© Mat Napo op Unsplash

De vraag naar mRNA Covid injecties is ingestort. Amerikanen hebben het virus achter zich gelaten. Maar niet elke Amerikaan.

Vandaag lopen we mee met Maggie Gordon op haar zoektocht om haar Covid-maagdelijkheid intact te houden, schrijft Alex Berenson.

Maggie lijkt aardig, op een liberale blanke dame-achtige manier. Ze is afgestudeerd in vrouwenstudies en studeerde in 2008 af aan de universiteit van Syracuse. Ze is getrouwd. Ze schrijft voor de “Houston Landing,” een lokale non-profit journalistieke site.

En Maggie haat Covid.

Voor altijd.

Zoals Maggie maandag in een column in Houston Landing over de nieuwe booster uitlegde, heeft ze, om te voorkomen dat ze in 2020 Sars-Cov-2 zou krijgen, haar huwelijk “aangepast” en hebben zij en haar nieuwe man “vakanties met onze families in het noordoosten overgeslagen om het zekere voor het onzekere te nemen.”

Dus toen Pfizer en Moderna ons het wonder van mRNA gaven, was Maggie er klaar voor. Toen ze in Houston niet snel een vaccin kon vinden, reed ze “honderden kilometers” naar een plattelandsgemeente bij de grens met Louisiana, waar “ze zelfs tijdens wat een gefaseerde lancering had moeten zijn, injecties aan jonge, gezonde volwassenen aanboden”.

Kijk, als je dat zoete mRNA nodig hebt, doe je wat je moet doen.

(Maar Maggie, al dat gas dat je verbrand hebt, hoe zit het met de klimaatverandering? Ik hoop dat je een boom hebt geplant!)

Bron

Tegenwoordig is zelfs Maggie niet meer zo gek op Covid als vroeger.

Soms is ze “in staat om zelfs te vergeten dat COVID-19 onder ons circuleert.” (Hoe kan ze zo arrogant zijn?!? Ik ga haar aangeven bij Dr. Jerome Adams, onze ooit gerespecteerde voormalige chirurg, die nu zijn dagen doorbrengt met het vergelijken van Covid met auto-ongelukken).

  Ernstige hartontsteking "tot 44 keer hoger na COVID-19 prik"

(Nee, ik verzin dit niet. Ik wou dat het zo was:)

Bron

Maar goed, terug naar Maggie.

Ze is nu zo ontspannen over Covid dat ze weken – weken, zeg ik je! – op haar nieuwe booster heeft gewacht.

Maar afgelopen woensdag kwam het moment van de waarheid.

Ze stroopte haar mouw op en nam de prik, ofwel haar vierde of waarschijnlijker haar vijfde prik. (Laten we allemaal even stilstaan bij het feit dat Covid-injecties nog nooit verder zijn getest dan drie doses in grote of zelfs middelgrote placebogecontroleerde klinische onderzoeken voor gezonde volwassenen. We hebben geen idee wat hun langetermijneffecten zouden kunnen zijn).

Dan komt het verhaal in een stroomversnelling. Maggie geeft toe dat de bijwerkingen van al haar eerdere injecties wreed waren:

Elke dosis van de vaccins heeft me hard geraakt. Ik herinner me dat ik mezelf uit bed probeerde te trekken na de tweede injectie in april 2021, wetende dat ik nog uren werk voor de boeg had op mijn kantoor aan huis, ook al deed het pijn om met mijn ogen te knipperen. De booster in de herfst van 2021 sloeg bij mij in als een baksteen, omdat het zich omsloot met derde trimester vermoeidheid .

Klinkt erger dan Covid voor een gezonde dertiger. Maar Maggie zou het niet weten. Voor zover zij weet, heeft ze nooit Covid gehad, waardoor ze de laatste persoon in Amerika is die Sars-Cov-2 heeft ontweken.

De vaccins moeten toch werken!

Maar werken is relatief. En ja hoor, de prik van afgelopen woensdag maakte Maggie weer depressief:

  Nogmaals een "plotseling en onverwacht": Britse jonge dirigent sterft 1 week na zijn propaganda-tweet over COVID boosterprik

Ik voelde me donderdag ellendig. Ik voelde me zo duizelig en heet toen ik ’s ochtends wakker werd om onze peuter naar de crèche te brengen, dat ik halverwege het aantrekken van haar schoenen moest gaan liggen. Ik ging terug naar bed, waar ik vervloekte dat ik niet op mijn linkerzij kon rollen, vanwege de pijn op de plek van de prik…

Ben ik de enige die vermoedt dat Maggie veel beter af zou zijn met de loopneus en keelpijn van Omicron dan met deze ellende? Vooral omdat het niet uitmaakt hoeveel injecties ze krijgt, vroeg of laat krijgt ze Omicron. En dan krijgt ze het weer.

Helaas zal ze die les zelf moeten leren.

Het lijkt er steeds meer op dat de enige mensen die nog steeds bang zijn voor Covid, degenen zijn die het nog nooit hebben gehad.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOverhaast naar een catastrofe
Volgend artikelBREAKING: Indrukwekkend videobewijs wijst op Israëlische AIR BURST-bom die het ziekenhuisterrein van al-Ahli treft en honderden Palestijnse burgers doodt terwijl ze slapen op de binnenplaats naast de parkeerplaats
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hee, wat een geestig verhaal in deze tijd van doodslag en moord. Ik moest zo lachen. Vooral om hetgeen deze stomme ‘fully vaccinated’ deugtrut X’te over het net zo geestige verhaal van de NYPost over Homeless Man die aan de buffet bar in de Whole Foods winkel stond te grazen met zijn vuilnisbakken pootjes. Maggie neemt hem vast en zeker in huis voor Thanksgiving!
  Leuk artikeltje voor de afwisseling! Ik krik er helemaal van op. 🙂

 2. Alex doet wel heel bijdehand met z’n verhaaltje, maar hij gelooft zelf nog dat besmettelijke virussen bestaan, dus zo slim is hij zelf ook niet.

  • Chemtrail bestaan, maar die strepen die soms in de lucht ziet zijn geen chemtrails maar waterdamp en reststoffen van verbranding!!! Laat je niet bang maken!!!

 3. Dat de mensheid een krankzinnig misbaksel is van de natuur, een misbaksel dat zijn eigen biotoop dramatisch naar de kloten heeft geholpen….laat ons dus HOPEN dat de vaxxins inderdaad de ‘genocide’ veroorzaken zoals hier op dagelijkse basis gepretendeerd wordt !

 4. Ze lijkt een echte mRNA Die-Hard, met de nadruk op she Die(s)-Hard, ze stribbelt nog wat na… en las ik nou dat ze een peutertje heeft? lekker zo’n zwaar ge genjecteerde gif shedding Mama te hebben…

 5. Ze is afgestudeerd in vrouwenstudies 🤣
  Tis zelf een brod .
  Anyway hilaries en tevens (droef) verhaal .
  Verstand ter grote van een pinda .
  100erde km’s rijden voor je (*&^% shot .
  En idd een kleintje .
  Krijg hier terstond een rilling 🤨

 6. Voor deze mensen geldt het zelfde:

  Neem zoveel mogelijk vaxxins, dan ben je er zo snel mogelijk helemaal van af, voor altijd! LMFAO

 7. Wat jammer dat ze kinderen heeft.
  Nu kunnen we ons niet bezondigen aan schadenfreude als haar wat overkomt.
  Ik wens haar dan maar het beste *zucht*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in