Alsof het nog niet erg genoeg was in Maui, hebben we nu vernomen dat de Hawaïaanse politie de plaatselijke bevolking ervan weerhoudt om goederen te doneren aan de slachtoffers van deze afschuwelijke ramp, schrijft Ethan Huff.

In de volgende videoclip is te zien hoe een politieagent in Hawaï door een luidspreker vanuit zijn politievoertuig schreeuwt dat er een geïmproviseerd, door burgers geleid donatie-evenement is opgezet op wat openbaar terrein lijkt te zijn om mensen in nood te helpen na de branden:

Matt Wallace, het account dat deze verontrustende video plaatste, is van mening dat de reden waarom ambtenaren van Hawaï Lahaina beroofden van het broodnodige water om de branden te blussen, en waarom ambtenaren van Hawaï nu goede Samaritanen bevelen om mensen in nood niet te helpen, een teken is dat “ze” willen dat alle arme mensen van Maui worden geruimd.

“Maui is een kleine reeks eilanden met een bevolking van slechts ongeveer 165.000 mensen,” schrijft Wallace. “Van die mensen zijn de meesten erg rijk, en veel van hen zijn beroemdheden.”

“ZE WILLEN NIET MEER DAT ER ‘ARME MENSEN’ OF LOKALE BEWONERS WONEN. HET IS DUIDELIJK DAT ZE DIE PROBEREN TE VERDRIJVEN MET IDIOTE VERZEKERINGSTARIEVEN, SLECHTE BEHANDELING EN GERICHTE RAMPEN! De klasse van de wakkere elite heeft geen zielen … Het zijn schaamteloze demonen.

  Voormalig MI-6 inlichtingen analist Dr. John Coleman: Minstens 4 miljard nutteloze eters moeten tegen 2050 uitgeroeid zijn

De consensus groeit dat de Maui-branden opzettelijk waren om “landjepik” door de overheid mogelijk te maken

Het excuus dat wordt gegeven door Twitter’s (nu “X”) “Readers added context” sectie onder de tweet met de bovenstaande video over waarom de politieagent de weldoeners beval om het gebied met beperkte toegang te verlaten, is zogenaamd omdat “ongekwalificeerde” individuen probeerden om papieren te bemachtigen om naar binnen te mogen.

Of dit echt waar is of niet is onbekend, maar het is duidelijk dat overheidsfunctionarissen in Hawaï niet erg geïnteresseerd zijn in het helpen van de overlevende slachtoffers van de ramp, die er helemaal alleen voor lijken te staan.

Een groeiend aantal mensen gelooft dat de reden voor al deze anomalieën is dat deze branden opzettelijk waren en bedoeld om de armen te verdrijven om zo een massale, door de overheid geleide landroof in één van de meest begeerde tropische bestemmingen ter wereld mogelijk te maken.

We weten nu ook dat Hawaiian Electric, de grootste stroomleverancier van Hawaï, niet heeft geïnvesteerd in de aanpak van het brandgevaar rond zijn hoogspanningsleidingen, maar in plaats daarvan heeft gekozen voor investeringen in “hernieuwbare” energiebronnen waarvan de machthebbers beweren dat ze de opwarming van de aarde en de klimaatverandering zullen stoppen.

“Hawaiian Electric had plannen om bijna 200 miljoen dollar te besteden aan maatregelen om bosbranden tegen te gaan, maar besteedde slechts een fractie van dat bedrag, omdat het bedrijf zich meer richtte op het voldoen aan staatsmandaten voor hernieuwbare energie,” meldde Ground News.

John Podesta, de adviseur van neppresident Joe Biden op het gebied van schone energie, heeft sindsdien de klimaatverandering de schuld gegeven van de verwoesting, in plaats van het “groene” energiebeleid van de overheid dat dit in de eerste plaats mogelijk maakte.

  De Lord of the "Vaccins" en de "Gezondheidsterroristen Ideologie". Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein

“De tragedie in Maui herinnert ons weer eens aan de verwoestende en dodelijke gevolgen van het linkse beleid en de linkse agenda’s die mensen, het milieu en zelfs de planeet bedreigen,” waarschuwt Revolver.

“En nadat hun gevaarlijke beleid op epische wijze is mislukt, liegt links schaamteloos om het te verdoezelen zodat ze meer geld kunnen inzamelen om toekomstig mislukt beleid te financieren.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wondVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger bevestigt volledige vernietiging van een van de Oekraïense vestingwerken in de regio Kherson (Video’s)
Volgend artikelDuitse ziekteverzekeringscijfers tonen duidelijke parallellen tussen COVID-19 vaccinaties en ziektemeldingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Altijd maar weer die ambtenaren, die hun opgedragen taken uitvoeren zonder zich af te vragen of zij wel humanitair gedragen tegen de getroffen burgers.

