In het volgende artikel zult u beseffen hoezeer wij door de politiek en de media bedrogen worden op een manier die nauwelijks mogelijk is. Wegens mijn ernstig verminderde gezondheid zal ik in het volgende artikel afzien van mijn gebruikelijke analyses, die ik regelmatig geef in mijn voorwoorden bij de artikelen. Helaas heb ik daar op het ogenblik de energie niet voor, schrijft Michael Mannheimer.

De foto’s die u in dit artikel ziet over de onvoorstelbare wreedheid van een deel van de Oekraïense bevolking tegenover Russische burgers in Oekraïne spreken hun eigen taal. Vermijdt u alstublieft dat dit artikel onder oogen van kinderen komt.

De haat tussen bevolkingsgroepen wordt in Oekraïne aangewakkerd – en dan vooral door de VS en zijn westerse vazallen, aangevoerd door de onuitsprekelijke regering van de BRD (niet te verwarren met Duitsland). Russisch sprekende mensen van Russische afkomst worden vaak vervolgd en mishandeld, en niemand durft in te grijpen:

Volgens de officiële volkstelling van 2001 wonen er 77,8 % Oekraïners, 17,3 % Russen en meer dan 100 andere etnische groepen in Oekraïne. Recentere gegevens konden niet worden gevonden. Russen wonen vooral in steden in Oekraïne. In de plattelandsgebieden bestaat slechts 6,9 % van de bevolking uit Russen, terwijl de Oekraïners daar 87,0 % uitmaken. (Национальный состав населения, гражданство. (Memento van 12 mei 2013 op WebCite):

Oekraïne is een nazi-staat. De media en de politici negeren deze kwestie grotendeels

Als u het zelf niet met eigen ogen gezien had – zou bijna niemand geloven dat Oekraïne de staat is met de meeste nazi’s. En dat dit door de Oekraïense regering niet alleen getolereerd, maar ook aangemoedigd wordt. Nu is de video al 8 jaar oud – maar in principe is dit feit niet veranderd. Het is bijna onverdraaglijk dat het meest vooraanstaande land ter wereld, dat van de zogenaamde “Strijd tegen Rechts” een staatsgodsdienst heeft gemaakt – de Bondsrepubliek Duitsland – een van de belangrijkste importeurs van wapens voor Oekraïne is, terwijl het heel goed weet met wat voor fascistische regering zij in Kiev te maken hebben.

Ook de Amerikanen hebben schijnbaar geen probleem met een door de nazi’s geleide regering, net zoals zij na de Tweede Wereldoorlog geen probleem hadden met de Paper Clip actie om de beste wetenschappers en ingenieurs van Duitsland (en dat waren veruit de beste ingenieurs ter wereld in die tijd) naar de VS te verschepen, ze daar het Amerikaanse staatsburgerschap te geven en ze in het Manhattan project de leiding te geven over de bouw van raketten en uiteindelijk de atoombom. Degenen die zeggen dat er in de politiek geen moraal is, slaan de spijker op zijn kop. Maar er zit ook een beetje moraal in de politiek. Zo heeft de Hongaarse president Viktor Orban bijvoorbeeld alle wapentransporten via zijn land naar Oekraïne verboden.

Bekijk het volgende videofragment van vier minuten om te zien dat mijn uitspraak dat de Oekraïners een neofascistisch en neonazistisch narcistisch begin zijn, geen uit de lucht gegrepen mening is:

Backup:

Oekraïne: Nationaal-Socialisme van de Staat, Vervolging en Moord op Russischtaligen

De volgende vertaalde compilatie van wat er gebeurd is en wat er gedocumenteerd is, is van Veroníka Naidenova. Het werpt een licht op de tegenstrijdige propaganda in de jaren 2014 tot 2022. Het is gemakkelijker mensen te herkennen aan hun daden dan aan de leugens die zij vertellen. (Bron)

  VIDEO: Oekraïense luitenant beschrijft AFU poging tot overgave vanuit Illyich fabriek in Mariupol (Nederlands transscript) 

Een compilatie van wat er in Oekraïne gebeurt, dat door onze media volledig wordt gebagatelliseerd:

• Het Oekraïense leger bombardeert al acht jaar lang steden in de VRD (Volksrepubliek Donetsk) en de VRL (Volksrepubliek Lugansk), waarbij burgerslachtoffers vallen.

• In 2014-2021 hebben de Oekraïense militairen meer dan 150 kinderen in de VRD (Volksrepubliek Donetsk) en VRL gedood en nog meer verwond.

• Russischtaligen werden opzettelijk verbrand in het “vakbondshuis” (Odessa 02.05.2014). Er is geen onderzoek naar de gruweldaad ingesteld.

• Oekraïense militaire eenheden en vrijwilligers martelen, ontvoeren en verkrachten op het grondgebied van de VRD en VRL.

