Ministério da Ciência, Tecnologia e Inovações / Wikimedia / (CC BY 2.0)

De BRICS Games van dit jaar zullen grote veranderingen in de wereldeconomie inluiden, want maar liefst 97 landen over de hele wereld hebben bevestigd dat ze zullen deelnemen.

De BRICS 2024 Games, die van 12 tot 24 juni in de regio Kazan worden georganiseerd door de Russische president Vladimir Poetin, “zijn een integraal onderdeel van de ontwikkeling [van Rusland]”, aldus de Russische premier Dmitri Tsjernysjenko, schrijft Ethan Huff.

“Zevenennegentig landen hebben hun deelname al bevestigd … De BRICS Games 2024, die plaatsvinden in de regio Kazan, zijn een integraal onderdeel van de ontwikkeling [van Rusland]”, aldus de Russische premier Dmitry Chernyshenko.

Chernyshenko onthulde verder in een publieke verklaring dat het komende toernooi “op het hoogst mogelijke niveau moet worden georganiseerd” met 20 verschillende sporten, net als de Olympische Spelen.

Zal BRICS, geleid door Rusland, de wereld overnemen?

Van de 97 landen die van plan zijn om deel te nemen aan de BRICS 2024 Games, zijn er maar liefst 40 van plan om ook lid te worden van de BRICS-alliantie.

Tot nu toe hebben zeven nieuwe landen – Kameroen, Pakistan, Sri Lanka, Syrië, Thailand, Venezuela en Zimbabwe – belangstelling getoond om zich in 2024 aan te sluiten bij de oorspronkelijke vijf (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) en de onlangs toegelaten vier (Iran, Egypte, Ethiopië en de Verenigde Arabische Emiraten [VAE]). Bovendien willen nog eens 40 landen zich losmaken van de door het Westen geleide machtsstructuur.

Als alles volgens plan verloopt, zullen ten minste die zeven landen uiteindelijk lid worden van BRICS vóór de komende 16e BRICS-top in 2024, die gepland staat voor oktober. Nog eens 40 landen zouden zich dit jaar kunnen aansluiten, wat de wereldorde ingrijpend zou veranderen.

  De winter komt eraan, maar het politieke Westen en zijn marionetten in Kiev zijn erbarmelijk onvoorbereid

“BRICS wil de Amerikaanse dollar als reservemunt van de wereld verdringen en vervangen door lokale munteenheden,” meldt Watcher.guru.

“Lees hier om te weten hoeveel sectoren in de VS beïnvloed zullen worden als BRICS de dollar dumpt voor handel.”

Op de komende 16e BRICS-top zal worden besloten welke kandidaat-landen lid worden van BRICS. Alle beslissingen hierover worden genomen op basis van consensus, nadat de leden de voor- en nadelen van elke aanvraag hebben afgewogen.

Westerse media melden dat Turkije een van de landen is die dit jaar proberen toe te treden tot BRICS – en Rusland is het er helemaal mee eens.

Volgens Poetin is de handelsomzet tussen Rusland en China alleen al in 2023 met zo’n 25 procent gestegen tot meer dan 227 miljard dollar. Hij gaf ook aan dat meer dan 90 procent van de bilaterale handel tussen Rusland en China nu plaatsvindt in roebels en/of yuan.

De VS deep state probeert Chinese banken ervan te weerhouden deze regeling te financieren, maar het is onwaarschijnlijk dat deze poging de resultaten oplevert die het Westen wil, aangezien de “mondiale meerderheid” van landen, ook wel bekend als het Mondiale Zuiden, ook wil meedoen aan het de-dollariseringsfeest.

Overal ter wereld is er grote belangstelling om los te komen van de Federal Reserve Notes (FRN), het “funny money” dat de standaard is voor de wereldhandel. Terwijl de slinger slingert, kunnen Amerikanen een steeds verdere uitholling van hun levensstandaard en levenskwaliteit verwachten.

