Dekolonisatie: De westerse terugtrekking uit Azië, Afrika en Europa – De West-Europese Imperiums zijn verdwenen. Het failliete Spaanse Imperium ging als eerste, in de voorlaatste eeuw, de Duitsers verloren hun koloniën in 1919 (op hetzelfde moment als de Oostenrijks-Hongaren hun Europese koloniën verloren), vervolgens verloren de Italianen tijdens de Tweede Wereldoorlog hun fantasieën in Afrika, de Duitsers werden in 1945 uit hun koloniën in Oost-Europa geschopt, maar de Portugezen veel later, pas in de jaren 1970 uit Afrika. Tegen die tijd waren ook de Nederlanders, Britten, Belgen en Fransen uit hun kolonies gezet. Alleen de NAVO-Denen houden nog vast aan Groenland, wat een hoop ijs en sneeuw is en waar 56.000 mensen wonen, hoewel zowel Eisenhower als Trump het wilden kopen. Maar aangezien de VS hun basis in Thule hebben, controleren zij het land hoe dan ook effectief, schrijft Batiushka.

Sinds 1947 is het Verenigd Koninkrijk bijna overal uit geschopt, berucht uit het Indiase subcontinent in 1947, uit Palestina in 1948 en vernederend, door hun Amerikaanse “bondgenoten”, uit Suez in 1956. Alles wat overblijft is, op dit moment, een kleine groep kleine enclaves en eilanden zoals Bermuda, de Kaaimannen, Gibraltar, Sint-Helena, de Falklands enz., ongeveer 18.000 vierkante kilometer en minder dan 300.000 mensen in totaal, plus veel ijs in het ‘Britse Antarctische Gebied’.

Wat Frankrijk betreft: na zijn vernedering in Zuidoost-Azië in 1954 is het geleidelijk uit Afrika gezet (1946-2022) (Suez in 1956, Algerije in 1962 enz.) en binnenkort, zelfs na tientallen jaren van moord op onafhankelijke Afrikaanse politici en militaire interventies, zal het daar niets meer hebben, hoewel het hier en daar nog een paar eilanden in verschillende oceanen heeft.

Wat het kortstondige Amerikaanse Imperium betreft, dat is de afgelopen vijftig jaar grotendeels uit verschillende Aziatische landen gezet (Vietnam (1975), Iran (1979), Irak (2011-2021) Afghanistan (2021), nu uit Rusland (2022), en binnenkort uit China, India en Saoedi-Arabië. In Japan, Zuid-Korea, Taiwan en Israël zit de VS nog, maar niet lang meer. Eurazië wordt VS-vrij.

Wat de Westerse terugtrekking uit Europa betreft: het Verenigd Koninkrijk heeft Europa in 2020 verlaten. Het houdt nog vast aan Noord-Ierland, Schotland, Wales en vooral Engeland, maar dat zal niet lang meer duren. Nu is het de beurt aan de VS om uit Europa geschopt te worden. Dat gebeurt op dit moment in de Oekraïne, maar deze afwijzing zal zich later uitbreiden naar West-Europa. Dan is het de beurt aan de EU om uit Europa te worden geschopt en uiteindelijk zullen de VS uit Amerika worden geschopt, vooral uit de VS.

Wees niet verbaasd over de woorden “de Westerse terugtrekking uit Europa” of “het VK dat uit het VK wordt geschopt, de EU uit de EU en de VS uit de VS”. Dit is geen wartaal. Ik heb het over de verwijdering van de drie parasitaire Establishment-elites in al die drie kunstmatige unies. Als die elites eenmaal weg zijn, zullen die puur door mensen gemaakte unies vallen en kunnen de nieuwe soevereine volkeren van Engeland, Ierland, Schotland, Wales, de volkeren van continentaal West-Europa en al die in Noord-Amerika worden bevrijd van hun zombificatie en zo hun wortels, hun identiteit, hun soevereiniteit en hun zelf weer terugkrijgen.

