Een hooggeplaatste islamitische geestelijke en politicus van Irak ziet homoseksualiteit als de oorzaak van de verspreiding van het Coronavirus. De westerse staten zouden daarom het homohuwelijk weer moeten afschaffen. De islam wordt wereldwijd beschouwd als de gevaarlijkste ideologie voor openlijk levende homoseksuele mannen.

Foto: Muktada al-Sadr © Screenshot YouTube

Muktada al-Sadr wordt beschouwd als een uiterst invloedrijke sjiitische geestelijke in Irak: terwijl talrijke andere hoge moslim geestelijken praktiserende homoseksuelen de schuld geven van de Coronapandemie, maakt hij een duidelijker onderscheid: het is het homohuwelijk dat een belangrijke oorzaak is voor de verspreiding van het Coronavirus.

Muktada al-Sadr heeft daarom alle regeringen van de westerse wereld opgeroepen om de instelling van het homoseksuele “huwelijk” onmiddellijk te ontbinden of te stoppen met hun wetten die homoseksuele huwelijken legaliseren, schrijft Philosophia Perennis. Dit zou een duidelijke daad van berouw zijn van de regeringen tegenover Allah voor de schending van zijn wetten en de schending van de koran.

Aldus de Turkse krant Hurriyet.

Islam is een groot gevaar voor homoseksuelen

De islam wordt beschouwd als de meest homofobe van alle religies. Bijna alle landen waar de doodstraf voor homoseksuele handelingen dreigt, zijn islamitische “god-staten”. Homofobe aanvallen in Europese steden worden ook steeds vaker toegeschreven aan jonge mannen met een moslim-migratieachtergrond. Vrijwel zonder uitzondering zwijgen de links-groen gedomineerde homoseksuele verenigingen over deze feiten.

  Is het 5G netwerk verbonden met de Covid-19 pandemie?
Vorig artikelNotre Dame: Brandende vragen
Volgend artikelKnieval voor de islam: Duitsland staat Ramadan feesten toe ondanks Corona contactverbod
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Deze man heeft gelijk. Islamieten begrijpen sommige zaken beter dan wij westerse mensen. Homoseksualiteit zorgde voor de verwoesting van sodom en gomorra. Iedereen die sodomiet gedrag vertoont, kan niet anders verwachten dan de directe straf van God. Sodom en Gomorra werden verbrand met vuur en sulfer uit de hemel tot een getuigenis op deze dag.

  https://www.youtube.com/watch?v=I7_92sjUcOI

  • Ik vernam een tijdje geleden dat ‘God kan recht slaan met een kromme stok.’ Kunt u @Jaap Jacobsen verklaren hoe het dan toch mogelijk is dat er Covid(19)-Griep-slachtoffers zijn welke zich niet bezighouden en/of bezig hielden met iets als ‘homoseksualiteit’ en/of ‘bestialiteit’? Valt dit wellicht onder ‘nevenschade’? Maar hoe zit het dan, vraag ik me af, met die ‘kromme stok’ waarmee God recht kan slaan? Hoe zit het dan tevens met de idee dat God álle gebeden – verspreidt over de wereld en de seconden van een etmaal – kan horen en eventueel kan verhoren? Onlangs werd er door een groep christenen gebeden voor een kerk om deze te beschermen tegen Black Lives Etters, hetgeen uitmondde in Fysiek Geweld van de tweede groepering jegens de eerstgenoemde groepering. Wilt u wellicht stellen dat al dezen niet in de Heilige Geest zijn gedoopt? (Bent u misschien een christen-narcist?) Of waren zij werkzaam om een ontaarde kerk te beschermen? Weet u wellicht meer ..? Wat nu wanneer ik u vertel dat de hooggeplaatste islamitische geestelijke in bovenstaand artikel er meerdere vrouwen (polygamie) op nahoudt? Is dat niet iets uit het O.T. ( https://stopnoahidelaw.blogspot.com/ ) en zijn dit soort zaken niet door het convenant in het N.T. overschaduwt? Staat daarop geen – op aarde uitgeoefende – Goddelijke bestraffing? Zijn zij gevrijwaard van een Covid(19)-griep-PLandemie? Vragen, vragen …

   Het volgende ook wil ik u graag voorleggen, mogelijkerwijs dat u er even naar wilt kijken? Het vraagt slechts een ogenblikje van uw tijd:

   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/24/mondkapjes-het-helpt-echt/

   • Greengo, dat is niet zo moeilijk natuurlijk.
    Degene die geen rare dingen uitvreten maar toch ziek worden, weigeren god te erkennen als hun redder en verlosser.
    Dan wordt je ook gestraft en moet je dood.
    En de gelovigen die ondanks hard bidden ziek worden of iets overkomt die moeten meer hun best doen, of ze hebben iets uitgevreten wat alleen god kan weten.
    En zo is het verhaaltje weer rond.
    En trouwens, het is de bedoeling dat de mens lijdt op aarde, dat is onze eeuwige zonde.
    Om daarna extra dankbaar te zijn als je boven op knie mag zitten en het eeuwige leven heb.

    Snap je het nou een beetje.
    Die gasten hebben overal een reden of een bijbel verhaal voor.

 2. Hooggeplaatste verzint er van alles bij. Laag i.q en e.q of tactiek?
  Er komt in die streng islamitische geloofswereld ook nogal wat op hen af. Vooral sinds internet.
  Dat wat elders in de wereld als normaal wordt bestempeld.

  Misschien zouden de diepgelovige moslims en hun leiders, nog niet eens zo’n probleem hebben met homo-huwelijken, maar waar dit daarna al heel snel naar toe is gegaan zijn de draagmoederschappen.
  Soms zelfs voor onvruchtbare lesbische stellen. Eén van de meest ziekelijke en egoïstische daden van de menselijkheid naar mijn mening. Niet best hoe dit wordt verheerlijkt…..’leuk toch’? ‘Moeten zij toch weten’.

  Men zou ook adoptie kunnen overwegen en anders gewoon niet!
  Hun liefde bezegelen met een nieuw kind die niet eens echt van hunzelf is. En dan later ook nog zo’n percentage aan scheidingen. Ben je als kind helemaal klaar mee. Sommigen zullen later ontwikkelingsstoornissen krijgen, maar ach…daar is wel een nieuwe DSM-definitie voor.

  Ik denk dat ik deze hooggeplaatste moslim wel wat begrijp.
  Dan maar de hele Westerse samenleving over één kam scheren.
  En nu meer en meer duidelijk wordt, hoe en door welke personen deze plandemie op touw is gezet, zal deze gast heel veel volgers krijgen. Van het echte domme volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in