• In Oekraïne slaan ze mensen in elkaar omdat ze Russisch spreken.

• Ontslag wegens Russisch spreken, ontzegging van werk.

• De Oekraïense autoriteiten legitimeren de vervolging.

• De Oekraïense autoriteiten beschouwen de bewoners van VRD en VRL als “uitschot”.

• Fascistische organisaties bestaan officieel in Oekraïne.

• Het nazisme in Oekraïne wordt op staatsniveau gesteund.

• Oekraïne was voorbereid op een militaire aanval op Rusland, met inbegrip van de mogelijkheid van een nucleaire aanval.

• Oekraïne had de mogelijkheid en de wens om zijn eigen kernwapens te bouwen en die tegen Rusland te gebruiken.

• Het buitenland pompt Oekraïne vol met wapens, ook voor offensieve operaties, niet voor de nationale verdediging. Sinds 2016 worden er dodelijke wapens aan Oekraïne geleverd.

• De Oekraïners worden gemanipuleerd om Rusland te haten. Het Westen heeft ze nodig voor politieke, economische, culturele en militaire (NAVO) opmars aan onze grenzen en verzwakt de staat.

• Oekraïense politici wakkeren officieel de haat tegen Rusland aan en duwen de Oekraïners in de richting van oorlog. Zij proberen de wereldgemeenschap bij het conflict te betrekken.
Oekraïense journalisten en publieke figuren zetten de Oekraïners agressief op tegen de Russen.

• Oekraïne voert, met rechtstreekse steun en financiering van de VS, een actieve informatieoorlog tegen de Donbass en Rusland. Vanaf december 2019 zal in Oekraïne een netwerk van Informatie Psychologische Operatie Centra (IPOSO’s) worden opgericht.

• Westerse politici ontwikkelen opzettelijk nazi-bewegingen in Oekraïne om de haat tegen de Russen aan te wakkeren en een directe militaire dreiging te creëren. Terwijl het Rusland veroordeelt, negeert het Westen niet alleen het fascisme in Oekraïne, maar steunt het het zelfs financieel om de haat tegen de Russen aan te wakkeren.

• Buitenlandse politici en militairen treden openlijk in contact met Oekraïense nazi’s, steunen hen met wapens en opleiding: “Mirotvorets”.

• Het Westen financiert openlijk niet-gouvernementele organisaties in Oekraïne om de haat tegen de Russen aan te wakkeren.

• Het nazisme in Oekraïne boezemt de westers gezinde mensen angst in.

• In tegenstelling tot de Oekraïense chauvinisten, werkt het Russische leger momenteel aan militaire objecten van verzet om de burgerbevolking te beschermen.

• De opmars van de Russische troepen verloopt vreedzaam, in tegenstelling tot de acties van de luchtmacht in de VRD en VRL. Er zijn geen echte berichten over negatieve acties van de Russische strijdkrachten. De Oekraïense militairen geven zich massaal over, omdat zij de nazi-ambities van de leiding niet delen.

• Gebrek aan consensus in de Oekraïense samenleving over wie verantwoordelijk is voor de huidige situatie.

• Vervalsingen over het optreden van het Russische leger worden opzettelijk op het net verspreid.

  Trappenlopen voor Zelensky - Duitse winkelcentra schakelen roltrappen uit

• Oekraïense elite die het land ontvlucht.

• Stepan Bandera werd door de Poolse autoriteiten tot levenslang veroordeeld voor de moorden en is tot op de dag van vandaag niet gerehabiliteerd (d.w.z. hij wordt als een misdadiger beschouwd).

• Tijdens de Duitse bezetting terroriseerden Stepan Bandera en zijn volgelingen, die met nazi-Duitsland collaboreerden, de bevolking. Vooral Polen en Joden werden vermoord.

• Na de oorlog woonde Stepan Bandera in München en werkte hij met de Britse speciale diensten.

• Voor de Polen is Stepan Bandera een symbool van de onderdrukking en vernietiging van hun volk, maar dat weerhoudt het Westen er niet van de sympathie van de Oekraïense autoriteiten voor hem op te merken.

• De Oekraïense autoriteiten en Volodymyr Selenskyj verheerlijken persoonlijk nazisme.

• Bandera. Zij richten monumenten voor hem op. Zij laten parades ter ere van hem toe, waar de deelnemers oproepen tot het doden van Russen.

Dus nu moet Moskou gestraft worden omdat het een einde wil maken aan de moordpartijen in Oost-Oekraïne

Als het Westen hetzelfde doel voor ogen had, had het jaren geleden al een soortgelijk initiatief moeten nemen. Onze politici weten dit ook – behalve misschien onze overgekwalificeerde minister van Buitenlandse Zaken – en zij moeten nu beseffen dat zij niet alleen in dit opzicht door Rusland in het ongelijk worden gesteld.

