Russische troepen vernietigen met uitgebreid gebruik van TOS-1A’s Oekraïense versterkte posities in elk woonblok. Op een relevante online geplaatste video is te zien hoe Bakhmut letterlijk in brand staat, bericht WarNews24/7.

De verliezen van de Kievse troepen zijn niet te overzien.

Daarom heeft de Oekraïense staf opnieuw besloten meer versterkingen te sturen door troepen vanuit Sumy te verplaatsen!

Het heeft al strategische reserves uit Kiev en Poltava verplaatst.

De Oekraïners doen er alles aan om Bakhmut vast te houden.

Bekijk de video

Gegevens van het front:

▪️ Russische luchtverdedigingssystemen hebben vannacht vijandelijke drones neergeschoten in de buurt van Sevastopol en Simferopol.

▪️ De strijdkrachten van de Russische Federatie hebben de concentratieplaatsen van de strijdkrachten van Oekraïne in Lipovka en Elino, in de regio Chernihiv, en in Volfino, Pavlovka en Pokrovka, in de regio Sumy, getroffen.

▪️ In de regio Kharkiv hebben Russische troepen vijandelijke posities aangevallen in Ogurtsovo, Kamenka, Strelekhia en Staritsa.

▪️ In de richting van Starobelsk hebben Russische strijdkrachten concentraties van manschappen en gepantserde Oekraïense formaties in Dvurechnaya, Kupyansk, Berestovo en Terny getroffen.

▪️ In de richting van Bakhmut (Artyomovsky) hebben Russische rakettroepen en artillerie de concentratiegebieden van de Oekraïense strijdkrachten in Bakhmut, Soledar, Kleshcheevka en Dyleevka aangevallen.

▪️ In de richting van Donetsk hebben de strijdkrachten van de Russische Federatie Oekraïense posities in Avdeevka, Veseloe, Georgievka en Vodyany getroffen.

▪️ In de richting van Yuzhnodonetsk heeft de Russische artillerie de concentraties van de Oekraïense strijdkrachten in Novomikhailovka, Vugledar en Zolotoy Niva getroffen.

▪️ In de regio Zaporozhye hebben Russische troepen de posities van de Oekraïense strijdkrachten in Olhovsky, Hulyaypole, Dorozhnyanka en Maly Shcherbak aangevallen.

  Stoer pratend Brits leger kan niet eens Wembley-stadion vullen; NAVO net zo zwak

▪️ In de regio Dnipropetrovsk hebben de Russische strijdkrachten de vuurplaatsen van Oekraïense formaties in Nikopol en Pokrovsky getroffen.

▪️ In de zuidelijke sector van het front hebben Russische troepen vijandelijke posities in Kherson, Zelenovka, Inzhenerny en Berislav aangevallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De omvang van de NAVO-verwoesting in JoegoslaviëVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnalist: VS / NAVO lokt opzettelijk oorlogsescalatie met Rusland uit, en Poetin kan een gematigde reactie “overslaan” en meteen voor de kernbommen gaan
Volgend artikelPandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer “booster” prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Hij heeft nog een “breekbaar vaasje” wat als urn kan dienen voor de as van zijn strijdmakkers. Maar ze mogen de lijken ook gewoon op het binnenhof dumpen.

 1. Beste Mensen

  Aan de Ene kant bouwen we iets
  Vervolgens van een andere kant met een bochtje om gaan we diezelfde gemaakte object weer van vorm doen veranderen naar de oorspronkelijke staat
  Vreemd hè ???
  Wat een leuk spelletje ……
  Hoi Hoi Hoi Hoi ……

  Dank U

 2. Afgezien van wellicht de noodzaak van de gebeurtenissen daar.
  Het had niet zover hoeven te komen.
  De machten achter de schermen zullen nimmer hun handen vuil maken, het zijn doorgaans de mensen die eigenlijk in vrede hun leven willen leven die de wensen van die machten achter de schermen moeten vervullen.
  Universal soldier;
  https://youtu.be/WKVmhJGlt7U

 3. Beste Mensen

  Als de Burger des landes een geweer tegen de Anus van Rutte drukt en in de frontlinie van een bataljon in de eerste rij plaats van een in scene gezette gevecht door Rutte en zijn collega’s en hun Bazen de WEF
  Dan piept hij anders
  Maar niet hem alleen ……
  Maar alle mafkesen van de Parlementen en Kabinetten van alle Europese landen
  Kijken hoe dat gaat uitpakken met
  Naast hun verplicht in de frontlinie alle Multi miljardairs en alle Grote Wereld Banken en andere Bank beheerders inclusief de Bazen van Hun die de Wereld bevolking terroriseren onder de Dekmantel Namen
  Laat Hun vechten voor Hun Volk
  Als ze een volk lief hebben
  Net als Ivanhoe , Zorro , Sancho Pantser
  Zo nee
  Dan in het gevang met hun allen
  Op droog brood en Water
  Om gezonde verstand te verkrijgen

  Dank U

 4. Als Bakmut geschoond is, is het pleit snel beslecht.
  Niet om mililitaire redenen, maar om moreel van de oekies.
  Op een gegeven moment willen ze niet meer als schietschijf functioneren, en dan volgt een domino effect.

 5. De Beer Poetin gaat tekeer en niemand die het kan stoppen Een man die weet waar hij mee bezig is en dat is alles wat zij vragen zij gratis krijgen en geen oekie of fransman er meer zal zijn Oekraïne zal veranderd zijn in een grote begraafplaat En dan zijn de criminele WEF zwendel DAVOS BRUSSEL aan de beurt zijn met dank aan WEF hoer von der Lijken en klaasje Schaap en zijn illegale hoerenkeet en bedrijven vriendjes!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in