Foto: Amsterdam Marathon © Franklin Heijnen (CC BY-SA 2.0)

Afgelopen zondag vond in Nederland de Amsterdam Marathon plaats. Tijdens de marathon gebeurde er iets opmerkelijks, meldt de Nederlandse media NineForNews.nl. De verkeerspolitie in Den Haag moest met spoed assistentie verlenen aan de eenheid Amsterdam “vanwege een grote hoeveelheid onwelwordingen”, melden de autoriteiten, schrijft Rairfoundation.com.

Motorrijders moesten zes ambulances uit andere regio’s begeleiden naar ziekenhuizen in Amsterdam.

“Wij hopen dat het inmiddels weer wat beter gaat met de atleten,” schreef de politie op Twitter. Iemand reageerde: “Mijn vriendin was één van de helpers bij de marathon van Amsterdam en zag minstens drie mensen gereanimeerd worden en velen afgevoerd worden. Maar dat heeft natuurlijk niets met de gifprikken te maken hoor.”

In juni 2022 had Nederland minstens 35.567.728 doses van de controversiële Covid-“vaccins” toegediend. Ervan uitgaande dat elke persoon twee doses nodig heeft, is dat genoeg om ongeveer 102,6% van de bevolking van het land te hebben gevaccineerd.

Incidentie veel hoger

Neuroloog Jan Bonte merkt ook dat er tijdens hardloopwedstrijden en marathons ineens meerdere reanimaties plaatsvinden. “Ik wil van deze mensen de vaccinatiestatus, de duur sinds de vaccinatie, en zo mogelijk pathologisch onderzoek. Het kan niet anders,” zegt Bonte.

Er is onderzoek gedaan naar de incidentie van hartstilstand tijdens marathons. De neuroloog merkt op dat de incidentie nu veel hoger is dan normaal.

  De Nederlandse Omicron Lockdown was een complete mislukking

Denk ik dat er iets mis is?

“Maar verder weet ik niets: niets over de vaccinatiestatus, niets over de oorzaak voor reanimatie, en ik heb geen enkel bewijs dat vaccinatie de oorzaak is,” benadrukt Bonte. “En in deze overspannen situatie wil ik gewoon het harde bewijs geleverd zien.”

“Of ik denk dat er iets aan de hand is? Zeker,” vervolgt hij.

Begin oktober werden drie mensen onwel in de Singelloop in Breda. Helaas moesten alle drie de personen gereanimeerd worden. Een woordvoerder van het evenement maakte niet bekend hoe het met de mensen gaat. Volgens hem waren de hulpdiensten snel ter plaatse en hebben zij adequaat gehandeld. Hij spreekt er vol lof over.

Incidenten met “fitte en gezonde sporters”

Zoals eerder gemeld op RAIR, is er een epidemie van “fitte en gezonde sporters” die op mysterieuze wijze door “onbekende oorzaken” doodvallen of, onder andere, lijden aan hartcomplicatiesna het ontvangen van de experimentele Covid “vaccins.”

Op 13 oktober 2022 overleed de beroemde bodybuilder Doug Brignole “onverwacht en plotseling” op 62-jarige leeftijd. De populaire bodybuilder en beroemde fitnessauteur was ook een publieksspreker. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Hij was echter een groot voorstander en pleitbezorger van de Covid “vaccins” (zie Frontnieuws “Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken” – Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd).

Eind september meldde Arizona Cardinals All-World defensive end J.J. Watt dat zijn hart in “A-Fib,” of atriale fibrillatie, was gegaan en weer in het ritme geschokt moest worden.

  Zwitserse studie: Een op de 38 liep hartschade op na booster - 800 keer vaker dan voorheen toegegeven

Enkele weken geleden overleed een 21-jarige senior voetballer van de pro-vaccinatie Ouachita Baptist University (OBU) “plotseling en onververwacht” nadat hij op zondagochtend in elkaar was gezakt. Toch hielp Clark Yarbrough, de schijnbaar gezonde atleet op het hoogtepunt van zijn voetbalcarrière, de donderdag ervoor zijn team naar de overwinning tegen Oklahoma Baptist in Oklahoma.

In Canada vond onlangs een tragische dood plaats toen een 19-jarige hockeycaptain, Eli Palfreyman, halverwege de wedstrijd in elkaar zakte en overleed.

Op 23 augustus 2022 vond een andere zogenaamde “onverklaarbare” en “plotselinge” dood van een topsporter op tragische wijze plaats. Rob Wardell, een 37-jarige Schotse pro-atleet-mountainbiker, stierf in zijn slaap na een hartstilstand. Toch won Rob twee dagen daarvoor tegen de verwachtingen in de elite mannen titel op de Schotse MTB XC kampioenschappen.

Tijdens een recente uitzending van GB News ging commentator Mark Steyn in op de vele sterfgevallen van gezonde atleten die zijn “ingeënt” in het wielrennen, rugby, voetbal, boksen en vele andere sporten:

Bekijk de onderstaande video waarin wordt gesproken over “gevaccineerde atleten in topconditie die instorten”:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie zal voor deze verwoesting verantwoordelijk worden gehouden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin’s Winteroffensief
Volgend artikelEuropa en de Verenigde Staten gaan voor Thelma en Louise
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Topsport is niet gezond.
  Bodybuilding is niet gezond.
  Het hart wordt telkens de hoogte ingejaagd.
  Zuurstof gaat naar de spieren waardoor de hersenen zonder zuurstof komt, met draaiingen tot bewustloosheid tot gevolg.
  De zuurstof/ koolzuur verhouding is ontregelt.

  Dan is er nog de hardloper diaree, en het maag- darmstelsel ontregelt.

