Pixabay

Safe Blood Donation is een organisatie die in geval van nood bloed van ongevaccineerde mensen aan andere ongevaccineerde mensen verstrekt.

Op de homepage (www.safeblood.net) schrijft de oprichter erover:

“… Met de komst van de gloednieuwe RNA-vaccins (zoals de COVID-19 vaccins) staan wij hier voor geheel nieuwe uitdagingen, want niet alleen de zogeheten spike-eiwitten zijn tot nu toe slechts in onbekende mate geneutraliseerd. Volgens de huidige stand van de wetenschap kan een groot aantal niet gedeclareerde niet-biologische additieven in deze vaccins slechts gedeeltelijk geëlimineerd worden met de bekende zuiveringsmethoden. Donkerveldmicroscopie toont de aanwezigheid van deze deeltjes in het bloed aan, zelfs na minstens 6 maanden – in sommige gevallen kunnen ze helemaal nooit afgebroken worden.

Een groot aantal mensen heeft bewust besloten zich niet te laten inenten tegen Sars-Cov-2 – om welke reden dan ook. Zij hebben ook bedenkingen bij het laten transfuseren van bloed van gevaccineerde mensen. Dat kan zijn in geval van een noodgeval, een geplande operatie of omdat zij om andere medische redenen regelmatig transfusies nodig hebben.

Dit is waar SAFE BLOOD Donation als tussenpersoon komt. Wij zorgen ervoor dat onze leden bloed van ongevaccineerden kunnen krijgen wanneer dat nodig is, hetzij in de vorm van vers bloed, hetzij in conserven. Als tegenprestatie stellen zij zich beschikbaar als bloeddonor. Iedereen kan lid worden, gevaccineerd of ongevaccineerd – maar alleen de ongevaccineerden kunnen doneren. …”

Via Opposition24.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Covid prikken doodden wereldwijd 13 miljoen mensen, waarschuwt topdeskundige

Lees meer over:

Vorig artikelDe nieuwe Oekraïense Eenhoorn – Het miljoenkoppige leger
Volgend artikelDe nieuwe “Engelen des Doods”: Medische beroepsbeoefenaren kunnen zich niet beroepen op onwetendheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Tja het zal je gebeuren dat je als ongevaccineerde bloed nodig hebt.
   Zorg ervoor dat jou niets overkomt. Ik vertrouw geen enkel ziekenhuis !!

    • hear hear, ook al zijn er nog vele goed mensen tussen, je weet niet welke wel en welke niet, of je komt in een traject zoals dat tegenwoordig gaat, ipv 1 of 2 vroeger, nu bij bv 5-6 doctoren langs moet in datzelfde ziekenhuis… dus 1 of 2 kunnen wel goed hun werk doen, maar bv 3 en 5 staan op de verkeerde lijst en kunnen het verpesten. Het is als Russische roulette spelen met je leven, als het echt niet anders kan, beperk dan zoveel mogelijk en blijf nadenken, blijf denken met je leven in jou handen, niet in die van hun leggen.

  • Ik vertrouw het voor geen milimeter! Ze kunnen hiermee een database van ongeprikten aanleggen en met de PCR test ben je ook al de lul, vanwege de gebruikte hollow fibre swabs, mat daarin mogelijk DARPA gel, micro-grippers, etc.

   Laat je nooit meer prikken, tegen of voor NIETS! Laat je ook nooit testen door swabs in neus of andere slijmvliezen, je weet niet wat ze daarmee wel of niet aanbrengen. Spuug moet voldoende zijn, en als niet OK dan een grote rochel in het oog van de testeikel.

  • Idd, ik ook niet.

   Je moet je inschrijven met je ID…!
   Voordat een donor bloed geeft gaan zij o.a via de PCR test….bekijken of je wel of niet gevaccineerd bent.
   Het is zeer vaag op welke wijze zij gevaccineerden of ongevaccineerden gaan controleren.

   Het klinkt in de eerste instantie goed, maar ik heb mijn bedenkingen…
   Desondanks geef ik hen vooralsnog het voordeel van de twijfel, hoewel ik zelf in onze huidige tijd absoluut geen bloedtransfusie zou willen maar ook hierin de natuur zijn eigen gang wil laten gaan.

   • Ik vind het niks dat schoon bloed ook in gevaccineerden mag van deze club.
    Het is gewoon verspilling van schoon bloed.
    Gevaccineerden genoeg dus laten die maar voor elkaar doneren.
    Daar ga ik geen bloed aan doneren.

   • @ Fleur juli 12, 2022 at 19:12,
    Je schrijft: Je moet je inschrijven met je ID…!
    Daar ligt de adder onder het gras. Want zodra jij je identificeert met je ID, dan ben jij weer een slaaf van de staat. Want die ID’s zijn eigendom van de staat. Zo heb jij geen bevoegdheden meer over je eigen lichaam.

