Uit een nieuwe studie, gepubliceerd door onderzoekers in Xi’an, China, blijkt dat blootstelling van muizen aan een radiofrequentieveld van 4,9 GHz – een van de werkfrequenties van 5G-communicatie – leidt tot depressief gedrag, maar niet tot angstig gedrag of ruimtelijk geheugen. De muizen werden blootgesteld aan 21 dagen van een 4,9 GHz RF-veld, schrijft Rhoda Wilson.

De studie, “Effects of radiofrequency field from 5G communications on the spatial memory and emotionality in mice“, werd op 22 november 2022 gepubliceerd in het International Journal of Environmental Health Research.

Verder concludeerden de onderzoekers dat de blootstelling kon leiden tot pyroptose, een inflammatoire celdood die resulteerde in de verandering van de morfologie van de amygdala. Het aantal neuronen in de amygdala was aanzienlijk verminderd, wat “suggereerde dat de amygdala betrokken was bij 4,9 GHz RF geïnduceerde emotionele gedragsverandering.”

Limbic System: Amygdala, Neuroscience, revised 10 Oktober 2020

De Chinese onderzoekers presenteerden een andere studie, Narayanan et al. 2018, die ratten gedurende 28 dagen blootstelde aan 900 MHz straling – 1 uur/dag, SAR: 1,15 W/kg. Narayanan et al. vonden een afname van neuronen in de amygdala, wat overeenkwam met deze laatste studie.

“Dit type blootstelling aan 5G leidde tot hersenschade bij muizen. Het komt erop neer dat de veiligheid niet verzekerd is. Regeringen moeten de invoering van 5G stopzetten omdat het risico voor toekomstige generaties gewoonweg te groot is. We moeten niet doorgaan met het overhaast inzetten van nieuwe technologieën zonder de juiste veiligheidstests,” aldus Dr. Devra Davis, MPH President van Environmental Health Trust.

Voor lezers die zich geen zorgen maken over de resultaten van deze nieuwe studie: onderzoek had al jaren geleden vastgesteld dat blootstelling aan 5G-straling schadelijk is voor mensen. Sterker nog, sinds 2017 vragen artsen en wetenschappers om moratoria op aarde en in de ruimte vanwege biologische en ecologische gezondheidsrisico’s (zie HIER, HIER, HIER, HIER) en de meerderheid van de wetenschappers is tegen de uitrol.

  Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analisten

Environmental Health Trust: Dr. Hardell de meerderheid van de wetenschappers is tegen 5G totdat de veiligheid is aangetoond (4 min)

Opmerking: De videoclip hierboven is afkomstig van een lezing die Dr. Lennart Hardell, een professor in oncologie en kankerepidemiologie aan het Universitair Ziekenhuis in Orebro, Zweden, gaf in Tallinn, Estland, op 3 juni 2019. U kunt de volledige lezing van 71 minuten HIER bekijken.

In januari 2020 schreef Dr. Hardell een brief aan de president van de Zwitserse Bondsstaat waarin hij stelde dat evaluaties van deskundigen inzake gezondheidsrisico’s van radiofrequente elektromagnetische velden (“RF-EMF”) en 5G moeten worden uitgevoerd door deskundigen zonder belangenconflicten. De brief werd onderschreven door verschillende internationale deskundigen.

Dr. Hardell heeft verschillende papers gepubliceerd over deze belangenconflicten zoals “World Health Organisation, radiofrequency radiation and health – a hard nut to crack (Review)” gepubliceerd in het International Journal of Oncology en “Secret ties to industry and conflicting interests in cancer research” gepubliceerd in het American Journal of Industrial Medicine.

Sinds 2018 zijn er ook meldingen van mensen en dieren die symptomen en ziekten ervaren nadat 5G was geactiveerd (zie HIER, HIER, HIER, HIER, HIER).

Daarnaast hebben telecombestuurders in 2019 in het congres verklaard dat zij geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. Meer recent hebben sommige onderzoekers ook gewaarschuwd dat de activering kan bijdragen aan Covid-19-infecties, evenals honderdduizenden, zo niet miljoenen sterfgevallen onder vogels.

