Kranich17 / Pixabay

Wat als ik je zou vertellen dat er echt een SAMENZWERING gaande is? Een onderzoeksexperiment dat ze verborgen hielden voor het publiek omdat ze bang waren voor een reactie.

Want dat is precies wat er gaande is, schrijft Peter Imanuelsen.

En blijf tot het einde lezen, want je zult nooit kunnen raden wie er bij dit project betrokken zijn geweest…

Vanaf het dek van een ontmanteld vliegdekschip in de baai van San Francisco hebben onderzoekers van de Universiteit van Washington triljoenen zoutdeeltjes de atmosfeer in gelanceerd met de bedoeling het zonlicht van de aarde tegen te houden.

Dit alles wordt natuurlijk gedaan om de opwarming van de aarde tegen te gaan!

Ze zeggen dat de organisatoren dit experiment niet algemeen hebben aangekondigd om “reacties van het publiek te voorkomen.”

“Het idee om in te grijpen in de natuur is zo controversieel dat de organisatoren van de test van dinsdag de details voor zich hielden, bezorgd dat critici zouden proberen hen tegen te houden,” schrijft de New York Times.

Met andere woorden, dit is geen samenzweringstheorie. Het is per definitie een samenzweringsfeit. Ze spanden samen om dit experiment geheim te houden.

Geen wonder dat ze het geheim probeerden te houden, want ik denk dat de meeste mensen niet blij zouden zijn om te weten dat mensen proberen het weer te veranderen en het zonlicht te blokkeren.

Ze gebruiken speciaal gebouwde sproeiers om triljoenen zoutkristallen de lucht in te schieten, in een poging om de dichtheid en het reflecterend vermogen van wolken te verhogen.

  Dingen gaan mis

En dit is niets nieuws. Een bedrijf genaamd Make Sunsets heeft een weerballon opgelaten om giftige zwaveldioxide in de lucht te blazen om de zon te blokkeren.

Het idee is dat ze de zon zullen blokkeren en zo de temperatuur op aarde zullen verlagen. Dit is een verschrikkelijk idee.

In Zweden hadden we de koudste januarinacht van de eeuw. Het was -48,8C in Arjeplog. Ik wil echt niet dat het nog kouder wordt – Dank je wel!

De staat Tennessee heeft onlangs gestemd voor een verbod op geo-engineering in de staat. Ze werden daarvoor weggehoond door de mainstream media, want dat was min of meer gewoon een “samenzweringstheorie”.

Het wetsvoorstel dat geo-engineering verbiedt is nu goedgekeurd door zowel de senaat als het Huis van Afgevaardigden in de staat Tennessee en wacht nu op de gouverneur om het te ondertekenen. De mainstream media noemt dit ten onrechte een “chemtrail-wetsvoorstel”, ondanks het feit dat het wetsvoorstel dit helemaal niet noemt.

Wat voor onbedoelde gevolgen kan het hebben als we chemicaliën in de lucht sproeien om de zon te blokkeren? Wat als het een wereldwijde afkoeling veroorzaakt en we een ijstijd krijgen? Dit is gevaarlijk.

Zelfs Greenpeace is sceptisch over het idee van geo-engineering op zonne-energie en zegt dat de gevolgen moeilijk te voorspellen zijn.

EN RAAD EENS WIE ERBIJ BETROKKEN IS?

Niemand minder dan Bill Gates natuurlijk.

Een silicon valley ingenieur die eerder bij Xerox had gewerkt en een spuitmond had ontwikkeld om inktdeeltjes voor printers te sproeien, werd nu gevraagd om een spuitmond te ontwikkelen om zeezout aerosols te sproeien.

  Deskundigen waarschuwen dat 'dreigende zonnestorm' 90% van de mensheid zal uitroeien

Al in 2009 kreeg deze ingenieur een investering van 300.000 dollar van Bill Gates om hieraan te werken. Een team werkte aan deze spuitkop en vorig jaar was hij klaar.

Dus daar hebben we het.

Een project dat begon met een investering van Bill Gates sproeide nu deeltjes in de atmosfeer met als doel zonlicht te blokkeren om klimaatverandering tegen te gaan.

En ze deden het in het geheim om publieke reacties te voorkomen.

