© Marius Arnesen / Flickr / CC BY-NC 2.0 DEED

Maar als je Amerikaans of Brits bent, dan steun je duidelijk de verkeerde kant in de oorlog. Uw regering is medeplichtig aan de ergste genocide sinds mensenheugenis; een meedogenloze territoriale greep en brute etnische zuivering vermomd als wraakmoord, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Bij de Verenigde Naties stemden dertien landen om een staakt-het-vuren te eisen – om te voorkomen dat de Israëli’s doorgaan met het afslachten van baby’s en kinderen en oude mensen in Gaza.

Twee landen stemden niet voor vrede.

De Verenigde Staten van Amerika, onder leiding van Biden, spraken hun veto uit – wat betekent dat ze stemden om Israël toe te staan door te gaan met de slachting. Wat is het verschil tussen het steunen van Israëls genocide en het steunen van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog? Als er een verschil is, zie ik het niet.

Een genocide is een genocide is een genocide is een genocide is een genocide.

Biden zei in feite tegen Israël: “Je mag zoveel kinderen doden als je wilt. Hier zijn wat kogels en bommen die je kunt gebruiken.

Het Verenigd Koninkrijk heeft zich onder Sunak van stemming onthouden. In de praktijk betekent dit dat Sunak ook zei: “Ga door met moorden”. Sunak is, net als oorlogsmisdadiger Blair, een Amerikaanse poedel. Hij blaft wanneer hem gezegd wordt dat hij moet blaffen. En hij doet niets als hem gezegd wordt niets te doen. Zoals ik al voorspelde aan het begin van de oorlog in Irak, is Blair heel rijk geworden. Wat is Sunak’s prijs? Wat het ook is, het resultaat is dat Groot-Brittannië het stempel van goedkeuring van Sunak op de genocide heeft gedrukt. Dit is de ergste, meest koelbloedige oorlogsmisdaad in de moderne geschiedenis en Sunak heeft zich afgekeerd van fatsoen, medeleven en eer. Waarom ik niet verbaasd ben.

Israël heeft, zoals sommige dappere Joden nu beamen, de ‘holocaust’ bewapend en gebruikt de geschiedenis als zijn eeuwige ‘get out of jail free card’. Netanyahu en de Zionisten lijken te denken dat de geschiedenis hen speciale rechten geeft – en hen het recht geeft om zich te gedragen in strijd met menselijke, morele en criminele wetten.

  Video's: Palestijnse strijders elimineren Israëlische tanks, personeelsvoertuigen en bulldozers in Gaza

En omdat de Israëlische regering moet weten dat ze een permanente staat van oorlog creëren, is hun doel waarschijnlijk om miljoenen mensen te vernietigen. Voor een buitenstaander lijkt het alsof het doel van deze massale kindermoord het uitroeien van een natie is. Zoals ik in mijn recente video uitleg, geloof ik dat wat voor andere doelen Israël en Netanyahu ook hebben, het verwijderen van de Palestijnen uit Gaza en de Westelijke Jordaanoever deel uitmaakt van een complot om financiële controle te krijgen over de enorme oliereserves die in die gebieden liggen (en onder de zee bij Gaza). Je kunt mijn video bekijken via de knop VIDEO op www.vernoncoleman.com

Lees wat ik zei.

Het lijkt erop dat het plan van Israël is om alle Palestijnen van hun land te verdrijven en miljoenen permanent dakloze vluchtelingen te maken.

De Israëli’s zeiden tegen de Palestijnen dat ze naar het zuiden moesten verhuizen zodat ze veilig zouden zijn. En toen gezinnen naar het zuiden van Gaza verhuisden, begonnen de Israëli’s de plaatsen te bombarderen die ze eerder als veilig hadden bestempeld. Vandaag lijkt het plan te zijn om de overblijfselen van een bevolking van meer dan twee miljoen mensen op te sluiten in een gebied ter grootte van Heathrow Airport – zonder water, zonder voedsel, zonder elektriciteit. Dit is naar alle maatstaven, historisch of modern, een koelbloedige, criminele, meedogenloze slachting.

Natuurlijk bekritiseren en mishandelen pro-Israëlische bots woedend iedereen die zich durft uit te spreken over deze oorlogsmisdaden. Iedereen die protesteert tegen de genocide wordt, pervers genoeg, aangevallen, gedemoniseerd en bedreigd door bots die geprogrammeerd zijn om Israël te verdedigen, wat het ook doet.

  De tweede wereldwijde IQ-test: Als we falen, zal dat tot onze ondergang leiden

Ik geloof niet dat een echt individu nu nog kan steunen wat Israël doet. Het kwaadaardige, wilde misbruik, de leugens en de geprefabriceerde verdraaiingen moeten afkomstig zijn van bots die onder controle staan van de veiligheidsdiensten en propagandisten. Ik herhaal: ik geloof niet dat iemand met ook maar een greintje fatsoen in zijn hart zou kunnen steunen wat Israël heeft gedaan, doet en duidelijk van plan is te blijven doen met Amerikaanse en Britse goedkeuring.