  Showdown in Oekraïne

Wanhoop

Als de VS wanhopig wordt, grijpt zij altijd naar het terrorisme, zoals kanonneerboot Groot-Brittannië deed en nog steeds, zeer zwak, probeert te doen. Zonder de door de CIA gecreëerde quagmires in Latijns-Amerika of in Azië te noemen of de details van de Golf van Tonkin (1), herinneren wij ons de quagmires van de VS in Europa: de installatie van de Griekse junta in 1967, de CIA-omverwerping van De Gaulle in Frankrijk in 1968, de moord op Aldo Moro in Italië in 1978, de moord op Olof Palme in 1986, en veel recenter MH17, haar terroristische aanvallen op de Nordstream-pijpleidingen en de Krimbrug, en nu haar poging om Rusland te dwingen kernwapens te gebruiken, zodat de zionistische neocons in Washington eindelijk een excuus kunnen vinden om hun nucleaire speelgoed te gebruiken.

Degenen die willen dat het moderne Rusland zich gedraagt als de Sovjet-Unie van Stalin en zijn broeders in de Oekraïne van de kaart blaast, zoals de USSR in 1945 in Berlijn deed (hoewel de meeste schade al was aangericht door Brits-Amerikaanse terroristische bombardementen), hebben een vriendelijke herinnering nodig. Ondanks de Amerikaanse fantasieën en intimidatie heb ik nieuws: de Sovjet-Unie is dood en president Poetin wil haar absoluut niet terug. Hij heeft immers het einde ervan meegemaakt toen hij in Oost-Duitsland zat en herinnert zich hoe verschrikkelijk het was. Het doel van Rusland is nooit de bezetting van Oekraïne geweest (in tegenstelling tot het doel van de Sovjet-Unie in Oost-Europa in 1945, namelijk het creëren van een bufferzone om zichzelf te beschermen tegen het agressieve Westen), of de vernietiging van Oekraïne, of de afslachting van zijn Oekraïense broeders. Laten we nogmaals herinneren aan de drie doelstellingen van Rusland in dit conflict tegen het Amerikaanse marionettenregime in Kiev, dat wil zeggen aan de doelstellingen van de Russische campagne voor de bevrijding van Rusland’s broeders en zusters in Oekraïne van de fascistische junta. Deze drie doelen waren, en zijn, en zullen zijn:

1. De bevrijding van de Donbass

Deze is voor 75% bereikt, sterker nog, aangezien de bevrijding niet alleen die van Lugansk (99% bereikt) en Donetsk (75% bereikt) blijkt te zijn, maar ook van 99% van Kherson en 75% van Zaporozhie, zouden we kunnen zeggen dat deze voor 85% is bereikt. Waarom is de bevrijding veranderd in Donbass x 2, van vier provincies in plaats van twee? Simpelweg omdat de Kievse junta de Krim en de Donbass voortdurend bedreigde en deze moesten worden beschermd. En als Kiev Donbass x 2 blijft beschieten en de lege vlaktes ervan blijft bezetten, zal de Russische campagne de bevrijding van Donbass x 3 of zelfs Donbass x 4 moeten zijn.

2. De demilitarisering van Oekraïne

Dit is goed op weg, minstens 50% is al voltooid. Wat het door de NAVO versterkte leger van Kiev betreft, was het op 25 maart al voltooid. Maar aangezien de NAVO, zoals Rusland verwachtte, besloten heeft Kiev opnieuw te bevoorraden met hun eigen militaire voorraden, die nu al sterk uitgeput zijn, is de demilitarisatie nog steeds aan de gang. Maar het is slechts een kwestie van tijd.

  "Handen af van onze kinderen": Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland

3. Denazificatie

Er bestaat hier enige verwarring. Wat betekent deze term? Betekent het dat Rusland leraren stuurt om de Oekraïners het verschil duidelijk te maken tussen nazi-racisme en de normale menselijke acceptatie van mensen uit andere landen en hun culturen? Nee, dat betekent het niet. Denazificatie in de huidige westerse context is iets anders dan dat. Het is het proces waarbij het infantiele verwesterde kind leert zijn vingers niet meer in het vuur te steken. Met andere woorden, het Westen moet zichzelf onderwijzen en leren van bittere ervaringen. Dit is hoe Denazificatie (en van daaruit regimeverandering) zal worden doorgevoerd in de hele huidige westerse wereld.

