© Felton Davis (CC BY 2.0)

Maandag kondigden onderzoekers in Israël een ander mogelijk verband aan tussen de Pfizer COVID-19 vaccinatie en een mogelijk dodelijke medische aandoening. Onderzoekers hebben een mogelijk verband vastgesteld tussen het vaccin en een plotse toename van het aantal gevallen van trombotische trombocytopenische purpura (TTP) – een zeldzame bloedaandoening, meldt thenewamerican.com.

TTP is een zeldzame auto-immuunziekte die kan leiden tot de vorming van kleine bloedstolsels in het hele lichaam. De stolsels kunnen verhinderen dat het bloed de vitale organen, zoals het hart en de hersenen, kan bereiken. Bovendien kan de aandoening ertoe leiden dat te veel bloedplaatjes in het lichaam worden gebruikt, waardoor het bloed van het lichaam niet meer kan stollen wanneer dat nodig is.

Artsen van het Institute of Hematology at Shamir Medical Center werden voor het eerst geattendeerd op het potentiële probleem toen zij een plotselinge toename van TTP-gevallen in Israël opmerkten – vier in één maand in tegenstelling tot twee of drie gevallen per jaar.

Het medisch team heeft een “chronologisch verband” vastgesteld tussen de vaccinatie en het begin van de symptomen. De getroffenen zijn een combinatie van nieuwe patiënten en anderen bij wie eerder TTP was vastgesteld en bij wie de symptomen na een lange periode van remissie terugkwamen.

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid onderzoekt momenteel het probleem. Tot dusver benadrukken de ambtenaren dat het risico zeer klein is en de burger er niet van moet weerhouden zich te laten vaccineren.

Dr. Maya Koren-Michowitz, hoofdonderzoeker van het Hematology and the Translational Hemato-Oncology Laboratory, heeft aanbevolen dat iedereen met een vroegere TTP diagnose zich alleen laat vaccineren na overleg met hun arts.

Andere symptomen van TTP zijn paarsachtige blauwe plekken zonder duidelijke oorzaak, purpura genaamd; kleine rode of paarse vlekken die met huiduitslag kunnen worden verward; een gelige huid – ook geelzucht genoemd; een plotselinge bleke gelaatskleur; verwarring; en ernstige hoofdpijn.

TTP had ooit een overlevingskans van slechts tien procent, maar door nieuwe behandelingen en vroege diagnoses is de overlevingskans vandaag de dag gestegen tot meer dan tachtig procent.

Het is niet het eerste probleem dat zich voordoet met het Pfizer-vaccin, dat gebruik maakt van messenger RNA (mRNA)-technologie. Ook het Moderna-vaccin maakt gebruik van deze technologie.

Begin juni stelden onderzoekers in Israël voor het eerst een “waarschijnlijk verband vast tussen het ontvangen van de tweede dosis van het (Pfizer) vaccin en het optreden van myocarditis bij mannen tussen 16 en 30 jaar”.

Later in de maand bevestigden Amerikaanse functionarissen dat er een mogelijk verband bestond tussen mRNA-vaccins en een verhoogd aantal myocarditis en pericarditis gevallen – ontsteking van de hartspier of ontsteking van de spieren rond het hart, voornamelijk bij jonge mannen.

De CDC had oorspronkelijk voor 18 juni een “spoedvergadering” gepland om de nieuwe bevindingen te bespreken, maar die vergadering werd uitgesteld tot vandaag vanwege de nieuwe feestdag Juneteenth National Independence Day.

VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties

Dus, de term “spoedvergadering” betekent duidelijk niet voor iedereen hetzelfde.

  Hou je #$%@ kop!

Andere COVID-19 vaccins hebben soortgelijke problemen gemeld. Het vaccin van AstraZeneca werd in verband gebracht met een toename van ernstige bloedstolsels met sterfgevallen tot gevolg in Europa, Afrika, Azië en Australië, waarbij sommige landen het gebruik ervan een tijdlang opschortten. Denemarken heeft het AstraZeneca-vaccin zelfs verboden in het land te worden gebruikt.

Normaal duurt het zes tot zeven jaar om klinische proeven met vaccins te voltooien. Door de paniek rond de COVID-19-pandemie zijn nieuwe vaccins in allerijl aan het publiek aangeboden zonder een behoorlijke testperiode. Bovendien is het publiek door regeringen, de media en social media aangespoord om zich zo snel mogelijk te laten vaccineren.