Onwerkelijk.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Daar gaan we weer: Wetenschappers stellen radicaal ‘zonnescherm’ plan voor om ‘klimaatverandering’ te bestrijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZwitserland wil bevolking tot 10 miljoen burgers beperken
Volgend artikelGlobalistische marxisten eisen dat iedereen ‘de Kool-Aid drinkt’ – dit pad leidt altijd tot revolutionaire zelfmoord met blijvende sporen in de geschiedenis: bloedvlekken en massagraven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Het in 1971 door o.a. de Canadees dr. Patrick Moore opgerichte Greenpeace heeft zich ontwikkeld tot een groene multinational, haalt op jaarbasis zo’n 400 miljoen dollar op en heeft van gericht actievoeren met het oog op wereldwijde PR een verdienmodel gemaakt. Moore heeft niet voor niets zijn geesteskind al in 1986 verlaten.
  Ook Greenpeace heeft getekend bij het kruisje van de klimaatverandering en blaast als controlled opposition zijn partijtje dapper mee.
  Lees zijn in 2022 verschenen boek: ‘Onzichtbare neprampen en Verzonnen Onheil’. Moore maakt o.a. gehakt van het feit dat door de stijging van de CO2 in de atmosfeer het Great Barrier Rif aan de oostkust van Australië aan het verdwijnen is.
  Ik eindig met mijn stokpaardje: het Great Barrier Rif bestaat uit 911 individuele riffen.

 2. Ik ben echt geen socialist, maar als die luitjes met geld teveel even de daklozen gingen helpen met hun overbodige geld of wat meer armoede bestrijden in de VS, dan waren ze nog nuttige eters ook. Zo zou je toch te boek moeten willen staan, lijkt me.

  • De Amerikaanse machthebbers en hun bazen achter de schermen hebben geen enkele interesse in het wel & wee van hun bevolking. Het in stand houden van ruim 800 bases wereldwijd heeft absolute prioriteit en kost op jaarbasis een godsvermogen.
   De kwaliteit van gezondheidszorg, onderwijs & infrastructuur kachelt achteruit, maar dit is onderdeel van het sinds 1776 bestaande Deep State-plan om het land (net als West-Europa) regelrecht naar de ondergang te voeren.

   Ook in West-Europa gaan het verdwijnen van de maakindustrie onverminderd door, want de Belgische busbouwer Van Hool (ruim 1.800 arbeidsplaatsen) heeft faillissement aangevraagd en vorig jaar heeft zinksmelterij Nyrstar in Budel (plm. 500 werknemers) voor onbepaalde tijd de productie stilgelegd vanwege de hoge energiekosten door o.a. opblazen Nord Stream.
   Het ligt in de lijn der verwachting dat opstarten van de productie geen haalbare kaart meer is.

 3. Het regent hier nu al meer dan een half jaar heel erg veel!
  Zoveel dat de boeren het land maar moeilijk kunnen bewerken.
  Het zal wel aan het klimaat liggen.

  • Libera nos a malo april 8, 2024 Bij 12:05

   Juist goed opgemerkt, je bent een van de weinigen die er bij stil staat, bijna 6 maanden de ene na de andere depressie (lage luchtdruk) die over Noord-West Europa trekt.

   • Mijn man en ik zeggen dat ook al heel lang.
    Deze winter was ronduit waardeloos.
    Alsmaar harde wind,regen en in ieder geval zware bewolking.
    En als je dat iemand verteld dan snappen ze er niks wat wat je zegt.
    Allemaal geprikten denk ik dan maar.
    Maar eens zullen ze er achterkomen, hoop ik maar.Blijven vertellen!!!

  • Met het gezwam over mogelijk watergebrek, is waterpeil van het Markermeer domweg verhoogd. In de hele omgeving hier staan de weilanden en akkers nog nét niet helemaal onder water, maar de plassen blijven gewoon staan. Dat water kán niet weg. Dat waterpeil schijnt met de sluizen te worden afgeregeld. Een schipper heeft hier alarm over geslagen.

   Ze zijn doelbewust de polders aan het verzuipen. De boeren kapot maken is natuurlijk een onderdeel van het nogal nazistisch opgetuigde WEF, met die vieze gehaktbal aan het hoofd van die club, die in elkaar gedraaid lijkt te zijn door een dronken slager op een dolle zaterdagmiddag om zijn kinderen bang te maken. Dat kartél in den Haag loopt de deur plat bij dat viesnest……en niet alleen in den Haag.