De afgelopen drie maanden hebben bijvoorbeeld de yen, de euro en het Britse pond allemaal historische dieptepunten bereikt ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Dat komt omdat de Amerikaanse rente hoger is dan elders en de Amerikaanse financiële markten dus internationaal investeringskapitaal aantrekken. Waarom immers investeren in Europese landen, die afhankelijk zijn van energie, maar gedwongen worden hun belangrijkste energiebron te boycotten? U wilt niet investeren in landen die zichzelf failliet laten gaan en een suïcidale koers varen. De VS worden nog niet als zelfbankroetend beschouwd (maar dat komt nog wel). Wat is het ontkennende resultaat van dit alles? Laten we eens kijken naar het “geval” – en het is een “geval”, in de medische en pathologische betekenis – van het Verenigd Koninkrijk.

Hopeloosheid

Nadat het Britse establishment zijn dronken loser Johnson had gedumpt, verspilde het in de zomer twee maanden midden in een enorme politieke en economische crisis door 80.000 voornamelijk oudere en rijke mensen een incompetente premier te laten kiezen voor 68,7 miljoen mensen – dat is de Britse democratie, waar de rest van de wereld, met name de “autocraten” in Rusland en China, blijkbaar dringend lering uit moet trekken. Dus zodra Truss, de slechtst mogelijke kandidaat voor het premierschap, gedurende de twee zomermaanden zorgvuldig was geselecteerd, betwijfelden veel commentatoren, waaronder ikzelf, of zij het tot Kerstmis zou kunnen volhouden. Nu blijkt dat dat pessimisme wel eens erg optimistisch zou kunnen zijn geweest. Volgens sommige recente schattingen houdt zij het in het beste geval vol tot 1 november.

Truss’ besluit om de overheidsuitgaven te verhogen – niet in de laatste plaats om het Britse “Defensie”-budget (wie valt het VK trouwens aan?) te verdubbelen tot 50 miljard pond tegen 2030 – om dit jaar al voor meer dan 3 miljard pond aan militaire voorraden naar Kiev te sturen, om 100.000 Oekraïense “vluchtelingen” te subsidiëren, en om tegelijkertijd de rijken belastingverlagingen te geven (wat verwacht je anders van de Conservatieve Partij?) is niet geaccepteerd door Biden, het IMF en vooral door de markten.

Daarom heeft Truss op 14 oktober haar eigen minister van Financiën van 38 dagen gedumpt vanwege zijn besluit om haar eigen ongeletterde economische beleid uit te voeren – ongeletterd, zoals afgelopen juli precies en profetisch beschreven door Truss’ rivaal als conservatief premier, de voormalige minister van Financiën, Sunak. Dus benoemde Truss op 14 oktober een nieuwe Britse minister van Financiën, de vierde in vier maanden tijd, een man die berucht is vanwege zijn bijdrage aan de vernietiging van de erbarmelijke Britse gezondheidszorg (2). Hij zal nu precies het tegenovergestelde doen van alles wat zij slechts drie weken eerder had beloofd en op grond van welke onmogelijke beloften de intellectueel gehandicapten haar hebben gekozen.

  Peiling: Gevaccineerd en geboosterd geassocieerd met het willen riskeren van Derde Wereldoorlog over Oekraïne

Uiteraard wijt de hopeloze Truss al haar problemen aan “mondiale factoren” en vooral aan “Poetin’s verschrikkelijke invasie van de Oekraïne”. Over vrijwillige en suïcidale westerse sancties wordt helemaal niet gesproken. Zou zij immers haar eigen kolossale domheid willen toegeven? Hier zien we hoe Denazificatie en als gevolg daarvan regimeverandering in het Verenigd Koninkrijk al helemaal vanzelf gaan, net als in de EU en de VS. Rusland hoeft alleen maar toe te kijken hoe de westerse leiders zichzelf vernietigen en hun landen meesleuren, totdat de bevolking in opstand komt, zoals nu overal in West-Europa begint te gebeuren, en zoals zal gebeuren in de VS (vorig jaar hadden we daar een voorbode van in het Capitool) en in de andere koloniën. Dit is Denazificatie, hoewel het misschien beter “Autodenazificatie” kan worden genoemd. Of misschien kan het gewoon “Hopeloosheid” worden genoemd? Of misschien gewoon ‘Trussificatie’?

16 oktober 2022

Noot:

1. Een snelle lezing van William Blum’s Killing Hope, US Military and CIA Interventions Since World War II of Stephen Kinzler’s Overthrow, America’s Century of Regime Change from Hawaii to Iraq zou hier verhelderend moeten werken.

