Joe Biden heeft onlangs een verrassingsbezoek gebracht aan Kiev, waarbij hij aankondigde dat de VS “zo lang als nodig is” betrokken zullen blijven om de oorlog tegen Rusland te winnen. Ondertussen hebben de Russen veel meer troepen bijeengebracht dan waarmee ze een jaar geleden Oekraïne binnenvielen. Ook zij zijn van plan “zolang het duurt” door te vechten. Er zijn geen vredesonderhandelingen en die komen er ook niet. Beide partijen rekenen erop dat de andere partij zich uiteindelijk zal terugtrekken. Maar wat gebeurt er als beide partijen de zaken gewoon blijven escaleren totdat een “point of no return” wordt bereikt? schrijft Michael Snyder.

Nadat we het afgelopen jaar talloze andere wereldleiders Kiev hebben zien bezoeken, heeft Joe Biden eindelijk de moed opgebracht om zelf de reis te maken, en de mainstream media maken er een groot punt van

De VS zullen Oekraïne steunen in zijn strijd tegen Rusland “zolang het duurt”, zei president Joe Biden tijdens een onaangekondigd en symbolisch bezoek aan de hoofdstad Kiev.

“We hebben er alle vertrouwen in dat jullie zullen blijven zegevieren”, zei hij.

De eerste reis van Biden naar Oekraïne als president kwam enkele dagen voor de eerste verjaardag van de Russische invasie.

Tijdens zijn bezoek kondigde Biden nog meer hulp voor Oekraïne aan.

Maar we hebben de Oekraïners al 196 miljard dollar aan hulp gegeven…

Volgens de Oekraïense regering zijn de VS leider van alle landen met 196 miljard dollar aan totale militaire, financiële en humanitaire hulp aan Oekraïne tussen 24 januari 2022 en 20 november 2022.

Hoeveel meer zullen we hen het komende jaar nog geven?

Helaas is de waarheid dat wij deze oorlog veel meer financieren dan wie dan ook, en dat is inclusief de Oekraïners.

Met ons belastinggeld worden enorme legers buitenlandse huurlingen ingehuurd, en die buitenlandse huurlingen zijn belangrijker dan ooit omdat de Oekraïners letterlijk geen warme lichamen meer hebben om in de vleesmolen in Oost-Oekraïne te gooien.

  Rusland's vergelding voor het NAVO-gesteunde "Georgische Legioen"

Wij leveren ook meer wapens, meer uitrusting en meer munitie dan wie dan ook, maar de Oekraïners raken nog sneller door de munitie heen dan wij die kunnen maken

In een uitgestrekte fabriek vlak bij de President Biden Expressway in het centrum van Scranton, Pennsylvania, wordt het toekomstige oorlogsarsenaal van Oekraïne gesmeed, één gloeiend hete artilleriegranaat per keer.

Op volle toeren, zoals op een recente januariochtend, produceert de Scranton Army Ammunition Plant ongeveer 11.000 artilleriegranaten per maand. Dat lijkt misschien veel, maar het Oekraïense leger vuurt vaak in een paar dagen tijd zoveel granaten af.

Bovendien geeft het Amerikaanse leger de Oekraïners de specifieke coördinaten van Russische doelen, zodat de Oekraïners raketten kunnen afvuren die wij hun ter beschikking hebben gesteld…

De Washington Post meldde donderdag dat Oekraïne afhankelijk is van coördinaten die door de VS en haar bondgenoten zijn verstrekt of bevestigd om aanvallen uit te voeren met de door de VS geleverde HIMARS-raketsystemen, een onthulling die de grote betrokkenheid van Washington bij de oorlog aantoont.

De HIMARS is een precisiegestuurd artilleriesysteem dat Oekraïne vaak heeft ingezet in zijn strijd tegen Rusland. Een voorbeeld is een HIMARS-aanval op een faciliteit voor Russische troepen in Donetsk op 1 januari, waarbij ten minste 89 Russische soldaten werden gedood, een van de dodelijkste Oekraïense aanvallen van de oorlog.

De Post citeert drie niet nader genoemde Oekraïense functionarissen en een niet nader genoemde Amerikaanse functionaris en meldt dat Oekraïne ook vertrouwt op de VS voor richtcoördinaten voor soortgelijke precisiewapens, waaronder het M270 Multiple-Launch Rocket System. Een hoge Oekraïense functionaris zei dat Oekraïense troepen bijna nooit aanvallen uitvoeren met deze wapens zonder coördinaten van Amerikaanse militairen die zich op een militaire basis in een ander land in Europa bevinden.

Dit is nu onze oorlog.

Hoezeer onze politici het ook proberen te verdraaien, dit is een oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland geworden.

  Poetin - 30 vragen en antwoorden op het interview met Tucker Carlsen

En het lijkt erop dat de Russen zich voorbereiden op een heel nieuw niveau.