   Goddank leeft er ook nog iets van intelligentie op deze wereld en in dit universum, en dat is hard bezig om te laten zien wat er gaande is.
   Dat betekent ook dat de deep state zichzelf nu in het openbaar gaat profileren, alsof dat de normaalste zaak te wereld is…….alsof het de normaalste zaak ter wereld is om te kloten met Rusland, het zwerk te vergiftigen, de gezondheidszorg naar de verdommenis helpen, ons met een stroom van bedreigingen met bekeuringen om niks achterna zitten, de boerenstand slachten, belastingkutsmoezen in dier voege in onze hol te frommelen, ons te vergiftigen met Monsanto vuiligheid in ons voedsel, ons immuunsysteem naar de klote helpen, eindeloze gif-injecties te bedenken, al het tuig uit de achterbuurten van de wereld naar ons land te helpen, en te liegen en bedriegen over alles wat je maar kunt bedenken, om het eigen straatje door het voor henzelf persoonlijk zo lieve slatuintje schoon te houden.

   Weer zit ik hier woest te worden. Het is volkomen zinloos om dat te doen, maar die niet aflatende stroom van abjecte giftige handelingen kan alleen maar geboren worden in de koppen van die aan de beerput van de hel ontsproten hufters. Ze zitten overal in topposities.

   Kalm blijven is de boodschap. Kalmte zal je redden. We schijnen niet alleen te staan!

   Maar als dat laatste inderdaad zo is wordt het inmiddels hoog tijd dat ze zich hier gaan vertonen.

   • inhetmeer
    april 8, 2024 Bij 12:42
    En ik maar denken dat het allemaal aan het klimaat ligt 😱
    Maar je hebt helemaal gelijk inhetmeer.
    Alleen, ikzelf maak me na al die jaren niet meer zo snel druk.
    Ik weet gewoon dat we de afslag WAARHEID hebben genomen.
    Verder moeten we het geduld opbrengen dat het een proces is dat tijd vraagt.
    Hoeveel? Geen idee!
    Maar met de juiste instelling en mensen komen we er wel.
    Houd vooral heel veel van jezelf en ook van je naasten.
    🎯💪🔥🪓👍🥰

    • @Libera nos a malo…

     Het WEF praat niet over water tekorten… ze praten over een water crisis. Dus waar het droog is, maken ze het dmv geo-engineering kurkdroog en waar het nat is verzuipen ze iedereen. Nederland is de op één na grootste voedselexporteur op aarde. Door NL te verzuipen ontstaan er problemen en dus tekorten.

     En wij zijn zo knetterdom dat we niet zien dat Frankrijk en Duitsland in no time de allergrootste voedselproducenten ter wereld kunnen worden, die zijn vele vele vele malen groter dan NL. Ze hebben NL express een grote voedselexporteur gemaakt, omdat je makkelijker een klein landje als NL kapot kan maken, dan giganten als Frankrijk en Duitsland. Het is allemaal heel lang geleden gepland.

     De watercrisis die wij krijgen is eerst teveel water en dan in de zomer veel te weinig water. En dat noemen ze dan een watercrisis. Ze fucken ons maximaal. Tijd om op de zwarte martkt van Oekraïne wat middelen te kopen om hun sproeivliegtuigen uit de lucht te halen.

     • Ik ben het helemaal eens met je, vooral wat betreft het terug pakken met gelijke munt, namelijk gewoon geweld gebruiken.
      Soms moet je vuur met vuur bestrijden.

      • Duidelijk Ron, regen wanneer je het niet kunt gebruiken, idem droogte wanneer je het niet kunt gebruiken om oogsten te laten mislukken. En veel mensen die denken dat het een natuurlijke gang van zaken is.

  • De Britse dj Mark Devlin besteedt ook aandacht aan mind control-slachtoffer Kate Bush in zijn trilogie ‘Muzikale Waarheid’.

 4. wanneer worden die psychopaten nu aangepakt?
  dan bedoel dwangbuis en pillen zodat ze de mensheid geen kwaad meer kunnen berokkenen.

  • Jij bent nog veel te netjes, weet je wel wat dat de burgers allemaal kost om dat zooitje dan te laten leven en te verzorgen en te onderhouden?

   Ik zeg, je moet dat soort laten ophouden te bestaan (punt) en al hun goederen/geld/enz terug pakken en verdelen onder hen die het beter kunnen gebruiken.