“Het Minsk-akkoord dobbert nu al zeven jaar voort zonder ook maar in de buurt te zijn gekomen van zijn nobele doelstellingen. Nu heeft Rusland, met zijn erkenning van de Donbass-republieken, beweging gebracht in het conflict dat al acht jaar aan de gang is. Moskou wil het conflict pacificeren.

Maar het Westen, dat dit conflict in de eerste plaats geschapen heeft, heeft er geen enkel belang bij om de eeuwige angel tot een goed einde te brengen. Waarom heeft anders niemand druk uitgeoefend op Kiev om eindelijk de Overeenkomst van Minsk na te komen? Rusland is geen partij in dit proces, en heeft dus geen taken te vervullen, maar slechts een bemiddelaar, net als Duitsland en Frankrijk. Nu heeft Rusland echter partij gekozen voor de onderdrukte burgers in Oost-Oekraïne. Poetin heeft een einde gemaakt aan de voortdurende beschietingen door het Oekraïense leger, die in strijd zijn met het Akkoord van Minsk.

Nu moet Moskou dus gestraft worden omdat het een einde wil maken aan het moorden in Oost-Oekraïne. Als het Westen hetzelfde doel voor ogen had, had het jaren geleden al een soortgelijk initiatief moeten nemen. Onze politici weten dat ook – behalve misschien onze overgekwalificeerde minister van Buitenlandse Zaken – en zij moeten nu beseffen dat zij niet alleen in dit opzicht door Rusland in het ongelijk worden gesteld.”

24 februari 2022 | Peter Haisenko: Nord-Stream 2 stoppen? Lächerliche Symbolpolitik!

ACHTERGROND VAN DE MILITAIRE ACTIE IN OEKRAÏNE

Waarschuwing: gruwelijke foto’s. Niet voor mensen met zwakke zenuwen en vooral niet voor kinderen.

Opgelet. Wat u in het volgende document zult zien is niet geschikt voor iedereen, zeker niet voor kinderen. Het zijn foto’s van verminkte mensen, slachtoffers van de aanval van geregelde Oekraïense troepen tegen bewoners van VRD en VFR. Dit zijn juist de delen waartegen de Russische aanval gericht is, met als doel het Russische volk dat daar woont te beschermen tegen verdere wreedheden. Het Oekraïense leger bombardeert al acht jaar lang steden in de VRD en VRL, waarbij burgerslachtoffers vallen.

  AZOV nazi-commandant gevangengenomen

• In 2014-2021 heeft het Oekraïense leger meer dan 150 kinderen in de VRD en VRL gedood en nog meer verwond.

• Russischtaligen werden opzettelijk verbrand in het “Vakbondshuis” (Odessa 02.05.2014).
Er is geen onderzoek naar de gruweldaad verricht.

• Alle foto’s van deze gruweldaden, die u in de aflevering te zien krijgt, vindt u ook in het PDF-bestand hieronder.

U kunt ook alle foto’s van deze gruweldaden vinden in het onderstaande PDF-bestand.

De Oekraïne is een opzettelijk opgezette val door de NAVO, vooral de VS, om Rusland totaal te verzwakken en te ostraciseren

Geen enkele lelijke massamedia en geen enkele politicus zijn er ook maar aan begonnen om deze afschuwelijke vervolging van Oekraïense burgers met Russische wortels aan te pakken. Poetin wordt als de enige schuldige beschouwd, omdat hij een vreedzaam land als Oekraïne zou hebben aangevallen zonder provocatie. De parallellen met de Tweede Wereldoorlog, waar bijna hetzelfde gebeurde in wat toen Polen was met de Duitsers die daar woonden, zijn treffend.

In de jaren vóór het begin van de Tweede Wereldoorlog dreef de Poolse regering haar inwoners openlijk naar brandstichting, verkrachting en gruwelijke vernedering. Tienduizenden Duitsers werden door de Poolse bevolking afgeslacht, verkracht en op brute wijze vermoord. Hoewel Hitler zich in die tijd meer dan 20 keer tot de Volkenbond wendde om hulp te vragen om deze massamoord op de Duitsers te stoppen, behandelde de Volkenbond deze verzoekschriften op geen enkel moment vanwege de massale bemoeienis van de toenmalige wereldmacht Engeland. Integendeel, historici hebben onweerlegbare bewijzen gevonden dat Churchill de Poolse regering aanmoedigde om nog meer bloedbaden aan te richten tegen de Duitsers die daar woonden. Hij wilde Duitsland verpletteren, en hij wilde dat Duitsland deze oorlog begon. Dit is wat ik in verscheidene van mijn artikelen als de Poolse val heb geschreven. Duitsland moet vernietigd worden, koste wat het kost. De reden was dat Duitsland in 1903 39 in feite al een sterkere economische macht had dan de wereldmacht Engeland. En Engeland koos altijd als haar vijand het land dat voor haar te gevaarlijk kon worden op het gebied van economie en bewapening. Citaat: “Het waren niet de politieke leerstellingen van Hitler die ons in de oorlog stortten.De oorzaak was het succes van zijn groei in het opbouwen van een nieuwe economie.De wortels van de oorlog waren afgunst, hebzucht en angst.” (Generaal-majoor J.F.C. Fuller, historicus, Engeland),(cf. “Der Zweite Weltkrieg”, Wenen 1950)