Natuurlijk betreur ik, net als iedereen, wat er op 7 oktober 2023 is gebeurd. Het was afschuwelijk.

Maar wat gebeurde er precies op die noodlottige, afschuwelijke dag?

Wist Israël van tevoren van de Hamas-aanval? Is het waar dat de Israëli’s wisten wat er gebeurde, maar geen waarschuwingen gaven?

Hoeveel van de Israëli’s die werden gedood, werden daadwerkelijk gedood door de Israëli’s? Wat is er in hemelsnaam gebeurd?

Er zijn veel beweringen geweest dat de aanval op 7 oktober een valse vlag operatie was. Natuurlijk werden deze beweringen verworpen door Israël en zijn verdedigers.

Maar waar ligt de waarheid? Welke verborgen waarheden liggen er achter de façade die is opgebouwd door de immer meegaande en corrupte mainstream media?

Ik merk dat ik niets kan geloven van wat de Israëli’s zeggen, omdat het lijkt alsof ze hebben gelogen, gelogen en nog eens gelogen.

Het enige dat met zekerheid gezegd kan worden, is dat de aanval van 7 oktober Israël in het algemeen en Netanyahu in het bijzonder ongelooflijk goed uitkwam.

Het gaf het Israëlische leger een excuus om de Gazastrook binnen te trekken en de genocide te beginnen. En de aanval betekende dat het corruptieproces tegen Netanyahu werd stopgezet. Het is belangrijk om te onthouden dat Netanyahu de eerste zittende Israëlische premier is die voor de rechtbank verschijnt op beschuldiging van fraude, omkoping en schending van vertrouwen (beschuldigingen die hij ontkent). Na 7 oktober werd het proces stopgezet – hoewel ik geloof dat het nu opnieuw zal beginnen.

  De Zionisten zijn al aan het breken

Wat de waarheid ook is over wat er op 7 oktober is gebeurd, er kan geen twijfel over bestaan dat de voortdurende genocide en de massamoord op duizenden onschuldigen (waaronder vele duizenden baby’s en kinderen) een voortdurende oorlogsmisdaad is.

Zeggen dat de slachting geen oorlogsmisdaad is, of op een of andere manier verklaarbaar is, is zelf misdadig; en is geen excuus voor wat er gebeurt. Zoals ik aan het begin al zei, niets geeft een individu of een natie het recht om lukraak te moorden, of het nu uit wraak is of uit vermeende zelfverdediging. Als je duizenden baby’s moet afslachten, waar verdedig je jezelf dan tegen?

De westerse journalisten en commentatoren die Israël blijven steunen en de moeilijke vragen uit de weg gaan, steunen oorlogsmisdaden.

En tot slot, wat zijn de doelen op middellange en lange termijn van degenen die achter deze genocide zitten?

Maakt het deel uit van het grotere plan om ons allemaal mee te nemen in de Great Reset?

De goedkeuring van de VS voor wat er in Gaza gebeurt, maakt het moeilijk te geloven dat we niet weer een stap vooruit zien in het vastberaden en meedogenloze plan om onschuldigen te doden, de wereldeconomie te vernietigen en elk restje van onze vrijheid weg te nemen.

Dit zijn donkere, donkere dagen, mijn vrienden. Ik vrees voor de mensen in Gaza, maar ik vrees ook voor ons allemaal.

Zoals jullie weten ben ik overal verbannen omdat ik de waarheid vertel. Deel dit artikel alsjeblieft overal waar je kunt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: Meer diepgevoelde gedachten over GazaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is niet te vroeg om het decennium een naam te geven: De Verschrikkelijke Jaren Twintig
Volgend artikelMoskou on the Rocks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Verlos ons van het kwade.
  Libera nos a malo.
  Ik bid het elke dag, wel tien keer.
  Ik blijf, gevraagd of niet, de waarheid vertellen.
  Wat kun je allemaal als mens doen?
  Niet veel.
  Wat kunnen wij allemaal doen?
  ALLES 🙏🔥👏💪🪓

 2. Beste Rommel, ik deel het bericht zoveel mogelijk, heb ook dezelfde gedachten wat je oppert erg bezorgd en te vrezen voor de mensen in Gaza, maar ik vrees ook voor ons allemaal.
  Wat kunnen we toch ertegen doen daar peins ik elke dag over maar eigenlijk niets zolang de meerderheid hun willen weten ervan afwend en wegwuift en zich alleen maar bezighouden met hun eigen hachje.
  Er is nog hoop en dat is dat Rusland en andere landen die zich tegen deze NWO hebben gekeerd samen koste wat kost deze duivels de hel in doet brengen de middelen hebben hoop alleen dat er snel gerechtigheid komt.

 3. Helemaal mee eens. De geest van wijlen Ariel Sharon kwam op 7 oktober uit de fles: “Alle Arabieren de zee in, te beginnen met de Palestijnen!”. Sharon (Palestijnse bijmaam ‘De Slachtter van Sabra en Shatila’ (nota bene in 2005 al door België aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden) mocht zijn ‘klus’ zelf niet afmaken.