Op dit moment staan grote concentraties Russische troepen klaar om Oekraïne vanuit het noorden binnen te vallen…

Onlangs kregen we de allereerste bevestiging – met echt fotografisch bewijs – van Russische troepenopbouw aan de grens van Oekraïne die lijkt op die van vóór februari 2022. Hier zijn satellietfoto’s van een ervan; naar verluidt zijn er dergelijke kampen in de regio’s Koersk en Voronezj, die direct boven de Oekraïense oblasten Sumy en Kharkov liggen.

Om die troepen te ondersteunen, bouwen de Russen “grote veldhospitalen” bij de Oekraïense grens, net als voor de oorspronkelijke invasie…

Er zijn nu verschillende berichten over de bouw van grote veldhospitalen in ten minste twee verschillende regio’s, wat opnieuw doet denken aan wat er de vorige keer gebeurde voor het begin van de SMO. En een hoge luitenant van de AFU verklaarde dat 10.000 Russische troepen zich over de grens bij Sumy hebben verzameld.

Er zijn ook zeer grote concentraties Russische troepen in het zuiden.

Ik verwacht dat de Russen binnenkort formeel de oorlog zullen verklaren aan Oekraïne, en dat elke pretentie van aardig spelen eindelijk zal worden afgezworen.

Aan Oekraïense zijde haalde een functionaris zojuist de krantenkoppen over de hele wereld toen hij verklaarde dat “tanks op het Rode Plein in Moskou zullen worden geparkeerd en dat zal gerechtigheid zijn“…

De veiligheidschef van Kiev heeft gezworen dat Oekraïne “tanks zal parkeren op het Rode Plein in Moskou en dat zal gerechtigheid zijn” in de aanloop naar de eerste verjaardag van de invasie van Poetin.

Oleksiy Danilov, de baas van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Kiev, noemde Vladimir Poetin ‘de tweelingbroer van Hitler’ terwijl hij herhaalde dat Oekraïne de ambitie heeft om alle Russische troepen van zijn grondgebied te verdrijven, ook van de Krim die in 2014 door Moskou werd geannexeerd.

Ik weet niet in wat voor fantasiewereld hij leeft, want de Russen zouden hun kernwapens lanceren lang voordat dat ooit zou gebeuren.

  Wall Street Journal zet standaard voor onverantwoordelijke journalistiek in Oekraïne

Als het erop aankomt, zal Rusland zijn toevlucht nemen tot een kernoorlog.

Hier in de westerse wereld blijven onze “deskundigen” ons verzekeren dat de Russen dat nooit zullen doen.

Maar de Russen blijven heel duidelijk maken dat ze heel serieus zijn met hun dreigementen…

Rusland probeert zijn nucleaire dreiging te gebruiken om de internationale steun voor Oekraïne te verzwakken, aldus de inlichtingendienst van Kiev.

Het officiële Oekraïense ministerie van Defensie meldde via Telegram dat Rusland is begonnen met grootschalige oefeningen met zijn strategische nucleaire strijdkrachten, die zijn gestationeerd voor lancering via de lucht, te land en ter zee, en zijn eenheden op het hoogste alarmniveau heeft gezet.

In mijn nieuwe boek leg ik uit waarom de VS überhaupt niet zijn voorbereid op een nucleair conflict met Rusland.

Maar de meeste Amerikanen geven er niet om te luisteren naar waarschuwingen van mij of van wie dan ook hierover.

De meeste Amerikanen gaan er gewoon van uit dat onze leiders precies weten wat ze doen en dat alles wel goed komt.

Ooit waarschuwde Barack Obama dat we het vermogen van Joe Biden om alles in de war te sturen nooit mochten onderschatten.

Nu hebben we een punt bereikt waarop er een zeer reële mogelijkheid bestaat dat Joe Biden de meerderheid van de Amerikaanse bevolking kan laten omkomen in een catastrofale oorlog.

Dit gaat niet goed aflopen, en ik verzoek u dringend zich daarop voor te bereiden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een nanoseconde voor middernacht – MUST READVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin heeft een punt: De liberaal-globalistische elite van het Westen en hun “woke” leger promoten pedofilie
Volgend artikelBiden’s glorie-uurtje en mislukkingen in Warschau (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Het mag toch zo langzamerhand wel duidelijk zijn dat dit alles de reden is waarom er een demente corrupte pederast op de troon is gehesen in de usa. De winst van Trump in 2016 gooide roet in het eten, anders had Hitlary Cunton WWIII al gestart. Covid dook op om ook de usa verkiezingen te kunnen saboteren, de aandacht voor onregelmatigheden werden zo goed als genegeerd. Het was een goed voorbereide staatsgreep door deepstate. Naar de hel met die fucking yanks, kick their asses good Vlad.

