Nick-D / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Verschillende recente studies hebben een bijdrage toegevoegd aan de groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat COVID-19 vaccins in verband brengt met kanker. De eerste studie is een nieuwe preprint die aantoont dat het spike-eiwit in het SARS-CoV-2 virus en mRNA vaccins een cruciaal eiwit remt dat tumoren onderdrukt, waardoor mogelijk meer kanker voorkomt, schrijft Cassie B.

Het onderzoek, getiteld “SARS-CoV-2 spike S2 subunit inhibits p53 activation of p21(WAF1), TRAIL Death Receptor DR5 and MDM2 proteins in cancer cells,” is geschreven door onderzoekers van Brown University, die wilden onderzoeken of de S2 component van het spike-eiwit in het vaccin en het virus een wisselwerking had met een tumorsuppressoreiwit dat bekend staat als P53 en dat een essentiële rol speelt bij DNA-schaderespons en -herstel. Ze ontdekten dat de S2-component P53 onderdrukt, een bevinding die “een potentieel moleculair mechanisme biedt waardoor SARS-CoV-2 infectie tumorigenese, tumorgroei en gevoeligheid voor chemotherapie kan beïnvloeden.”

Dit betekent dat een component in het spike-eiwit van het virus de ontwikkeling van tumoren kan veroorzaken en de positieve effecten van kankertherapieën kan remmen. Hoewel hun studie zich richtte op het spike-eiwit in het virus zelf, zeiden de onderzoekers dat de resultaten ook implicaties hebben voor de mRNA-prikken, omdat deze het lichaam instrueren om hetzelfde spikeiwit aan te maken dat in het virus zit.

Ze schreven: “Onze resultaten hebben implicaties voor de biologische effecten van de spike S2-subeenheid in menselijke cellen, ongeacht of spike aanwezig is door primaire COVID-19-infectie of door mRNA-vaccins waarbij de expressie ervan wordt gebruikt om antivirale immuniteit te bevorderen.”

  Na de Great Reset

Dit onderzoek dient ter bevestiging van eerdere bevindingen, zoals een onderzoek uit oktober 2020 dat werd gepubliceerd in Translational Oncology en waarin de interactie tussen S2-eiwitten en het P53-tumorsuppressoreiwit werd opgemerkt, samen met een peer-reviewed onderzoek uit oktober 2021 in het Journal of Viruses dat een soortgelijke bevinding deed.

Een andere nieuwe studie die het verband aantoont tussen COVID-19 vaccins en kanker is “Review: N1-methyl-pseudouridine (m1?): Friend or foe of cancer?”, dat in april werd gepubliceerd in het International Journal of Biological Macromolecules. De conclusie was dat 100% pesudouridinehoudend mRNA kanker kan bevorderen en niet gebruikt zou moeten worden in mRNA-therapieën.

“Er wordt bewijs geleverd dat het toevoegen van 100% N1-methyl-pseudouridine (m1?) aan het mRNA-vaccin in een melanoommodel de groei en uitzaaiing van kanker stimuleerde, terwijl niet-gemodificeerde mRNA-vaccins tegenovergestelde resultaten teweegbrachten, wat suggereert dat COVID-19 mRNA-vaccins de ontwikkeling van kanker zouden kunnen bevorderen,” merkten de auteurs van het onderzoek op.

Oncologie-experts leggen de gevaren uit van mRNA COVID-19 injecties

Volgens oncologieprofessor Angus Dalgleish hebben onderzoekers vier mechanismen geïdentificeerd waardoor de injecties een toename van kanker zouden kunnen veroorzaken. Dalgleish rapporteert dat hij, nadat hij in zijn melanoomkliniek een toename van het aantal kankerrecidieven had waargenomen, besloot om verder te graven nadat hij had opgemerkt dat één ding dat ze allemaal gemeen hadden, een recente mRNA COVID-19-vaccin booster was. Uit overleg met collega’s bleek dat deze trend ook in andere landen werd waargenomen, waarbij verschillende collega’s hun bezorgdheid uitspraken over een toename van het aantal nieuwe gevallen van kanker, met name bij jongere mensen.

  Een handwapen tegen een leger

Het eerste mechanisme dat hij identificeerde is de onderdrukking van T-celresponsen na boosters van het vaccin. Andere mechanismen zijn een toename van PD-L1, besmetting van plasmide DNA met SV40 enhancer sequentie en IgG4 klasse switch.

Veel andere oncologen komen nu naar voren en vestigen de aandacht op de gevaren. De meest vooraanstaande kankerarts van Japan, Dr. Masanori Fukushima, riep onlangs de Wereldgezondheidsorganisatie op om de gevaren van de injecties te onderzoeken in het licht van de toename van voorheen ongeziene “turbokankers”. De gewaardeerde oncoloog zei dat de mRNA COVID-19 injecties “in wezen moord” en “misbruik van wetenschap” zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSpanje sluit zich aan bij Zuid-Afrika’s genocidezaak tegen Israël
Volgend artikelZircons op bezoek…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Zo lang je blijft klagen tegen een misdadiger die kost wat kost iedereen kapot wil hebben hebben deze onderzoeken 0 impact.

  Allianties vormen, krachten (eerlijke politie/soldaten/zorgwerkers) verzamelen en de keiharde confrontatie aangaan, en de boel zuiveren is wat moet gebeuren.

  Moet de mens wel even de realiteit inzien en het egoisme laten varen.

 2. het punt is ook nog hoevele die de spuit hebben genomen lezen dit.
  als je ze niet bereikt worden ze ook niet wakker.

 3. Precies, ik heb al eerder gezegd hier op Frontnieuws (en Ninefornews) wat dit artikel ook stelt. De relatie tussen kanker en de mRNA-vaccinatie wordt ook al veel langer besproken door Dr. Mikolaj Raszek van Merogenomics die ook een YT-kanaal heeft. Hij besprak vorige maand bijv. vrij uitgebreid een wetenschappelijk artikel dat aantoont hoe het mechanisme werkt waarmee IgG4 de bestrijding van kanker tegengaat. Dit is dat artikel https://jitc.bmj.com/content/8/2/e000661
  Verder is voor het ontstaan van kanker soms ook een gevolg van chronische ontstekingen, en dat is ook wat het vaccin oplevert, op minstens twee manieren. Ten eerste door de lipide nanodeeltjes waarin het mRNA verpakt zit, maar ook doordat het mRNA zelf synthetisch is, zoals dit artikel ook al stelt. Maar door dat synthetische karakter is het gevolg ook nog “frame-shifting”, het feit dat het ribosoom bij het lezen van de basen vh mRNA (om darvan spike-eiwit te maken) soms een synthetische base overslaat en daardoor komt het produktie-proces voor het spike-eiwit volledig op z’n kop te staan en wordt er een rommel-eiwit gemaakt. Dat kan heel schadelijk zijn, maar het levert sowieso veel meer immuunreacties op, en kan zelfs aanleiding zijn tot verkeerde gevouwde eiwitten met als gevolg Kreuzfeld-Jacob, dus gekke koeienziekte.
  En nadat is gebleken dat kanker inderdaad het gevolg kan zijn de mRNA-prikjes, zal de volgende stap van de wetenschap zijn dat er aangetoond gaat worden dat mensen door het vaccin GENETISCH VERANDERD worden. En niet een zeldzaam kleine hoeveelheid, maar IEDEREEN die is gevaccineerd in meer of mindere mate en op een totaal onvoorspelbare wijze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in