Het idee dat ons Ministerie van Justitie iemand kan aanklagen, vooral de belangrijkste politieke rivaal van de zittende president, vanwege een toespraak die beschermd wordt door het Eerste Amendement is gewoon krankzinnig … Simpel gezegd is deze aanklacht niets meer dan een oorlogsverklaring aan de Amerikaanse kiezers en hun grondwettelijke recht op vrije meningsuiting.” – Alistair Crooke

In augustus laten de psychiaters hun chique klantenkring onder de leidinggevende elites gewoonlijk in de steek, die worden achtergelaten om te spartelen in de puinhoop van hun ongeordende leven terwijl hun psychiaters gaan body-surfen en mojito’s drinken. En zo worden de managers van al die routinezaken in een maand die een aangename onderbreking van de routinezaken zou moeten zijn, overspoeld door een opkomende vloed van hun eigen persoonlijke ellende – de job-haters, de seksueel gemartelden, de zelfondermijners, de hopeloze obsessief-compulsieven, de kronkelende masochisten, de ongeliefden en onbeminnelijken, de projectionisten van animus, rancune en afkeer, schrijft James Howard Kunstler.

Hiertoe behoren de mensen van de Blob, de mensen die de hoge rangen van de permanente bureaucratie van onze regering teisteren, die zich zo wreed tegen de geregeerden heeft gekeerd. Twijfelt u er nog langer aan dat deze bevolkingsgroep in de VS geestesziek is? Deze kwaal van zelfvernietigend slecht geweten en vijandschap die vooral de Democratische Partij treft, duwt ons centimeter voor centimeter en dag na dag in de richting van iets dat op nationale zelfmoord lijkt. Moeten we allemaal volgen?

Kan deze zieke politiek beter gepersonifieerd worden dan door de tragikomische figuur die er aan het hoofd van staat? “Joe Biden” samen met de familie Biden? De omvang van de ontsporingen van deze clan is bijna Shakespeariaans, alleen het decorum van persoonlijke presentatie ontbreekt in alle toneelstukken van de Bard. Koning Lear, gekweld als hij was, zou nooit met zijn gezicht naar beneden vallen na een toespraak. Zijn dochters hadden veel aan hun hoofd, maar voor zover we weten, hoefden zij niet met de big guy man te douchen. En er zijn geen beelden bekend van de Graaf van Gloucester die crack rookt met naakte, minderjarige meisjes.

Nieuwe seksvideo met Hunter Biden

Maar in het echte leven van onze natie stapelen de problemen van “JB” zich op naarmate de kalender vordert. Alleen de meest pathologische goedgelovige zou het slijmspoor van omkoping dat onlangs door speurneuzen van het Congres is ontdekt, niet kunnen opmerken. “JB” heeft zichzelf duidelijk in dienst gesteld van belangen buiten de Verenigde Staten, en hoe pakt dat nu uit, met name in Oekraïne, waar hij ons in de gevaarlijkst denkbare halfslachtige oorlog heeft betrokken – waarvan het verlies de restanten van Amerika’s aanzien in de wereld zal vernietigen?

Eén ding dat duidelijk is geworden in deze koolsoep van verraad, is hoe blobbed-up Volodymyr Zelensky was toen president Donald Trump hem in augustus 2019 dat noodlottige telefoontje pleegde om te informeren naar “JB’s” merkwaardige daden in Kiev door de jaren heen. Vervolgde Z dat telefoontje onmiddellijk met een telefoontje naar Alexander Vindman in de National Security Counsel… die vervolgens Eric Ciaramella van de NSC en CIA belde? Want, voilà, er was iets bovennatuurlijks aan hoe snel we op weg waren naar Impeachment Number One!

En nu vraagt het niet krankzinnige deel van de Amerikanen zich af of deze oorlog in Oekraïne gedeeltelijk werd uitgelokt om al het snode gedoe dat eraan voorafging te verdoezelen – en niet alleen de capriolen van Hunter en “Joe Biden”, maar ook de machinaties van de blobette Victoria Nuland van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en haar gevolg in de ambassade van Kiev, Marie Yovanovitch, George Kent en vele anderen van het Blob-geloof. Een overzicht van dit alles suggereert dat “Joe Biden” de Democratische Partij tot waanzin heeft gedreven. En nu kunnen ze natuurlijk niet van hem afkomen, als een demon die hen door een eindeloze nachtmerrie drijft.

