Bucha. Faces of War. - Ukraine War Photo Exhibition 2023, Houses of the Oireachtas / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Het Biden-regime weigert om de grenzen van de VS te verdedigen, maar aarzelt niet om task forces van vliegdekschepen en de 101ste Amerikaanse luchtlandingsdivisie met spoed in te zetten om de grenzen van Israël te verdedigen. “Wij steunen Israël,” verkondigt de Joodse minister van Buitenlandse Zaken van Amerika eindeloos. “Amerika kan zich twee oorlogen veroorloven,” verkondigt Amerika’s Joodse minister van Financiën. Maar vergeet de bescherming van onze eigen grens en de lasten voor de Amerikaanse belastingbetaler.

Het lijkt erop dat onze regering is gekaapt en onze levens en ons welzijn op het spel zet in het belang van een ander land, schrijft Paul Craig Roberts.

Het lijkt erop dat iedereen in Washington, Republikeinen en Democraten, maar vooral Republikeinen, intense oorlogskoorts hebben. Terwijl Washington het conflict snel laat escaleren door Amerikaanse strijdkrachten naar het gebied te sturen, geeft de Republikeinse senator uit South Carolina, Lindsey Graham, Iran de schuld van de escalatie en dreigt hij: “als jullie deze oorlog laten escaleren, komen wij voor jullie.” Graham gaat verder met zijn dreigementen, in onze naam, aan Iran en zegt dat de VS “Iran uit de oliehandel zullen stoten”. Net als Israël en de Joods-Amerikaanse neoconservatieven is Graham’s doelwit de Libanese militie Hezbollah: “Ik ben bereid om militair geweld te gebruiken om de financieringsbron van Hamas en Hezbollah te vernietigen.”

Een andere Republikein uit het Huis, uit Texas, voorzitter Michael McCaul van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Huis, zegt dat hij wetgeving aan het schrijven is om het Amerikaanse leger te mogen inzetten in de oorlog van Israël tegen Palestina.

  GEVAAR OP KOMST: Majoor Jeffrey Prather en Mike Adams waarschuwen voor escalatie van het Midden-Oosten naar de Derde Wereldoorlog

We zijn getuige van Republikeinen die net zo extreem zijn als Hamas. Is deze waanzin echt, of is dit showmanagement, met het oog op de financiering van politieke campagnes, voor het militaire/beveiligingscomplex van de VS, dat er veel baat bij zal hebben als Amerika zich “twee oorlogen veroorlooft”?

We zijn ook getuige van het totale falen van het Westerse leiderschap, niet alleen in Washington maar in de hele Westerse wereld. In plaats van de situatie te laten escaleren door militaire troepen te sturen, had Washington zijn kantoren moeten gebruiken om de gemoederen tot bedaren te brengen. Waarom heeft Washington de situatie niet gekalmeerd in plaats van opgeblazen?

Deze website – https://www.moonofalabama.org/2023/10/us-deploys-large-force-eyes-on-syria.html – speculeert dat de strijdkrachten van de VS die zich in het oorlogsgebied opstapelen een “oorlogsvloot” zijn, met als doel om eindelijk een regimeverandering in Syrië teweeg te brengen en de Russen eruit te schoppen als wraak voor de Russen die de geplande omverwerping van de regering-Assad door president Obama hebben verhinderd.

Ik kan begrijpen dat de neoconservatieven van het Biden-regime hun beleid van zuivering van het Midden-Oosten voor Israëlische expansie willen voortzetten, maar hoe veilig is het om aan te nemen dat Poetin met zijn staart tussen de benen zal weglopen? Dit zou het einde betekenen van Poetin als leider van de dissidente wereld en waarschijnlijk ook van hem binnen Rusland. Een show van Russische lafheid zou zeker een escalatie van de NAVO-betrokkenheid in Oekraïne uitlokken. Het lijkt zeker dat een Amerikaanse aanval op Syrië zou leiden tot een militair conflict tussen de VS en Rusland.

  Geen contact meer met de werkelijkheid - Het Witte Huis slaagt er niet in om de Israëlische herijking in goede banen te leiden

De Israëli’s slachten al sinds 1947 Palestijnen af en stelen hun land stukje bij beetje, en niemand heeft er ooit iets aan gedaan. De VN nemen resoluties aan, maar de VS spreken hun veto uit. Dus deze laatste keer verwacht Netanyahu geen tegenstand, sterker nog, hij verwacht hulp van de VS en hun imperium bij het plegen van zijn oorlogsmisdaden.