Alle vaccins die momenteel in gebruik zijn, zijn per definitie experimenteel. Ze zijn goedgekeurd voor noodgebruik door regeringen die handelen uit angst in plaats van uit logica. Is het een wonder dat we steeds weer nieuwe problemen zien opduiken als gevolg van deze overijverige en onvoorzichtige distributie-inspanningen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deskundigen verwachten gevallen van hartontsteking bij 1 op de 3.000 tot 6.000 gevaccineerde kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties
Volgend artikelEngeland gaat mondkapjesregels afschaffen na onthulling van enorme economische impact
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ja men gaat eerst onderzoeken als het volk de spuit al in hun donder hebben gekregen ja ik vind dat je het onderzoek alvorens dat je mensen dat in hun lichaam spuit, maar let op ik ben een wappie maar dat snappen jullie wel schaapjes.

 2. ” Ze zijn goedgekeurd voor noodgebruik door regeringen die handelen uit angst in plaats van uit logica. ”

  Ik ben ervan overtuigd dat zij niet handelen uit angst maar vanuit totalitarisme.
  Sla het boek van Hannah Arendt – Totalitarisme (1951) er maar op na. Blz na blz zijn er parallellen te zien.

 3. Ik word zoooo moedeloos van de domheid van zoveel mensen. Neem svp gauw 3,4,5,of 100 prikken en lazer op. Die covidideologie zit me tot hier. Die gemaskerde idioten die zich zo graag laten prikken houden dit hele circus in stand. Dat zijn ook degenen die straks staan te juichen voor een CO2 paspoort, braaf in de rij staan met hun bonnenboekje om eten (gemodificeede chemische zooi) te halen en zich elke maand melden voor herhalingsspuiten etc etc. Dom dom dom dom dom volk. Aaaaaargh.

 4. In 1951 vielen er in enkel de maand januari 15.399 doden door de griep op één maand. In februari 1960 vielen er 15.425 doden op één maand door de griep. Sta mij toe om eens de toenmalige ‘Gazet Van Antwerpen’ te citeren in haar commentaar op zoveel doden. Hier gaan we copy/paste
  ““Belgen bieden hardnekkig weerstand” (GvA 15/1/1951). “Sommige buitenlandse bladen publiceren fantastische berichten over de griep-epidemie in België. Lazen wij niet dat ongeveer 1/3 der Belgische bevolking bedlegerig zou zijn!… God zij dank, zo’n vaart neemt het niet! Ofschoon wij nog niet in het bezit konden komen van officiële statistieken, blijkt het dat de ziekte thans stationnair is en in sommige streken zelfs terugloopt. De bevolking biedt prachtig weerstand. – weerstand die voornamelijk te danken is aan de goede voeding. Zo nochtans de sterfgevallen toenemen, dan is dit niets ongewoons, vermits het sterftecijfer elk jaar stijgt in de wintermaanden.”
  Tiens dus, op amper één maand méér dan 15.000 sterfgevallen en alle lof voor ‘de Belgen’ in 1951!!!
  En dan even copy/paste over de maand februari 1960 toen er ook méér dan 15.000 doden vielen. Hier copy/paste
  ” Op 9 februari 1960 titelt de krant op de voorpagina “Veel zieken, maar geen griepepidemie in ons land”. En het artikel stelt “Men mag niet van een griepepidemie in België spreken. Al heerst de ziekte vrijwel overal, zo is het aantal aangetaste personen toch zeer veranderlijk volgens de streken en nergens boezemt zij levendige ongerustheid in. Voorts worden vooral volwassenen door de griep getroffen. Geen enkele school schijnt haar deuren te hebben moeten sluiten, ofschoon de griep van 1960 een kenmerkend sterk besmettelijk karakter heeft, dat haar enigszins op hetzelfde niveau als de epidemische ziekten plaatst. (…) Uit de verklaringen van de zieken en van de overwerkte geneesheren die de duizenden zieken verzorgd hebben, mag men besluiten dat de griepverschijnselen – een griep die dit jaar typisch Belgisch lijkt te zijn, daar zij naar verluidt minder erg is dan de griep die in de overige Europese landen heerst – de volgende zijn: hoofdpijn, rillingen, koorts en algemene vermoeienis. Met sulfamiden en vitaminen C is men de griep spoedig de baas.”

  De volgende dagen zal de krant ook vol staan met reclameboodschappen over de griep. “Het staat thans vast, dat de griep 1960 in werkelijkheid niet gevaarlijk is. Ze wijkt voor een doorgedreven behandeling met “ASPRO”, 2 tabletten om de 3 uur, en warme dranken.” (20 februari 1960) De werkelijkheid was echter grimmiger, alleen waren de tijdsgenoten zich er niet van bewust.
  —————————————
  Dus nen “Aspro” en het zou wel beteren…algoed dat we indertijd géén Marc Van Ranst of een Erika Vlieghe of zelfs de veterinair Steven de Gucht hadden…we hadden nog in Lockdown gezeten… of niet?
  Bronnen:


  Data: UGent Queteletcentrum, Hisster database.


  Citaten: Gazet van Antwerpen, Digitaal archief.

  Website : https://www.queteletcenter.ugent.be/vergeten_griep/
  Dus van de UGent he mensen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in