Oekraïne keert een eeuw terug en beleeft de ergste nachtmerrie uit zijn geschiedenis nu ongeveer 70% van de elektriciteitscentrales, onderstations, thermische centrales, enz. buiten werking zijn gesteld door de ingrijpende Russische bombardementen.

In de afgelopen 24 uur heeft Rusland de Pridneprovskaya CHPP, Burshtynska TPP en Ladyzhynska TPP gebombardeerd. Samen met de CHPP-6 in Kiev zijn dit de grootste stations van het land, bericht Warnews24/7.

De beperking van de elektriciteitsvoorziening wordt in heel Oekraïne ingevoerd, zei het plaatsvervangend hoofd van het presidentieel bureau, Kirill Timosjenko.

“Morgen wordt een moeilijke dag voor het land, de elektriciteit zal in heel Oekraïne worden afgesneden. Er komt een nieuwe stroomstoring in alle regio’s.”

“Allereerst bedrijven en fabrieken. Als dat nog niet genoeg is, zal de stroom in woonwijken uitvallen. De autoriteiten vragen alle Oekraïners om het gebruik van elektriciteit zoveel mogelijk te beperken van 7.00 tot 23.00 uur”, verklaarde Timosjenko.

Opmerkelijk is dat het beheersbedrijf van het Oekraïense elektriciteitsnet, Ukrenergo, de burgers heeft opgeroepen om tegen 07:00 uur vanochtend “alles op te laden”, aangezien er stroomonderbrekingen van maximaal 4 uur worden verwacht, en om water te verzamelen, aangezien er ook problemen zullen zijn met de watervoorziening.

In dit verband heeft burgemeester Vitaly Klitschko van Kiev de inwoners van de stad gevraagd om het gebruik van magnetrons, airconditioners, elektrische waterkokers of verwarmingstoestellen van 07.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds te vermijden.

Video’s bekijken:

Grootschalige bombardementen – stations Pridneprovskaya CHPP, Burshtynska TPP & TPP Ladyzhynska werden getroffen

Op de avond van 19 oktober bleef het Russische leger aanvallen uitvoeren op kritieke Oekraïense infrastructuur.

De Russen hebben de thermische centrale Burshtyn TPP in de regio Ivano-Frankivsk gebombardeerd. Gelukkig waren er geen slachtoffers, zegt het hoofd van het Regionale Militaire Commando Svitlana Onyshchuk.

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

In het gebied Krivoy Rog in de regio Dnipropetrovsk werd een elektriciteitsvoorziening vernield, waardoor in sommige woongebieden de stroom- en watertoevoer werd afgesneden.

Dit werd gevolgd door massale aanvallen van de Russische strijdkrachten op infrastructuurfaciliteiten in Kiev, Dnepropetrovsk, Krivoy Rog, Kharkiv, Zhitomir en andere steden in het land. In Zaporizhya vonden krachtige explosies plaats.

De Russische strategische luchtmacht heeft Kh-101 raketten gelanceerd. Plaatselijke bewoners meldden drie explosies in Kharkiv. Kritieke infrastructuurvoorzieningen en industriële ondernemingen werden getroffen.

Er zijn twee explosies gemeld in Zhitomir. De stroom viel uit in de stad, er zijn rookwolken te zien in de lucht.

Daarnaast zijn er explosies en branden waargenomen in Dnepropetrovsk. Bronnen melden een aanval van Russische luchtmacht op Pridneprovskaya CHPP, een van de grootste centrales in Oekraïne, die veel omliggende gebieden van elektriciteit voorziet. Zwarte rook stijgt op in de buurt van de industriële gebouwen van de faciliteit.

Lokale autoriteiten bevestigen dat drie raketten het CHPP-6 station in Kiev hebben geraakt.

Twee grote thermische centrales in Oekraïne buiten werking gesteld door Russische strategische luchtmachtaanval.

In de namiddag van 19 oktober bombardeerde Rusland doelen in de regio’s Sumy en Chernivtsi.

