De belangrijkste oorlogsstrategie van het volk van Oekrastan is het lanceren van raketten op willekeurige burgers. Het is een soort terrorisme. Ze proberen de Russen te demoraliseren, die zich duidelijk niet bezighouden met dit soort massamoorden, schrijft Andrew Anglin.

RT:

Oekraïense troepen hebben zaterdagavond een spervuur van raketten afgevuurd op de stad Melitopol, waarbij een hotel- en restaurantcomplex werd getroffen, aldus de waarnemend gouverneur van de nieuwe Russische regio Zaporozhye, Evgeny Balitsky.

De aanval vond plaats rond 21.00 uur plaatselijke tijd en zou zijn uitgevoerd met behulp van het door de VS geleverde M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS). Twee van de raketten zouden zijn onderschept door de luchtverdediging, maar de overige vier raketten troffen een landgoed aan de rand van de stad en “vernietigden volledig” een klein recreatiecentrum, waarbij klanten en personeel werden gedood en gewond, aldus Balitsky in een Telegram-post.

Twee mensen werden ter plaatse gedood, terwijl nog eens tien mensen met spoed naar ziekenhuizen werden gebracht, voegde de ambtenaar eraan toe. Ten minste drie van de slachtoffers zijn naar verluidt in kritieke toestand en artsen vechten voor hun leven.

Op beelden die Balitsky deelde, zijn verschillende huizen in brand te zien, terwijl brandweerlieden en reddingswerkers ter plaatse aan het werk zijn. Intussen heeft een andere extreem aangrijpende video online de ronde gedaan, waarop de onmiddellijke nasleep van de aanslag te zien is, met verschillende slachtoffers die gewond op de grond liggen en hulpverleners die hun pijn proberen te verlichten.

De Oekranazi’s en hun collaborateurs beweren dat het een “Russisch militair hotel” was.

Natuurlijk is daar geen bewijs voor. Rusland heeft er een punt van gemaakt nooit militairen onder burgers te huisvesten. Ondertussen zijn menselijke schilden strategie nummer 1 van het Oekraïense volk.

  Financiën, klimaat, diplomatie, wetenschap, geneeskunde, onderwijs en psychologie: De "deskundigen" zijn VERKEERD over bijna alles

Het is gewoon totaal onbegrijpelijk dat de media Oekraïne afschildert als de goeden terwijl ze letterlijk willekeurige mensen afslachten, en Rusland als “genocide” terwijl ze in feite hun strijdvaardigheid verlammen door voorzichtig te vechten.

De enige manier waarop de media hiermee weg kunnen komen is door massale internetcensuur. Anders zou het niet mogelijk zijn. Normale mensen houden niet van het idee om zomaar willekeurige burgers te vermoorden, of, wat dat betreft, raketten af te vuren op een kerncentrale of krijgsgevangenen te martelen en te vermoorden. Het hele draagvlak voor de Oekraïne bestaat vanwege de massacensuur.

De stemmen die vragen waar deze Amerikaanse wapens naartoe gaan en waarvoor ze worden gebruikt, worden volledig het zwijgen opgelegd.

Dit is een professor die voor de VN spreekt, en toch wordt hij min of meer net zo gecensureerd als ik.

RT:

De militaire steun van het Westen aan Kiev heeft het risico geaccentueerd dat wapens in verkeerde handen vallen, vertelde Daniel Kovalik, professor internationale mensenrechten aan de University of Pittsburgh School of Law, vrijdag aan de VN-Veiligheidsraad (UNSC).

En zelfs wanneer deze wapens met succes aan de Oekraïense strijdkrachten worden geleverd, worden ze vaak gebruikt om burgers in Donbass te beschieten, voegde hij eraan toe.

Tijdens een bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad over westerse wapenleveranties aan Oekraïne, stelde Kovalik dat deze wapens in het bezit dreigen te komen van onbedoelde gebruikers, waaronder criminelen.

Maar “zelfs als de wapens naar de juiste mensen gaan, komen ze niet noodzakelijkerwijs op de juiste plaatsen terecht”, zei hij, waarbij hij opmerkte dat Kiev al in 2014 was begonnen met het beschieten van de Donbass-republieken.

  Het Westen kan niet langer oorlog voeren

De professor zei dat hij net een week in de stad Donetsk had doorgebracht en getuige was van Oekraïense aanvallen op burgerdoelen waarbij westerse wapens werden gebruikt die blijkbaar “in de juiste handen” waren terechtgekomen.

De jurist herinnerde eraan dat hij met eigen ogen had gezien hoe het Oekraiense leger een plaatselijke school, een stadion en een waterfaciliteit hadden beschoten. “Natuurlijk is het water in Donetsk schaars,” zei hij, eraan toevoegend dat het waterfiltersysteem van de stad door de Oekraïense strijdkrachten was vernietigd.

