seagul / Pixabay

Vorige week zei klokkenluider Melissa McAtee dat de interne database van Pfizer bewijs had van een laboratorium in Spanje dat tot een derde van de covid injectieflacons grafeenoxide bevatte.

Melissa McAtee werkte voor Pfizer toen hun covid mRNA-producten in ontwikkeling waren. Toen ze zich bewust werd van de problemen in haar fabriek, werd McAtee een klokkenluider, schrijft Rhoda Wilson.

Van communicatie onder het personeel over verontreinigingen in de injecties tot verduisterde ramen toen de inspecteurs van de US Food and Drug Administration (“FDA”) hun ronde deden, ze weigerde te zwijgen toen de injectables zouden worden vrijgegeven voor het publiek.

In CHD.TV’s ‘Doctors & Scientists’ vorige week, legde Melissa McAtee uit wat ze allemaal verzamelde, observeerde en ontdekte tijdens het opgraven van de waarheid over de Big Pharma gigant.

Tijdens het interview besprak ze de aanwezigheid van grafeenoxide in covid-injecties.

“Het eerste wat ik vond was in … juni of juli van 2021, en het was een grafeenoxide-rapport uit Spanje dat dit lab grafeenoxide had gevonden in een flacon Pfizer-vaccin waar geen volledige dosering in zat,” vertelde McAtee aan Brian Hooker.

De klokkenluider voegde eraan toe: “En dus vergeleken ze het onder een microscoop met 100 procent grafeenoxide en ze stelden vast dat het er bijna identiek uitzag, maar ze vroegen om meer monsters zodat ze een meer structurele chemische analyse konden doen dan alleen visueel.”

McAtee zei dat “ik ze later, veel later, heb nagetrokken om te zien wat er was gebeurd, en als ik het me goed herinner, hadden 28 van de honderd flacons grafeenoxide, van de Pfizer flacons.”

De Pfizer-klokkenluider merkt verder op dat het Spaanse laboratorium “om meer vroeg en toen … ik dit vond in de interne Pfizer-database, wist ik niet dat het de interne Pfizer-database was, ik dacht eigenlijk dat het gewoon openbare internetkennis was. Maar ik deelde dat rapport op mijn Facebook en ik kreeg niet lang daarna een telefoontje, ik weet niet hoe lang, maar niet lang daarna van een advocaat van Pfizer die me vertelde dat ik het bericht moest verwijderen omdat het bedrijfseigendom was. En toen realiseerde ik me: ‘Hé, ik denk dat ik de interne database [van Pfizer] kan zien…”

  Europarlementariër wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins en stelt vragen

McAtee zocht in de database naar de code “HEK 293T” en de eerste e-mails die terugkwamen in de zoekresultaten waren e-mails waarin leidinggevenden en de communicatieafdeling van Pfizer samenspanden om te verbergen dat er geaborteerde foetale cellijnen werden gebruikt bij de ontwikkeling en bevestigingstests voor het vaccin. Dit was vanwege het standpunt van het Vaticaan om het publiek aan te moedigen het vaccin te nemen.

McAtee heeft het alleen over aarzeling ten aanzien van vaccins op religieuze en morele gronden. Afgezien van het religieuze apsect en vrijstellingen op basis van religieuze overtuigingen, is er echter het risico op kanker door de HEK 293T cellijn.

HEK 293T is de code voor “menselijke embryonale nier 293T cellen”. De “T” in HEK 293T verwijst naar de aanwezigheid van het grote T-antigeen van het Simian Vacuolating Virus 40 (“SV40”). Het SV40 T-antigeen is een eiwit en is een dominant werkend oncoproteïne, een gen dat de potentie heeft om kanker te veroorzaken.

Volgens McAtee gebruikten de fabrikanten van covid-vaccins geen HEK-cellen, ze werden alleen gebruikt bij de ontwikkeling van de vaccins.

McAtee heeft haar getuigenis gedocumenteerd in de vorm van een slide share die je HIER kunt lezen.

Children’s Health Defense: Former Pfizer Employee Reveals Contaminations in Covid Vaccines, 17 mei 2024 (38 min)

In maart 2023 plaatste het Twitter-profiel ‘Not Op Cue’ een thread met informatie uit een artikel van Humourous Mathematics. Je kunt de thread HIER lezen.

Nadat de FDA niet reageerde op een Freedom of Information Act verzoek, klaagde Public Health and Medical Professionals for Transparency (“PHMPT”) de FDA aan voor het niet vrijgeven van informatie die door Pfizer aan hen was verstrekt. Humourous Mathematics toonde een afbeelding uit een van de Pfizer-documenten die vervolgens werd vrijgegeven.

