Een onderzoeker die aanwezig was op de plek waar het vliegtuig neerstortte dat vermoedelijk de oprichter en leider van Wagner Group, Yevgeny Prigozhin, vervoerde, beweerde dat de lichamen die ze gevonden hadden geen hoofd hadden, waardoor de speculatie aangewakkerd werd dat Prigozhin al vermoord was voordat hij aan boord van het vliegtuig ging, schrijft Arsenio Toledo.

Russische bronnen zeiden dat Prigozjin één van de zeven passagiers was aan boord van een vliegtuig dat op woensdagavond 23 augustus ongeveer 320 km ten noordwesten van Moskou neerstortte, ongeveer twee maanden nadat Prigozhin een mislukte muiterijpoging tegen de Russische Strijdkrachten leidde.

Een bron, die op voorwaarde van anonimiteit met de Britse media de Daily Express sprak, beweerde dat “verschillende” lichamen die uit het wrak van de vlucht waren geborgen, geen hoofd hadden.

Deze informatie moet nog bevestigd worden, hetzij door officiële verklaringen of door video’s van de nasleep van de crash die zich op sociale media verspreiden. Maar als deze details bevestigd worden, zou dat bewijzen dat de dood van Prigozhin een opzettelijke daad was in plaats van een rampzalig ongeluk.

“Het simpele feit is dat we op dit moment alleen foto’s hebben van een vliegtuig in vlammen, van ogenschijnlijk niet-identificeerbare lichamen, een lijst met 10 namen waaronder die van Prigozhin en een bericht van een Russische functionaris dat Prigozhin’s vliegtuig neerstortte,” zei Yuri Felshtinsky, een historicus en professor aan de Universiteit van Boston.

“Het is goed mogelijk dat ze allemaal met elkaar te maken hebben. Maar wie weet,” vervolgde hij. “Als je met de Russische regering te maken hebt, zijn de dingen vaak niet zoals ze op het eerste gezicht lijken. Na de mars op Moskou zal het Kremlin echter niet nog meer eieren op zijn gezicht willen hebben. Het lijkt duidelijk dat Prigozhin zelf niet terug zal komen om het verhaal te vertellen.”

  De heersende klasse beweert dat een nucleaire oorlog niet erger is dan klimaatverandering

Het lichaam van Prigozhin zou geïdentificeerd zijn door een ontbrekende vinger

De dood van Prigozhin werd bevestigd door zowel Russische media als door Wagner-bronnen die de zaak bespraken op Telegramkanalen van de pro-Wagner Group, en hem een held en patriot noemden die stierf door toedoen van “verraders van Rusland”. Russische bronnen beweren zelfs dat ze het lichaam van Prigozhin uit het wrak hebben geborgen.

“Het lichaam van Jevgeni Prigozhin werd officieel geïdentificeerd in het mortuarium, hij werd geïdentificeerd door een van de commandanten van de PMC [private militaire onderneming] Wagner. Het belangrijkste teken was de afwezigheid van een vinger,” staat in een bericht op het Russische Telegramkanaal VChK-OGPU.

Prigozjin verloor naar verluidt het topje van zijn linkerringvinger toen hij ergens in de jaren 80 gewond raakte terwijl hij een straf uitzat in een Sovjetstrafkolonie.

De Russische president Vladimir Poetin zelf erkende de dood van Prigozhin door zijn “condoleances” naar zijn familie te sturen en hem een “getalenteerde zakenman” te noemen die betrokken was bij “olie, gas, edelmetalen en stenen” in Rusland en Afrika en een “man met een moeilijk lot” die “ernstige fouten in zijn leven had gemaakt.”.

“Zoals bij alle operaties van de FSB [Russische Federale Veiligheidsdienst] is er een enorme hoeveelheid verwarring en verkeerde informatie. Maar een paar dingen springen eruit,” zei Felshtinsky. “Een vliegtuig neerhalen in het hart van Rusland riekt eerder naar wanhoop dan naar autoriteit.”

“Als Poetin en het Kremlin echt de leiding hadden, zou Prigozhin in het niets zijn verdwenen,” vervolgde hij. “Het is onwaarschijnlijk dat Prigozhin nog in leven is, maar het is ook onwaarschijnlijk dat de desinformatie die uit Rusland komt betrouwbaar is.”

  Er is geen simpele oorlog in Oekraïne en de NAVO zit in de problemen

Bekijk deze aflevering van “Brighteon Broadcast News” waarin Mike Adams, de Health Ranger, in detail ingaat op de vermoedelijke dood van Prigozhin bij de vliegtuigcrash.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wagner titelhoofd Prigozhin – Dood of levend? – Update: Video’s (18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFDA wil zout vervangen door Bill Gates’ nieuwe mRNA nepzout
Volgend artikelOverlevenden van de Maui-brand zeggen dat de politie mensen verhinderde te ontsnappen – Dramatische videobeelden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Gelukkig is de desinformatie die uit het westen komt vrijwel altijd betrouwbaar. Je weet dan al precies dat je het tegenovergestelde moet denken/doen/laten/vinden.