Hij verwees ook naar materiaal uit open bronnen, waaronder rapporten van toonaangevende Amerikaanse persbureaus, waarin de bezorgdheid wordt geuit dat naar Oekraïne verscheepte westerse wapens een piek in de illegale wapenhandel zouden kunnen veroorzaken. Kovalik verwees met name naar een CNN-artikel uit april 2022, waarin werd beweerd dat de VS hadden besloten “een bewust risico” te nemen door Oekraïne te bewapenen. De krant citeerde Amerikaanse functionarissen die toegaven dat sommige van de door het Westen geleverde wapens “in handen kunnen komen van andere legers” die de VS niet van plan waren te bewapenen.

Kovalik citeerde ook het hoofd van Interpol, Jurgen Stock, die in juni waarschuwde dat de wapens die naar Oekraïne waren gestuurd naar verwachting “niet alleen naar buurlanden maar ook naar andere continenten zouden worden verhandeld.”

Hopelijk kunnen we, nu Elon Twitter heeft opengesteld, wat van deze informatie naar buiten brengen.

Ik weet niet zeker of je deze foto’s mag plaatsen, dus wacht maar af (overtreed geen Twitterregels).

Maar de mensen moeten zien wat hun dappere verdedigers van de democratie met ons geld doen.

  Dmitry Suslov: Het is tijd dat Rusland nadenkt over een 'demonstratieve' nucleaire test


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense nazi’s in tank overrijden gewonde Russische soldaat (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlootstelling aan radiofrequenties binnen het 5G-bereik veroorzaakt depressie, zo blijkt uit een nieuwe studie
Volgend artikelNAVO-hoofd vreest oorlog met Rusland terwijl VS drone-aanvallen op Russisch grondgebied goedkeurt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • De acties van Oekraine zijn denk ik guerilla-acties en meer niet, wanhoopsdaden, zij zijn de wanhoop nabij heb ik het vermoeden, wel al die acties begaan met hulp van de Navokameraden want zelfstandig denken dat willen de VS natuurlijk niet, stropoppen en doden medemogelijk gemaakt door onze belastingcenten, bizar als ik erover nadenk!

 1. Laat maar de Europeanen klagen over een radioactieve lucht richting Europa en de Amerikanen te bedanken voor dat! Laat maar weer de EU bossen en agricultuur kapot maken met radioactieve stof net als in het verleden dat is de volgende….. en te bedanken aan de EU idioten politici en Amerikanen maar dan is te laat. De EU burger zijn schappen die slapen tot te laat is nu kun je protesteren om deze oorlog te beëindigen en de rug te geven aan Oekraïne en Amerika dat was de beste geweest vanaf het begint een neutrale houding en de voeten van de Amerikanen te stoppen die maken alles kapot net als altijd!

 2. Walgelijk….en LAF. Oekrainers zijn dus lafaards, want met allen eentje pakken en aftuigen terwijl iemand vastgebonden is doen alleen Marrokanen en agenten…en dus oekrainers.

  Jammer dat we zwaar onder censuur zitten, dit soort foto’s zou ook algemeen bekend moeten zijn.

  Dit is wat rutte ne Co sponsoren, van ONS geld en over onze rug.

 3. Geven deze berichten niet aan, dat het Westen geregeerd wordt door extremistische regeringen, die terrorisme en dictatuur op eigen volk niet schuwt, laat staan begens de vijand?

 4. Geven deze berichten niet aan, dat het Westen geregeerd wordt door extremistische regeringen, die terreur en dictatuur op eigen volk niet schuwt, laat staan begens de vijand?

 5. Ik weet dat de wraak zal toeslaan…ps ik heb de meeste van die foto’s al gezien…en gedeeld andere nog meer vreselijke filmpjes van een groepje Poolse joden Doodgeslagen door Ukraine mannen vrouwen Verkracht, bestolen en Vermoord door zowel vrouwen als mannen… toen ik dit deelde werd ik bij het eerste contact plotseling voor altijd Permanent uitgesloten….I DONT CARE FOR A SHIT……💪👊♥️🇷🇺🇧🇾♥️♥️🇷🇺♥️♥️🇧🇾🇷🇺♥️🌹🌹🌹

  • Als je dat zo wilt benoemen dan moet je wel eerst de Holodomor bespreken. Een holocaust door Joden in Ukraine waarbij 10 millioen christenen afgeslacht werden. In WW II was Hitler hun redder vandaar het Nazisme daar. Docu Hellstorm. Europe the Last battle. Ook was Israel betrokken bij de revolutie in 2014

 6. “Oekrastan lanceert VS-raketten op Russisch vakantieoord, doodt vele willekeurige mensen”

  Elke oorlog of deze nu een Speciale Militaire Opreratie wordt genoemd of niet maakt slachtoffers, meestal de zwakkeren en ouderen die niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen zelf krijg ik een lichte Semmelweis reflex van dit soort berichten zodat ik wéér met mijn neus op de feiten wordt gedrukt.