Ten minste drie X-101 raketten raakten de Ladyzhynska TPP in de regio Vinnytsia. Vier andere kruisraketten schakelden de Burshtynska TPP uit, de grootste in het westen van Oekraïne.

Beide fabrieken zijn eigendom van de Oekraïense oligarch Rinat Akhmetov.

Zo verloor het Oekraïense elektriciteitssysteem nog eens 4,2 megawatt per uur. De omvang van de ramp en de mogelijkheid om de installaties te herstellen zijn nog onbekend.

Beide thermo-elektrische centrales werden in de tweede helft van de vorige eeuw in gebruik genomen en maakten deel uit van het uniforme energiesysteem van het zuidwesten van de USSR.

  BREAKING NEWS: Rusland "SANCTIONEERT" Yamal-Europa pijpleiding in Polen - GEEN AARDGAS!

De Burshtynska TPP diende ook als brug voor de transmissie van elektriciteit naar Roemenië, Hongarije en Polen.

Ondertussen kondigde het hoofd van het centrale bestuur van Dnepropetrovsk, Valentin Reznichenko, aan dat een andere energie-infrastructuur in Krivoy Rog is vernietigd, evenals een elektriciteitscentrale.

Hoewel hij opmerkte dat alle ploegen proberen de schade te herstellen, beweerde hij dat het probleem zeer ernstig is.

Bekijk de video van de explosies:

Oekraïne in duisternis – Dramatische oproepen tot energiebesparing

Ter illustratie van het probleem in het Oekraïense energiesysteem hebben de lokale autoriteiten in Nikolaev aangekondigd dat alle verkeerslichten in het kader van energiebesparing zullen worden uitgeschakeld.

Bovendien zei burgemeester Alexander Senkevich dat het verkeer van elektrische voertuigen met 60% zal worden verminderd, dat de bewoners is gevraagd hun verbruik van 07.00 tot 23.00 uur drastisch te verminderen en kondigde hij aan dat fabrieken niet zullen werken en de winkelverlichting zal worden uitgeschakeld.

Laten we eens kijken wat er voor vandaag is aangekondigd in de regio’s van Oekraïne:

Welke beperkingen zijn in de regio’s ingevoerd:

Kiev – Bussen namen routes over in plaats van trolleybussen. In de stad en de regio zijn al roterende black-out-schema’s verschenen, die zullen worden ingevoerd terwil Ukrenergo het energiesysteem in evenwicht moet brengen.

Sumy – De watertoevoer wordt afgesloten, het elektrisch vervoer en de straatverlichting werken niet meer.

Sumy – Zal het gebruik van elektrische voertuigen met 50% beperken.

Volyn – Er komt een beperking op het elektriciteitsverbruik van industriële verbruikers.

  De New York Times braakt voorverpakte Oekraïense praatjes uit

Ternopil – Vandaag zal het gehele elektrische vervoer van de stad de routes niet aandoen.

Dnipro – “Totale energiebesparing”.

Kharkiv – De metro vergroot de interval van het treinverkeer.

Kirovograd – Verlichting werkt niet in de straten van alle woongebieden. Ook trolleybussen mogen niet op routes rijden.

Poltava – Het energieverbruik wordt met 50% verminderd. Na de lunch rijden er alleen bussen op de routes.

Nikolaev– 60% van de trolleybussen zal morgen niet rijden, ook de verkeerslichten zullen niet werken.

Lviv – Er waren ’s nachts blackouts. Er zullen overdag industriële verbruikers uitvallen.

Internetconnectiviteit met 81% gedaald na doelstelling Russische energie-infrastructuur

Video’s bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Details van de ondergang van de Europese economieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische gevechtsvliegtuigen vallen Engels inlichtingenvliegtuig aan – Bereid te escaleren om de informatievoorziening van de NAVO aan Oekraïne te verbreken
Volgend artikelPoetin’s Winteroffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Komt die oud generaal en die kerel van Clingendaal nog bij wnl 😀 ?
  Die zitten nu de volgende leugen te verzinnen.