Wie hier geen parallel met ziet, is ofwel blind, ofwel historisch onwetend, ofwel heeft hij een IQ van hooguit twee cijfers. Polen is de valstrik van de NAVO en vooral van de VS, die de reputatie van Rusland dicht bij het nationaal-socialisme willen uitgeven en Rusland internationaal willen isoleren.

In het volgende PDF-bestand, waaruit ik de foto’s genomen heb, vindt u nog meer wrede foto’s van het Oekraïense regime tegen Russen met de Oekraïense nationaliteit die in Oekraïne wonen.

Naidenova_Ent-Nazi-Fication-of-Ukraine.pdf, 52 pagina’s, Scroll naar beneden met de muis of met de schuifbalk aan de rechterkant.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe het Westen nazi’s verdedigtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitgelekt regeringsdocument : Meer dan 40% Oekraïens grondgebied door Russisch leger veroverd; 75% van Oekraïense militairen vernietigd
Volgend artikelPolen opent grens nadat Zuid-Afrika klaagt over hun behandeling van zwarten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Wat mensen elkaar aandoen is vreselijk en geïnspireerd door demonen. Maar voordat je het woord nazi bezigt, denk dan ook aan de verschrikkingen die door het marxisme zijn veoorzaakt met vaak grote aantallen slachtoffers. Zo is men gehersenspoeld. Domheid kent echt geen grenzen. Toch is die grens bijna bereikt.

  • men gehersenspoeld om te geloven

   dat er verschrikkingen door het marxisme zijn veoorzaakt met vaak grote aantallen slachtoffers.

  • Het probleem is dat nu Rusland als de grote monster woord gezien, wanneer Oekraïne het ook is, en erger nu, omdat ze nu nog steeds volop hun eigen mensen vermoorden en martelen en meer, en ik bedoel hun eigen mensen als je woont in die land ben je een inwoner van die land, dus als je in Oekraïne woont ben je een Oekraïne, maakt niet uit of je Russisch praat of Oekraïens, in veel landen spreken ze twee talen.

   Maar we leven in een wereld waar 95+% alles gelooft wat Mainstream Media zegt en vooral wat de regering zegt, en dat is wat zo enorm triest is.

  • tja, het (nationaal) socialisme…en in haar doorgedreven vorm, het (internationale) communisme is nu eenmaal gekend voor haar wreedheden tegenover andersdenkenden…dit is eigen aan het linkse gedachtengoed…..
   zelfs onderling bevechten ze mekaar..;er kan immers maar een versie van het marxisme de ware zijn….(komt je dat bekend voor??? er kan maar een versie van god zijn???)…
   dit gezegd hebbende, zou ik nu niet direct stellen dat rusland op dit moment het marxisme aanhangt…integendeel zelfs…de meeste russen zijn oerconservatief..toch diegenen die ik ontmoet heb via de inburgeringsklassen die mijn amerikaanse vrouw doorgaan heeft (ze heeft alle modules gevolgd, niet alleen de verplichte)

  • Mao vergeten? Genocide in USA vergeten? Genocide in VN vergeten? Genocide in Iraq vergeten?? Oh wacht jij vindt Putin niet zo aardig.

 2. En die sieg-heil pubers die komen dan straks in de triple-gevaxte gastgezinnen die als de dood zijn voor de vax-vrijen. Blijf ver uit mijn buurt.

  (Is het je trouwens opgevallen hoe snel de schapen de gifspuit alweer vergeten zijn??? En nu gastgezinnetje deugmensjes worden voor de Nazi pubers. Om van te kotsen.)

 3. Walgelijk! wat er momenteel in de wereld gebeurd, omdat een stel Psychopaten denkt de wereld wel even naar hun hand kunnen zetten. En dat we dit nog met zijn allen pikken, vind ik net zo Walgelijk!. Echt om te janken!!

  • Komt door propaganda, dat iedereen dit pikt, ze kunnen de waarheid niet meer zien, ze hebben sluiers voor hun ogen, dat is wat propaganda doet, wat we via films/series/muziek/vooral openbare school allemaal binnen krijgen, en daar is niet meer tegen te vechten, we hadden nooit verplichte openbare scholen moeten pikken, we hadden het op zijn minst als America moeten doen, dat de ouders zelf hun kinderen thuis scholing mogen geven, ja we leven in een trieste tijd.

