De enige manier om jaar na jaar zoveel smerige vaccins aan de Amerikaanse burgers te verkopen, is door middel van een massale angstcampagne die wordt gevoerd door de CDC en de massamedia overal ter wereld. Het probleem is dat het werkt, vooral omdat de bevolking zo onder invloed is van kwikvergiftiging door de meervoudige dosis griepprikken, dat zij zich niet eens meer kan herinneren wat er van de ene neppandemie naar de andere is gebeurd.

Meer dan 150 miljoen Amerikanen zijn er volledig van overtuigd dat elk virus dat door de media wordt aangeprezen de zwarte pest is, en dat het menselijk immuunsysteem zo zwak is van geboorte tot dood, dat we ALLEMAAL elk vaccin moeten krijgen voor elke neppandemie, of we zullen allemaal jong sterven. Laten we dus eens kijken naar de werkelijke gevolgen van deze verschrikkelijke plagen die Amerika de laatste tientallen of meer jaren totaal hebben geteisterd en ons bijna allemaal van de aardbodem hebben weggevaagd (niet eens in de buurt), bericht naturalnews.com.

De echte Zwarte Pest, ook bekend als de Builenpest of de “Zwarte Dood”, doodde ongeveer 25 miljoen mensen in de jaren 1600. Deze pest vormde het precedent voor alle tactieken om mensen bang te maken en angst aan te jagen die tegenwoordig worden gebruikt voor elk virus dat de CDC in het nieuws wil brengen. Toch steekt de Zwarte Pest nog steeds overal ter wereld de kop op, ook in de VS, dus waar is al die hype voor? Wel, antibiotica onderdrukken het, net zoals vitamine D en zink Covid terugdringen, maar niemand mag het in Amerika over natuurlijke remedies hebben, of je wordt “getrumped”.

De niet zo enge mazelen ‘plaag’

De meeste kinderen sterven niet aan de mazelen, maar eerder aan longontsteking of ernstige diarree, maar net als bij Covid worden de dokters en ziekenhuizen betaald (en meestal verplicht door de CDC) om in plaats daarvan elke dood door longontsteking te bestempelen als dood door het virus, ter promotie van vaccins. Ongeveer 1 op de 4 mensen die een ernstig geval van mazelen krijgen, moeten in het ziekenhuis worden opgenomen, en misschien 1 op de 1.000 van hen zal sterven; uit rapporten van eind jaren 1950 en begin jaren 1960 blijkt echter dat mazelen als een “milde infectie” werd beschouwd.

  Kranten in de VS tonen niet langer 'mugshots' - "versterken negatieve stereotypen"

Vandaag wordt iedereen die zelfs maar het woord mazelen durft uit te spreken, geassocieerd met een van de dodelijkste ziekten ter wereld die gemakkelijk het hele menselijke ras zou kunnen uitroeien. En waarom? Het is de enige manier om iedereen de smerige vaccins te verkopen. Dan herhalen ze het verhaal van alle gevaccineerden dat de ongevaccineerden het hele menselijk ras in gevaar brengen.

Je kunt maar beter dat mNRA-vaccin halen, of anders de gevolgen onder ogen zien van het verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de zwarte pest op plaatsen zoals een Disney Park, of iets dergelijks (denk aan februari 2015). Eerst noemen ze het een ‘uitbraak’. Dan verandert het op magische wijze in een epidemie. Dan promoveert het snel tot pandemie, als ze niet genoeg schapen kunnen overtuigen om zich te laten vaccineren. De massamedia plempen altijd een paar foto’s van dode en verminkte kinderen op de tv-schermen en internetwebsites, zodat iedereen in afgrijzen kan uitbarsten. Zulke emotionele tijden voor Amerikanen. Moeten we ons allemaal gaan inenten tegen verkoudheid? Oh wacht, dat is SARS.

De Mexicaanse griep is de volgende zeug die door het dorp wordt gedreven

Geschat wordt dat het sterftecijfer als gevolg van de varkensgriep varieert van 0,03 procent van de wereldbevolking tot ongeveer 1 procent; veel van die mensen stierven echter aan complicaties aan de luchtwegen die verband hielden met de virusinfectie (denk aan longontsteking en MRSA), net als de feitelijke sterftestatistieken van Covid nu. Die statistieken kunnen worden toegepast voor de H1N1-pandemie van 1918, de H3N2-pandemie van 1968 en de grieppandemie van 2009. De pandemie van 2009 was minder ernstig, met dodentallen die dichter bij het lagere eind van dat spectrum lagen. Toch heeft het CDC op alle netwerken angst gezaaid, en precies op tijd heeft de massa zich laten vaccineren.