Het is mij duidelijk dat de situatie overspoeld wordt door misrekeningen. Hezbollah is een partij voor Israël. De militie heeft het beroemde Israëlische leger al twee keer verslagen en uit Libanon verdreven, ondanks de luchtmacht van Israël. Het Syrische leger is gehard in de strijd tegen de huurlingen die Washington stuurde om Assad omver te werpen. Iran heeft, net als Hezbollah en Hamas, vuurkracht en een groot aantal raketten die Israël kunnen raken. Als, zoals wordt beweerd, 5.000 raketten van Hamas de Iron Dome van Israël overweldigden, dan heeft de Iron Dome geen schijn van kans tegen 100.000 of 200.000 raketten.

Als het leger van Israël Gaza wordt ingestuurd, zal Hamas het daar houden, en Israël loopt het risico onder de voet gelopen te worden door Hezbollah, Syrië, en Irak en Iran, mochten die willen meedoen. Geconfronteerd met de nederlaag van Israël, zou Washington zijn troepen inzetten met catastrofale gevolgen.

Van de kant van Israël en de VS zien we een totaal gebrek aan inschattingsvermogen. De risico’s worden genegeerd. Het begint te lijken op het Armageddon dat Openbaring beschrijft.

Het probleem voor de mensheid is dat ze wapens heeft ontwikkeld die in staat zijn om alle leven te vernietigen, en deze wapens zijn in handen van emotionele mensen die niet in staat zijn om zich in te houden en voor rede vatbaar zijn.

  In video: Hamas-strijders vallen Israëlische gepantserde voertuigen aan vanaf Point Blank

Ik ben en blijf bezorgd over het uit de hand lopen van het conflict in Oekraïne. De situatie in het Midden-Oosten is nog gevaarlijker. Er lijkt niet voldoende erkenning te zijn voor dit gevaar. De oorlogspropaganda van de presidenten is extreem en verblindt de mensen voor de realiteit. De machthebbers denken dat ze de situatie onder controle hebben, maar dat is niet zo.

Mogelijk zou Rusland een groter conflict kunnen voorkomen door zijn militaire aanwezigheid in Syrië te vergroten, maar Poetin is niet proactief.

Zegt u het maar, waar zijn de leiders om een catastrofe te voorkomen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland dreigt VS-satellieten aan te vallen die Oekraïne helpen raketten te lanceren
Volgend artikelEen reis door de geest van een Covid prik-fanaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “Het probleem voor de mensheid is dat ze wapens heeft ontwikkeld die in staat zijn om alle leven te vernietigen, en deze wapens zijn in handen van emotionele mensen die niet in staat zijn om zich in te houden en voor rede vatbaar zijn.”

  Entropie is de grootste drijvende kracht in de natuur, ook in de mens. Alleen gezond verstand kan dit nog enigzins beheersen. Groeten.

  • De mens is in staat d.m.v. vergevorderde technologie zichzelf overbodig te maken maar is niet in staat gebleken zijn primitieve instinct te bedwingen. En dat terwijl vergeleken met dieren de mens bewustzijn heeft.

 2. “Mogelijk zou Rusland een groter conflict kunnen voorkomen door zijn militaire aanwezigheid in Syrië te vergroten, maar Poetin is niet proactief.”
  Nu ik denk dat er in Syrie bepaalde afspraken zijn achter de schermen zodat het niet uit de klauw loopt.
  Wat ik wel denk dat de de russische vloot in Tartus (Syrie) nu na 18 maanden “vast te zitten” door de gesloten Bosporus voor de russische marine met achterstallig onderhoud te maken heeft behalve een beetje ANWB roadside repairs kunnen ze niet veel doen.
  Daarom denk ik ook dat de VS & VK moedig genoeg zijn om hun schepen daarheen te sturen.
  Poetins statement van gisteren over de Mig 31 en Kinzhal gooit natuurlijk roet in het eten.
  Beetje afwachten wat de veiling met Turkije oplevert voor Erdogan voordat die zijn keuze maakt tussen NATO of Moslim en een kant kiest.
  Goed ik heb ook mijn hart vastgehouden tijdens de Oekraine wat tot nu toe meegevallen is (internationaal) maar een heleboel zijn helemaal hondsdol geworden en in het midden oosten is het lontje extreem kort.
  We gaan het helaas meemaken.