Vergeet niet dat Rusland ook op het punt staat om een nieuw blockchain-gebaseerd betalingssysteem te lanceren om de BRICS-handel af te handelen. Eenmaal geïmplementeerd zou dat nieuwe systeem de doodsteek kunnen betekenen voor de Westerse wereldorde.

  Zullen de Russische linies in Oekraïne afbrokkelen?

“BRICS begetteth CBDC,” schreef een van onze vaste lezers over het potentiële bedrog dat schuilgaat in de opkomende BRICS nieuwe wereldorde. “Er wordt voldaan aan de chronologische voorwaarden.”

Hoe lang denk je dat de Amerikaanse dollar het nog volhoudt voordat hij omvalt? Lees meer op DollarDemise.com.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het Westen is paranoïde over de BRICS-topVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse analist-experts roepen op tot wereldwijde oorlog op drie continenten
Volgend artikelSpanje sluit zich aan bij Zuid-Afrika’s genocidezaak tegen Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Het gaat allemaal heel snel.
  Een glazen bol heeft niemand.
  Maar ook zonder die bol, kunnen we zeggen in welke richting de krachten bewegen, in het uiteindelijke voordeel van BRICS.
  Of deze samenwerking het spreekwoordelijke schaap in wolfskleren is, betwijfel ik.
  Rusland en China zijn de twee grootste partijen, maar ook de twee landen zonder oppositiepartijen.
  Maar ik zie vooral samenwerking.
  Op dit moment zie ik niet dat er iemand de baas is of speelt, niemand wordt iets opgelegd.
  Zo wel de Europese vazalstaten, die moeten desnoods met geweld luisteren naar de khazaren in Washington en New York.
  Ik heb geen keuze, ik leef in een vazalstaat, de beste van de klas dat dan wel.
  Maar nogmaals, het gebeurt en gaat allemaal heel snel.
  Eerder maanden dan nog jaren, onze tijd is afgelopen.
  De winnende vraag is; met welke knal loopt het af?

  • Libera nos a malo juni 7, 2024 Bij 14:44
   Ik ben het wel eens met je, maar ik houd de wolfskleding vooralsnog in gedachten. Verder speelt het een grote rol in hoeverre ze de WHO omarmen! Elke regering kan met gemak zeggen dat de WHO moet oprotten, maar hoe vaak hoor je dat? En waarom niet? Voor mij bestaat zeer zeker de kans dat de BRICS gewoon het achterpoortje van de One World Order zijn en niet van de New Economic World, zoals ik hoopte. Ook Rusland is nu bezig met die 5G en met de mRNA vax (eerst niet, maar nu wel). Rusland is ook bezig om Serbie wapens en ondersteuning te verlenen bij het bemachtigen van Kosovo (uiteraard te begrijpen vanuit strategisch oogpunt, maar niet leuk voor Kosovo en het is een lontje omdat de EU zich er in mengt). Vergeet verder niet dat ze allemaal met die ruimtevaart bezig zijn, en zonder samenwerking gaat het niet lukken door het firmament te barsten. We gaan het meemaken…

   • Kosovo is Servië en daarmee is de kous af…5G en vooral mNRA… een spuitje teveel gehad zeker…. verzint eer je begint en geef achtergrond van feiten…of houd uwe domme Smoel…al denk je slim te zijn… Immortal…wat een HOOGMOED..PFFFF 🖕🖕🖕🖕🖕

    • Raphaël Vangestel juni 8, 2024 Bij 04:07
     Doe effe normaal man. Je weet zo onderhand toch wel dat ik niet aan spuiten doe? Of is dit de eerstse keer dat je een reactie van mij leest? Ik benoem gewoon de feiten hier. Domme kort door de bocht aap dat je er bent. En nog grof ook. Had het niet van je verwacht Raphie.

   • Dan weet je duidelijk niet wie Poetin is. Heb je onder een steen geleefd ofzo. Anders was Poetin allang door de mand gevallen. Het loopt juist zoals het zou moeten. Volg de alternatieve media maar. Gewoon vertrouwen en geduld hebben.