  Nederland heeft een leger van 1.000.000 van deze robotten.

  • Gisteren nog meegemaakt, ik wilde een briefadres, dat blijkt hier bijna onmogelijk te zijn, je word uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, het is niet persoonlijk, er komen 2 robotjes tegenover je zitten, met een hele dikke plaat glas ertussen, ze zijn tegenwoordig blijkbaar erg bang van de burgers.

   • Sarcoff augustus 22, 2023 at 09:18

    Ja Sarcoff daar hebben velen van hun ervaring mee opgedaan door een woedend gemaakte burger die kortstondig zijn verstand verliest, een paar stappen verder kan de burger alleen communiceren met deze lieden via het internet en speciaal aangepast Digitaal ID code, Viva het digitaal virtual reality programma/chip dat ons allemaal onder de duim gaat houden.

    Apeldoorn is een van de eerste smartcities van Nederland, hoeveel gaan er volgen denk je?

  • Egoïsme regeert. Ooit stierven we voor elkaar om de liefde te bewaken en te beschermen. Tegenwoordig doden we de liefde voor geld. Dit soort laffe ambtenaren is exemplarisch voor de massa… ze weten dat ze fout bezig zijn, maar voor hun loonstrookje doen ze alles, ook de liefde doden. Geld is de bron waar het egoïsme van leeft, de bron van alle ellende op aarde. Als deze agent niet voor geld, maar voor liefde zou werken dan zou hij dit never ever doen. Dan zou hij iedereen verenigen en dan zou hij samen met de mensen zijn meedere en de opdrachtgevers van zijn meerdere arresteren. WIJ zijn met velen, de vijand heeft alleen geld en daarmee onderdrukken ze ons. Een rijk mens zonder God, is een arm mens met geld.

  • Die uniformen zijn gekocht en betaald, en voelen zich als door God geroepen
   In het oostblok: hun loon is hoog, gratis uniform en vreten, en….ze hoefen maar 25 jaar te “werken”; dan krijgen ze vol pensioen; dat wil zeggen: hun laatste loon wordt doorbetaald tot hun dood, ook als ze een baan nemen.

   Denk je dat die gasten aan armoedzaaiers denken?

   Denk even aan 2010, griepprik. Het vaccinzelf–en het oplosmiddel. Er waren twee soorten oplosmiddelen: veilig en gevaarlijk.
   In Mofrikana kregen alle uniformen de veilige versie; de bevolking de gevaarlijke.
   Trek je eigen conclusies

 2. Uw overheid is Uw grootste vijand, daarna komen de NGO s, dit doorbreken kan alleen met een harde revolutie, en dan is er kans op 1 a 2 generaties van redelijke vrijheid, kortom, het schiet helaas niet op.

  • De deepstate is de echte overheid, dat zijn de elites, ‘geheime’ genootschappen en geheime diensten zijn de echte overheden.

   Regeringen zijn slechts uitvoerders die een theatershowtje spelen om het beleid van de deepstate uit te voeren en door te douwen.

   Justitie, politie en leger zijn hun bodyguards. Om de deepstate keten tegen de mensheid te beschermen.

   Het systeem is niet kapot, het is zo ontworpen. Alleen een totale oorlog van de mensheid vs de elites kan dit systeem stoppen. Een oorlog waarin justitie, politie en leger beseffen dat ze aan de verkeerde kant staan. En als justitie, politie en leger dat niet gaan beseffen, zullen ze het alsnog gaan beseffen zodra de reus van de mensheid ontwaakt en opstaat. Wij zijn met miljarden, zij zijn met honderdduizenden.

   Ze zijn zo knetterdom. Ze hadden het allemaal, ze hadden kunnen blijven regeren, maar ze wilden meer meer meer… en nu gaan ze ALLES verliezen. Egoïsten kunnen niks delen, dat wordt hun val.

   • Let God sort them out augustus 22, 2023 at 09:25

    Het systeem is niet kapot, het is zo ontworpen. En zo vat je alles samen, complimenten,

    en ik kan het beamen want je komt er niet doorheen. Gaat nergens over in mijn geval, ik treiter ambtenaren voor de lol. Maar als je ziet hoe moeilijk het is om er doorheen te komen. Maar zoals ik al zei, met de rekenkracht van Ai lukt het voorlopig verdomde goed. Ik heb die klootzakken bij de strot en ze weten het. Dat is het leukste. Uiteindelijk zal de rechter een eind aan het spel maken in het voordeel van de gemeente. Maar voor nu heb ik ze vast en leg ik hun grondspeculatie stil. En ze kunnen geen donder. Dus voorlopig laat ik het systeem tegen zichzelf werken.