  Conclusie: fitte jonge gezonde sporters die op een ongezonde wijze hun lichaam afbeulen.

  Dit is niet covid gerelateerd, hoogstens een slechte conditie en of niet voldoende recuperatie na covidziekte.

 2. welwelwel, het heeft niks te maken met de vaccins hoor , hier moet ik als wappie eens goed mee lachen ….het is/was te verwachten dat dit ging gebeuren , maar blijven jullie idioten maar prikken hoor….ze noemen dat dan nog top sporters in top conditie??? ze lopen zich letterlijk dood…maar ’t is zeker niet van de vaccins hoor neenee , zulke berichten worden het nieuwe normaal?? wat is daar godverdomme normaal aan ?wanneer worden de prikidioten eens wakker ? tot het met henzelf gebeurd natuurlijk maar dan is het te laat…wacht nog even af tot de griep terug is , snelsnel om een griepspuitje nietwaar? okee , dan zullen zulke berichten nog meer opduiken….wie echt denkt zijn lichaam gezond te houden met spuitjes is werkelijk te dom om te helpen donderen…en big farma verdient hier ongelofelijk veel geld mee…maar dat word in elke taal blijkbaar verzwegen…

  • Precies dat. Ik ben er eigenlijk al helemaal klaar mee, wat een strijd. Eerst waarschuwen dat ze gevaarlijk zijn en nu er van alles gebeurt, zoals bij deze marathon, blijven ontkennen.

  • 5 G, Ken Caldera We kunnen pathogenen aan regen toevoegen. afgelopen dagen weer flink Gechemtraild slaan we allemaal gemakshalve maar over. Nuclair afval door nucleaire wapens in de Ukraine, terwijl die voorheen na Golfoorlog tot en met in Cornwall gemeten werd ook. Maar in Japan is er een autopsie gedaan en in alle organen vreemde stolsels gevonden. Iets wat UK begrafenisondernemers al eerder meldden.

   • Juist.
    Combinatie van alle oogesomde ellende.

    Moest vanmorgen nog denken aan de historie.
    Vanaf dat we hygiënischer leven, waaronder schoon drinkwater, is de gezondheid na lange tijd verbeterd.
    Nu is het drinkwater vol gif door onze pharmaffia die de dwazen volpropt met chemische medicijnen die weer in het riool – leidingwater terecht komen.
    En de “oplossing” van weer de commerciële pharmaffia met spuiten en nòg meer pilletjes tegen bijwerkingen en psychische problemen.

    Één mysterie is voor mij nu opgelost en dat is hoe het kon dat grote”beschavingen” ineens verdwenen.

    • Juist! We zitten in de laatste stuiptrekkingen van een ondergaande wereld/cultuur. Sodom en Gomorra. We beleven het laagste van het laagste maar nog zien velen het niet en zakken zo meteen door de bodem waaruit geen redding meer mogelijk is. Zo zijn er meer voorbeelden van “beschavingen” die ten onder zijn gegaan. Vreemde benaming eigenlijk. Zou er ooit een ziekere krankzinniger wereld zijn geweest waarin aardbewoners met al hun “goede” educatie niet verder komen dan dit? Worden ze geboren met oogkleppen op of worden die gaandeweg “aangemeten”? Zich laten aanmeten? M.i. zit er een weeffoutje in de meeste mensen.

 3. Oproep aan politie en leger !

  Hebben jullie niet de eed afgelegd om dienstbaar te zijn naar het volk !!

  Hoelang blijven jullie wegkijken !!

  Zijn jullie partners, kinderen, ouders, grootouders, vrienden geen slachtoffer van deze landverraders/ moordenaars.
  Wordt het niet eens tijd dat jullie je rug rechthouden en vierkant achter het volk gaan staan.
  Laat je niet chanteren door deze landverraders…. kies voor het volk DAT is waar je de eed voor hebt afgelegd !!!

  • Alle instanties die er toe doen zijn al lang geleden opgekocht.
   Leidinggevenden zijn vervangen door chanteerbare psychopaten.
   Op de werkvloer worden alleen maar mensen aangenomen die geen emoties kunnen voelen.
   Die slaan 60 plussers in elkaar en ze vinden het nog leuk ook.
   Het zure is dat ze ook nog eens van onze belastingsgeld worden betaald.
   Ik verwacht geen hulp uit deze hoek maar ik hoop dat ik me zwaar vergis.

 4. Bekijk eens de bloedwaarden van de coureurs, ze worden meer en meer “over the edge” gejaagd.
  Strikte voeding, drank en trainingschema’s.
  Is niet echt normaal.

 5. @Grikke
  Overal sudden death meldingen. Ik ken zat mensen. Voorheen gezond en opeens heftige gezondheidsproblemen. Wel gevaxt.
  Vanuit welke hoedanigheid moet jij jouw verhaal vertellen?

 6. FatBoy63 oktober 21, 2022 at 09:52
  Vloeken is bidden tot God en je vraagt of Hij jouw wil verdoemen voor de eeuwigheid.
  Daar moet je echt me oppassen.
  Soms verhoort God zo’n gebed!

 7. Ga je schamen voor je onnozelheden. Ff balance directe omgeving: 2 dode na moderna na injectie en vliegreis, bloedproppen en dus tia. 1 traplift voor gezonde sporter met nu mysterieuze spierziekte,aan overkant ineens motorisch gestoorde overbuurman met helmpie nu en de jongste 30’r simpelweg vermoord in ziekenhuis met remdesevir en beademing door hem daar aan te leggen tetwijl hij bij bewustzijn was alleen beetje lage saturatie door ze astma. (Protocollen overgeninen van China/VS) Volhouden met die ontkenning dan komen we er wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in