  • Ja,nuke die fucking yanks ..alleen het probleem is dat het hier in Europa gaat worden uitgevochten!Wij hier zijn weer eens de lul ….voor de derde keer…Dus vecht die tering oorlog maar in dat eigen land uit…Kut amerikanen!

  • Dat is ook waarom Rutte er op blijft hameren dat het onze oorlog is.

   Poetin kan ons verlossen van de globalisten.

   De reden dat het westen roept dat het westen moet winnen is zodat ze de One World Government in kunnen voeren en ons allen slaaf kunnen maken van de elite.

   Van mij MOET Poetin daarom winnen om te voorkomen dat die One World Government er kan komen.

   Mensen ga NOOIT in dienst.
   Weiger de volledige belasting te betalen , maak bezwaar om te betalen voor de Oekraïne oorlog.

   Ga massaal demonstreren VOOR vrede !!

   Dwing Den Haag te stoppen met oorlog voeren. Ben ervan doordrongen dat wij anders ook in oorlog komen !!

   • Rutte het is jou oorlog en zal NOOIT mijn oorlog worden.

    Ga zelf maar naar het front … laffe lul dat je bent. Jonge mannen de gehaktmolen in sturen en zelf gaan zitten grijnzen.

    Zij die willen sterven voor een nazi land als Oekraïne verdienen van mij geen enkel respect.

    Waarom zwijgen onze nazi “volksvertegenwoordigers” over de westerse coup van 2014 door Amerika, waar was de UN ? En waar is de UN nu !!!!
    Waar waren onze ” volksvertegenwoordigers ” toen Oekraïne in opdracht van Amerika en NATO de Dombass ging bombarderen !

    Smerige hypocrieten leugenaars allen met bloed aan hun handen. Goh wat haat ik deze oorlogshitsers.

    Waarom hoor ik die ” volksvertegenwoordigers ” niet praten over vredesonderhandelingen !

    Alleen de verguisde rechtse dringen aan op vredesonderhandelingen. Dat zijn de enige die hun verstand gebruiken.

    Wel lachwekkend dat de rechtse worden uitgemaakt voor fascisten en nazi’s terwijl de linkse openlijk de Nederlandse dictatuur steunen en openlijk een nazi staat wat Oekraïne al voor WW2 was , steunen.

 2. Hmm Bas en Frans, de Amerikaanse burgers vragen zich al af wat Biden in Kiev doet ipv de eigen bevolking eerst (!) te helpen…..
  Misschien kan een burgeroorlog in USA ons nog redden.
  Een idiote wereld zijn we in terecht gekomen en het zal nog veel gekker worden tenzij de eigen bevolking in opstand komt. Bestorming van de Bastille kan ik me meer en meer beter voorstellen.

  • juist zoals een burgeroorlog in het westen (europa) alleen ons nog kan redden, maar dat zie ik niet te gebeuren…teveel schapen…
   voorbije jaren present geweest op bijna alle marsen tegen de hysteriepandemie en haar achterlijke, ongrondwettelijke maatregelen….
   zit (zat eigenlijk) in veel groepen, veel geblaat,…(“we moeten dit, we moeten dat, we moeten zo….”) maar eens het moment aanbrak om daadwerkelijk op te treden????…
   altijd dezelfde paar duizend man die aanwezig waren; kende er op den duur velen van…en val al die TIENDUIZENDEN tesamen in al die groepen????
   een enkeling hooguit….
   ik ben 53..heb nog meegedaan aan de protesten mid jaren tachtig….
   VOOR sociale media, fb, twitter en al die andere bs…
   we waren iedere keer met HONDERDDUIZENDEN….nu janken ze allemaal op fb, maar heeft er geen een de ballen om op straat te komen..
   arm volk, het krijgt wat het verdient

  • Niet voor niets dat de Amerikaanse overheid gekken los laat om ergens een schietpartij te starten. Puur een false flag zodat ze de burgers kunnen ontwapenen.

   Hetzelfde gebeurt hier door banken en overheid met het opblazen van pinautomaten. Zo kan men steeds meer pinautomaten verwijderen zogenaamd uit veiligheidsoverwegingen maar de werkelijke reden is het terugdringen van cash geld.