   Niemand wordt meer gehaat dan hij die de waarheid spreekt -Plato

   Hoe verder een samenleving van de waarheid afdrijft, hoe meer ze degenen zal haten die de waarheid spreken – George Orwell

   • dat wordt meer als duidelijk als je medeburgers achter de leugenaar en oplichters staan zodat ze je gaan haten een uitsluiten van deelname aan hun aktiviteiten zodat er mensen tegen je sneren dat je een gek bent dat je niet denkt zoals zij omdat ze zich dan bedonderd belazerd en de waarheid niet onder ogen willen zien door hun eigen bottigheid en hersenloze volg gedrag met de demonen,Dat alles is niet alleen iets van deze tijd maar bestaat sinds de mens niet meer opkwam voor de medeburgers waar ze mee leefden en zich onder elkaar afmaakten omdat ze de waarheid weghoonden Dat doen ze sinds 2020 weer!!!!!!

  • Dat dit verhaal zal barsten en dat de waarheid boven komt staat als een paal boven water. Daarna zal er een Simon Wiesenthaler 2.0 stichting moeten worden opgericht. Nazi-jagen 2.0. Alle gore elementen, personen, zullen rekenschap af moeten leggen. Ook de ambtenaren en de journalisten. weet je nog vorig jaar dat er een raket bij de krant naar binnen werd geschoten. Hoorde je dat gejank van de journalisten? Ze gaan nog veel harder janken als de waarheid boven komt, waar zij precies schuldig aan zijn de afgelopen periode. Niemand komt er mee weg. Internet vergeet namelijk niets. Ik heb meer respect voor een slechte leider die mij kwaad aan wil doen, dan die, zonder ruggegraat, meelopende kut klootzakken. Als ambtenaar of journalist. Als het gerecht hun niet aanpakt bij de grote afrekening. Zet ik geld op hun koppen en hun familie! Een brandmerk op hun voorhoofd! Zoals ze ook onze familie hebben aangevallen, met hun leugens. Zij zullen nooit vrijuit gaan!

   • Mao vergeten? Genocide in USA vergeten? Genocide in VN vergeten? Genocide in Iraq vergeten?? Oh wacht jij vindt Putin niet zo aardig.

  • (De aarde is beter af zonder de walgelijke mensen.) Klopt, wij zin een stel parasieten.

   Het is niet voor niets, het Mensdom.
   En het dierenrijk.

   Wij mensen zullen zich zelf vernietigen. Het is wel mooi geweest.

   • Ik kan niet anders zeggen: grappige woordspeling. Maar klopt toch niet helemaal. Alleen staan de verkeerde mensen aan het roer, mensen die zichzelf hebben uitgeleverd aan de duivel. Als Jezus terugkomt, zullen mensen aan het roer gaan staan die Hem in hun hart hebben. Dan zal Openbaring 5 geleidelijk aan werkelijkheid worden:

    ‘En elk schepsel dat in de hemel en op aarde en in de zee is en onder de aarde hoorde ik zeggen: Hem die op de troon zit en het Lam zij de lof en de eer en de heerlijkheid en de kracht tot in alle eeuwigheid’.

    Niet de duivel maar God zal het laatste woord hebben. Beter God in je hart toe te laten. Dan mag je straks met Christus regeren.

    Voor meer:
    https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-5

    • Ik ben het volledig met je eens.
     Wat er gaat gebeuren moet gebeuren.
     De duivel is momenteel aan het werk en probeert zoveel mogelijk zielen met hem mee te sleuren.
     Ik hoop dat de mensen de echte waarheid gaan inzien en Jezus en God in hun hart zullen sluiten. Het zal een zuivering zijn.
     Er zal een waarschuwing van boven komen en dan zullen de mensen hun keuze moeten maken. Er zullen grote dingen gebeuren en wij zullen daar allemaal getuigen van zijn. Het staat voor de deur..

    • 👍

     Je hebt 100% gelijk, en hij is de enigste die je kan redden, we leven maar heel kort op aarde, maar een eeuwigheid bij hem, of het ergst zonder hem.

     Mensen kies nu voordat het te laat is, het duurt niet lang meer.

    • niet wachten tot Hij terug komt maar zélf nu in dit moment van de tijd Christenmens ZIJN ! Dan komt wat bedoelt wordt met Zijn wederkomst ! Wij zijn het die het in ons dragen en dus niet gered hoeven worden maar we moeten wel gereed zijn !

