De Spaanse krant El Pais heeft een vertrouwelijk document van de Europese Unie gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de elites in Brussel erg bang zijn voor de rellen die verwacht worden als gevolg van de zelfdestructieve gasboycotten. Dergelijke rellen zijn reeds aan de gang in andere landen, met honderden doden (zie Sri Lanka). Er wordt hevig gediscussieerd over de vraag of de particuliere huishoudens dan wel de industrie het eerst moeten worden gerantsoeneerd, bericht Willi Huber.

De ineenstorting nadert met reuzenstappen. Alles is zelfveroorzaakt, niets is echt nodig. Inflatie, aanbodtekorten, energietekorten en binnenkort voedseltekorten zijn allemaal logische gevolgen van de doelbewuste acties van de globalistische politieke elites die bijna alle landen in de EU controleren.

Ook landen met een goede economiebeheersing worden gedwongen tot solidariteit en beperkingen

De EU zal een soort gedwongen solidariteit opleggen op basis van de voorzieningszekerheidsverordening 2017 en de solidariteitsclausule. De leden van de EU die verstandig hebben gehandeld en hun bevolking grotendeels hebben veiliggesteld, zullen hun middelen dus moeten delen met andere landen. Als een land zijn eigen behoeften niet kan dekken, kunnen de buurlanden gedwongen worden om over de grenzen heen in hun gasbehoefte te voorzien. Toegegeven, dit zou de EU nog meer op de proef kunnen stellen.

Als Rusland de gastoevoer volledig zou stopzetten, zouden in alle EU-landen inperkingsmaatregelen moeten worden genomen, aldus het EU-document. Het maakt niet uit of de landen direct of indirect getroffen worden. Op dit punt moet worden opgemerkt dat het niet Rusland was dat de gasleveranties beperkte. In feite heeft ex-komiek Volodymyr Zelensky willekeurig de gastoevoer aan banden gelegd omdat de pijpleiding door Oekraïne loopt. Alleen de verovering van het hele traject van de gaspijpleiding door Rusland zou deze situatie kunnen verhelpen – het is niet te verwachten dat het Westen de “grote held” Zelensky tot de orde zal roepen. De enige werkelijke leveringsstops naar de EU waren in Polen en Bulgarije, omdat deze landen de leveringen niet in roebels wilden betalen.

  Als WO3 uitbreekt, zullen tanks of straaljagers er niet toe doen: Kremlin - "Dan zal alles definitief tot stof vergaan"

De vraag naar gas moet voor ten hoogste twee derde worden gedekt

De eerste noodbeperking die aan de landen wordt opgelegd is een beperking van het verbruik. Deze maatregel moet in alle landen van kracht worden om concurrentie om reserves te voorkomen. Brussel geeft toe dat het op korte termijn volstrekt onmogelijk is om de gasbehoeften van de EU in het lopende jaar te dekken uit andere bronnen dan Rusland. Een maximum van twee derde zou haalbaar zijn.

In het geval van rantsoenering door particuliere huishoudens vreest men rellen. Daarom willen zij voorrang geven aan de energieproductie voor particuliere huishoudens en de economie eerst beperken. In het document van de EU wordt niet vermeld dat dit tot nog meer problemen in de toeleveringsketens zou kunnen leiden, vooral in de levensmiddelensector.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nieuwe EU-wet moet alternatieve media op internet smorenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKanker, Hepatitis, Gezichtsverlamming, Herpes: Dr. Roger Hodkinson waarschuwt dat de problemen met “vaccins” zullen verergeren
Volgend artikelParodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem – “De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Klaus ohne saus zou als een van de premies Couchons gehimmeld werden mussen….und sein handlänger gleich da nach….vuil WEF tuygh, utter bastard, cabrones muy larda y largo…

  • Gaat er dan nooit geen kentering komen in gans die historie en gaat dat WEF altijd hun doelstellingen kunnen halen zoals ze willen……is precies zij God zijn
   Gaan de mensen dat blijven pikken ?? Geen rechtspraak , geen arrestaties .. veroordelingen
   Alles is precies de normaalste zaak van de wereld
   Realiseren de mensen niet wat aan het gebeuren is
   Ze zijn ziende blind

 1. En dat terwijl de oplossing heel simpel is: open NS2 ,stop met die onzinnige sancties, betaal Rusland wat ze er voor vragen en kom er dan achter dat die prijs veel lager is dan het fracking gas uit Amerika. En een eventuele oorlogsdreiging is meteen van de baan, want Rusland doet veel liever zaken met de EU dan oorlog voeren. Het eerste levert welzijn op voor beide partijen en het tweede alleen maar doden, die niemand wil. Het zal je kind maar zijn die het leven opoffert voor die machtswellustelingen.
  Maar het zal enorm veel moed vergen om de eigenlijke baas van de EU, Amerika dus, uit onze regio’s (al die met atoombommen bewapende militaire basissen te verdrijven en zo een einde maken aan de al 70 jaren durende bezetting.
  Uiteindelijk zal de EU toch moeten kiezen: oftewel de eigen ondergang graven , iets waar Amerika om zit te springen, of luisteren naar het eigen volk en eindelijk eens op eigen benen gaan staan en een EU inrichten die er is voor het welzijn van hun inwoners in plaats van het groot kapitaal van ( voornamelijk) Amerikaanse multicriminals.
  Maar dit zijn wensdromen, ze willen ons liever dood dan dat we inspraak hebben.

  • Mee eens: het is obsceen dat de VS met al hun bases met kernwapens die er zg zijn om “Europa te beschermen tegen Rusland” al jarenlang middels NATO, als een bezetene probeert om datzelfde Rusland er toe te provoceren om ons aan te vallen. Rusland staat niet te trappelen lijkt het, maar de VS is volledig in de greep van de joden en hun militair-industrieel complex en die willen de west-Europeanen, come hell or high water, graag onder de bus gooien, in het kader van het uitroeien van de autochtone westerse Europeanen en het effenen van het pad voor de Belt and Road-initiative, het plan van Israel en China. Wij, de blanken dus, moeten worden uitgeroeid en vervangen door gehoorzame, minder intelligente Indiers, Chinezen en moslims. Afrikanen worden uitsluitend tijdelijk ingezet als slopers.
   Nog even een leuk weetje: de blanke, echte, autochtone Nederlanders hebben het hoogste IQ van de hele wereld: 109.4. Dit is het resultaat van een IQ-onderzoek waarbij alle niet blanken zijn uitgefilterd en uitsluitend die authentieke, blanke Nederlanders zijn gescoord. Nummer EEN, vrienden. 🙏🏻

  • Helaas maar de kinderen worden al gebruikt zij worden openlijk vermoord en hun ouders die brengen hun kinderen graag om laten te vermoorden het volk is net zo erg als het heel zooitje in het kabinet ik zou niet weten waar je moet beginnen met het opruimen van dat tuig Rutte of eerst een groot gedeelte van de schaapjes.

  • In zijn algemeenheid vermeld……Gewoon achter de VS blijven aanlopen,ondanks het feit,dat de ellende van de afgelopen 3 jaar juist daarvandaan komt.Vooral doen,hoor!! Die ziekte brak al uit in 1956.(..)

 2. Ok, pfff …

  Ik plaatste tot DRIE keer toe een raktie op deze site onder een andr artikel maar die kwam er niet ‘door’.

  Je weet vandaag de dag gewoon NIET meer wie je vrienden of vijanden zijn hè ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in