  Ohhh wat gemeen dat Rusland de infrastructuur vernietigen…. misschien heeft Rusland dat afgekeken van jullie Amerikaanse nazi vriendjes.

 2. Daar mot niks meer branden ,alle lichtjes uit voor een x aantal jaren .
  Laten die hondenkoppen van Kiev maar eens voelen wat ze zelf hebben gedaan in de Donbass .
  En lviv daar zitten de hondenkoppen uit het westen ,ploeg het maar om met bommen .
  Begin een hekel aan dat schijtvolk te krijgen

  • Het schijtvolk zijn wij zelf. Document WW II in Europe the last battle. Alle wereldmacht aan de joden gegeven als zij erin zouden slagen de USA in de oorlog te betrekken. Plus Palestina laten roven van de Palestijnen. Nieuw Guinea wat van NL was ook een heel fijn verhaal.

 3. Rusland zal Ukraine een poepje laten ruiken.die nazi bende in Kiev zal het voelen.

  Helaas onschuldige burgers worden ook het slachtoffer.

  Ukraine zal nog een zware tijd tegemoet gaan, daarmee een nieuwe tsunami van vluchtelingen naar West Europa.

  Vol is vol.

  • Dat jij werkelijk dat het Amerika, England, EU en NATO ook maar iets interesseert wat er met Oekraïne of hun burgers gebeurt…. nul komma nul.

   Het gaat hen om alle grondstoffen die Oekraïne bezit. Zonder die zeldzame mineralen van Oekraïne mislukt de hele green deal.

   Oekraïne en zijn totale bevolking worden gewoon geofferd voor het bezit van alle olie, gas, kolen, zeldzame mineralen en landbouw gronden die Oekraïne rijk is…. vergeet niet ….

   ALL WARS ARE BANKERS WARS !!

 4. Nu het koud begint te worden, zullen we een tsunami krijgen van Oekraïners krijgen. Geen elektriciteit, geen water, geen gas. Dan is elke stad min of meer onbewoonbaar. Die allemaal de stempel zielig hebben gekregen. Maar waar laat jij die mensen, nu alle AZC al uitpuilen en alles al volgepropt is. Maar waar kunnen wij heen, als ze hier ook alles onbetaalbaar maken of ook alles uitgaat.

  • Dat is waarom je kunt zien dat ALLES wat de afgelopen 2 jaar begonnen is dat dat allemaal door: WHO, UN, WEF, EU, AMERIKA, ENGLAND, IMF, WORLD BANK, BIS zorgvuldig is voorbereid.

   Wij worden geregeerd door WEF – landverraders en daar horen koningshuis en de Rechtspraak ook bij.

   Steeds meer, wat overheid complottheorieën noemde komt uit….. toeval… helemaal niet want dit zag ik 35 jaar geleden al aankomen.

   Dacht je dat die plofkraken gepleegd werden door criminelen…. ja door de banken zelf om op die manier ” uit veiligheid ” steeds meer pinautomaten te kunnen verwijderen zodat steeds meer mensen hun boodschappen pinnen.
   Dan kunnen ze het makkelijker verkopen dat pinnen veel veiliger is en veel makkelijker.

   Ja en pas als de digitale munt er is pas dan gaan mensen ervaren dat ze gevangen zitten in een digitale gevangenis… je hoeft enkel China te volgen. Dat is waar we heen gaan.

   • De Deep State / illuminati/ cabal probeert ook aanslagen op al dan niet functionerende 5G-masten in de schoenen van ‘wappies’ te schuiven. Ze komen er niet meer mee weg.

   • digitale identiteit al sinds 2017 in India. Oudere mensen worden UIT gezet, krijgen geen voedsel meer en sterven van de honger. Aaron Russo interview over RFID chip. Niet alleen mensen uitgezet maar ook al hun naasten gecontroleerd dat zijn hen geen voedsel kunnen verschaffen. Toch maar wat wilde planten die eetbaar zijn leren.

