Al drie jaar lang documenteren artsen en wetenschappers ernstige letsels aan de hartspier van ontvangers van het COVID-vaccin. Deze letsels presenteren zich meestal als ontsteking van de hartspier (myocarditis) of ontsteking van de zak rond het hart (pericarditis). Nu hebben Duitse onderzoekers de precieze letselmechanismen achter de Pfizer en Moderna COVID-vaccins ontdekt. Het blijkt dat de mRNA-vaccins spike-eiwitten kunnen vormen in hartcellen, wat leidt tot onregelmatige hartcontracties en volledige cardiomyopathie, schrijft Lance D Johnson.

Onderzoekers vinden letselmechanismen achter COVID-prikken

Binnen 48 uur na vaccinatie zijn de COVID-19 mRNA-vaccins ontworpen om een specifieke sequentie van coronavirus spike-eiwit te transcriberen in de deltaspier van vaccinontvangers. Het mRNA-transcriptieproces is bedoeld om de eiwitsynthese van menselijke cellen op de vaccinatieplaats te kapen, om uiteindelijk immuunresponsieve cellen op te roepen. Het is de bedoeling dat de vreemde spike-eiwitten in de deltaspier geneutraliseerd worden en een blijvende immuunrespons achterlaten. Dit was de belofte van de vaccinmakers, maar wetenschappers komen erachter dat het transcriptieproces en de neutralisatie van de spike-eiwitten niet werkt zoals wordt geadverteerd, en dat het transcriptieproces zelfs schade kan toebrengen aan vitale organen. Niet alleen is de immuunrespons bij deze vaccins onvoldoende, maar de spikeiwitten kunnen ook in hartcellen worden getranscribeerd, wat ernstige en levensbedreigende risico’s voor de ontvanger van het vaccin met zich meebrengt.

In de studieCardiac side effects of RNA-based SARS-CoV-2 vaccines: Hidden cardio-toxic effects of mRNA-1273 and BNT162b2 on ventricular myocyte function and structure – ontdekten onderzoekers iets zeer verontrustends over het huidige medische mRNA-experiment, iets dat nog jarenlang gevolgen kan hebben voor de menselijke gezondheid.

  Een huisarts slaat alarm: "In mijn praktijk zijn nu 9 mensen gehandicapt door de Moderna injectie"

In slechts 48 uur tijd veroorzaakten zowel het Pfizer- als het Moderna covid-vaccin duidelijke celafwijkingen, wat suggereert dat het lichaam synthetische mRNA-synthese kan afwijzen en een toxiciteitsreactie in de cellen kan veroorzaken. “De bevindingen ondersteunen zowel de diagnose als de behandeling van cardiale voorvallen na mRNA-gebaseerde COVID-vaccinatie,” schreven de auteurs. Ze zeiden ook dat de bevindingen helpen bij het verklaren van de aanhoudende cardiale symptomen die worden waargenomen bij lang-COVID-patiënten. De meeste patiënten met langdurige COVID zijn gevaccineerd met Pfizer- en Moderna-vaccins.

De standaarddosering voor de Moderna prik is 100 microgram en de dosering voor Pfizer is 30 microgram. De auteurs van het onderzoek introduceerden de mRNA-vaccins in celculturen van ratten- en menselijke hartcellen en dienden zowel Pfizer als Moderna toe met 100 microgram. Binnen 48 uur repliceerden de hartcellen spike-eiwitten, wat abnormale hartcontracties veroorzaakte.

Hartcellen overspoeld met Pfizer spike-eiwitten vertoonden een verhoogde activiteit van proteïne kinase A (PKA) en sterkere hartcontracties. Hartcellen die overspoeld werden met spike-eiwitten van Moderna hadden een verstoorde calciumregulatie en ontwikkelden onregelmatige aritmische en onregelmatige peristaltische hartcontracties. De onderzoekers traceerden de schade terug naar verstoringen in de RyR2 receptoren, die de hartcontracties coördineren met behulp van calcium.