 5. Het vreemde is dat ze proberen de zon te blokkeren om de opwarming van de aarde tegen te gaan, waardoor de wereld in wezen bewolkt wordt en de temperaturen dalen. Maar aan de andere kant willen ze ook af van gas, dus alleen elektriciteit gebruiken en overal zonnepanelen en elektrische auto’s hebben. Geen zon betekent geen verwarming, geen koken en geen autorijden. Het komt dus neer op totale controle over wie mag douchen of autorijden.

  • @Marco…

   Het lijkt tegenstrijdig, maar dat is alleen maar om je verward te houden terwijl zij alles vernietigen. Er is geen complex plan, alles draait op alle niveaus om vernietiging. Mensen denken veel te moeilijk.

   Wat ze doen is expres incongruent zodat wij druk zijn om te begrijpen wat er nou precies gebeurt… terwijl zij ons gewoon kapotmaken. Er is geen diep of ingewikkeld plan!!! Alles moet dood en kapot tot er 500 miljoen mensen over zijn… en die mogen dan Build Back Better doen. Dus tot er nog maar 500 miljoen mensen over zijn, vernietigen ze alles… echt ALLES.

   Het is dus een heel eenvoudig plan… maak ze gek van verwarring… en terwijl ze verward zijn, maak ALLES kapot en vermoord iedereen.

   • @Theme
    Het viel me op dat ik nog steeds op gas kook en een oudere elektriciteitsmeter heb, evenals een benzineauto die bijna 20 jaar oud is, maar nog wel minstens 10 jaar mee kan gaan. Tijdens de coronapandemie heb ik nooit de behoefte gehad om constant mijn handen te wassen of nooit een mondkapje te dragen, en ik heb ook nooit corona gehad.

    Wat betreft de situatie met de chip in de arm of het hoofd, lijkt het erop dat degenen die als eerste zullen gehoorzamen eerder als schapen worden beschouwd, terwijl anderen zullen blijven zoals ze zijn. Wat er uiteindelijk overblijft en welke richting het opgaat met betrekking tot vertrek uit een land is nog onzeker.

    • Had ik dat ook maar niet gedaan handen met allerlei desinfecterende middelen constant verplicht in smeren bij elke boodschap.Wel corona exceem aan overgehouden.

 6. De vijandigheid neemt toe: plattelandsgemeenschappen die klaar zijn om te exploderen tegen wind- en zonne-energie

  Bezoek een willekeurige plattelandsgemeenschap die zich richt op industriële windturbines en zonnepanelen en/of de transmissielijnen die nodig zijn om deze te ondersteunen, en de woede is werkelijk voelbaar.

  Geconfronteerd met honderden 280 meter hoge turbines van 300 ton die in ongerepte struiken en uitstekende landbouwgronden zijn gestoken, zeeën van zonnepanelen – die zich schijnbaar tot aan de horizon uitstrekken – en het spinnenweb van nieuwe transmissielijnen die bedoeld zijn om verafgelegen occasionele opwekkingsbronnen met de markt te verbinden, De woede in de Australische regio’s (en trouwens in elke andere plattelandsgemeenschap) is volkomen begrijpelijk. Des te meer omdat het allemaal totaal onnodig is. Voordat de grote wind- en zonne-zwendel begon, had niemand een tekort aan stroom, en bijna iedereen kon het zich veroorloven.

  Bron: https://stopthesethings.com/2024/04/05/hostility-mounts-rural-communities-ready-to-explode-against-wind-solar-onslaught/

 7. Alle rotzooi en gif dat de lucht in wordt geblazen wordt door de massamoordende satanisten gewoon “woestijnzand” genoemd…

 8. Wat de satanisten allemaal opbouwen moet de mensheid met snelheid de boel weer slopen tot alles weer opgeruimd zal worden die tering rotzooi wij geen plezier ZIJ ook geen plezier dat illegale ongekozen illegale ongedierte waar wij nooit voor gekozen MENSEN wij die vrij willen leven En nooit laten leven door Moordenaars WEF WHO Regeringen in dat corrupte illegale onethische zwendel Europese Unie IN DAVOS,BRUSSEL, Den Haag Boeren Burgers en buitenlui wie het weet mag het zeggen mensen op naar Bru….. en DAV….. met zijn allen !!!!!!!! daar zit de stinkende RIOOLRATTEN!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in