 4. Nederland krijgt volgens de laatste verkiezingen een nieuw kabinet met de PVV, waarschijnlijk gekozen als grootste partij vanwege de EU en de massa-immigratie die in iedere straat opvalt.
  Vanochtend stuurde ik een mail naar Share over de situatie in Palestina. Ik ben tegenstander van Share vanwege de Wereldleraar. Waarom? Ik weet niet zeker of ik hem als verantwoordelijke kan erkennen voor bepaalde gebeurtenissen, of dat ik het ermee eens ben. Bovendien heb ik voor niets aan de deur geklopt of kon ik vertrekken omdat er een geheime bijeenkomst was voor ‘ingewijden’. Ook ben ik volslagen fout behandeld door Benjamin Creme.
  Ik heb geen problemen met het idee van ‘meesters’, ik ben wat dat betreft tamelijk Oosters opgevoed, zonder de dictatoriale eigenschappen toegekend aan hen waar ik enige, weliswaar cynische, ervaring mee heb. De keuzen bij veel mensen liggen zwart-witter.
  De PVV zal misschien kunnen regeren met gedoogsteun van de VVD, las ik. Een dergelijke gedoogconstructie heb ik met Share.
  Net voordat die ellende in Israël begon, werd mijn rugtas gestolen. Een mysterie, pesterig want ik heb me bij voorkeur teruggetrokken op een afgesloten gebied kleiner dan Gaza, en ik leef van rust en eenvoud.

  Kort voor dit nieuwe conflict in Israël had ik een kort gesprek met de meester (of het was mijn moeder, want die ben ik hieraan ook kwijtgeraakt). Ik zei dat ze bij Share ook altijd zo intens waren over Palestina.
  Het antwoord was: het ligt aan bewustzijn.
  Iets soortgelijks is gebeurd met Saint Germain en de Franse Revolutie. Heeft hij die veroorzaakt of niet? Het was een kwestie van bewustzijn waarom beide antwoorden juist kunnen zijn.

  Ik zag nu dat de nieuwe voorpagina van het digitale Engelstalige Share magazine een beetje geüpdatet is met de kwestie.
  Dit hele conflict staat ver van mijn bed. We leven in een tijd van verraad. Daarom link ik de bewuste pagina. Nogmaals, ik ben er zelf tegen, maar als dit in Engeland in de krant komt, is er misschien een kans.

  Special Statement
  Crisis in the Middle East
  November 2023

  https://share-international.org/special-statement/

 5. Het start natuurlijk met een twijfelachtige conclusie: “De oorlog in Gaza is onze oorlog“
  Wanneer je veel naar idioten luistert ga je op ze lijken. Ex PM Mark zei hetzelfde van de Ukraine. Vergeet het maar‼️ Ons probleem zit in Europa wat een op hol geslagen, niet verkozen leiding heeft zonder eigen beleidsplan en zonder “common sense” budgettering. Wat nu een potentiële gas leverancier steunt omdat het de relatie met Rusland heeft opgeblazen. Zonder dit probleem had Palestina nu vrede en welvaart en Europa twee gas leveranciers! Het is MENTALITEIT die tot oorlogen leidt en het is dus niet onze oorlog want wij willen geen oorlog‼️

 6. ( een reaktie op een eerder artikel hier, getiteld ‘Klimaatzeloten en transgenderisme” : )

  “Zo kunnen transgender sekteleden bijvoorbeeld goedkeuren dat een kind chirurgisch wordt verminkt in een ziekenhuis en beweren dat het vooruitgang is in plaats van een misdaad. De gruwelen die deze kinderen worden aangedaan worden gewoonweg weggewuifd.”

  “Oké”.

  Maar wàt is ABORTUS dan? Geldt bovenstaande definitie niet OOK voor hèn dan ???

  Heb ’t (af en toe) dààr nou (ook) eens over, en ben niet BANG ‘lezertjes’ te verliezen of ‘mensen’ te ‘beledigen’ ! ! !

  Afijn, neemt niet weg dat dit een site is met 80% SUPER-artikels, daar niet van.

  Maar TOCH …

  ( “sorry” voor het verstoren van jullie “Nihilistische Feestje” hier )

 7. De “holocaust” is een leugen en een smerig verdienmodel voor de zionisten. Deze volkerenmoord die de staat Israel nu voort is het bewijs voor die leugen. Als je hebt meegemaakt wat zij claimen te hebben ervaren, doe je dit nooit bij anderen !!!

 8. Ik heb veel gehad aan je berichtgeving de afgelopen jaren. Dank daarvoor. Maar met de berichtgeving over het Midden-Oosten ga je steeds meer de fout in. Je vergeet de grote propagandamachine van de Palestijnen. Ergste genocide? Je weet niet waar je het over hebt als je dit meent. Wees wat voorzichtiger en doortastende in deze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in