 3. Ik ben niet voor eender welke partij ginder achter, hun probleem, hun keuzes, hun oorlog.

  Hier ter lande is de steun aan Palestina /Hamas als volgt: Marokkanen gaan de straat op VOOR Hamas, anti Israël, vervolgens vallen ze Nederlandse politie aan, wat ze ook doen op andere dagen en bij andere gelegenheden. Doen ze dat niet dan vallen ze Nederlandse burgers aan, ouderen, kinderen, vrouwen en als ze met genoeg zijn ook mannen.
  Doen ze dat niet zijn ze aan het stelen en roven…of drugs verkopen of blanke meisjes aan het ronselen voor de prostitutie….
  Hier ter lande is steun voor Hamas uit linkse hoek, dezelfde mensen die gelijkheid willen en iedere blanke schuldig achtten aan slavernij, witte bevoordeling en ga zo maar door. Zijn tegen auto’s en steken ze in brand of steken banden lek, gaan op de weg zitten om anderen te verhinderen naar hun werk te gaan en beroven daarmee iemand deels van zijn of haar vrijheid. Ze bedreigen politici die er iets van zeggen, of vermoorden ze. Ze stemmen Groen Links of partij van de Arbeid, beide voorstanders van legale sex met kinderen, niet vies van geweld tegen anders denkenden en pro alles Zwart of Arabisch ….benadeling van eigen volk op alle fronten, bij bijzondere bijstand, huis toebedeling en je wat je verder noemt het en we draaien ….

  Dit is wat de straat opgaat en Pro Palestijnen is….

  Mijn doods vijanden, c.q. hen die mij en de mijnen naar het leven staan en daar ook actief mee bezig zijn hebben een kant gekozen in dit conflict. Alleen al om die reden kan ik niet pro Palestijnen zijn, ongeacht wat ze is aangedaan in het verleden, mijn doodsvijanden zijn hun bondgenoten.

  De Joden, zelden tot nooit zulk arrogant volk meegemaakt, Adolf heeft ze jarenlang nog proberen uit te zetten maar niemand wilde ze eigenlijk hebben….hetzelfde komt nu met de Palestijnen, die gooien ze straks ook Europa in, nog een terreur clan die hier zo meteen komt voor gratis geld, huis en Miele, evt. een gratis blanke kinderhoer….dit is waar dit heengaat. En de Linkse genoemde partijen zullen alles doen om deze lui “te helpen”….de Marokkanen zullen sterker worden met deze lui erbij en wat in Israël is gebeurd kan hier , gaat hier dus ook gebeuren. Ons sociale stelsel word steeds krapper omdat er meer mee vreten die voorrang krijgen en niet bijdragen, hun “bijdrage” betalen wij ook, via de premies en doordat op ons bezuinigd word….zorgverzekering, onze bejaarden, scholing….alsof er ene nest ratte3n in de voorraadkast zit.

  ….eerst als je in je auto zit en ineens een kogel door de ruit krijgt, en later massaal als er dorpen worden kortgemaakt….dit is wat er gaat gebeuren, de gemiddelde Noord afrikaan krijgt al ene stijve bij de gedachte straks ongelovige te mogen pakken, hun vrouwen en dochters te mogen verkrachten, en links zal het wettelijk in orde maken, of zorgen dat er wettelijk geen gevolg is.

  En dit is waarom ik niet voor Hamas ben, en niet voor de Joden.

  Ik ben voor mezelf, mijn familie, mijn soortgenoten en voor de alle landgenoten die door hard werk iets willen opbouwen, kleur of geen kleur. De persoon zelf is de waarde die hij of zij voortbrengt.

  Ik ben dus een blanke racist volgens de nu geldende normen en daarmee een gevaar voor de …tsja, voor alles gek en geschift.

  Toen ik jong was had je zoute chips, paprika chips en er kwamen borrelnootjes….dat was luxe…een klein bakje per week als het meezat….nu vreet de jeugd zich een obesitas voor ze 20 zijn….soms vraag ik me af of het allemaal nog iets uitmaakt….

  Wie het antwoord heeft….

  • @Duchesne
   Wat mij betreft heb je volkomen gelijk met je epistel .
   Er zijn duidelijk meer die je gelijk geven .
   Het voelt niet goed wat om ons heen schuimt .
   De regerings klootzakken laten ons staandend verrekken .
   En trouwens hoe naief kun je zijn dat de komende verkiezing enige verandering gaat (zou) geven ? Het is een enorme kolere zooi om ons heen .
   Any way groeten fijne dag *voor wat het je waard is .🙂

  • Er valt niet veel aan toe te voegen …behalve dan dat ik iedereen sterkte wens voor de aankomende jaren..blijf altijd kalm, ook als je voor je leven en welzijn moet vechten.

