Foto: freepik / Marelica

Slachtoffers van de politiek gedwongen Covid-vaccinaties zijn lange tijd beschouwd als tweederangspatiënten: het lijkt voor de meeste artsen te riskant om kritiek te uiten op de experimentele gentherapieserums en hun bijwerkingen aan te kaarten. De wanhoop onder de slachtoffers van vaccins is navenant groot. In Lucca, een stad in Toscane, is onlangs de eerste polikliniek van Italië geopend voor mensen die gezondheidsschade hebben opgelopen door hun Covid-injectie. Voor de getroffenen is dit een zegen – maar linkse politici gaan door het lint, bericht Report24.news.

Terwijl de regering-Meloni de verplichte vaccinatie in Italië beëindigt, geschorste artsen weer aan het werk laat gaan en werkt aan de afschaffing van de boete voor ongevaccineerde 50-plussers, houden vertegenwoordigers van de Democratische Partij (Partito Democratico, PD) vast aan de vaccinatiewaanzin en willen zij geen vraagtekens plaatsen bij de sprookjes over de effectiviteit en veiligheid van het Covid-vaccin. De verontwaardiging over de opening van de particuliere polikliniek voor vaccinatieslachtoffers in Lucca, Toscane is navenant groot. De PD staat daar relatief sterk en is fel gekant tegen het particuliere initiatief. Dit komt van een groep artsen en leden van andere gezondheidsberoepen die al sinds 2021 campagne hebben gevoerd voor de ongevaccineerden in Italië. De leden van de groep konden dankzij de regering-Meloni hun baan als arts weer opnemen en openden vervolgens op 2 november de eerste medische praktijk in Italië die gespecialiseerd is in de behandeling van bijwerkingen van Covid-vaccins.

Maar hulp aan vaccinatieslachtoffers wordt blijkbaar niet toegejuicht door links: Valentina Mercanti, PD-raadslid van Lucca, hekelt dit bij de regionale raad van Toscane als een zeer ernstig en “misschien uniek precedent op nationaal niveau.” Een ander Dem-raadslid, Donatella Spadi, een arts, steunt de vraag van haar kameraad aan de regionale raad. Zij vraagt voorzitter Giani “of hij voornemens is in het kader van zijn bevoegdheden maatregelen te nemen om na te gaan of in andere gezondheidscentra onwetenschappelijke informatie wordt verspreid” over het mogelijke etiologische verband tussen Covid-vaccins en mogelijke bijwerkingen. In hoeverre de behandeling van bijwerkingen, waarvan van vele reeds wetenschappelijk is aangetoond dat zij een oorzakelijk verband hebben met vaccinatie, verspreiding van anti-wetenschappelijke informatie vormt, blijft een open vraag. De oude vertrouwde tactiek van militante vaccinzeloten om hersenloos causale verbanden te ontkennen werkt al lang niet meer.

  Momenteel 10 Europese landen die de experimentele COVID-vaccins van AstraZeneca schorsen wegens dodelijke bloedstolsels

Verschillende raadsleden roepen ook de centrumrechtse burgemeester van Lucca, Mario Pardini, op om een standpunt in te nemen en zich te distantiëren van het initiatief:

“Wij zijn ons ervan bewust dat dit een particulier initiatief is waarop de gemeente weinig invloed kan uitoefenen, maar in dit stadium, ook nadat het No Vax manifest de afgelopen weken in de San Vito kerk is verschenen, vinden wij dat de burgemeester stelling moet nemen en afstand moet nemen van wat er op dit front in onze stad gebeurt.” – Bron

Ondanks de nieuwe regering zal het dus waarschijnlijk nog wel even duren voordat ook in Italië, in alle delen van het land, volledig een einde komt aan het vaccinfascisme en de slachtoffers van de deels zeer schadelijke massavaccinatie de hulp krijgen die ze nodig hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPatholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis
Volgend artikelPrijsexplosie is een feit: Saoedi-Arabië en Koeweit sluiten verhoging olieproductie uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

  1. Degene die door het lint gaan hebben zichzelf ontmaskerd als de schuldigen aan deze genocide.
    Laten we hopen dat de arrestaties hierdoor zullen worden vergemakkelijkt.

  2. Zal moeilijk vol te houden zijn.
    Als de ziekenverzekering niet meer tegemoetkomt, is er geen inkomen meer… geen faciliteiten, geen erkenning, geen subsidie.
    Dokters werken niet gratis, en de patiënten kunnen het niet betalen.

  3. Deze week 7 jonge voetballers met hartstilstand in Italie. Ik weet niet zeker of ze allemaal ingespoten waren, maar dat is toch niet normaal he?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in