COVID-prikken veroorzaken meer dan alleen myocarditis: ze veroorzaken ook cardiomyopathie

De onderzoekers vergeleken normale samentrekkingen in niet-gevaccineerde hartcellen van ratten met de abnormale samentrekkingen in gevaccineerde hartcellen. De onderzoekers concludeerden dat de COVID-prikken schade veroorzaken op cellulair niveau, schade die meer overeenkomt met cardiomyopathie dan met myocarditis. Bij myocarditis is het hartweefsel ontstoken. Bij cardiomyopathie ondergaan de hartspieren toxische stress en worden ze zowel structureel als functioneel abnormaal in afwezigheid van andere hartziekten. De nieuw ontdekte pathologie van cardiomyopathie verklaart waarom jonge, voorheen gezonde mensen sterven na vaccinatie. Dit bewijs zou van vitaal belang kunnen zijn voor toekomstige rechtszaken tegen de makers van het covid-19 vaccin. Het onderzoeksartikel werd versneld tot een rapid communication paper en werd sneller gepubliceerd dan een standaard onderzoeksartikel, omdat de wetenschappers van mening zijn dat de bevindingen onmiddellijk gedeeld moeten worden met de academische gemeenschap.

  Waarom praat er nooit meer iemand over Zweden?

“De huidige preklinische cardiale veiligheidsgegevens wijzen op de noodzaak van een herbeoordeling van de risico-batenverhouding van RNA-gebaseerde SARS-Cov-2 vaccins, gezien de aanwijzingen voor hun cardiotoxiciteit,” schreven de auteurs. De hartafwijkingen die de cellen vertoonden, waarschijnlijk veroorzaakt door verstoring van RyR2 en verhoogde PKA-eiwitniveaus, “zijn risicofactoren voor plotselinge hartdood, ventriculaire tachyaritmieën en contractiestoornissen,” voegden ze eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKETTINGREACTIE: 22 VERNIETIGENDE dingen die zullen gebeuren als Israël een volledige aanval op Gaza lanceert
Volgend artikelOekraïens plotselinge hoge luchtmacht-verliezen waarschijnlijk veroorzaakt door nieuwe Russische raketten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Rechszaken tegen de producenten ? De producenten hebben zich contractueel goed ingedekt, en hebben eventuele bijwerkingen duidelijk gestipuleerd ! Het is dus de OVERHEID die verantwoordelijk is voor het overhaast, massaal en zelfs onder sociale dwang toedienen van experimentele ‘vaccins’ ! Advocaten gaan hier de komende jaren nog een leuke cent aan verdienen dat is alvast gegarandeerd ….

  • haha , bedenk hier juist dat ik had moeten eindigen met ‘daar kan je gif op innemen’ ….of beter nog ‘daar kan je je op laten vaccineren’.. 🙂

 2. Een meervoudig geprikte nonkel van me, 88 jaar, ontwaakte onlangs met een verlaagde hartslag van maar 31.
  Ik had dat nog nooit eerder gehoord, dat iemand met een normale hartslag (van ergens in de 60 slagen per minuut) plots ’s ochtends og maar de helft heeft. Je zou verwachten dat het met de leeftijd geleidelijk aan almaar minder wordt. Niet dus: gewoon van de ene dag op de ander nog maar ca. de helft.
  Is dan dringend naar het hospitaal gegaan, alwaar ze een pace maker zetten.
  Ben benieuwd hoe dit verder gaat.
  Ben ook benieuwd of er een link is miet zijn injecties dan wel of dit wel vaker voorkomt bij oude mensen.
  Misschien is het helemaal niet zo abnormaal en kwam dit pre-2020 ook wel vaker voor. Als leek in de materie weet ik dat niet, dus kan ik geen conclusie trekken.
  Weet iemand hier meer over?

  • 88 is op zich al een gezegende leeftijd , wat kan of wil je nog meer verwachten , ooit eindigt het met of zonder Covid ‘vaccins’, ik denk trouwens dat vooral jongere mensen nefaste bijwerkingen kregen als gevolg van het experiment….

   • a) ik mag hem niet en b) 88 is inderdaad een mooie leeftijd.
    Kortom ik kloeg dus allerminst. Overigens leeft ie nog…

    Het punt is dat ik nog nooit had gehoord van plots opstaan met een gehalveerde hartslag (op welke leeftijd dan ook). Ik vroeg me dus af of dit “niet abnormaal was” voor iemand van die leeftijd (ook in het pre-covid tijdperk), dan wel of dit mogelijk veroorzaakt zou zijn door zijn vaccinaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in