   • Met de PCR test bepaal je RNA fragmenten. Je kan daar dus niet mee bepalen of iemand gevaccineerd is. Met een ELISA bloedtest zou het kunnen, maar dan moet je ook mensen die covid hebben gehad uitsluiten.

  • Er is nog geen enkele organisaties geweest die iets voor niets heeft gedaan waar ze op uit zijn is gewoon subsidie geld te ontvangen en hun eigen zakken ermee te vullen.

 1. Fantastisch. Hoop dat er meerdere acties in deze zin plaats vinden. Als ongeprikte zou ik er waarde op leggen me onder gelijk gezinden te kunnen bewegen. Niet alleen in praktisch opzicht zoals hier, maar ook sociaal. Na de heksenjacht en de sociale isolatie van zogenaamde onsociale prikverweigeraars zou ik graag het spit omdraaien.

  • Helaas geldt ook hier voor mij of dit betrouwbaar is.
   Met ideeën om die “serum”rommel te gaan verspreiden in drinkwater, en gesyntiseert voedsel, verspreiding door de lucht (aerosolen) en wat er nog meer in de planning zit (chips), maken de twijfel steeds groter. Dit zolang er geld aan te verdienen is. Maar daarna is er misschien geen weg terug meer.
   Doemdenken of ongerustheid?

 2. De ‘heksenjacht’ gaat op radio, tv en msm gewoon verder in de vorm van bangmakerij.
  Gelukkig zijn er inmiddels veel meer die door hebben dat eea een doorgestoken en hele smerige kaart is.
  Ik zie echter nog genoeg mensen (?) met die smoelkapjes lopen.. zowel hier als in het buitenland????

  • Tour de France voorbeeldje: fietsen door het dikste stof, longen vol rotsooi, maar voor de pers en na de douche, lopen ze met een mondlap voor.

   De sporters worden misbruikt, oftewel, ze laten zich misbruiken.
   All for the money.

  • Ik bekijk het gewoon anders. Zie het net als mode. Dan lopen alle vrouwtjes ook in hetzelfde omdat ze erbij willen horen. Nu is dat een smoellapje. Ik heb er zelf geen moeite mee, zolang ze mij maar niet dwingen.

 3. Je kan ook vóór een zware operatie bloed van jezelf, of van een ongevaccineerde die je kent, laten bewaren..om nadien, indien nodig toe te laten dienen…

  • IS DUS EEN VALSE BERICHT GEVING , DAAROM WORD IK ZOVEEL GEBLOKT OP SMOELENBOOK , OOK WAARHEDEN WORDEN GEBLOKT ———FRONTNIEUWS IETS MEER CONTROLE DOEN ,VOOR JE IETS PLAATST ZOU EEN OPTIE KUNNEN ZIJN

   • Hoort blijkbaar bij het verwarring zaaien. Misschien hoort Frontnieuws er ook wel bij, is dat een afdeling van de AIVD.

 4. Of ongeveer niemand kan doneren, want we zijn bijna allemaal wel slachtoffer van ouders die ons lieten vaccineren.
  Of iedereen als we het over de prikacties van de afgelopen jaren hebben, want dat was geen vaccinatie.

  Maareh…zijn er dan nog mensen hier die niet helemaal klaar zijn met de kwakzalverij van tegenwoordig?

  Gelukkig mag ik hier niet eens medische hulp krijgen.

 5. Goed idee, alleen geloof ik helemaal niets van deze organisatie. Misschien is het mijn standaard argwaan, maar het klopt m.i. niet.

 6. De quote van mevrouw Désirée L. Rover:

  13 oktober 2021 om 17:04
  De meeste mensen richten hun aandacht op het Covid-circus,
  en zien dan dat de tot viroloog omhoog gevallen griezels niet deugen.
  Vanuit mijn jarenlange research kan ik volmondig zeggen,
  het is nog veel erger.
  De hele Westerse patentgeneeskunde is een leugen.
  Er is geen pil of drankje, geen injectie of infuus dat een arts kan toedienen
  dat werkelijke genezing zal brengen.
  Genezen doet het lichaam zelf, wanneer het alle daartoe benodigde nutriënten krijgt.
  Wat een arts doet met zijn farmacijnen, is stoppen, afremmen, blokkeren, doden, verdoven, ruïneren…

  Dus mijd [ zo mogelijk ] ziekenhuis en artsen

 7. Dit had mijn man nodig in februari!
  Gelukkig heeft hij uiteindelijk geen bloedtransfusie nodig gehad maar hij is met veel angst er voor de operatie in gegaan.

 8. What’s next? Onze organen mss!? Ik zie zo nog een orgaan- en bloedhandel ontstaan voor de rijke gevaccineerden te ‘redden’ van hun ondergang…

 9. Zuiver bloed aan gevaccineerden geven wil ik ook niet.
  Maar als morgen mijn gevaccineerde moeder of vader mijn bloed nodig heeft dan geef ik het met plezier.
  Als het om een dierbare gaat, dan zet ik mijn principes wel opzij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in