Afgezien van de microstaten is Nederland nu het op zes na ergste land ter wereld wat betreft het aantal Corona-slachtoffers, zo blijkt uit de meest recente statistieken van Worldometers. Het ergste ter wereld is België.

Over het algemeen zijn landen als de Verenigde Staten, Brazilië en Rusland het middelpunt van de Corona-berichtgeving in de media geworden. Maar gezien het aantal doden liggen ze ver achter op Nederland.

Nederland heeft 316 doden per miljoen inwoners. Afgezien van de microstaten San Marino, Andorra en Sint Maarten (eigenlijk geteld als een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden met maar iets meer dan 37.000 inwoners), is het het zevende hoogste cijfer ter wereld.

De ergste zijn België (740), Spanje (566), Italië (500), Groot-Brittannië (460), Frankrijk (402) en Zweden (319).

De VS staat op 238 doden per miljoen, Brazilië op 47 en Rusland op 13 doden per miljoen inwoners.

Vandaag, 9 mei 2020, is in Nederland het aantal doden door het Coronavirus met 63 gestegen en opgelopen tot 5.422.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

  Schotse politie gebruikt het Coronavirus om geweld op gezin te rechtvaardigen
Vorig artikelBewakingsrobot in park Singapore zorgt ervoor dat mensen hun social distance behouden
Volgend artikelPest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Let op !!!!!! Het gaat Rutte weer lukken : Nederland wordt nr. 1 in de wereld, loopt over enige tijd voorop m.b.t. het aantal doden t.g.v. corona. Als m.p. zou je je toch moeten doodschamen, zo niet ons aller Pinokkio Rutte, de “Staatsman én Crisismanager” !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in