2. Een jonge vriend in het Verenigd Koninkrijk belde me op 14 oktober. Hij vertelde me hoe hij na weken en weken van chronische pijn uiteindelijk door een Britse ziekenhuisarts werd gediagnosticeerd met kanker. Hij kreeg toen te horen dat hij nog zes maanden te leven had, maar dat chirurgen niet genoeg tijd zouden hebben om te opereren, omdat “de wachtlijst te lang is”, en kreeg vervolgens “pijnstillers” die niet werkten als troost voor zijn doodvonnis. De volgende dag boekte hij via een vriend een vlucht naar Roemenië. Daar aangekomen, werd hij meteen in een kliniek gezien en kreeg hij een MRI-scan. Hij kreeg meteen te horen dat hij een hernia had. De chirurg verontschuldigde zich dat hij hem niet de volgende dag kon opereren, maar dat hij zou moeten wachten tot de dag erna. Het zoveelste voorbeeld van de “wereldklasse” gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk… Trussificatie inderdaad.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne-oorlog en Russische roulette: Het Westen vernietigt zichzelf met de sanctiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland’s mislukte experiment met “opgeslagen” aardgas en LNG
Volgend artikelVaccinspijt: De massa’s beseffen dat ze een fout hebben gemaakt en worden bang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Ja
  Zo ging het beste mensen
  Goed dat U allen het zo goed heeft bij gehouden

  En alle Aliens Kadaver Vreters worden eruit geschopt
  Of vertrekken vrijwillig of uit Vernedering
  Maar vertrekken moeten ze allen
  Geen een zal worden gespaard
  Alle Rambo Jambo
  Weg ermee

  Dank U

 2. Dan nog Odessa en omgeving.
  Demilitarisering niet allen van Oekraine maar gelijk van de NATO door vernietiging van alle materieel wat
  naar Oekraine is gegaan en is vernietigd.
  Duurt jaren voordat dit weer op peil is.
  Ook omdat er na dit conflict de volkomen geplette economie niet direct wapen investeringen kunnen worden gedaan zonder hevige weerstand van de bevolking.
  Tja dat krijg je als je leiders aan het bewind zet met de ervaring van schoolmeester en HR medewerkers.

 3. Praat niet alleen over de UK gezondheidszorg, hier in Nederland is het even erg, 2020 / Na vier onderzoeken door Eramus MC werd de conclusie getrokken Pancreas kanker, maximale overlevingskans 2 tot 4 jaar. Of chemo kuur of een zware operatie, Allebei afgewezen. Medicijnen 2 euro per pil / 6 per dag. (365×12 euro per jaar) Leeftijd 78. geen vaccins in mijn lijf.
  Een natuurarts bezocht (prive betaald) die tot de conclusie kwam dat de pancreas nog voor 65+ % functioneerde maar deels verstopt was met cholestorol. Advies een eiwitrijk dieet, stoppen met de pillen en in beweging blijven. Nu ruim twee jaar later loop ik fluitend nog 5 tot 10 km en voel ik mij fit. Met een beetje goede wil wordt ik op mijn sloffen 90.
  De reguliere medische wetenschap is niet te vertrouwen, de huisartsen ook niet met hun gejammer over de spuiten. > Logisch > iedere spuit brengt geld op in de portomonnee van de over het paard getilde kwakzalvers.

 4. De-kolonisatie kan ik alleen maar terug brengen tot (on)evenwicht man en vrouw.
  Ik houdt het gewoon bij het Westen.

  De vrouw draagt 9 maanden een kind. Een flinke voorsprong in verbondenheid met kind.
  Daarom……mannen die niet alleen maar voor hun verantwoordelijkheid/kindcontact zouden moeten werken.
  Met andere woorden……vrouwen zouden wat minder een grote bek moeten hebben over evrouwcipatie

 5. Truss is een WEF-lid. Zij voert het WEF-programma “The Great Reset” uit, wat de volledige vernietiging van de huidige systemen en structuren in houdt, waarna hun “Build Back Better” doorgevoerd wordt. Dwz de digitale gevangenis voor Het Volk en de totale controle door de elite.

  Ook in zweden is de ene WEF-puppet vervangen door een andere WEF-puppet. De kanker zit overal.

 6. Vriendin 34 j. diagnose MC Rotterdam “antibiotica resistent” rechtervoet amputatie! In Leuven met fagen behandeld en ze danst nu vrolijk de horlepiep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in