting volledige perverse decadentie.
  Er zijn maar 2 mogelijkheden dit te doorbreken: massaal rechts stemmen en daarna maatregelen nemen om herhaling te voorkomen;

  De russen worden zover en zoveel geprovoceerd dat ze Den Haag trakteren op een grote boem….

 7. We leven denk ik duizenden jaren in een fictieve wereld. Na de Romeinse tijd.
  Democratie; tijdens de Romeinen
  Alleen stemrecht als je iets verkocht en de elite, vrouwen waren per definitie slaaf. Gehele dictatuur is over Europa verspreid, na de zg val van het Romeinse rijk.
  Denk dat nazisme, samen gaat met die Romeinse tijd, zo ook verspreid.
  De organisatie; overheid bestaat mi uit een groep die reeds 100 den jaar aan de macht is.
  Dus maakt niet uit waar je op stemt . toneel stukjes zijn het; kakelen ipv werk waarvoor opgeleid.
  Daarom begint verandering bij het opheffen van dit gezelschap.
  Je stemt op waar er geld naar toe /en vanaf kan – iemand ACHTER een bureau voert uit. Een WERKNEMER.
  Raak je bonnetjes kwijt, mogelijk strafzaak afhandeling, ontslag.
  Elke bon/ goederen is inzichtelijk.

  Zolang mensen een sprookjes kabinet willen – met sensatie , het zg kibbelen, ipv werken voor… veranderd er niets.
  Scripts liggen vast , deze hoaxen waren mi 70 jaar geleden bekend op’ de rol’ de Cor., oorlog, zeer ws ook de brix landen.
  Om het net uiteindelijk dicht te klappen.
  Oorlog ; depopulatie en macht centralisatie.
  Zowel 2e Wereldoorlog als nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in