    • De filmproducent en – regisseur Aaron Russo is ooit in contact gekomen met Nick Rockefeller, inderdaad van die uiterst verwerpelijke familie. Toen de alcohol eens rijkelijk vloeide heeft deze Nick (kinderen + dronkaards spreken de waarheid) de aanslagen van 9/11 onthuld.
     Russo heeft de Mockingbird press/ msm op de hoogte gesteld, maar die heeft daar – vanzelfsprekend – niets mee gedaan en hij heeft direct afstand genomen van deze Rockefeller-telg.
     Als je op zoek gaat naar info over Aaron Russo wordt hij ten tonele gevoerd als een charlatan, want goed = slecht en slecht = goed volgens lucifer/ baal/ baphomet.

 5. Erg triest voor de burgers van Oekraïne, speelbal van geo politieke spelletjes. Het opblazen van de gas pijplijn en de Krimbrug, ja, dan vraag je er wel om eigenlijk, hoe spijtig ook voor de mensen die hier helemaal niets van doen hebben. Eens zal duidelijk worden dat het vooral de VS is die deze trieste escalatie heeft veroorzaakt, willens en wetens. De blufpoker is voorbij. Rusland geeft aan dat genoeg genoeg is.

  • Van de ene kant heb je volkomen gelijk , veel onnodig leed voor de bevolking.
   Van de andere kant als al die miljoenen Oekrainers daar waren gebleven en de straat waren opgegaan om tegen het VS gecontroleerde regime te protesteren en vredesonderhandelingen met Rusland te eisen
   had dit niet hoeven te gebeuren.
   Er zijn maanden overheen gegaan voor Rusland is overgegaan tot het intensief bombarderen van de electriciteits- en infrastructuur.

   Dat massaal de straat op gaan geldt ook voor Nederland overigens.

   • Dat is is allemaal van te voren gepland geweest samen met de Russen en van die kernwapens betwijfel ik ten zeerste dat zou zuiver zelfmoord zijn er is maar een rede de greet reset zij hebben een deal gemaakt EU en Amerika en Rusland China Rusland krijg de hele ocarina weer in zijn bezit en wij worden gedeeltelijk vervangen of uit gemoord net zoals afgesproken, dus het volk is zo als het altijd is gegaan de grote verliezers zijn en toch steeds opnieuw trappen wij er in.

  • Ariel Sharon de VS is Israel. Netanyahu Wij kunnen de USA alles laten doen wat wij willen. Leer nu eens wie werkelijk de wereldmacht hebben en ga dan niet die hele groep generaliseren en discrimeren. Theodor Herzl We moeten Antisemitisme stimuleren opdat we de staat Israel kunnen stichten in zijn dagboek op Youtube.

 6. Denk dat putin achter zelensky aanzit. Grote kans hij doorgaat tot zelensky doorzijn eigen volk word afgezet of totdat zelensky met zijn 100 derden miljoenen dollars vanzelf stiekem gaat lopen. Hoe dan ook de beste man zijn dagen zijn geteld. Putin had al gewonnen de dag de russen eerste voet aan land zette. En al dat gezwets van betweters die zogenaamd experts in het leger waren of zijn, zaten uit hun nek te lullen. Wat ik persoonlijk een grote schande vind.

  • Volgens realrawnews.com is de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Bridget Brink op 14.10 in GITMO wegens landverraad opgehangen na ter dood te zijn veroordeeld door een uit drie personen bestaand militair tribunaal, voor wat het waard is.