 4. Biden zei dat hij in Israël was geboren

  De Amerikaanse president Joe Biden bezocht gisteren, 18 oktober, Israël, waar hij een nieuwe onverwachte aankondiging deed. In zijn toespraak zei hij dat “de staat Israël is geboren voor de veiligheid van de Joden van de hele wereld, en ik ben daar ook geboren.”

  Openbaar beschikbare informatie en de officiële biografie van de huidige president van de Verenigde Staten, geplaatst op de website van het Witte Huis, vertellen ons dat Biden op 20 november 1942 werd geboren in de stad Scranton, Pennsylvania.

  De datum van oprichting van de staat Israël is 14 mei 1948.

  Er is nog geen enkele opheldering van Biden zelf of het Witte Huis over wat hij bedoelde.

  De voorzitter van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, negeerde deze woorden niet: “Biden zei zojuist dat hij in Israël is geboren. Dit betekent dat hij niet tot president van de Verenigde Staten kan worden gekozen. De Russische “inmenging” in de Amerikaanse verkiezingen wordt steeds geavanceerder”, schreef ze op Telegram.

  Feit is dat alleen iemand die in de Verenigde Staten is geboren, tot president van de Verenigde Staten kan worden gekozen; bovendien zijn de Verenigde Staten een van de weinige landen waar het staatsburgerschap niet wordt verleend op basis van bloed, maar op basis van het grondbeginsel. – dat wil zeggen dat elke baby die in de Verenigde Staten wordt geboren, onmiddellijk automatisch een Amerikaans staatsburger wordt.

  – Russische lente

  • “bovendien zijn de Verenigde Staten een van de weinige landen waar het staatsburgerschap niet wordt verleend op basis van bloed, maar op basis van het grondbeginsel”

   Klopt niet. Jus solis, het recht van de grond, is zowat de regel overal in “the America’s” van Canada tot Argentinie. Ja, ook in de VS, maar ik zou dus niet beweren dat dat “een van de weinige landen” is waar dit geldt.

 5. Gisteravond sprak ik een ‘hoogopgeleide’ neef uit de VS,  want hij heeft gestudeerd aan de UCLA (University of Southern California Los Angeles), heeft een MBA behaald aan Stanford University (opgericht op 11.11.1885) en prins Johan Friso (‘overleden’ op 12.08.2013 > 1 + 2 + 8 = 11) heeft ook daar zijn sporen achtergelaten.
  Hij is volstrekt onwetend over 9/11, covid-19 & de Deep State. Dit past perfect in het door olietycoon John D. Rockefeller (1839 – 1937) geschetste plaatje, want Rockefeller wilde geen land van denkers maar van werkers en deze categorie mensen kun je  van alles wijs maken.
  Rockefeller ging in zee met Sigmund Freuds (1856 – 1939) neef Edward Bernays (1891 – 1995) die het begrip PR heeft gemunt en daar veel over heeft geschreven. Tijdens Rockefellers leven kreeg hij steeds meer kritiek op het feit dat hij op z’n geld  zat en om de kritiek voor te zijn gaf hij wat weg aan ‘goede’ doelen en door de media werd dit enorm opgeklopt. Sinds medio twintiger jaren laten de Rockefellers doorschemeren dat ze filantropen zijn, maar niets is echter minder waar, want hun kapitaal wordt ingezet om de New World Order te realiseren m.b.v. o.a. de Rockefeller Foundation.
  In 1936 hebben de Rockefellers the American Medical Association (AMA) opgericht en dit in Chicago gevestigd instituut bestaat nog steeds en deze club propageert als geen ander het gebruik van geneesmiddelen op basis van aardolie, chemotherapie en verkettert het gebruik van wat sindsdien alternatieve geneeswijzen wordt genoemd zoals CBD-olie, bacteriofagen & colloïdaal zilver.

 6. Laten de Amerikanen maar hun troepen sturen, deze sterven al met duizenden in Oekraïne zogenaamd als huurlingen. De arabieren zullen geen Amerikaa se soldaat laten leven kijk maar wat er toen gebeurde in Somalië. Ineens keerd de hele Somalische bevolking tegen Amerika en dat zal nu niet anders zijn met de arabieren. De hoogtijdagen van deze tiran komt snel ten einde. Ik gun niemand zijn dood maar de wereld is veranderd en Europa en Amerika zullen daaraan moeten toegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in