Beelden uit het gebied tonen de dode Oekraïense militair en zijn bewapening. De saboteurs waren goed uitgerust met dure wapens, maar dit hielp hen niet om militaire taken in Rusland uit te voeren, bericht Southfront.

Russische militairen onderzochten het lichaam van de overleden vijand om zijn wonden en de aanwezigheid van tatoeages te beoordelen. De gedode Oekraïense soldaat had geen nazi-tatoeages, wat betekent dat hij geen gewone fanatieke strijder van een nationalistisch bataljon was, maar een professionele soldaat van een elite-eenheid van de Oekraïense strijdkrachten. Kiev verliest steeds meer professionele militairen in vruchteloze pogingen om de grens over te steken.

Op 15 september werd nog een groep Oekraïense saboteurs vernietigd in de richting van Kupyansk. De groep bestond uit ongeveer een dozijn militairen, die eerst werden aangevallen door een IED vanuit een drone en vervolgens werden bestookt door Russische artillerie toen ze zich haastten om zich terug te trekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waterloo herhaalt zich – maar voor wie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Toespraak van Dmitry Medvedev over de strategische grenzen van Rusland
Vorig artikelDe bekroonde journalist Seymour Hersh heeft verklaard dat de oorlog voorbij is en dat Rusland gewonnen heeft
Volgend artikelKronkelend Beëlzebub tegemoet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. De Russen hebben in Odessa het grootste NAVO-commandocentrum na dat in Kiev met de grond gelijk gemaakt!

  Het aantal slachtoffers van westerse functionarissen onbekend – Het centrum was gehuisvest in hotelkelders

  Het Russische bombardement van gisteren in Odessa was van strategisch belang, omdat onthuld is dat het hotel dat gisteren met de grond gelijk werd gemaakt door een Kalibr-kruisraket het grootste (onofficiële) NAVO-centrum in Oekraïne huisvestte, na dat in Kiev.
  Het NAVO-centrum bevond zich in de kelder van het hotel.
  Het aantal omgekomen westerse functionarissen is onbekend, maar de Russen zeggen dat het hoog is. Video >>>

  https://youtu.be/yEoiMoB2jsI

  Bron: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oi-rosoi-isopedosan-xthes-stin-odisso-to-megalytero-natoiko-kentro-dioikisis-meta-apo-ayto-tou-kievou/

 2. Wapens zijn belangrijk, maar intel nog meer.
  Wat dat betreft zijn de Russen goed bezig.
  Nou zijn de Oekies zo corrupt als de pest, dus voor wat geld….

  Een saboge groep achter of in de Russische gebieden is zelfmoord.
  De Russen hebben ouderwetse maar super effectieve verdedigings lijnen op gezet.
  Bovendien: wie zou er meer geliefd zijn in Russische gebieden: Russen of Oekies die de bevolking jarenlang terroriseerden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in