  "Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

In hun studie van 7 april tot 19 augustus 2020 met de titel ‘Structural and Biophysical Characterization of SARS-CoV-2 Spike Glycoprotein (P2 S) as a Vaccine Antigen’ (bestandsnaam: 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf [vrijgegeven op 1 februari 2023]) bevestigen ze hun gebruik van grafeenoxide in het productieproces van de Pfizer mRNA covid-19 injectie. Pfizer stelt op pagina 7 sectie 3.4 ‘Cryogenic Electron Microscopy (Cryo-EM)’ van hun studie dat grafeenoxide nodig is voor de productie van de Pfizer mRNA covid-19 injectie omdat het nodig is als basis om de lipide nanodeeltjes te stabiliseren. 

The Adverse Effects of Experimental Messenger RNA (mRNA) “Vaccines” a.k.a. Injections For Covid-19, Humourous Mathematics, 18 maart 2021 (bijgewerkt op 16 februari 2024).

Jikkyleaks, die al jaren hard werkt om de snode Covid-agenda te onthullen, reageerde echter snel:

AP factcheckers gebruikten ook het punt dat Jikkyleaks opmerkte over het document van Pfizer om de bewering te ontkrachten dat de covid-injecties van Pfizer grafeenoxide bevatten.

Op 7 april 2023 zei Associated Press dat het document dat online wordt geciteerd niets zegt over de productie van het vaccin, maar in plaats daarvan het gebruik van grafeenoxide beschrijft tijdens een proces om het spike-eiwit van het vaccin onder een microscoop te evalueren.

Het document van Pfizer is dus niet voldoende om de aanwezigheid van grafeenoxide te bewijzen in de covide “vaccins” van Pfizer die aan het publiek werden toegediend.

Maar, zoals Sense Receptor opmerkte in een tweet bij het delen van McAtee’s interview hierboven, grafeenoxide wordt vaak bestudeerd als materiaal voor nanodeeltjes die genen afgeven en voegde een link toe naar een paper uit 2019 dat gepubliceerd is in Applied Physics Letters.

  COVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden

Terwijl we het onderstaande uittreksel uit de samenvatting van het artikel lezen, moeten we ons herinneren dat, zoals Dr. Ah Kahn Syed uitlegde, het lipidenanodeeltje dat wordt gebruikt bij mRNA-injecties een kationisch lipidenpartikel is.

Grafeenoxide (GO) wordt gebruikt in een breed scala aan biomedische toepassingen, waaronder antimicrobiële therapieën, scaffolds voor weefselmanipulatie en medicijnafgifte. Echter, het onvermogen om het efficiënt te laden met dubbelstrengs DNA belemmert het gebruik ervan als een genafgiftesysteem. Om deze beperking te overwinnen, wordt in dit werk de functionalisatie van GO met kationische lipiden (CL) op vakkundige wijze bereikt door microfluïdische productie.

Riccardo Di Santo, Erica Quagliarini, Sara Palchetti, Daniela Pozzi, Valentina Palmieri, Giordano Perini, Massimiliano Papi, Anna Laura Capriotti, Aldo Laganà, Giulio Caracciolo; Microfluidic-generated lipid-graphene oxide nanoparticles for gene delivery. Appl. Phys. Lett. 10 juni 2019; 114 (23): 233701. https://doi.org/10.1063/1.5100932

Van de 100 flacons die door een laboratorium in Spanje zijn getest, bleken 28 flacons grafeenoxide te bevatten. Er moet een studie van een grotere steekproef worden gedaan om vast te stellen hoe wijdverspreid het gebruik van grafeenoxide is in termen van het aantal vaccinbatches en wanneer en waar ze zijn geproduceerd. Het debat over de vraag of de mRNA-injecties van Pfizer die aan het publiek werden toegediend grafeenoxide bevatten, gaat dus door. Of zoals wijlen Dr. Andreas Noack opmerkte, professor Pablo Campra van de Universiteit van Almeria (zoals gepubliceerd door de Spaanse podcast La Quinta Columna) vond geen grafeenoxide maar eerder grafeenhydroxide.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAanklager ICC vraagt arrestatiebevelen aan voor Netanyahu, Gallant en anderen
Volgend artikelWaarom gaan Israël en het Westen samen ten onder?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De glazenwasser die mijn ramen deed schoonhouden vertelde in 2020 dat hij gevaccineerd was met het Pfizer mRNA ‘ vaccine’ begin dit jaar heb ik hem niet meer gezien, verleden week vroeg ik zijn plaatsvervanger waar de baas was: hij reageerde er erg kort op hij zei dat hij nu de baas was, er ging een flits van herkenning door mijn hoofd er vindt zich een stille ramp plaats en nobody gives a fuck.

  • Die rampen vinden bij mij ook plaats. Steeds meer de laatste maanden.
   Maar jij en ik geven er een fuck om,daarom reageren wij er hier op.
   Om mensen bewust te maken of te houden.
   De realiteit begint steeds meer om de oren te slaan.
   De maand mei moet een enorme gigantische oversterfte geven, want de aanbiedingen van woningen leegruimen zijn te overweldigend. En allemaal in een straal van 35 km om mij heen.
   Iedere week 10 aanbiedingen ,5 jaar terug had ik er 5 per maand.