   • Zie links :

    Bridget Brink vloog naar Warschau, waar een Us Cargo C5 Galaxy even 2,2 Biljoen US$ in 100$ biljetten aan Zlensky kwam afgeven namens Biden !
    Enkele dagen later bengelde ze aan de strop op GITMO. Kort en goede response. En er gaan er nog meer naar GITM moeten komen.

    https://realrawnews.com/2022/10/military-arrests-us-ambassador-to-ukraine-bridget-brink/

    https://realrawnews.com/2022/10/military-hangs-to-death-us-ambassador-to-ukraine-bridget-brink/

    • En jij gelooft die Qanon zooi😆
     Poetin en Zelensky dienen beide de elite.
     Enige wat ze willen is ons staatsafhankelijk maken door rantsoenering.
     Geen eten, geen stroom&gas alles voor het zogenaamde klimaat te redden.
     De paus is degene die er boven sta en alles aanstuurt om te krijgen wat hij wil.
     Wereldwijde aanbidding op zondag oftewel het merkteken van het beest!

   • Ws dezelfde website, waar Hillary Clinton en dochter, Bill Gates en vele anderen op Gitmo opgehangen zijn wegens landverraad. Alles is mogelijk. Als je Google images doet en de handlijnen van Bill GAtes vergelijkt is het duidelijk niet dezelfde man door de jaren heen. De oren van Biden kloppen ook niet en wie weet zijn het allemaal acteurs. Putin komt ineens met uitspraken van Jezus en het christendom. Grote vrienden met de rabbis in Israel en ws van joodse afkomst. De meeste afstammelingen van die Russen 1000 jaar geleden, waar hij zo graag aan refereert. ws tijdens de Bolsjevistische REvolutie en door STalin uitgemoord. Docu Juri Lina.

   • Nergens journalisten aan de grond. Alles gebeurd via briefings in hotels. De Maanlanding ook een studioopname. Alles ismogelijk in de Matrix.

    • De maanlanding is opgenomen in een woestijn in New Mexico (misschien wel vlakbij area 51) o.l.v. Stanley Kubrick. Een megagroot zwembad is het decor waar alle verwikkelingen rond de ISS (International Space Station) op het celluloid worden toevertrouwd.
     Ga mij niet direct afzeiken, maar ga zelf op onderzoek uit & gij zult vinden.
     Onlangs verscheen een toespraak van de kersverse Britse koning op diverse mediaplatforms en deze Charles was een natuurgetrouwe kopie van het origineel d.m.v. hologramtechnologie.

 7. Waren de Amerikanen in 90’s en begin 2000 vooral bezig Oekraïne leeg te plunderen en de oude sovjet wapens te verkopen aan terroristische entiteiten of foute regeringen met kindsoldaten in Afrika middels katvangers/CIA gelinkt..Nee het was nog niet genoeg hoor. Toen ze in de gaten kregen dat het lekker corrupt was gingen ze doodleuk biolabs opzetten met gevaarlijke pathogenen lekker ver van me bedshow, en daarna zelfs een heuse coupe in 2014 waar de CIA/Delta forces gewoon vanaf daken parlements gebouw op zowel orde troepen schoot als op demonstranten om daarna als een dief in de nacht te verdwijnen bevolking vertwijfelt achterlatend. En hop een gaylord acteurtje Sletlenski werd geronseld en geïnstalleerd. De EU delegatie was al geweest om de boel lekker op te jutten met onze eigen zelfdestructieve Terrorist Timmermans vooraan met ze grote muil in Ruslands achtertuin. Wat denken ze wel niet die EU terroristen die ons westerse bevolking helemaal niet vertegenwoordigen en die klote yanks die gewoon ff 2 torens in elkaar laten zakken en hun eigen volk heeft geofferd en de hele wereld voor de gek hield….Gelukkig zien steeds meer mensen het…Ze gaan voor de Lithium en Cobalt en niks anders…Als westerling en iemand met roots uit zuid oost Oekraïne en niet eens etnisch russisch geef ik Rusland alle gelijk. Wat een misselijke westerse waarden zijn hier geboren zeg, bedorven gewoon met pedofilie in de vorm van lbgt+ op onze kinderen en insecten promotie…Fuck the hell off….Ik zou ook vechten als een beer als aan russische zijde stond om deze Satanische bende van grondgebied en bevolking weg te houden..