    • Ik geloof in iets. Maar geen god op een wolk gezeik. Ik ben extreem agressief naar mensen die de duivel wel leuk vinden. Of die bestaat of niet, ik zie wat dit soort walgelijke types, andere mensen, voornamelijk kinderen aandoen. Ik zou ze doodslaan met een knuppel zoals jonge zeehondjes worden afgeranseld. Alleen zou ik hun huid niet sparen. Hoezo moet ik gereed zijn? Ik wil dit soort mensen tegen komen. En ze laten creperen. We moeten het zelf doen! In mijn leven gaan dit soort genetisch afval de wereld af, of ik! Er is een tijd, vooral nu, dat je moet opstaan tegen deze krachten. En niet alles bij Jezus leggen. Laffe klootzakken zijn jullie! om je toekomst in handen te geven bij een ander. Te laf om voor jullie eigen rechten op te komen. Noem mij 1 reden waarom Jezus, mensen als jullie zou willen redden? Jullie willen niet eens jezelf redden.

 4. p.s. Weliswaar boeiende beelden uit de smerige shit van 2014-2015, maar vergeet niet dat de Trein des Doods nog steeds doorraast. En waar dendert de trein heen?

  Naar de Digitale Identiteit waarvan de uitrol eind Juni is gepland. Hier nog een keer de timeframe:

  Tijdlijn
  • 27 januari
  Het overleg dat de Commissie sinds november 2020 met de lidstaten binnen het e-gezondheidsnetwerk voert, mondt uit in afspraken over een digitaal vaccinatiecertificaat.
  • 17 maart
  De Commissie komt met een wetsvoorstel voor een gemeenschappelijk kader voor een EU-certificaat.
  • 14 april
  De Raad verleent toestemming om met het Europees Parlement over het voorstel te onderhandelen.
  • 22 april
  De vertegenwoordigers van de lidstaten in het e-gezondheidsnetwerk worden het eens over de technische specificaties van het systeem, wat nodig is om dit in de hele EU te kunnen invoeren.
  • 7 mei
  De Commissie start een proef met het EU-systeem, de zogenaamde EU-gateway, waarmee de EU-certificaten kunnen worden gecontroleerd.
  • 20 mei
  Het Europees Parlement en de Raad bereiken overeenstemming over het digitaal EU-COVID-certificaat.
  • 1 juni
  De EU-gateway, de onderlinge koppeling van nationale systemen, gaat live.
  • 1-30 juni
  Aanloopfase: de lidstaten mogen het digitaal EU-COVID-certificaat invoeren als ze er klaar voor zijn om certificaten af te geven en te controleren en dit ook juridisch geregeld hebben.
  • Midden juni
  De aanbeveling van de Raad over reizen binnen de EU wordt herzien.
  • 1 juli
  Het digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd.
  • 1 juli – 12 september
  Overgangsfase: is een lidstaat er nog niet klaar voor, dan mag deze nog andere formaten gebruiken die door de overige lidstaten in principe moeten worden aanvaard.

 5. Het fascisme komt, net als het communisme, uit de VS, waar de fasces links en rechts in de vergaderzaal van de volksvertegenwoordiging hangen. Het grote plaatje: Jezus Christus is gekruisigd door Israël en Rome. Voor zijn terugkeer zullen die twee machten een come-back maken, met al hun verschrikkingen om door Hem definitief te worden vernietigd.
  https://youtu.be/CBWQyposoyo
  https://youtu.be/0mdDoewBRcw
  Het kleinere plaatje: De bankiers hebben vanaf 1913 de wereld in hun macht met de oprichting van de FED. Sindsdien is het goed mis => 1914 WO1, 1917 Russische revolutie, 1933 Nazi Duitsland – allemaal gefinancierd vanuit de VS. Bankiers gaan terug op oude Joodse families. De lijntjes lopen vanuit oude Romeinse families in Europa en Vaticaan – Jezuïeten. Fascisme = heroprichting Romeins rijk. Nazisme en communisme zijn afleidende termen.
  Zie ook de verklaring bij ‘I Pet Goat’ – film van Heliofant (Hierofant = openbaarder van heilige dingen) – de elite laat zien wat hun plannen zijn
  https://youtu.be/1eCUOJRnfJs
  https://youtu.be/eZRmYACf3A4

  • Moskou is de opvolger van Byzantium, de hoofdstad van het Oost-Romeinse rijk. Poetin beseft dat, Biden en Macron niet. De oorlog in de Oekraïne wordt gewonnen op Russische voorwaarden.

 6. Gaat nog gevaarlijk woorden mensen deze volksverhuizingen.
  Als dit volk naar Ned Duitsl EU komt kan het geheid misgaan.
  Grote kans dat ze zich gaan mengen met de neonazi’s in de EU.
  En in tevens in conflict komen met de de andere onderdrukker de
  islam migranten en reeds ingezetene islam.
  En het is ook gevaarlijk voor de conservatieve Waarheid zoekers onder ons.
  Wij worden al voor van alles uitgemaakt door overheid en linkse
  deugmensen.Ze zouden zomaar eens ons kunnen vergelijke met hun.
  Zou het niet tevens een truuk kunnen zijn om later ook ons wappies op het schansblok
  te nagelen dat het wel goed uitkomt voor de overheid etc.
  Kijk maar is hoe ze de FVD en de PVV willen slopen.