 2. Ik skip meteen even door naar een, voor mij, erg belangrijke vraag :

  Hoeveel BRICS landen omarmen het WHO pandemie verdrag?

  Just curious….

    • Erwin juni 7, 2024 Bij 16:24
     Erwin, ik vrees dat alle “grand têtes” van mening zijn dat er teveel nutteloze gasten rondlopen op de Aarde, en dat het hoog tijd is om het bewustzijn van mensen te gaan beheersen. Dan heb je echte controle, namelijk. Dit is de reden van de gifspuit – als je dit nog steeds niet beseft – en die spuit moet er in, bij iedereen. Dus dat feestje moet doorgaan. De WHO gaat dat regelen met de fake plandemics en nieuwe “beschermende” injecties. Alle doden die er vallen door de side effects zijn alvast mooi meegenomen. Build back better met de BRICS.

     Herhaald:
     https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  • De BRICS is een “ECONOMISCHE” club van,
   “ SOEVEREINE, AUTONOME, ONAFHANKELIJKE EN VRIJE STATEN”
   Ieder is vrij om voor hen zelf de beste keuzes te maken.
   Vrijheid, in heelveel landen van NU, onbereikbaar.!

 3. Ik denk dat veel van het ” oude systeem” gaat verdwijnen…..alle bedrog die ons is opgelegd verdwijnt. Alleen nog samenwerken zonder onderdrukking, tenminste dat is het plan.
  Ik hoop dat wij dit nog mogen meemaken, want ik ben bang dat het westen de macht niet uit handen wil geven, daar riskeren ze alles voor.

 4. Laat dit nu juist de landen zijn die de meeste grondstoffen hebben en zei zulle terecht gaan heersen. Ik ben het eens mey de BRICKS visie maar behoud wel het wolfs in schaapskleren principe i gedachten maar ben voorstander van landen die de grondstoffen hebben er ook controle over krijgen hoe deze verhandeled worden.

 5. Ik kan de mensen aanraden om dit soort onderwerpen soms te gaan beluisteren op youtube met bijvoorbeeld een gesprek tussen Danny Haiphong met Pepe Escobar, vooral Escobar heeft zeer goede contacten in de landen van die Brics, hij zegt ook dat hun beleid is, zij willen dat alle landen die er nu in zitten en de nieuwe moeten akkoord gaan met de erkenning van de Palestijnse staat, dus dat vind ik wel heel veel zeggen, het Westen en zijn meeste vazallen willen dat het 1 grote parkeerplaats zal worden maar de Brics landen erkennen dit Palestijnse volk, groter verschil kan er niet zijn toch lijkt mij!
  Natuurlijk heb ik altijd de insteek om te kijken wat mensen en landen doen na uitspraken, zo sta ik in het leven.

 6. De narcistische zelfstimulatie van Raphaël Vangestel is bijzonder fascinerend om te bestuderen. Mensen uit het autismespectrum zijn vooral mannen met een gemiddeld hogere intelligentie dan gedacht die in hun jeugd vaak het doelwit van pesterijen zijn geweest omdat ze sociaal onhandig zijn en een niet bepaald realistisch zelfbeeld hebben. Ze hebben moeite met het vormen van betekenisvolle en duurzame relaties en hebben doorgaans geen correct of aannemelijk beeld van de ervaringswereld van andere mensen (de zogenaamde theory of mind). Ook kenmerkend zijn de monotone spraakvormen en de voorspelbare gedragspatronen als gevolg van een totaal gebrek aan creativiteit: je past niet precies in zijn straatje en dat wijst op gevaar zodat je helemaal afgebrand mag worden (iedere keer weer). Er wordt gedacht in absolute termen: iets of iemand is helemaal voor 100% dit of dat. Grijswaarden (nuances) worden dan ook ervaren als gevaarlijk (want onoverzichtelijk) en moeten dus meteen “aangevallen” worden. Iets kan alleen maar 0 of 1 zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in