  Naar mijn mening doet de Russische strategische leiding vooral het rekken van deze onsmakelijke doch rechtmatige oorlog tegen het Westen dat 8 jaar lang een enorm potentieel aan militaire manschappen en Westers oorlogstuig bijeen hebben gebracht om de naïeve Poetin en de zijnen in slaap hebben gewiegd door het Minsk akkoord, Angela Merkel en de Westerse mogenheden die de Westers oorlogsmagazijnen bijna leeg hebben laten “roven” door de smaus Zelensky en de chocolade/snoep Koning Poroshenko, het kan verkeren.

 7. Onze “leiders” zijn satanische moordenaars, onze landverraders zitten vuistdiep in kinderhandel, kindermisbruik, satanisch ritueel kindermisbruik. Op die manier kunnen politici gechanteerd worden. Het koningshuis, ministers, rechters, advocaten, top ambtenaren , leger, politie het is door en door rot.
  Je moet wel heel erg blind zijn als je de parallelle van deze criminelen niet ziet met het steunen van de Oekraïnse nazi’s. Het zijn beesten die nergens voor terugdeinzen.

  Ik ben dan ook trots dat FVD de enige partij is die zalensky niet aan wilde horen. De enige partij die echt voor het volk is en er voor vecht. Dat is ook waarom de zogenaamde democratie nog verder uitgehold moet worden en ze alles zullen proberen om FVD te verbieden net als omroep ON.

  ON EN BLCKBX zijn het enige nieuws ik nog bekijk de rest van het ECHTE nieuws haal ik wel van internet.

  Zolang het volk de macht niet terug heeft en zolang en de grondwet en de kiesraad niet drastisch is gewijzigd ga ik niet stemmen en zal ik de Roverheid en de Roverheid ” wetenschappers” weigeren te volgen, mijn vertrouwen in de Roverheid is 100% verdwenen en zal alles blokkeren van de Roverheid.

  Ik heb mijn stem mandaat opgezegd, stemmen doe ik al 18 jaar niet meer. Ik heb mijn DigiD opgezegd en alle emails van de Roverheid zijn geblokkeerd. Iedereen die niet in mijn adresboek staat daar neem ik de telefoon niet van op.

  Ze kunnen mij alleen per post bereiken en ik weiger ook maar iets digitaal te doen.
  Als iedereen dit zou doen stort het hele Roverheidsysteem in. Dan moeten alle ambtenaren alles weer analoog doen en dat is onmogelijk voor hen !!!!!!!

  GA ANALOOG NU !!!!!!!!!

  • In augustus 1885 publiceerden diverse Britse kranten over het bestaan van een pedofilienetwerk. Vanuit Groot-Brittannië werden meisjes naar Parijs ontvoerd, zodat de ‘elite’ zich in alle discretie aan de minderjarigen kon vergrijpen. De belangrijkste gebruikers waren de prins van Wales, de latere koning Edward VII (1841 – 1910) en koning der Belgen Leopold II (1835 – 1909).
   De Belgische media zweeg in alle talen over dit schandaal.

  • Die partij laat steeds essentiele zaken achterwege in debatten. Zoals dat November de laatste maand was dat NL nog kon protesteren tegen de uitbreiding van macht van de WHO die nu ten alle tijde vreemde mogendheden militair in alle staten die hun macht wegtekenden aan de WHO mogen ingrijpen. En zo ook in een debat met Rutte. Israel en de israelische ambassade favoriet terrein van Baudet zowel als Rutte. Ik zou dus kritisch blijven kijken en niemand meer volgen maar per moment kiezen wat je werkelijk wilt ondersteunen. En Putin ooit de kroonprins van Schwab en nu tegenstander. Vrij Metselaar, Joods, grote vrienden met rabbis in Israel, is dit werkelijk een interventie om de burgers in Donbass etc. te beschermen? Of is dit Gecontroleerde oppositie om het blanke ras totaal te vernietigen en alle Europese staten kapot te maken.

 8. Ooit zouden er een paar machines van mij illegaal worden verkocht.
  Daartoe zouden een paar “lichten”komen die een nep bod zouden doen.
  Een van die lichten had verre familie waarmee ik zakelijk wat te doen had.
  Ik vertelde hem: als die komt betaal ik jou niet.
  “Ja maar ik heb helemaal geen invloed op hem, blblabla…
  Je hebt me gehoord.

  Die lul kwam dus niet.
  ————————————-
  Hetzelfde hier.
  RU is te voorzichtig.
  Passende waarschuwing voor USA: komt er een Himar op RU gebied, vuren wij een raketje op een USA basis.
  Die waarschuwing lanceren via int.pers.

  Tweede: de schades aan pijplijn en aanval op vliegvelden.
  USA speelt “veilig”door de snuiver te laten uitvoeren.
  Per aanval van de Oekies een tapijt bombardement op Oekie steden.
  Direct.

  USA+Nato zijn valse honden; die hou je onder controle met oog om oog….
  Niet met rede.

  Maar het uit de lucht halen van USA satelieten zou een goed begin zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in