  • De Khazaarse Maffia heeft op 11.09.2001 nog een derde gebouw laten instorten, dat niet door een ‘vliegtuig’ was getroffen. Zo’n zeven uur na WTC1 + WTC2 stortte het in 1987 geopende WTC7 neer.
   Een aantal jaar geleden heeft de University Of Alaska Anchorage na een grondig onderzoek geconcludeerd, dat de officële lezing van de overheid over 9/11 voor geen meter klopt.
   In het gebouw bevond zich archieven van o.a. de CIA en SEC (U.S. Security And Exchange Commission, de Amerikaanse beurswaakhond) en alles is vernietigd.

   • En dan vergeet iedereen (ook jij) het eerste slachtoffer van de Manhattan WTC demolitie: WTC Building 6. De periferie bleef overeind als een lege huls, en uit de kelders werd met zwaar materieel de 174 miljard aan goud van Koeweit verwijderd.

    Net als in die Die Hard film die in Manhattan speelt. Op de enige vraag ooit hierover door een wakkere journalist aan Bush jr gesteld antwoordde deze dat al het goud door de hoge temperaturen ‘verdampt’ was.

    • Niet zo aardig die reactie van je. Ik weet zo ongelofelijk veel over 9/1, dat ik mij slechts beperk tot de hoofdzaken van deze KM-actie, door Bush sr. reeds in 1990 op 9/11 om 09:11 uur aangekondigd

  • Putin de kroonprins van Klaus Schwab, Vrij Metselaar, groot paleis gebouwd in het zuiden, rijkste man ter aarde met vele op andere naam gezette bedrijfjes etc. etc. Bekend is dat je die kringen nooit levend uit komt als je eruit wilt stappen en ze verraad. Die Russen van 1000 jaar geleden die hij zo verheerlijkt zijn voor het merendeel afgeslacht tijdens de Bolsjevistische revolutie, waarvan hij de oorlogsmisdaden, ook tegen Duitse burgers met die zgn bevrijding van Duitsland, vrouwen tot 100 x verkracht, incl dode vrouwen, gemakshalve niet benoemt, maar wel de oorlogsmisdaden in Dresden etc. Generaal Patton had het zooitje door met zijn brief naar zijn vrouw en vond toen mysterieus de dood. Die kennen we al. Alles plat, kun je daarna lekker weer opbouwen en dat gebeurt door een specifieke groep. Ook in Syrie. Land leeg is ook makkelijker als je een autonoom deel van het Grote Israel wilt worden. Maar het hebben over Gaylord maakt duidelijk dat zij die wakker claimen te zijn net zo hard nog steeds slapen en zich in de Matrix bevinden. Een verborgen agenda bedoeld om mensen tegen elkaar op te zetten. MSM geeft geen enkel platform aan de groeiende groep spijtoptanten onder de transgenders. 20 % van de operaties mislukt en leiden tot ernstige incontinentie en andere problemen. Levenslange medicatie ook niet gezond. Geen terugdraaien mogelijk. Ze beginnen nu al bij babies baarmoeders te verwijderen etc. Dachten we besnijdenis van vrouwen de wereld uit geholpen te hebben. Die van mannen tot op heden door die sterke lobby nauwelijks aangekaart ondanks wetenschappelijk onderzoek en bewijzen.

 8. Het valt me op dat nu juist alle energievoorzieningen gebombardeerd worden. Gas en elektra. Was dit vroeger ook met andere oorlogen of ging het toen juist niet om militaire nederzettingen? Heel toevallig speelt dit de great reset in de kaart, alles moet kapot en vervangen worden door zogenaamd “groene” energie, uiteraard geleverd door bedrijven die aangesloten zijn bij het wef.

 9. Het is een simpele zaak.
  De Oekies hebben jaren lol gahad an het pesten en vermoorden van Russen; nu krijgen ze een koekje van eigen deeg terug.

  Willen ze dat niet?
  Dan moeten ze dat bewind weg trappen en de nazi’s uitleveren.
  Willen ze dat niet?
  Lekker verrekken dan, en niet zeuren.

