Op een video die viraal is gegaan op social media, is te zien hoe een vrouw uit Portland een gemeenteraad toespreekt terwijl ze een ruimtehelm draagt waarvan ze beweert dat die bedoeld is om zich te beschermen tegen COVID-19, schrijft Jamie White.

“Kunt u me goed horen? Ik leer hoe ik dit moet gebruiken. Ik probeer hersenschuddingen en COVID te voorkomen,” vertelde de vrouw deze week aan het gemeentebestuur van Mulnomah County.

Haar helm begon snel te beslaan met vocht terwijl ze haar steun uitsprak voor een nieuw ontwikkelingsproject.

De helm van de vrouw, gemaakt door MicroClimate, heet de Air 2, die beschikt over een “fabrieksmatig aangebrachte mistwerende coating die het beslaan minimaliseert wanneer van binnen naar buiten wordt gegaan met grote verschillen in vochtigheid/temperatuur” en een “ophangsysteem met ventilator”.

Ondanks het feit dat de hele wereld eigenlijk is afgestapt van de COVID-epidemie, staan de ontwikkelaars klaar om de nieuwe en verbeterde Air 3 uit te brengen.

Gebruikers op Twitter konden het niet laten om hun mening te geven over het absurde modebeeld van deze vrouw.

De paranoia van deze arme getraumatiseerde vrouw benadrukt de kracht van de jarenlange angstzaaierij door de mainstream media en politici, aangezien de COVID-overlevingskans meer dan 99% is.

  Update: BA weigert te ontkennen dat piloten stierven na COVID-19 injectie

Zelfs de globalistische Wereldgezondheidsorganisatie, die altijd achter de feiten aanloopt, verklaarde vorige maand dat de Plandemie voorbij was.

Hier is de volledige Mulnomah County bestuursvergadering:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Grootschalig’ Oekraïens offensief afgeslagen – Russisch MvD
Volgend artikelOekraïne gaat kamikaze 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. De amish negeerden alle coronamaatregelen en vaccineerden niet, dit is het resultaat

  De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch sprak met Janelle Good uit Lancaster County in de staat Pennsylvania, het land van de amish.

  Hoe gingen de amish om met corona? Gingen ze in lockdown? Volgden ze de coronamaatregelen op? Nee, ze negeerden alle maatregelen, vertelde Good.

  Ze leidden gewoon hun leven, voegde ze toe.
  https://twitter.com/stkirsch/status/1665139234129293312?s=20

  De amish kijken geen tv, en dus zijn ze immuun voor corona
  “Geen vaccinaties?” vroeg Kirsch. “Voor zover ik weet niet,” antwoordde Good. “Geen lockdowns. Geen mondkapjes. Hun kinderen gingen gewoon naar school. Trouwerijen gingen gewoon door. Ze gingen gewoon naar de kerk.”

  Zijn er ook amish gestorven aan corona? “Niet dat ik weet,” aldus Good.

  Op Twitter vult Kirsch aan: “De amish kijken geen tv, en dus zijn ze immuun voor corona.”

   • Alfred Melse juni 5, 2023 at 12:04

    Goed zó Alfred… ik wil elke dag de leugens horen en zien van de NOS, NPO en ook de comersiële zenders, ook kijken of ik de lichaamstaal van de presentators op mijn netvlies kan krijgen.

 2. Hahahahaahah!! Lachen! Als er éen schaapie over de dam is volgen er meer. Ruimtehelmen, hazmat overallen, en zuurstoftankjes. Ook tegen de ‘radiactive fallout’ straks. Wat een show wordt het in Theater Aarde!

 3. En als ze onverhoopt ziek gaat worden…is dan haar ruimtehelm kapot gegaan?? Misschien werkt tie niet?? Of was ze dan nog erger ziek geworden zonder gifprik? Allicht besmet door een mier?

  Eigenlijk best triest om te aanschouwen..

  • Inderdaad, maar doet dit soort lui begint het gezeur weer. Laten we hopen dat er inmiddels genoeg gevaccineerden hun lesje hebben geleerd en zich niet meer laten inspuiten. Want ik vond het toch eindelijk achteraf behoorlijk bedreigend, deur voor deur, arm voor arm. Het leek of het hele land gek was geworden, wie kon je nog vertrouwen. Belachelijke tijd, ik kreeg zakelijk mensen op bezoek die zeiden” ik ben gevaccineerd hoor” . Nou ik niet, maar ik dacht. “ laat maar” geen woord over vuil maken.

   • Het hele land was een complete open cq gesloten opname-afdeling ggz. De gekte sloeg echt om in verbale en non-verbale agressie.

    Dat verhaal van ‘deur-deur arm-arm’ was zeker een bedreiging en ook een bewuste ophitspartij om de samenleving nog verder te splijten.

  • daar zeg je zoiets dat zomaar waar kan zijn…een insect in je helm..oor,neus, mond en vooral Oog..dat is nog het zwakste van al..en een hersenschudding.. die heeft ze al..de bus zie je niet,..zien of horen aankomen vrees ik…bay bay….

 4. Waarschijnlijk is deze vrouw ook geprikt met dat ‘vaccin’.
  Als ze dan later iets aan haar hart mocht krijgen kan men in ieder geval niet zeggen dat het kwam van een Corona besmetting.

  Eigenlijk is het best triest, deze vrouw is echt bang.(gemaakt)

  • Tigron juni 5, 2023 at 13:20

   Heb ze gezien Tigron met mondkapjes op alleen in de auto, doozichtige schermen dragend daaronder ook nog een mondkapje, nou die krijg je met de beste wil van de wereld niet omgepraat dat het een Plandemie was of op zijn minst een IQ-test.

   • Het meest bizarre wat ik heb gezien was iemand die alleen was op een racefiets compleet met wielrenpak aan, op volle snelheid met een mondkapje op aan het trainen, kilometers ver van de bewoonde wereld.

 5. Zolang de gifspuit beschikbaar is, zal dit type vanzelf uitsterven. Vrijwillig en zonder het zelf te beseffen.
  Deze geesteszieken zijn niet meer te helpen. Het zij zo.

 6. Ik steun dit soort uitgesproken mensen.
  Maar eerst zijn de andere mensen aan de beurt om vergoedingen/vrije doorgangen te krijgen.
  De mensen die alle schapen hebben gewaarschuwd!

  Stel dat een ver-volwassen multimiljonair schaapmens ook nog eens vergoedingen krijgt.
  En anderen niet.
  Hoe dun mag de vlies dan zijn om van deze personen geld te vragen/jatten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in