  • Helemaal juist Wakkere Joos. De wakkere mensen moeten snel wat gaan doen, voor het te laat is.
   Maar hoe ga je dat regelen ?

 7. Tjemig , wat een artikel?? maar wat nu dan???Gewoon maar Rusland > Oekraine laten innemen??Is geen optie,alsof de Russen heilig zijn??De hele debiele oorlog moet stoppen… hopelijk stoppen alle soldaten ermee>> geen zin meer: stel er is oorlog en niemand gaat er naar toe

  • Nee, neem dan rutte, dat is een lekkertje. Geeft heel veel om zijn volk. NIET.
   En jij moet eens een keer OPROTTEN met je gelul. Ga gauw bij claus swab aan zijn dikke vette vieze kopkazige lul zuigen, mafkees.

  • Zwijg, leugenaar, zwijg! De Donbass is vanaf 2014, toen die belg Verhofstad samen met zijn maatje Van balen, stond te schreeuwen op dat maidenplein. De dikke en de dikke, met hun grote muil! Kapot gebombardeerd werd de Dombass, Russische Oekraieners zijn vermoord! Als ik Putin was had ik een kern raket op Kiev gegooid. Het zijn de ongekozen dikke vadsige mongolen uit Brussel die continu olie op het vuur gooien. Weet je nog? Toen ze ons vertelden dat 1 Europa geen oorlog meer zou betekenen? We plukken nu de vruchten van 1 Europa. Head first met deze commisie, Commissaar noemen ze zich. Een titel onder de kk nazies. En jij maar buigen, omdat je gewoon te lui bent om zaken zelf te onderzoeken. Jij bent de oorzaak van dit probleem, omdat je te lui bent om onderzoek te doen, en je laat informeren door de corrupte media. Jij bent de massa die dit gewoon over zich heen laat komen. Genetisch afval ben je. Ik heb wel zin in een gevecht hoor. Met domme Nederlanders.

 8. de meeste mensen weten dit gewoon niet en dat houden ze vooral zo het is walgelijk het heeft blijkbaar altijd een doel om elkaar te willen vermoorden dus als er echt een hemel en een hel is dan ga ik toch echt hopen op de hel walgelijke mensen lopen er rond en geloof me het gaat nooit veranderen geld en macht ach ja hoe belangrijk in je waardeloze korte leven als je dit doet

 9. Extreme gewelddaden worden gedaan door de para militairen, gevoed met wapens uit o.a. Duitsland (Adolfina wil herleving van de nazi’s) en andere westerse landen; natuurlijk ook van NL.

  Geachiedenis herhaalt zich. SA= para militair; doet het vuile werk, en wordt dan zelf afgemaakt…

  De linksen steunen Zelensky; zelfde vlag, NWO, Great Reset, Kalinsky, Bilderberggroep, WEF.

  En wij zijn als bevolking verantwoordelijk voor dat tuig in Den Haag; maar doen er niets tegen…
  Wir haben es nicht gewusst????????

 10. En dit soort landen worden door onze politici in overweging genomen om toe te treden tot de Europese unie, tot de NATO…..
  Ik schaam me als Europeaan .

 11. https://www.niburu.co/het-complot/17196-dit-is-waarom-de-navo-levensgevaarlijk-is

  Kiekeboe !
  Wake The Fuck up call .
  En dan nog wat wil je doen ?
  De meeste van ons leven hun hele leven al in oorlog .
  Sociale achterstand uitbuiting .
  Manipulatie van grootmachten .
  Ziekten door ondervoeding en geen toegang tot goede zorg .
  Dag en nacht lawaai en angst voor onbekende.
  Horror van de kansel en dood en verdoemenis zaaien indien men niet slaafs mee doed .
  Verdeel en heers tactiek .
  Zo kunnen we nog even doorgaan .
  De gruwelijke hongers noden uit de jaren 60 70
  https://humanityhouse.org/rampen-en-conflicten-biafra-hongersnood-1967-1970/

  https://borgenproject.org/ten-facts-about-hunger-in-bangladesh/

  De oorlog in Vietnam de beelden van mensen verbrand door napalm ..
  Agent Orange .. de drugs ellende mix van door americanen verwekte vietnamese kinderen ..
  Is het ooit anders geweest ?