    • @Gijp…

     Dat doe je goed Gijp! Als we hier doorheen komen, dan krijg je van mij een 100% gouden medaille, want dan zal ons pedo WEF koningshuis niet meer bestaan om lintjes uit te delen 😂🙏

     Als je ooit in de knel komt met je verzetswerk en hulp nodig hebt Gijp… roep me dan via Rommel of via in de reacties in actie. I got your back fren! Samen staan we sterk!

 3. Vandaag heeft Microsoft – zoals het gewoon is – een verse afbeelding in mijn zoekbalk op het scherm neergezet. In het kader van de vele tragische gebeurtenissen (…) wellicht een zeer overwogen keuze.

  Het Flavisch Amfitheater (Latijn: Amphitheatrum Flavium), beter bekend als het Colosseum, gebouwd in de 1e eeuw na Chr. te Rome, was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Colosseum

 4. Vorig jaar zomer was ik in Zeeland, in een huis waar ik ’s nachts werd geterroriseerd door tieners, vissers. Een dag later ging ik ’s avonds naar de stad, op bezoek bij iemand. Er kwamen nog twee mensen langs, een stel. Het werd laat, ze draaiden onder andere wat 60’s liedjes op hun iPhone. Vlak voor ik vertrok mocht ik een verzoeknummer doen, het werd Bob Dylan, Hurricane, ik kwam er niet gelijk op, misschien was dat het noodlot. De zondag, de dag daarop, was ik even in de buurt, maar ik wilde toen geen gesprek. Maandagmiddag laat was ik er weer, er was net een windhoos geweest. Er was een enorme ravage, een schipper vertelde me dat de windhoos recht de haven in was gekomen toen hij had aangemeerd, en daar de binnenstad in was gegaan.
  Ik dacht ik ga toch even bij die vrouw kijken waar ik zaterdag was. Ze had rond de middag al een mail gestuurd die ik niet had gezien, dat ze op haar benen stond te trillen. Een man stapte uit een auto, het was haar huisgenoot die jarig was en uit het ziekenhuis kwam. Rond de middag had ze haar auto voor de deur gezet om een paar boodschappen binnen te zetten en dan hem op te halen. Ze ging naar binnen en achter haar rug kwam net de windhoos aan die daar een boom ontwortelde die op haar auto was gevallen, total loss.
  Eenmaal in de binnenstad was de windhoos recht over het langwerpige, centrale plein van west naar oost gegaan, en had daar maar een paar huizen, daken enz. beschadigd onder andere dat van haar, en ging daarna nog een rondje doen in een buitenwijk. Ik werd uitgenodigd straks een gebakje te komen eten. Zorgpersoneel en wat familie waren er ook, de tv stond aan.
  Later sprak ik de dakloze, een korte man met een paardenstaartje die overal veel van weet, die ik vroeg of hij meer informatie had. Hij had een jaar daarvoor in de gevangenis gezeten toen hij zijn laatste bezittingen had doorverkocht via een kennis die hij toen net had ontmoet, om zijn talrijke boetes te kunnen betalen. Een oude boot. En een oldtimer Mercedes waar hij belastingvrij mee had willen rijden, ware het niet dat steeds de termijn met vijf jaar omhoog ging voor dat kon.
  Zeven maanden cel. Wapenbezit.
  Hij was die dag net bij zijn vroegere vrouw langs geweest, waar het dak van haar huis was gerukt. Ze was nu ook dakloos. De toevallige aspecten, natuur en samenleving, zijn eigenlijk taboe om met anderen te bespreken die met de verzekering enzovoort bezig zijn. Het laadt zelfs een beetje de verdenking op je dat je die mensen wil vernietigen of plezier beleeft aan hun schade. Iemand was overleden die een dakpan op haar hoofd had gehad, waar ik al de schuld van kreeg. Ik zei maar dat ik me vergist had.

  • Het rottende lijk dat de Amerikaanse democratie is

   ‘Waar het op neerkomt is dat Donald Trump zowel “deelnam aan” “opstand of rebellie” als “hulp of troost” gaf aan anderen die zich met dergelijk gedrag bezighielden, binnen de oorspronkelijke betekenis van die termen zoals gebruikt in Sectie Drie van het Veertiende Amendement. het openbare register is accuraat, de zaak komt niet eens in de buurt. Hij komt niet langer in aanmerking voor het ambt van president, of voor enig ander staats- of federaal ambt dat onder de grondwet valt.’

   https://archive.ph/zAAo5

   • Je zag die video, met de bewaking die die vreemd uitgedoste gast een rondleiding gaf?
    Maar die gast werd wel beschuldigd van geweldadige ….

