Patriottische motorclubleden beramen herovering van de CHAZ in Seattle

3

Er kan meer dan het gebruikelijke soort vuurwerk zijn op 4 juli in Seattle. In een evenement gepost op Facebook is de groep ‘American Patriots retake the Seattle occupation zone for America’ van plan om een 4 juli evenement te organiseren om de barricades te verwijderen, de mensen te redden die opgesloten zitten en de rotzooi op te ruimen die is achtergelaten door Antifa/Black Lives Matter activisten in de zone die nu CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) wordt genoemd.

De patriot/motorrijders-beweging zegt dat ze geen wetten zullen overtreden, maar gewoon de problemen die Seattle hebben geketend aan de agenda van de communistische/socialistische groepen zullen verwijderen. Hun doel is om die ‘zone’ voor Amerika terug te veroveren, schrijft Uncle Sam’s Misguided Children.

Het evenement werd gepost op Facebook:

Op 4 juli, Independence Day, gaat een coalitie van patriottengroepen en allen die zich willen aansluiten de Capitol Hill Autonomous Zone voor Amerika heroveren. Amerikaanse patriotten hebben afgesproken om weer bij elkaar te komen, de barricades die het verkeer illegaal belemmeren op te ruimen en de mensen in de zone te bevrijden. Je hebt geen motor nodig om mee te doen. Alle patriotten met alle voertuigen komen naar dit evenement.

We gaan niemand pijn doen, de wet overtreden, enz. We gaan gewoon de illegale barrières op openbaar terrein afbreken, de rotzooi opruimen die deze communistische kinderen hebben gemaakt, en het politiebureau terugbrengen naar de controle van het politiedepartement van Seattle.

De verzamelplaats zal Seward Park zijn. Het parkeerterrein kan ongeveer 10.000 motors makkelijk aan.

Hoewel het allemaal geweldig klinkt voor ons, hebben de zogenaamde ‘vreedzame demonstranten’ binnen de CHAZ-zone een aantal gewapende acteurs. Sommigen van hen zijn geen kinderen en hun zelfbenoemde ‘Warlord’ is een rapper met grote woorden en een vervelende houding. Klinkt een beetje als Somalië, nietwaar?

  Besluit: Twitter en Facebook leidinggevenden worden gedagvaard voor vragen over censuur

Sinds ze de pers in hun kleine ‘landje’ toelaten, hebben ze de aanwezigheid van vuurwapens teruggeschroefd. Dat betekent NIET dat ze weg zijn, het betekent alleen dat ze niet zo zichtbaar zijn.

Antifa en BLM zijn misschien wel in voor wat vuurwerk op de 4e. Zal de bekende kracht van motorclubleden voldoende zijn om de opstandelingen aan te pakken en te laten vertrekken? Antifa-marxisten moeten uitkijken. Motorclubleden zijn taai.

Het evenement wordt gepromoot door Prntly, een conservatief nieuwsmedium. Het nieuwsportaal zegt dat sommige leden van de Oath Keepers, maar niet een specifieke afdeling, zich ook hebben aangemeld om bij de Bikers aan te sluiten. De 4e juli van dit jaar in Seattle zou wel eens voor echt vuurwerk kunnen zorgen.

Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad

Vorig artikelZwarte EU-parlementariër blootgesteld aan ‘racistische’ politieaanval – beschuldigd van liegen
Volgend artikelMorgen heten we allemaal Ali
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. In principe zou de Nationale Garde daarop af gestuurd moetenworden.
  Zou natuurlijk leuk zijn eenwetjemetminimum straf van 15 jaar oor dat tuig en zoveel mogelijk de bajes in; een bajes met dwangarbeid en chain gangs.

  • je bedoeld toch dat de nationale garde zou moeten opgetreden hebben tegen dat tuig van BLM en Antifa dan moeten de bikers niet optreden.

 2. The Revolutionary Marxist Agenda of Black Lives Matter – Blackstone Intelligence Network
  – 26/06/2020

  ‘It is good to support police & justice reforms to bring about equality for America’s communities of color. However, the Black Lives Matter organization is a revolutionary Marxist group that has sinister motives. Watch this video to learn how BLM is working to further the Marxist agenda in America.’

  https://www.youtube.com/watch?v=XO_mCsoPJOA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in