  Israël overweegt over te stappen op Zweeds model en op kudde-immuniteit in te zetten

Het Mexicaanse griepvaccin bevat het dodelijke thimerosal, dat voor ongeveer 50 procent uit kwik bestaat. Het giftige vaccin bevat ook formaldehyde, de zeer giftige vloeistof die wordt gebruikt om de doden te balsemen. Het aantal sterfgevallen als gevolg van kwik in vaccins is nooit gedocumenteerd, maar het zou gemakkelijk meer dan één procent van het aantal gevaccineerden kunnen zijn. Talloze anderen lijden aan autisme en aandoeningen van het centrale zenuwstelsel als gevolg van de ophoping van kwik in de hersenen.

De gevaren van het Zika-virus zijn sterk overdreven en grotendeels fictief

Ten eerste, er is geen gekrompen babyhoofd bijwerking van het Zika virus. Al deze baby’s zijn geboren met geboorteafwijkingen omdat hun moeders met pesticiden besmet water dronken in de buurt van waar de eerste uitbraak plaatsvond, in Brazilië. Dus zet dat nu voorgoed uit je hoofd. Die hele angstcampagne is regelrecht verzonnen door het CDC en de media. In feite is de ziekte van het Zika virus over het algemeen mild, en ziekenhuisopname en sterfgevallen zijn vrij ongewoon. De meeste gevallen hebben geen symptomen, of slechts enkele milde symptomen die lijken op dengue koorts, zoals hoofdpijn, koorts, gewrichtspijn, huiduitslag en rode ogen. Het duurt minder dan een week en dan is het als de wind verdwenen.

Seizoensgriep lijkt veel op Covid

De meeste mensen die griep krijgen, herstellen in minder dan 10 dagen, met uitzondering van mensen die te kampen hebben met kanker, diabetes, zwaarlijvigheid of “ouderdom” (wat betekent dat ze tientallen slopende geneesmiddelen op recept slikken en dat al jaren doen). Ongeveer 45 miljoen mensen krijgen elk jaar griep en ongeveer 60.000 sterven aan complicaties die zich ontwikkelen. Hoeveel er daadwerkelijk sterven aan de griep zelf zullen we nooit weten, net als Covid, maar de aantallen rechtvaardigen gewoon geen lockdowns, mondkapjes, sociale afstand, gesloten winkels en de opschorting van grondwettelijke rechten. Dus wat doet Covid anders? Nou, dat is het nou net. Dat doet het niet.
Covid-19 is gewoon een andere griep… maar met duizendvoudige propaganda.

  GoFundMe neemt 10 miljoen dollar van truckers protest fondsenwerving in beslag, zal in plaats daarvan aan liefdadigheidsinstellingen geven

Hoeveel mensen zijn er in de afgelopen 18 maanden aan griep of longontsteking overleden, maar kregen het verwijt dat ze aan Covid stierven? Hoeveel mensen hebben zelfmoord gepleegd of zijn vermoord, maar werden afgeschilderd als zijnde gestorven aan Covid? Hoeveel mensen hebben zelfmoord gepleegd of zijn vermoord, maar zijn toen in hun bloed getest op Covid, positief bevonden (of niet), en ook als doodsoorzaak Covid aangemerkt? Dokters en verpleegsters in heel Amerika hebben al aan de bel getrokken over het feit dat de CDC fondsen toekent aan ziekenhuizen voor elke Covid-dode die zij documenteren, dus hoe groot zijn de werkelijke sterftecijfers?

Ongeveer 180.000 mensen stierven in het griepseizoen 2017-2018 aan de griep, longontsteking of complicaties van longontsteking. Een zwaar jaar, is het niet? Herinner je je de lockdowns, de mondkapjes, en de sociale afstand? De CDC heeft ons allemaal die kwikzilverrijke griepprik aangepraat, maar ze hadden al die China-virus fanfare niet nodig, of wel? Dus wat is er veranderd? De verkiezing, dat is wat er veranderde. Het ging allemaal om het afzetten van Trump en het installeren van het communisme. Daarom moet je nog steeds je mondkapje dragen, zelfs nadat je volledig bent ingeënt. Snap je het?

Er zijn geen “comorbiditeiten” meer, alleen Covid. Is het je opgevallen dat niemand meer de griep heeft? Het is gewoon Covid nu. Als je sterft met Covid in je bloed, maakt het niet uit waar je aan stierf, want je stierf aan Covid. Punt uit. Nu zullen de gevaccineerden zich gaan afvragen waarom ze allemaal gek worden, en ze kunnen gewoon kijken naar de wetenschap van de prion-producerende mRNA-vaccins. Als je George Orwell’s 1984 nog niet hebt gezien, dan is dit het moment.

Plagen en plandemieën. Het zijn allemaal hersenspelletjes om smerige vaccins te verkopen, totdat het kwik en de prionen het overnemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Vorig artikelWorden we klaargestoomd voor massale ontvolking?
Volgend artikelHersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Straks moeten vrouwen van 11 tot 80 eerst een zwangerschaps echo ondergaan bij de Efteling om te testen op een asymptomatische zwangerschap voor ze de achtbaan in gaan. Gewoon een ongefundeerde voorzorgsmaatregel. Meer niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in