    Zou Trump gekozen worden kan hij zichzelf pardon geven.
    Tweede mogelijkheid: hij kan een puppet neerzetten–zoals nu Biden is.

  • Podesta is een heel heel heel smerig mannetje. Van het niveau waarvan Demmink zou zeggen; ‘ik ben een psychopatische pedo, maar U meneer Podesta, U bent een beest uit de diepste krochten van hel.’ En dan zou Demmink op zn knieën vallen en hem aanbidden en smeken om een handtekening en een selfie.

 5. Om er maar omheen te draaien en te lullen neemt de realiteit per reactie af en wordt de werkelijke oorzaak en het gebruik van het energie wapen en doel op de achtergrond gedrongen.

  Dit is ook een van de redenen dat elke achtereenvolgende regering 78 jaar lang een slaafse dienaar en rentmeester van het wingewest Nederland is van het Amerikaanse protectoraat is.

  Gehoorzaamd de Nederlandse regering niet dan volgt gelijk een wraakactie waarover jaren nadien over gepraat wordt.

 6. Het draait gewoon om geld, dat heb je ook langs de hele kust van Europa, die vol zit met de corruptie (van toerisme). Jammer als je daar, door je persoonlijke karma en behoefte aan privacy, opgegroeid zou zijn. Weer een natuurlijk gegeven dat gewoon gestolen wordt inclusief de privacy van de misdaad waar je eerst voor moet studeren. Zie ook de afgesloten wegen naar de kust voor de vakantieparken. Natuurlijk wordt het pas interessant als het om racisme draait.

 7. Racisme…?????
  De USA strijdkrachten zijn de grootste werkgever van USA.
  Sinds WO1 wordt er bij de keuring ook een IQ test gedaan; onder IQ=83: afgekeurd.
  Onder IQ=83 is iemand ook te stom om een baantje te doen.
  Dat is dus al 10% van USA…….

  Mijn avetar heeft een IQ van 84; gemiddelde afrikaan: 64.
  Nou moeten die dus een percentage van de gemeentehuizzen gaan bevolken; dat wordt lachen….
  Alhoewel: ze passen goed bij de ambtenaren.

 8. In Zwitserland was een kanton waar de superrijken wonen; dus werden de huren hoog, verzekeringen ook, en alleen maar dure winkels.

  Dus vertrokken de gewone vakmensen.
  Die worden nu teruggehaald met extreem hoge lonen, gratis wonen e.d.
  Tja, de rijken zijn rijk omdat de armen arm zijn.

 9. Deze wezens zijn al ver met de digie fnuik , maak al je borstjes en pielemoosjes maar nat ! oh wacht ,al onze gender neutrale mogen wij als gewoon mens niet vergeten HAHAHASHHHAAA

 10. De uitbarsting van de Hunga Tonga-Hunga Ha’apai vulkaan heeft een enorm gat in de ozonlaag veroorzaakt boven de Stille Oceaan waardoor er een pak meer ultraviolet straling van de Zon naar binnenkomt.
  De toegenomen ultravioletstraling is verantwoordelijk voor de grote bosbranden overal ter wereld.

  THE HOLE IN THE OZONE LAYER IS OPENING EARLY THIS YEAR. THAT SHOULDN’T HAPPEN.
  Something strange caused this potentially damaging atmospheric event.
  https://www.popularmechanics.com/science/environment/a44832980/why-is-ozone-layer-hole-opening-early/

 11. FEMA geeft opdracht om de dood en vernietiging van Lahaina in de doofpot te stoppen

  Er is een gelekte brief opgedoken van FEMA, waarin ontvangers worden bevolen alle foto’s en video’s te verwijderen die de dood en vernietiging in Lahaina, Maui (Hawaï) documenteren.
  Er is een grootschalige doofpotoperatie gaande om te proberen de vernietiging van eigendommen en het menselijk lijden te bagatelliseren, veroorzaakt door een medeplichtige regering die samenspande om gezinnen levend te verbranden en hun land te stelen.
  Als FEMA de waarheid over Lahaina kan begraven, waar kan FEMA dan nog meer over liegen? (Quarantainekampen?)
  Ontvang het volledige rapport in Brighteon Broadcast News van vandaag, ook met een krachtig interview met Ann Vandersteel:

  https://www.brighteon.com/channels/hrreport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in