BLM-moeder gearresteerd voor moord op blanke adoptiedochter

In plaats daarvan hebben ze alles in het werk gesteld om zich te ontdoen van de vermeende rivaal van “JB”, Donald Trump, die is opgenomen in een door Lawfare ontworpen gruwelkamer die ontworpen is om hem in een miljoen stukjes te snijden en de snippers in de Potomac te strooien waar de blauwe krabben zich mee kunnen voeden. Men kan zich geen slechtere zaak voorstellen dan de aanklacht die de speciale raadsman Jack Smith tegen Mr. Trump heeft ingediend omdat hij verbaal twijfel heeft geuit over de eerlijkheid van de verkiezing van 2020. Zal Mr. Smith hier iets van kunnen bewijzen, ervan uitgaande dat het nu in Amerika tegen de wet is om iets te geloven en dat te zeggen?

Logischerwijs zou de verdediging van Mr. Trump redenen kunnen geven waarom hij geloofde dat de verkiezingen vol fraude zat, door bewijs van die fraude aan te voeren, waarvan er nu eigenlijk een indrukwekkende hoeveelheid is, ondanks alle leugenachtige onzin die u in The New York Times en op MSNBC ziet. Denkt u dat rechter Tanya Chutkan iets anders zou doen dan toestaan dat dat bewijs wordt geïntroduceerd? En als ze het niet toestaat, is dat dan niet meteen reden voor een nietig geding, omdat het onomstotelijk zou bewijzen dat er toch goede redenen waren voor meneer Trump om te uiten wat hij geloofde?

Het wordt verdomd interessant. Rep. Matt Gaetz (R-FLA) bood deze week een charmant plan aan om deze bedrieglijke kruistocht van het MvJ tegen te gaan. Dit is hoe het zou werken. Eerst roept het House Judiciary Committee Special Counsel Jack Smith op om in de komende vijftien dagen een getranscribeerde getuigenis af te leggen over de bewapening van het Eerste Amendement. Als hij weigert, dagvaardt u hem. Als hij de dagvaarding negeert, houdt de commissie hem voor strafrechtelijke minachting van het Congres en stuurt een formele verwijzing naar procureur-generaal Merrick Garland. Als Mr. Garland de verwijzing negeert, impeach de SOB dan onmiddellijk. Nodig Mr. Trump tegelijkertijd uit om als klokkenluider voor het Comité te getuigen, waarbij hem immuniteit van het Congres wordt verleend naast de gebruikelijke wettelijke bescherming van klokkenluiders (onder 18 U.S. Code 6002 en 6005).

Nationale Gardisten keren Peking Joe de rug toe

Impeaching Mr. Garland zou zeker een heilzame invloed hebben op de huidige mentale toestand van Amerika. En het zou een geweldige opmaat zijn voor de meer ingrijpende impeachment van “Joe Biden” voor het verraden van zijn land, een soort politieke elektroshocktherapie voor de Democratische Partij, waardoor ze eindelijk helder genoeg zouden zijn om Robert F. Kennedy Jr. te nomineren tijdens de komende verkiezingen van 2024.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Volledig ongecensureerde video: Woede-uitbarsting als seksueel expliciete foto’s van Hunter Biden omhoog worden gehouden tijdens IRS hoorzittingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Mondiale Zuiden staat op
Volgend artikelOorlog is een zwendel… Amerikaanse en NAVO wapenindustrieën halen recordomzet van $400 miljard uit proxy-oorlog met Rusland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Goed artikel meteen gePDFficeerd

  “Hiertoe behoren de mensen van de Blob, de mensen die de hoge rangen van de permanente bureaucratie van onze regering teisteren, die zich zo wreed tegen de geregeerden heeft gekeerd. Twijfelt u er nog langer aan dat deze bevolkingsgroep in de VS geestesziek is? Deze kwaal van zelfvernietigend slecht geweten en vijandschap die vooral de Democratische Partij treft, duwt ons centimeter voor centimeter en dag na dag in de richting van iets dat op nationale zelfmoord lijkt. Moeten we allemaal volgen?”

