Er komen nu veel verslagen en videobeelden naar buiten van overlevenden van de Maui-brand eerder deze maand.

Veel overlevenden zeggen dat de politie mensen verhinderde om te ontsnappen, waarbij sommigen zeggen dat ze het alleen hebben overleefd omdat ze GEEN gehoor gaven aan politiebevelen, terwijl anderen dat wel deden en stierven, schrijft Brian Shilhavy.

Dit was een zeer emotionele video voor mij om samen te stellen. Ik ga geen commentaar geven, maar laat de video voor zichzelf spreken.

WAARSCHUWING: Schokkende beelden van stervende mensen en veel godslastering.

Deze staat op ons Bitchute kanaal, en zal ook op ons Telegram kanaal te zien zijn. Het is slechts 17 minuten lang.

Ik verontschuldig me voor het feit dat er een paar seconden zwart scherm zijn die ik niet heb kunnen corrigeren in de uiteindelijke bewerking.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Lelijke waarheid over Maui-branden komt nu aan het licht: Overheid onthield Lahaina van water en noodhulpmiddelen, wat resulteerde in TOTALE VERLIESVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  KIJK: WEF-adviseur - "Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?"
Vorig artikelMYSTERIE: Berichten over onthoofde lichamen die bij de crash van het Wagner-vliegtuig zijn gevonden, voeden de speculatie dat Prigozhin al voor de vlucht dood was
Volgend artikelEen nieuwe dag, een nieuw persbericht van de CIA vermomd als nieuws
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Waar zijn de kinderen? Het lijkt erop dat ‘ze’ niet wilden dat de mensen van Lahaina zouden ontsnappen. Het lijkt erop dat ze wilden dat alles en iedereen zou vergaan. Ze blokkeerden de uitgangen, sloten de watertoevoer af, sloegen geen alarm, schakelden de stroom weer in waardoor elektriciteitskabels ontbrandden en kondigden aan dat de brand voor 100% onder controle was, waardoor de bewoners zich veilig voelden terwijl ze dat in werkelijkheid wel waren. niet. Mannen, vrouwen en kinderen werden levend verbrand, velen van hen omdat de politie weigerde hen te laten vertrekken.

  De kinderen worden van school naar huis gestuurd en alleen thuis voor de brand.
  Er zijn geen stoffelijke resten van kinderen ontdekt.
  De politiechef is de lijkschouwer

  Waar zijn de kinderen?

  https://www.youtube.com/watch?v=6tE9Wmt4DiM

  Meer dan 2.000 kinderen vermist op openbare scholen in Lahaina, twee weken na de brand in Maui – GreatGameIndia

  https://greatgameindia.com/over-2000-children-missing-from-lahaina-public-schools-two-weeks-after-maui-fire/

  Maui – 14 minuten puur hellevuur vastgelegd op band. Dit moet bewaard blijven als je een manier hebt om dit te doen.

  Hartverscheurend!!!
  https://rumble.com/v37ov6o-dutchsinse-vermeld-lava-in-the-water-inaadvertently-filmed-by-hawiian-man.html

 2. Afschuwelijke situatie.. Het lasteren van God met een pak zout nemen.. De informatie met beelden op het einde van de video is een boemer.. Zelfde tactiek als in het communistisch China.. Zo transparant als zwart glas.. En.. hoe is het nu met de overlevenden? ´WTF? ANOTHER Fire Breaks North of Lahaina Close to Hyatt Hotel Housing Most of the Survivors! – 27-08-2023´

  • De honden uit Animal Farm. Waakzaam en onderdanig (aan de varkens).

   Onder het communisme, wat een olicharchische dictatuur is, is de maatschappij verdeeld in 3 klassen.
   1 de elite die alle macht heeft
   2 de politie, geheime dienst en de krijgsmacht die laag betaald zijn maar privileges krijgen zoals rechtsbescherming
   3 de arbeiders die geen vrijheden hebben, geen inbreng, geen geld en in alles afhankelijk zijn en verzorgd van de wieg tot het spuitje.

   De politie zijn de waakhonden die alsmaar valser en dommer worden.

 3. Het is barbaars wat ze die mensen hebben aangedaan! Dit kan helemaal niets met het klimaat te maken hebben te maken hebben gehad. Hier is een video van Max Igan die veel inzendingen krijgt. Hoe kan het dat blauwe objecten (auto’s, daken van huizen e.d.) NIET verbrand zijn? Hoe kan het dat bomen midden in een vuurzee NIET in brand vliegen? En de politie blokkeerde vluchtwegen. etc etc, Vanaf 4 min komt het voorbij; https://www.bitchute.com/video/V0r2oUBzVmSr/

  • Ja en 400 dooien !!!!!!!!!!
   Das meer dan MH!7
   Waarvoor een enorm theater begravenis ritueel werd opgezet
   Maar hier horen we niks over, het interesserrd blijkbaar niemand wat

   Thatcher had gelijk ? “There Is no society”
   Klimaat verandering ? Jazeker de rechtstaat is al verzopen.

 4. Ik heb het hele fimpje ff rustig kunnen kijken.

  HET
  IS
  OORLOG

  Er is hier gewoon een massamoord gepleegd. De politie heeft deze mensen vermoord door blind bevelen op te volgen. Precies zoals de politie dat hier in Nederland doet. Dat belooft nog wat als ze hier ‘gedwongen’ gaan vaccineren. Je zult echt schijt moeten hebben aan de monsters die zich politie/boa’s noemen. Wie gehoorzaamt wordt gewoon vermoord en alle agenten zijn als in Lahaina… ‘ik volg gewoon bevelen op’.

  Op het einde van het filmpje laat één verzetstrijder zien dat het hele gebied inmiddels is afgezet met zwarte schermen en dat overal een soort geheime politie rondloopt en rondrijdt in wat lijkt op geheime dienst auto’s.

  Adriaan heeft een aantal maal wat dingen gedeeld van realrawnews.com. Ik wist niet wat ik daarvan moest maken en ik houd het nog in het midden, maar er gebeuren hele rare dingen op Mauï. Alles duidt op een gigantische aanslag op onschuldige mensen, een massamoord.

 5. Niet meedoen is de enige oplossing, jezelf verzetten tegen onrechtmatige wetten desnoods met geweld
  Doen hun ook, dus wij ook dan
  Fuck em 🖕🏼🖕🏼🖕🏼

 6. Overal wordt de loyaliteit van uniformen gekocht met hoog loon, vroeg pensioen en apep[akje en nog wat meer.
  Het werkt.

 7. Zoals ik het zie is dit gewoon de manier om Maui van de lokale bevolking te ontdoen en het eiland voor de “Elite” te reserveren! Alle grote dure huizen van Hen bleven ongemoeid. Dus wat anders dan moedwillige moord op de bevolking. Is ook niet de eerste keer dat Amerika dat doet op eigen bevolking. Pearl Habor, 9/11, gifspuiten etc.
  Ziek sooitje

 8. Kijk als er een meneer in een burgerauto achter een hek je probeert tegen te houden, heb je als burger het recht om te vragen wie hij wel niet is of denkt te zijn. Is het niemand, kun je rustig over zo iemand heen walsen en doorfotograferen. In dit geval kun je toch voor aso spelen, lijkt me. Heeft zo iemand spatjes, kun je daar weer naar believen op (af)reageren. Natuurlijk lekker gemakkelijk achteraf kletsen. Maar misschien leuk om in het achterhoofd te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in