 2. Lichamen zonder hoofd zijn alleszins minder gemakkelijk te identificeren.
  Waar zijn die hoofden dan? Zijn die ook gevonden?
  Als een ontbrekend vingertopje alles is wat men heeft om een (verbrand) lijk te identificeren, kunnen daar toch wel vragen bij gesteld worden, want dat kan ook het gevolg zijn van het neerstorten van het vliegtuig.
  De verbranding van het lijk van Hitler (en Eva Brown?) is ook zoiets dat allerlei vragen oproept.

 3. Wat een knoeiboel !
  Vergeten de Russen waarachtig toch niet om de hoofden van alle inzittenden inclusief die van de piloten in het vliegtuig te leggen voordat het werd neergeschoten.
  Maar ja, Als de Russen al met schoppen naar het front moeten trekken, dan sta je van niets meer versteld, behalve dat ze niet aan het verliezen zijn.

 4. Weer een vaag verhaal. Normaal gesproken gooi je die lijken door de hakselaar en je vind ze nooit meer terug. Maar nu éérst onthoofden en dan in het vliegtuig ? en die piloten ruiken geen onraad, nee hier klopt iets niet. En nu nog wat, het is opvallend stil de laatste tijd betreffende de Russische voortgang in de strijd. Ik concludeer dat het ff niet lekker gaat, ook vanwege positieve berichten in de msm . Dat kan gebeuren, maar dat kan toch wel verteld worden is geen ramp.

 5. Beetje raar, dus de piloot was een moslim die aan zelfmoord deed, en allah akbar riep. Want welke piloot gaat een vliegtuig besturen met onthoofde lichamen ,tenzij het nog bizarder was, dat ze de piloot betaalden om weg te kijken en zogenaamd de lichamen elders moest vliegen. Kan zijn dat door de luchtdruk hun hoofden eraf zijn gescheurd . Een lichaam komt niet heel naar beneden. En op de grond aan gekomen is het alsof ze door een trein zijn aangereden, stukken en brokken. Zou kunnen dat ze daardoor geen hoofd meer hebben. Hoe dan ook duidelijk is dat ook putin het niet weet en in de duister tast en het onderzoek moet afwachten. En dan met geluk komen wij het ook te weten.

 6. “Een bron, die op voorwaarde van anonimiteit met de Britse media de Daily Express sprak, beweerde dat “verschillende” lichamen die uit het wrak van de vlucht waren geborgen, geen hoofd hadden”

  Daily Expres is net zó betrouwbaar als de glimlach van een polticus, Daily Expres wakkert het anti-Rusland vuur aan, The City of London is de werkelijk macht in het westen, vlak Israël en de VS ook niet uit, vraag je liever af wie een smak geld aan deze proxy-oorlog tegen Rusland verdient.

 7. Prigo is slechts een vervangbare sterveling ….wat écht belangrijk moet zijn is dat de Hoerkraine NATONAZI bende momenteel aan het oprukken is naar Mariupol toe ….DAT is een probleem !

 8. Russische jagers sloegen zeven aanvallen van “Azov” * op de Torsky-richel af

  Russische eenheden zetten succesvolle operaties in de richting van Krasnolimansky voort. De afgelopen dag hebben de strijders van de “Centrum” -groep zeven aanvallen van nationalisten in de gebieden van de Torsk-richel en de bosbouw van Serebryansky afgeslagen. Dit werd gemeld op het hoofdkantoor van de groep.

  Bedenk dat de strijdkrachten van Oekraïne nu zware verliezen lijden in de richting van Krasnolimansky. Russische troepen gaan met succes vooruit. Om de verdediging in dit gebied te versterken is enige tijd geleden de Azovbrigade* ingezet. Dit hielp echter niet om het front te stabiliseren. De nationalistische formatie lijdt al ernstige verliezen bij botsingen met Russische troepen. >>>

  https://topcor.ru/38654-rossijskie-bojcy-otrazili-sem-atak-azova-na-torskom-vystupe.html

 9. Het volgende artikel van Niburu staat werkelijk in een schril contrast met het gene dat Daily Expres vertoond.

  Wagner baas vermoord door Poetin of toch niet?

  Zoals gebruikelijk is na de crash van het vliegtuig van Wagner baas Prigozjin, de Russische president Poetin alweer door de MSM berecht en veroordeeld voor moord.

  Aangezien het ongeluk in Rusland gebeurde en volgens Biden er niets in Rusland gebeurt zonder dat Poetin het weet, is het wederom een Poetin moord.

  Als je de MSM moet geloven dan begint de Russische president Vladimir Poetin al aardig op Hillary Clinton te lijken. Alles en iedereen die hem op wat voor manier dan ook in de weg staat, wordt opgeruimd. >>>

  https://niburu.co/buitenland/18861-wagner-baas-vermoord-door-poetin-of-toch-niet

  • Niet dat het mij veel uitmaakt, maar wat liquidaties betreft, denk ik dat Rusland onbetwistbaar aan de top staat. We moeten, ondanks onze pro Rusland ingesteldheid, de waarheid onder ogen durven zien, toch ? Rusland is en blijft een soort maffia organisatie, wie wil ‘meespelen’ moet zich aan de regels houden, wat me trouwens een gezond principe lijkt …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in