 12. Wat men ook aan lijsten maakt
  Dat heeft allemaal geen Nut
  Immers wat gebeuren moet dat gebeurt toch
  Het is een Fijt
  Er zijn te veel Dieren mensen op Aarde
  Moeder Aarde kan de last niet meer dragen
  Linksom of Rechtsom
  Hoe men die ook gaat vermoorden
  Het blijft Moord
  Straf Krijgt men altijd
  I.P.V. een normale afvloei regeling te maken
  Zoals in China een heele tijd geleden
  Dan hoeven er ook geen Moorden te worden gepleegd .
  Doceer op scholen
  Dat er te veel mensen op aarde zijn
  Dat er niet langer meer voor plezier geneukt mag worden
  Maximaal 1 kind dat ook nog alleen per getrouwde echtpaar
  Bij een leeftijd tussen 27 en 32 jaren
  Niet eerder en ook niet later
  Trouwens de beste leeftijd om kinderen te verwekken met minimale kans op gehandicapte kinderen
  Verzuimt men dan wordt men gesteriliseerd /gecastreerd net als de misdaden welken bij katten / honden worden begaan ter voorkoming van overtollige voortplanting

  Dank u

  • Er zijn helemaal niet teveel mensen op aarde. Dit is nog maar eens een grove leugen van dezelfde psychopaten. Doe uw onderzoek: wie verpreidt deze grove leugens? De WHO en een onderafdeling ervan, om mensen te doen geloven dat het 2 onafhankelijke bronnen zijn. En hoe doen ze dat? Op basis van ‘estimations’ door middel van drone-opnames van door hen gekozen plaatsen. Ik heb hen hierover gemaild en dat was hun antwoord. Nogal wiedes als je enkel drone-opnames doet boven steden als NYC, maar niet over natuurlijke gebieden en buiten de steden. De hele wereldbevolking kan in de Staat Texas en heeft dan nog altijd 3 m² op op te staan. Om maar te zeggen: wij moeten weg omdat we VOOR HEN met teveel zijn om onder controle te houden. Do your research!

  • In China is deze Actie al een korte tijd geleden al beëindigd i.v.m. te weinig meisjes vrouwen
   Dat zou averechts werken
   China is een Goed Land
   De mensen daar zijn heele goede eerlijke oprechte mensen
   Die werden een tijd geleden net als de Oekraïnse president Nu met een paar Burgers
   Amerikaans / Westers gehersenspoeld
   Dit is het resultaat
   Wat Nu plaats vind
   De regering moest een kleinbeetje strak zijn
   Anders zouden ook daar zulke taferelen als in Oekraïne Nu voordoen
   Men heeft dat een tijd geleden ook gehad
   Toen op het alom bekende plein een paar Chinezen per ongeluk door Rups banden van tanks werden verbrijzeld
   Crimineele Opstand werd neder geslagen
   Misschien weet U het nog wel
   Natuurlijk voor mensen haters pakken deze harde hand maatregelen averechts uit
   Zoals de Neo Narcisten , SS’sers , Raf Leden , Kukuksclan , Terroristische –
   Joden , Christenen , Islamieten en meer
   Deze Canibalen kunnen niet zonder bloed vergieten
   Hun moeten dagelijks vers bloed drinken
   De Frankenstein , Draculla mensen
   Zelfs het Koningshuis doet er geen tekort aan
   De Blauwbloed Fampieren
   Heb de rituelen wel eens waar van een afstand maar wel live gevolgd bij volle maan
   Welk onder politie begeleiding plaats vond

   Dank U

 13. Ik hoop dat putin de vuile nazis te pakken krijgt en de kogel geeft, verder geen woord of stuk brood meer aan vuil maken.

 14. Gôh, hoe kan iemand met een zweep geen één keer raak slaan. En maar ooohoe, auauauau. Kijk een goed!. Weer een “crisisacteur”.

 15. Aan alle reageerders, er komt een grote oorlog aan, maar ik heb alvast 64 mooie jaren gehad. En al jaren geleden met pensioen gegaan, en de haat die ik hier tegenkom, maakt jullie geen haar beter, veel succes allemaal met jullie korte toekomstverwachting

 16. Don’t forget
  Dat VS vermoedelijk de aanjager was van 2e Wereldoorlog , met AH in het zadel
  Waardoor het een nazi staat lijkt te zijn.
  Tevens ; onderzoek uit Australië waarbij er uit opgravingen geen bewijs is gevonden van gaskamers. Wat waarheid is zal ergens in het midden liggen , verondersteld werd dat ze in 1 e instantie werden overgevlogen naar judea , later er een conflict was tussen. VS en AH waardoor er andere “ oplossing “ kwam
  Echter in deze tijd met MSM die er in jaren ‘30 was radio in Duitsland is het mogelijk dat waarheden een andere betekenis hebben dan verwachte uitkomsten die soros schoolboeken ons wil laten geloven.
  “ Alles “ wat we weten komt uit Hollywood.
  Het marxisme wat is het verschil met nazi , dit is lastig te plaatsen
  Zou kunnen dat het wederom gaat om depopulatie, een contractbreuk of anderszins.

 17. En dat smerige Nazi tuig wordt door Nederland en de EU gesteund !!!! SCHANDE !!!
  We worden geregeerd door smeerlappen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in