  In WO2 in DE werkte het niet; Dresden, Hamburg, Berlijn waren bedoeld als demotiverings campagne.
  —————————————–
  Wat betreft de kosten van de Oekiekant: betaalt Europa.
  De kosten van de Russische kant: betalen de Oekies met agriproducten en grondstoffen.
  Terecht.

  • Die Ukies vochten al jaren tegen joodse overheersing en wilden Ukraine voor de Ukrainers. Die zgn Neonazis verheerlijken Hitler omdat hij tijdens WW II hen kwam bevrijden van de Bolsjevieken. Op beeld. Hellstorm, Europe the last battle. Plus ooggetuigen. De Holodomor was een holocaust door joden van 10.000 Ukrainers. De bolsjevistische revolutie een slachtpartij van Russen en Ukrainers door de Bolsjevieken. In NL was het de RK kerk die meetings organiseerden om jonge NL mannen te inspireren aan de zijde van Hitler te gaan vechten. Sommigen maakten de gruwelen aan de Russische grens mee. Bittere kou, honger, slecht of geen materieel en ontelbare doden. Gemakshalve weten weinigen ook van de zgn wakkeren hun ware geschiedenis. Putin die de Russen van 1000 jaar geleden verheerlijkt en de misdaden van de Bolsjevieken niet benoemt en ws zelf van joodse afkomst is. Grote vrienden met rabbis in Israel. Komt ineens met uitspraken van Jezus op de proppen, Waarvan het historisch bestaan nog steeds niet bewezen is. Worden we allemaal besodemieterd en zitten we allemaal in de Matrix.

   • In de Matrix zitten we sowieso, maaruh niet iedere rabbi in Israël is slecht, zijn de zionisten die slecht zijn. De grootse zionisten zitten bij de SGP komen zelfs met de toren van Babel de tweede kamer binnen. En of Putin 4 real is en blijft een open vraag, ik geef hem kwa omstandigheden voordeel van de twijfel. Ik baseer dit op het hoge transfender gehalte bij het WEF en de VS Cabal dat pas recentelijk naar boven kwam borrelen tegelijk met uitrol spuitjes en de Rus kennende moet die daar niks van hebben. Dat Putin politiek niet altijd bepaalde uitlatingen kan doen aangezien je nooit weet welke wisseling van de macht er bij toekomstig handelpartner komt te zitten kan ik inkomen. Hij is in zijn interviews met Oliver Stone vrij transparant doch politiek in antwoorden.

 10. Tjee, lieve mensen, wat een info weer over achtergronden. Fijn dat er zoveel mensen zijn die die info kunnen delen. Ben er blij mee, maar geeft wel aan hoe lang het allemaal aan de gang is.
  Dit artikel https://www.niburu.co/het-complot/17897-hemels-jeruzalem-in-het-zuiden-van-oekraine laat ook zien waarom het vermoedelijk draait.
  Plotseling kwam bij mij de gedachte op dat het oekratische spel alleen maar gespeeld wordt als een zet in het grote schaakspel. Immers uitschakeling elektra heeft grote gevolgen, zo werd ook gemeld bij de simulatie van black out in Berlijn. Daar 400 doden in 96 uur want alle systemen doen het niet meer.
  En dan de hype van elektrische auto’s , schoner etc. Dus niet. Geen elektra, dus ook geen vervoer, dus geen bevoorrading of ergens kunnen heengaan.
  Ik heb Putin het voordeel van de twijfel gegeven, maar daaraan begin ik nu te twijfelen. Immers door zijn acties ook veel (indirecte) doden en niet allemaal in eens. Valt dus minder op en er is een “geldige reden/verklaring” voor al die doden, immers de elektriciteit deed het niet….
  Bewust zijn heeft voordelen, maar ook nadelen. Enfin we zitten in de rijdende trein, we zien de snelheid daarvan maar hebben de noodrem nog niet kunnen vinden.
  Goed weekend allemaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in