Het bovenstaande artikel is overgenomen uit “Should You Care? New Study Reveals 5G Radiation Exposure Caused “depression-like behaviour” and “brain damage” in Mice” gepubliceerd door Activist Post.

  Grootschalige geoengineeringprojecten om het klimaat op aarde te veranderen, ooit een "complottheorie" genoemd, breiden zich nu wereldwijd en openlijk uit.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID Reset: De dag van de afrekening komt eraan
Volgend artikelOekrastan lanceert VS-raketten op Russisch vakantieoord, doodt vele willekeurige mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wifi zit op 2.5GHz of op 5GHz ook Bluetooth zit in deze regionen, dat laatste nog liefst in je oor. Ik zie vele mensen met zo’n wit stokje in zijn oor. Wat zijn daar de gevolgen van zo’n zender in je oor?

  • Dat mensen nog dover worden in gevoel.
   Je hebt geen onderzoeken meer nodig om te weten dat deze ondingen de hersensignalen
   verstoren/manipuleren.
   Jongeren die dit zien als hippe gadgets, tot daar aan toe. Maar volwassenen die hier gebruik van maken
   zou je als mieren moeten zien.
   Graag de abstracte tweedeling houden met dit soort personen.
   Voordat zij met hun gehersenspoelde kutkoppen, jouw mee gaan nemen in mens 2.0.
   Of zij nou werkelozen zijn of mensen met goede banen.

   Blijf zoveel mogelijk onderdeel van de resistance.
   Alleen zo kunnen de echte natuurlijken elkaar later herkennen.

 2. Hier in het verhaal wordt gesuggereerd dat 5G staat voor 5 GHz. Dat is een mis opvatting. Want met 3e Generatie (3G) konden ze al 6GHz. halen, met 4G konden ze al 9GHz. halen en met 4+ konden ze 12GHz. halen. Met 5G kunnen ze tot 300GHz. halen. Het Wifi signaal is 2,45GHz. net als Bluetooth zit op 2,45GHz. net als je magnetron (dit is een vrije frequentie band), die een glaswater binnen een minuut kan laten koken. Daar de mens ruim 75% uit water bestaat. Zijn deze giga frequenties levensgevaarlijk, we worden letterlijk van binnenuit plaatselijk aan de kook gebracht. Maar door de technologie bisness wordt het als de vooruitgang gepromoot. Als jij in de buurt bent van die zendmasten en/of het Wifi/bluetooth signalen en/of je smartmobieltje wordt je al 1,5 tot 2 Watt/m2 bestraald en vele dragen hun smartmobiel 24/7/365 bij zich. Alsof zij ermee vergroeid zijn.

  Daarmee worden zij dag en nacht mee bestraald zonder dat zij het zelf beseffen. Dit lijdt tot uitdroging van de hersenen en zo wordt men steeds dommer en dommer en gevoeliger voor allerlei lichamelijke kwaaltjes. Omdat heel geleidelijk gaat beseffen vele dit niet en als je hen erop wijst krijg je ontkennende en soms boze reacties. Daar het zogenaamde vaccin van jouw lichaam een lopende ontvanger/zendmast maakt en jouw smartmobiel de gateway is voor de connectie naar het internet.

  Daarom staan zijn alle controle mechanisme in de smarthome mobieltjes in de vorm van APPs. Want zonder mobieltje is het niet mogelijk om de totale controle over jouw te krijgen. De volgende stap is een chip onderhuids, zodat het mobieltje niet meer nodig is. Er zijn al hebbedingetjes zoals brillen met camera’s en microfoons erin, zodat andere extern met jouw mee kunnen kijken. Alles wat jij ziet en hoort, ziet en hoort de externe dat ook. Dit zijn de ultieme spionage hebbedingetjes voor de overheden, alleen jij betaald er voor en geeft deze vrijwillig af aan ze, zonder dat jij het weet.

  De volgende stap liggen ook al klaar om iedereen contactlenzen of de volgende serie injecties bij je in te spuiten. Zodat jij zelf de ultieme spionage apparaat wordt voor de overheden, die jouw 24/7/365 kunnen controleren, lokaliseren, manipuleren en chanteren. Het ultieme resultaat voor het WEF imperium. Jij verwordt de extern bestuurbare cyborg met een menselijke look á like uiterlijk, die door het A.I. wordt aangestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in