Een moslima in Pakistan heeft dinsdag het geslachtsdeel van een man afgesneden. De vrouw was boos dat het slachtoffer haar had gechanteerd nadat ze een relatie hadden gehad, zonder dat ze getrouwd waren.

De vrouw nodigde hem uit naar haar huis te komen, sneed vervolgens met een scherp wapen zijn geslachtsdeel eraf en sloot hem op in een kamer. Het lukte hem om met hulpgeroep, schreeuwend en huilend, plaatselijke bewoners te alarmeren die hem naar een ziekenhuis brachten.

Bij een ander incident in februari van dit jaar had een 25-jarige vrouw in Faisalabad het geslachtsdeel van een 28-jarige man afgesneden. De man had naar verluidt geprobeerd de vrouw aan te vallen toen ze alleen thuis was.

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

  Meisjesschool in Pakistan imiteert onthoofding - moslima roept gelijktijdig op tot wraak tegen Frankrijk
Vorig artikelOndanks protest Zweedse Milieupartij politica: Syriër die een 12-jarig meisje heeft verkracht in een asielaccommodatie wordt gedeporteerd
Volgend artikelItalië: Naakte zwarte man jaagt op slachtoffers op straat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in