  Het hele westen is geamerikaniseerd door deze vervloekte ideologie uit een bepaalde etnische hoek die het blijkbaar voor het vertellen heeft in het land van de dapperen, het tehuis van de “vrijen” in de peilingen (deze zijn veranderlijk van aard en kan op elk moment omslaam in het tegeovergestelde) staan Biden en Trump even hoog, jammer dat Ron de Santis op achterstand ligt, Kennedy is ook zo links als een draaideur 1 ding is duidelijk er bestaat nu geen linkse en rechtse politiek meer alles is er blijkbaar op gericht om het WEF doctrine door te voeren.

  “De hele Trump-schertsvertoning, evenals RFK Jr. en valse oppositie in het algemeen, is bedoeld om Amerikanen hoop te geven, zodat ze geen vastberadener actie zullen ondernemen, niet dat ze dat ooit zullen doen”

  – Henry Makow

  • Dus Ron deSantis is volgens U wel te vertrouwen? Ik ga niet touwtrekken, maar over deSantis is net zoveel drek te vinden als over alle anderen.

   Mensen moeten deze demi-goden loslaten en zichzelf gaan besturen. Maar volgens mij zit iedereen nog als konijnen in de koplampen van de NWO te kijken. We moeten nu toch eindelijk kunnen vaststellen dat 98% corrupt is en dat we het zelf moeten gaan doen.

   Kijk naar de buurtwacht in het eerdere artikel… dat is wat ons te doen staat. Trump, RFK, deSantis… die gaan ons niet redden. WIJ moeten onszelf gaan redden.

   • Hebt u dat ooit geprobeerd? Destijds toen er in Ede zoveel auto’s in de hens gingen wilden mensen een buurtwacht vormen, dat werd dmv de politie voorkomen.
    Zelf heb ik in de omgeving van Arnhem ooit geprobeerd iets dergelijks op te zetten. Lauw loene, als mensen zelf wat moeten doen, al is het maar af en toe gezamenlijk een avondwandeling maken, dan haakt 80% af.
    Nee, Nederlanders zijn grote voorstanders van actie; door iemand anders dan wel te verstaan. Bij voorkeur gratis.

    Als dat uw ‘wij’ moet gaan vormen die het zelf gaat doen kunt u het wel schudden. Tenzij u kans ziet om een groepje gelijkgestemden te vormen. Met flink risico dat dat groepje dan op de AIVD radar komt.
    Helaas is er maar 1 manier. En de meeste mensen willen dat niet erkennen.

  • zelfs poetin hoort erbij.
   trump promote de vaccins. (vader van de vaccins ) noemde hij zich zelf.
   poetin staat achter agenda 20/30 .
   en jfk is vol van israel.

   alleen het volk van de gehele wereld kan zichzelf redden door zich tegen alle beleidsmakers te keren en nee tegen alles te zeggen.

   chi , poetin en trump rennen het hards om de wereldmacht .

   • De uit 1979 afkomstige lp van Supertramp ‘Breakfast in America’ (tussen 1979 en 2001 zit precies 22 jaar); de u verwijst naar 9 en de p naar 11. Supertramp zat/zit ook in de zak van de satanische muziekindustrie waarvan Madonna het walgelijke uithangbord is.
    Contracten in deze branche worden door de artiest(en) worden met bloed ondertekend (het is helaas waar) en Madonna is de leermeester van Lady Gaga en deze twee dames komen spirit cookster Marina Abramovic tegen in het duistere circuit. En laat Abramovic een bekende zijn van Trix van Oranje (33 jaar op de troon).

 2. Denk dat de nwe Kennedy het niet gaat worden, zijn spraakgebrek door lichamelijke redenen is een zielige tekortkoming, het is gewoonweg moeilijk om te beluisteren wat hij echt zegt!

