8 video’s uit de VS, Frankrijk, Brazilië, Colombia, het Verenigd Koninkrijk, India en (vooral) China – laten duidelijk zien wat “onze vrije pers” wil dat we NIET zien. Hoe lang duurt het voordat genoeg van ons (1) besluiten om NIET meer te zien wat er voor onze ogen gebeurt, en (2) zich eindelijk verenigen om er iets aan te doen? schrijft Mark Crispin Miller.

Video’s van Chinese mensen die “plotseling sterven” (en daarmee aantonen dat Sinovac van de CCP net zo “veilig” is als de “vaccins” van Pfizer, Moderna, J&J, AstraZeneca en het Russische bedrijf dat verantwoordelijk is voor Sputnik):

“Overleed plotseling” tijdens het voetballen in Wenzhou, China:

Mexicaanse actrice Mary Perdomo stort in tijdens Colombiaanse tv-show:

Gabriel Jesus zakt in elkaar tijdens wedstrijd Arsenal-Liverpool:
10 oktober 2022

Momenten van spanning en angst tijdens het uitstel van de 9e dag van de Premier League tussen Arsenal en Liverpool (geëindigd met 3-2). De spits Gabriel Jesus werd na een contrast in de aanvallende frontlinie ziek en leek enkele seconden bijna flauw te vallen. Daarna herstelde hij gelukkig.

Trevor Bayne stort in tijdens een interview na de race:

Een man krijgt een fatale hartstilstand tijdens het trainen:

Een man krijgt een fatale hartstilstand tijdens het trainen:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een andere balsemer openbaart schokkende na-vaccinatie vezelachtige bloedklonters aan Dr. Jane RubyVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Zoals de Sovjet-Unie”: Orban voorspelt de dreigende verdwijning van de EU
Volgend artikelOostenrijkse actrice eist dat “tegenstanders van vaccins in elkaar worden geslagen”, krijgt massaal applaus van publiek (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. word tijd dat schuldige ter verantwoording worden geroeppen, wat hun straf is mag je 3 x raden maar zo makkelijk komen ze niet van af

 2. Tuurlijk bieden ze nu excuses aan “The job” zit er allang op. Meer dan 80% is erin getrapt sorry voor diegene maar uw oude dag gaat u niet meer halen…De rest nu op reguliere TV, zoals oorlog etc. En andere politieke zaken en showtjes is afleiding terwijl burgers uit alle lagen nu al echt beginnen te droppen als vliegen deze winter en daarna. Zowel neurogische ziektes als turbokankers als auto-immuun ziekte…En bovenal ze hebben het SOA based gemaakt dus ongevaccineerde zijn ook de sjaak due niet opletten…Dacht je nu werkelijk dat deze super sneaky evil mtf’rs steekjes lieten vallen? Nee hoor…echt niet ze voeten uit tot in de precisie.

 3. Iedereen kent de oorzaak van alle onverwachte overlijdens: de klimaatopwarming! Laten we ons voortaan hierop concentreren.

 4. Jullie verwachten nog steeds dat er gestraft gaat worden?, het is niet alleen de medische en wetenschap wereld die door en door corrupt(gekocht is door het elite bedrijfsleven) is!, het is alles!!!! Inclusief het systeem dat ze moet berechten!!! Dus wie gaat het doen??

  En als al deze vrijwillige idioten dood-gehandicaped-geeuthaniseerd, zijn, wordt jacht gemaakt op de rest……
  Ze zijn er al 2x keer mee weggekomen en vertraagt geworden, want ze zijn gewoon ondergronds door gegaan, de eerste heet WW1 en de tweede WW2, de derde heet corona.
  En het neurenberg gerecht was een joke……want de bedrijven die zeer actief waren tijdens de WW2, kregen een klap op de pols voor 2 jaar en gingen daar na weer verder en daarom zitten we nu in de coronafase.
  Alle oorlogen zijn bankiers oorlogen, alle banken zijn failliet, alle pensionfondsen in de westerse wereld zijn leeg, geplunderd door de overheden, hier waren Kok en Rutte die dat deden.

  Als de bevolking des duivels gaat worden….. ga ik me klaar maken(binnen zitten) en wachten op de llynchpartijen die er ‘waarschijnlijk’ gaan komen, ik wil ze niet, ik doe het niet, ik promoot het ook niet, Ik zal ook geen toeschouwer zijn, MAAR ik stop het ook niet.

  Deze hele artsen business+co moet vernietigd worden(shit!, dat is de hele maatschappij, mmm popcorn…), van boven naar onder en van links naar rechts.

  Ik wacht het wel af.
  Wat over kan blijven is de ehbo, spoed zorg….mits ze niet hebben mee gedaan. Promoten is ook mee doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in