Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

De crisis rond de oversterftegevallen houdt aan: volgens het ONS werden in de week die eindigde op 28 oktober in Engeland en Wales 1.232 sterfgevallen geregistreerd, 12,3% meer dan het vijfjarig gemiddelde. Hiervan werden er 804 toegeschreven aan een andere onderliggende oorzaak dan COVID-19, wat het totaal aantal niet-Covid sterfgevallen sinds het begin van de boostercampagne in april op 23.287 brengt, bericht Dailysceptic.org.

Ik heb al eerder opgemerkt dat er een correlatie leek te bestaan tussen het oversterftecijfer bij niet-Covid en de uitrol van het voorjaarsvaccin in april en mei.

Het hoge oversterftecijfer – waarvan vele hartgerelateerd zijn – bleef echter de hele zomer aanhouden en nam niet af toen de boostercampagne ten einde liep. Dit kan te wijten zijn aan een vertraagd effect van het vaccin, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. De huidige favoriete verklaring, zoals uiteengezet in een recent rapport van de British Heart Foundation, is dat het gebrek aan toegang tot gezondheidszorg tijdens de pandemie en de achterstand bij de NHS hier in de eerste plaats aan te wijten zijn. Veel medici en wetenschappers vermoeden echter dat bijwerkingen van de vaccins een belangrijke rol spelen, vooral omdat dit verschijnsel in heel Europa en daarbuiten wordt waargenomen, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk.

Deze week sprak ik op Talk TV met Julia Hartley-Brewer over dit onderwerp. Ik zei dat algemeen wordt aanvaard, ook door regelgevende instanties, dat de vaccins in verband worden gebracht met hartproblemen en bloedstollingsproblemen, hoewel de officiële lijn is dat deze zeldzaam zijn. We weten ook uit studies, onder andere van Pfizer, dat het vaccin niet op de injectieplaats blijft, maar zich door het hele lichaam verspreidt. Studies tonen ook aan dat het mRNA en het spike-eiwit nog maanden na de vaccinatie kunnen blijven bestaan. Het is ook bekend dat dit ernstige bijwerkingen kan veroorzaken via ontsteking van het immuunsysteem en andere mechanismen. Autopsies hebben aangetoond dat mensen zijn overleden als gevolg van deze ontsteking, waarbij tests de aanwezigheid van spike-eiwit in het hart en de hersenen aantoonden, maar niet in de rest van het virus, wat erop wijst dat het van het vaccin afkomstig was. We weten dus dat vaccins op deze manier kunnen verwonden en doden. De vraag is hoe vaak dit gebeurt – is het zeldzaam, zoals de MHRA en andere regelgevers stellen, of gebeurt het vaak genoeg om honderden of duizenden extra doden te veroorzaken?

  Kankers die venijniger terugkomen is heel gebruikelijk na de COVID-vaccins

Mogelijke nieuwe steun voor de rol van de vaccins is te zien in onderstaande grafiek. Ik heb de herfstvaccindoses bij 75-plussers (de leeftijdsgroep die verantwoordelijk is voor de grote meerderheid van de sterfgevallen) en het aantal niet-Covid-doden (in het rood) uitgezet, waaruit opnieuw een opvallende correlatie blijkt. Het aantal Covid-doden (in het blauw) stijgt daarentegen en bereikt enkele weken later zijn piek.

Zoals Julia Hartley-Brewer zei, moet dit goed worden onderzocht.

Stop de pers: Scottish Unity Edinburgh Group stuurde mij deze grafiek waaruit blijkt dat er in Schotland een soortgelijke correlatie bestaat tussen sterfgevallen en de uitrol van de herfstbooster.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccins staan op het punt terug te slaan in NederlandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïnes grootste en meest moderne stad heeft geen elektriciteit of stromend water – Missie volbracht?
Volgend artikelHongarije verduidelijkt de “enorme” impact van “totaal mislukte” anti-Russische sancties op Europeanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in