 3. Rudy Giuliani (1944) was tijdens 9/11 burgemeester van New York (1944 – 2001), in 2001 door Deep State-weekblad Time uitgeroepen tot man of the year 2001 & in de periode 2018 – 2021 was hij juridisch adviseur van Donald Trump.
  Giuliani was als insider ruim van te voren op de hoogte van 9/11 en hij heeft als burgemeester van New York verzuimd met het crisisteam plaats te nemen op de 23ste verdieping van WTC 7 om de werkzaamheden van de diverse hulpdiensten te coördineren.
  Zo’n 7 uur na WTC 1 + WTC 2 stortte WTC 7 in z’n eigen as terwijl het gebouw niet was geraakt door een ‘vliegtuig’. Een van de huurders was de CIA (hoofdkantoor in Genève) en waar allerlei ultrageheime operaties wereldwijd werden gecoördineerd.
  University of Alaska Fairbanks heeft in een rapport uit 2020 de officiële lezing over het instorten van de drie torens op 9/11 naar het rijk der fabelen verwezen.

   • Damn Ron… waar haal je het vandaan. Is dit allemaal parate kennis of begrijp inmiddels precies hoe de patronen werken? Het zit letterlijk in alles.

    • In mijn leven heb ik ontiegelijk veel gelezen over de meest uiteenlopende onderwerpen, tv-kijken kon mij nooit boeien & ik heb een voortreffelijk geheugen.
     Als je dit combineert met wat jij noemt ‘hoe de patronen werken’, is het schrijven van in dit geval bovenstaande reactie ’n fluitje van een cent.
     Ook leer ik veel van jullie reageerders dus ga zo door.

 4. Sommige prominente anti-vaxers hebben maçonnieke banden (deel één)

  Worden we bespeeld?

  De Academy of Divine Knowledge lijkt een vrijmetselaarsorganisatie te zijn waarvan de leraren en medewerkers de prominente anti-vaxers David Icke, Judy Mikovits, Del Bigtree, Alec Zeck, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej en RFK Jr.

  Deze sindsdien verwijderde video van Sgt. Michelle Foy ontmaskerde enkele van de meest populaire antivax-mediapersoonlijkheden als New Agers en nepchristenen. Velen zijn gelinkt aan de verdachte Academie van Goddelijke Kennis, waaronder RFK Jr., Sacha Stone en Dr. Carrie Madej.

  https://beforeitsnews.com/strange/2023/08/some-prominent-anti-vaxers-have-masonic-ties-part-one-2481334.html

  • Goh, het begint op te vallen hè. Ook in NL kwam de “Wappie beweging” voort uit new age kringen en was niet bepaald ongefinancierd (wat iets zegt over de grassroots aard ervan) En hoeveel mensen noemen zichzelf nu trots Wappie? Welke functie vurvult men daarmee exact in het geheel? Elke beweging heeft nu eenmaal een tegenbeweging nodig om effectief te kunnen zijn net zoals een tegenbeweging in water de golven maakt. Om tot de beweging te horen is een initiatie nodig op basis van een geloof. De mate van geloof van ieder individu afzonderlijk in de beweging bepaald de kracht ervan. Initiatie bevestigd het geloof en maakt het sterk. Misschien is de wereldwijde beweging die de waanzin aanhangt daarom wel heel erg divers en bestaat het uit aanhangers en uit tegenhangers (die allen op weg zijn hetzelfde doel te bereiken) Wie zal het zeggen….Maar eigenlijk is het, verwijzend naar het artikel van Kunstler, toch klaar als een klontje dat waanzin op zichzelf altijd probeert een waanzinnige reactie uit te lokken?

  • Joh, je meent het? Alle newage is fout. Vrijmetselarij en newage komen uit dezelfde koker. Net als al dat oosterse religieuze gewauwel over ‘ego’, vorige levens en zoeken naar ‘eenheid’.

   Maar dat wil nog niet zeggen dat mensen die in iets verkeerds geloven zelf verkeerd zijn. Iedereen kan misleid worden. Of zijn. Niet iedereen die mijn medestander is is gelijk mijn broeder. En veel van mijn broeders en zusters zijn helaas zo blind als een mol.

   Dus wees gewoon blij met medestanders. En serveer ze niet gelijk af omdat ze nog niet alles doorhebben. Maar help ze om de waarheid verder te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in