 3. Het vermogen van joe biden is een seniele psyop door de onvermogende obama in diens oor ingefluisterd.
  Ze wiilen de distopysche wereldsmartcyties
  bouwen.
  Een nucli oorlog zou de agena 2030 10 eeuwen later zetten .
  Dus de oplossing van de globalisten in sodawater zou de beste oplossing zijn

 4. Mijns inziens;
  Nazi is globalisme, zelfde als in 1 en
  2 e Wereldoorlog ; bewijs is niet alleen deze stompzinnige oorlog. Ook de experimenten op mensen Cor.
  Zelfde acteerclub, ik denk familiebanden , zelfde doelstelling : depopulatie, totale wereld controle , onderdrukking van de wereldbevolking.
  De fabel dat Duitsland de schuld van ALLES kreeg idem de bevolking ( framing) is nu achterhaald .
  Waar mensen bang voor waren waren verraders aan de nazi’s . Mi Sprake indirect van een netwerk, nu idem
  De lijnen zijn hetzelfde.
  Marxistische leiders Rusland (globalisten) streden destijds tegen nazi’s ; uit zelfde hout .
  Gaat mi om een totale depopulatie van de beoogde 90% .
  Men gaat door.
  Israël nog niet op strijdtoneel – niet te onderschatten, aan de kant van vs en EU.
  We zijn in een illusie gehouden, door onderwijs, boeken anderzijds oprichting EU ex nazi’s waren, WHO voortkomend uit rode kruis zie epidemieën 1917 also fake, en zo zijn er legio USA “ charity” bedrijven na de oorlog geïntroduceerd , zg om de vrede te bewaren wereldwijd , mi invloed uitoefenen in wereldpolitiek dmv opstanden, her integratie van “ voor hen “ goedgekeurde” staatshoofden met ideologie.
  Rusland kan ..een mens normaal staatshoofd hebben ( geen marxisme/ communisme meer) zo ziet het eruit , die niet in de lijn ligt van globalistische filosofie, echter wordt dmv oorlog erin getuind.

  Bevolkingsgroepen zijn de dupe,
  Zo nu ook, de gewone Oekraïners, Russen.
  De aanjagers zitten veilig evenals de
  ‘ suddenly dead’ sporters ed die van Amerikaanse bodem zijn gehaald 🏝

 5. ONJUIST !!!. Niet de VS zijn in oorlog met Rusland, maar ……….
  De perverse ZioNAZI Banksters en hun puppets en hoeren die de ca. 50 Westerse landen in bezit hebben genomen (gestolen van de inwoners met woekeren en schulden van 2000 Trillioen $$$) zijn in oorlog met Rusland en China en alle andere landen van de 193 die zich vrij vochten.

  En deze walgelijke perserse ZioNAZI zijn ook in oorlog met de gehele mensheid (inclusief die in de 50 Westerse landen) die zij voor 90% bezig zijn te ontvolken (lees: de-populatie = uitmoorden met genocide via Corona-Covid-G5/6 , oorlog, pedofilie etc.etc.).

  Conclusies:
  Hun (Rutte etc.) oorlog is met ons (de mensen en naar wie natuurlijk absoluut niet geluisterd wordt.
  De-ZioNAZIFICATION (zoals in Ukraine) is de juiste weg i.p.v. De-POPULATION. Te beginnen met afschaffing van de zakkenvullende NSB-verraders-partijen VVD, CDA, D-666, PVDA, Groen-links en hun EU-debacle met hun synistere geheime genootschappen en diensten zoals Bilderberg, WEF, CIA, AIVD, MIVD die ons land bezet en gestolen hebben sinds WW2, WW1 en ver daarvoor.

  • De Orde der Jezuïeten met tal aan ´geheime´ genootschappen. Het Vaticaan is de romp van de Octopus. Staatshoofden op auditie …

 6. XYZ ,
  denk dat je zeker gelijk kunt hebben.
  Voor het oog is het Rusland – VS / NAVO
  Erachter de aandrijvers .
  Die ongetwijfeld “ hun” volk zullen vrijwaren van deze inmenging.
  En een leuk stekje aanbieden in hun nieuwe thuisland.
  Momenteel zijn ze ws in Syrië nog even bezig.

 7. Kijk, ik wist dat het Britse leger regelmatig oogsten in Ierland confisceerde in de 18e en 19e eeuw, waardoor er daar grote (kunstmatige) hongersnoden ontstonden, waardoor de Ieren naar de Amerika emigreerden / moesten emigreren, maar dit is een héél ander verhaal !!

  Af en toe vraag ik me af of er überhaupt wel iets is dat wààr is, van wat mij mijn leven lang is aangepraat, want er blijft inmiddels van die “waarheid” niet veel meer over ; téééring !

  Nederlandse geschiedenisleraren : allemaal geïndoctrineerde stoephoertjes van de “Hogere Macht” !

  Doe als ik en zet het geluid uit en lees de tekst beetje bij beetje ; die vertellende stem voegt namelijk niets toe :

  https://www.bitchute.com/video/QylSSFmz0fgv/

 8. Wij de bevolking begrijpen het het wel, alleen het achterlijke kartel en hun handlangers niet, zij roepen om”het hards “het is ook onze Oorlog”, de onbenullen !!

 9. dit is puur nepnieuws
  kom maar met live beelden en laat de 10 duizenden slachtoffers maar zien.
  die zijn er niet,want dit zijn uit de duim gezogen verhalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in