   • Greet mei 20, 2024 Bij 19:53

    De oversterfte in Nederland is een van de hoogste van Europa Greet, velen doen alsof hun neuzen bloeden, er is totaal geen consensus tussen vaccins schade slachtoffers en nabestaanden van de gestorven mensen ik bedoel te zeggen zoiets als patiënten verenigen die opkomen voor hun verloren rechten.

   • Klopt want iedereen wil nog snel rijk worden van hun levensideaal dat de woning nu nog geld opleverd waarvoor ze tweederde van hun leven voor zich hebben kromgelegd en willen ze nu nog snel profiteren van hun leven waarvan ze merken dat ze zwakker worden in hun gezondheid Of dat door de phizer spuiten of andere merken van de covid spuiten komt gaan ze nu stilaan ervaren moet nog bewezen worden omdat ze gevaccineerden nog steeds in Phizer geloven omdat geleerden dat destijds gezegd hebben en dat dat wel degelijk onderzocht is/was in het lab…In nederland schermt de meest promotor van de spuit manie dat er meer woningen gebouwd (vandaar dat hij die functie kreeg) moeten worden omdat de bevolking zou toenemen in Nederland!???? Maar hij heeft van zijn vriendje hulp gekregen doordat de toename te danken is aan steeds meer status houders die snelller aan een woning geholpen moeten worden….. dat voor corona zeer lange procedures vergde…of je werkelijk wel vluchteling was….. Dus zo verdoezelen dat er geen afname van de oorspronkelijke bevolking plaats vindt zodat Nederland geen 18 miljoen inwoners maar werlkelijk maar 17 miljoen mensen zou tellen Kortom eigen belang van het kabinet tijdens de corona waarzin Helaas tref ik nog steeds mensen aan als ze over hun spuiten overtuigd zijn dat de ,,,,geleerden,, de waarheid hebben gesproken!!!!!!

 2. Na 3 jaar komt men met een document.
  Grafeen in één derde van pfeizer prikken.
  Moet ik nu van mijn stoel af donderen van schrik of maar niet….
  verhalen, en meer verhalen die ik niet kan checken zeggen mij weinig/ niets op dit gebied. – heb geen geschikte microscoop/ geen flacons in die hoeveelheid –
  “Onderzoekers, gepromoveerde excellent wetenschappers” behoren doorgaans tot de categorie ‘ oplichters” om de verdeeldheid en angst erin te houden is mijn indruk .

  • Alles wat de alternatieve media bracht was conspiracy ,ook de grafeenoxide was desinformatie.
   En nu is het waarheid…..

 3. In het logo van zit de fi aan elkaar vast

  69

  De gemiddelde orbitale snelheid van Saturnus is 9,69 km/s.

  en 969 =969 +9+6+9=1455+55+41=6996

  Dit is hoe deze nummers samenwerken

  Genesis 5:27-29

  27 Dus alle dagen van Methuselah waren 969 jaar en hij stierf.

  Eigenschappen van het nummer 69
  Symboliek
  Vertegenwoordig de perfectie die werd bereikt door degenen die hun karma hebben geliquideerd, als beloning voor de geslaagde tests.

  Symbool van het echtpaar, de bijlage, waar koppelingen worden gemaakt.

  Bijbel
  Het is het aantal misdaden begaan door Abimelech tegen zijn zeventig broers, draad van Jerubbaal, dat wil zeggen zeventig min één omdat een van hen ontsnapte. (Re 9,24)

  Algemeen
  Sint Joachim, de vader van de Maagd Maria, was 69 jaar oud toen hij stierf, volgens visioenen van Maria Agreda.

  De 69 is het sterrenbeeld kanker.

  Voorval
  Het werkwoord grazen wordt 69 keer in de Bijbel gebruikt.

 4. Alle reacties weg

  Pfizer-vaccin

  In het logo van zit de fi aan elkaar vast

  69

  De gemiddelde orbitale snelheid van Saturnus is 9,69 km/s.

  en 969 =969 +9+6+9=1455+55+41=6996

  Dit is hoe deze nummers samenwerken

  Genesis 5:27-29

  27 Dus alle dagen van Methuselah waren 969 jaar en hij stierf.

  Eigenschappen van het nummer 69
  Symboliek
  Vertegenwoordig de perfectie die werd bereikt door degenen die hun karma hebben geliquideerd, als beloning voor de geslaagde tests.

  Symbool van het echtpaar, de bijlage, waar koppelingen worden gemaakt.

  Bijbel
  Het is het aantal misdaden begaan door Abimelech tegen zijn zeventig broers, draad van Jerubbaal, dat wil zeggen zeventig min één omdat een van hen ontsnapte. (Re 9,24)

  Algemeen
  Sint Joachim, de vader van de Maagd Maria, was 69 jaar oud toen hij stierf, volgens visioenen van Maria Agreda.

  De 69 is het sterrenbeeld kanker.

  Voorval
  Het werkwoord grazen wordt 69 keer in de Bijbel gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in