Image by Freepik

De nederlaag bij Bakhmut heeft al gevolgen voor de Oekraïners, aangezien het 228e Infanteriebataljon van de 127e Brigade dat in de stad vocht (en nog steeds vecht in de ruïnes van de westelijke sector) in opstand is gekomen en een verklaring heeft afgegeven tegen het Oekraïense bevel (en dus tegen Zelensky), dat ze “naar de vleesmolen” werden gestuurd om te sterven, zonder training, uitrusting en zonder rekening te houden met de levens van Oekraïense soldaten, schrijft Pronews.

Oekraïense soldaten zijn gedesillusioneerd geraakt door hun leiderschap, aangezien het al een maand lang op leek dat de uitkomst van de Slag bij Bakhmut van tevoren vaststond en de nederlaag zeker was.

Desalniettemin probeerde het opperbevel van Kiev verdere versterkingen naar dit front te sturen en trok het de troepen die zware verliezen hadden geleden niet terug en liet ze omsingelen in een vergeefse strijd, in de veronderstelling dat wanneer de westelijke tanks waren verzameld, er een grote tegenaanval zou worden gelanceerd tegen de Russische troepen.

Maar Russische troepen hebben meerdere enclaves in Koersk-stijl gecreëerd, juist om de Oekraïners in de val te lokken zodat ze hun laatste capaciteiten zouden uitputten tegen een meerlagige verdediging.

“Oekraïense burgers, leden van de Oekraïense strijdkrachten, wij zijn de 127e Brigade en het 228e Defensiebataljon van de regio Kharkiv.

Helaas is de situatie op dit moment zo dat ze besloten hebben het bataljon te misbruiken, na een jaar oorlog willen ze ons gewoon vernietigen, ze geven criminele orders en voeren criminele handelingen uit binnen het detachement van de 128e Brigade, het 228e Bataljon.

Wij vragen het volk van Oekraïne ons te steunen, want veel van onze broeders zijn gedood.

Er zijn te veel gewonden en de Oekraïense regering gebruikt ons als speciale strijdkrachten en stuurt ons naar de vleesmolen, liegt, geeft geen uitleg over de tactische situatie aan het front en geeft geen informatie aan ons personeel, maar stuurt ons alleen als speciale strijdkrachten naar Bakmuth, zonder goede training, zonder uitrusting en zonder plan voor de evacuatie van de gewonden.

De Oekraïense regering is niet geïnteresseerd in het behoud van mensenlevens, integendeel, ze probeert er zoveel mogelijk te doden.

Wij geloven dat ze dat ook proberen vanwege onze salarissen. Het bataljon heeft 100 doden die hun salaris niet krijgen en er zijn vele gevallen van afpersing die tientallen soldaten zijn aangedaan.

Dit alles is in de loop van het jaar vele malen gebeurd en dus is het Oekraïense commando collectief verantwoordelijk voor deze misdaden.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog in Oekraïne zal Europa bankroet maken
Volgend artikelDe wereld haalt uit naar Analmerika: Olieproductie verlaagd! Energieprijzen exploderen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. niet alleen de regering van Oekraïne licht en bedriegt veel schuld heeft ook het VK DUITSLAND NEDERLAND FRANKRIJK SPANJE POLEN DENEMARKEN LETLAND LITOOWEN BELGIE PORTUGAL EN OOK NIET DE GROOTSTE SCHOOREM DE AMERIKANEN ZUID KOREA ENZ HEBBEN BLOED AAN HUN HANDEN

 2. Is het niet fijn om voor zo’n nobel doel als de cabal te sterven.
  Rijk aan leugens en bedrog, stelen dat je er bij neer valt.
  Kleine kinderen misbruiken en burgers vermoorden.
  Naties plunderen.
  Och man, houd toch op.
  Het leven loont zich alleen om het te leven, niet te sterven.
  Strijd voor de eeuwigheid niet voor een systeem.

 3. Goed zo, muiterij, dat moeten we hebben!

  Ik lees dat de Nato, met Polen voorop, Belarus wil binnenvallen…vandaar dat Belarus nu tactische kernwapens heeft opgesteld…

  Iemand die hier meer over weet?…

  • Bangmakerij. ‘Ze’ (usa/nato/eu) hebben geprobeerd een ‘kleurenrevolutie’ te organiseren in Belarus. Dat is mislukt. Nu lopen ze te zieken en te dreigen, polen is inmiddels omgebouwd tot een gigantische amerikaanse legerbasis. We horen vette Frans de klimatennaaier en Ursula de corrupte pharmahoer dan ook niet meer over ‘de rechtstaat in polen’. We mogen van geluk spreken dat Putin schaakspelen prefereert boven terugschieten.

 4. Snel van begrip, die hoerkraïeners. Het zal demente pedo Biden en z’n criminele pedo zoontje een zalige rotzorg zijn dat ze massaal geslacht worden in de Russische vleesmolen. “Bringing democracy to ukraine”, noemen deze shitbrains en dumbfucks dat. Benieuwd wanneer zwendelensky opgeknoopt gaat worden.

 5. Al;s het bericht waar is: werd hoog tijd dat ze wakker werden.
  Nou nog de legerleiding in Kiev–hoewel die beslist heeft, eigen bevolking af te slachten.

  Maar wellicht zijn er een paar die wel redelijk denken en de Snuiver dwingen tot overgave.

 6. Zodra de strijders in de eerste gelederen beginnen te protesteren en vragen beginnen te stellen bij hun doelloze missie is er een klein lichtje aan het einde van deze donkere, wazige tunnel. Het einde van deze zinloze massaslachting is in zicht. binnenkort staan de nog levende Oekraïners die het beginnen te snappen, in rijen opgesteld met de handen omhoog. Dat is niet noodzakelijk het einde van de Russische actie, want er moet nog massaal “bagger ” geruimd worden in Oekraïne dat volledig besmet is met het USA virus. Poetin zal niet rusten voordat hij al zijn doelen bereikt heeft. hij gaat Zelensky HALEN in Kiev of waar dan ook ter wereld. Deze deep state marionet zal onmogelijk zijn lot ontlopen. Ik zou niet graag in de schoenen van Zelensky willen proberen te schuilen voor wat hem onafwendbaar boven zijn hoofd hangt

 7. Weet je waar ik nu laatst aan moest denken.
  Dat in de Oekraïne nu héél veel mannen sterven en dan heb je de massale immigratie van vooral mannen en dan denk je aan het Kalergi-plan. Vul de rest maar in.

 8. Het interesseert ze (U$/€U/Nato) geen ene ‘youknowwhat’.

  Hoe meer mensen vernietigd worden hoe beter (want een ‘fantastische reden’ om met de beschuldigende vinger naar RU te wijzen en te zeggen: “Kijk hoeveel mensen jullie hebben omgebracht”).

 9. Wat ben ik toch blij deze reacties te lezen
  Mensen die wakker zijn
  Ik hoop dat er meer Oekraïne mensen wakker worden dat ze vies gebruikt worden
  In opstand komen en diegene gevangen gaan nemen die hiervoor verantwoordelijk is
  Zijn straf niet ontloopt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in