Enkele uren geleden heeft La Quinta Columna in haar 147ste programma nieuwe foto’s en video’s gedeeld van de microscoop-analyse van een van de vaccinatieflacons tegen COVID-19 die het team de afgelopen maanden heeft verkregen, schrijft Orwell.city.

De toelichtingen en commentaren van La Quinta Columna hieronder.

Ricardo Delgado: Eerst zien we een paar beelden, en dan zien we een paar video’s die zeer…

Dr. Sevillano: Het belangrijkste dat mensen moeten weten is dat er in vaccins niets zichtbaar zou moeten zijn onder een lichtmicroscoop. Je zou er hoogstens kleine belletjes in kunnen zien die nanodeeltjes zouden kunnen zijn, waar ze thuishoren, in de vaccins die ze hebben. Maar kleine belletjes of wat dan ook, die homogeen zijn. Ik bedoel, iets dat je allemaal homogeen zou zien, en ze zouden zich ook niet verplaatsen. Dat zou je hooguit onder een optische microscoop kunnen zien. En als je de foto’s hebt bekeken, zie je wat er onder de optische microscoop te zien is. Wat een kleine belletjes eigenlijk. Nu zul je ze zien.

Ricardo Delgado: Eerst kijken we naar de foto’s. Een van hen is deze. Goed. Het is duidelijk dat je al weet wat je daar ziet, maar deze kleine puntjes zouden hier ook niet moeten zijn. Deze die je hier ziet. Dit is het kenmerkende mode materiaal dat je al kent. Als je met de condensor speelt, geef je het een beetje reliëf zodat het licht er in kan. Je ziet het, en, laten we zeggen, je ziet het een beetje in drie dimensies. En het heeft de karakteristieke vorm van het materiaal. Dit is een van hen.

Dr. Sevillano: Voor mensen die iets van microscopen weten, alles wat u gaat zien is waargenomen met een optische microscoop, slechts 10 keer vergroot. Dat is niet super vergroot of zo. Het is wat je ziet onder de microscoop bij een vergroting van 10x. Bij 10 keer de originele grootte, werden dat soort dingen gevonden. Dit zit in het vaccin. Dus, het is geen wonder dat mensen trombose en andere aandoeningen krijgen als je dit tegenkomt… Gewoon voor jou om een idee te hebben: je zou daar niets moeten zien. Dat zou een roze veld moeten zijn – want deze microscoop heeft dat licht, maar het zou een veld moeten zijn waar je niets zou zien. Je zou hooguit, zoals we al zeiden, een stipje kunnen zien. Maar het zou zeer homogeen moeten zijn, denkend dat er nanodeeltjes van iets zouden zijn. Als ze iets bevatten, toch? Want ze hebben ons verteld dat er nanodeeltjes in de vaccins zaten. Maar het zou hooguit iets homogeen moeten zijn. Die nanodeeltjes zouden homogeen moeten zijn, allemaal even groot, en verspreid over de oplossing. Nou, kijk naar de puntjes die je ziet. Merk op dat ze niet homogeen zijn. Het zijn materialen, soms van de ene grootte, soms van een andere. Kijk naar wat ze daar in gestopt hebben. Kijk maar naar dit beeld.

  Vaccinschade Narcolepsie bij Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach?

Ricardo Delgado: Dit is een verzegeld vaccin, hè? En afgesloten. Nou, laten we dit eruit halen, en laten we eens kijken naar deze andere afbeelding. Deze heeft mijn aandacht getrokken omdat, afgezien van het feit dat het het dichtst komt bij wat je al weet -de beroemde kleenex die we zagen in het Pfizer vaccin dat overeenkomt met het modieuze materiaal-, hebben we dit. Zie je? Wel, deze hebben pieken gegeven die compatibel zijn met grafeen. Dat is ons ook verteld, oké. Dat klopt. Natuurlijk. Dit lijkt op de beroemde Morgellons die zijn gevonden in maskers en zo, en waar we het nog niet over hebben gehad. Sommige mensen denken ook dat ze op een of andere manier voordeel hebben, juist, bij het gebruik van grafeen. Sommigen denken dat het een soort pseudo-technologische parasieten zijn. Wie weet! In ieder geval zou dit niet in vaccins mogen zitten.

Dr. Sevillano: Precies. Dat zou er niet in moeten zitten. Niets van dit alles. Nou… Heb je de verscheidenheid van dingen daar gezien? We zullen dingen blijven zien. Je hebt onregelmatige witte stippen gezien. Je hebt langwerpige dingen gezien, zoals stukjes gras of zo, als een rare groente. U hebt de grafeenplooien gezien. We gaan verder met het bekijken van beelden zodat mensen kunnen zien wat er in de flesjes gaat.

Ricardo Delgado: Nu gaan we kijken naar een paar video’s die ongeveer een minuut lang zijn. Een van hen is deze. Je zult beweging zien. Hier, is er meer vergroting. Ik denk een beetje meer vergroting. Maar kom op, het kan 80X of 200X zijn, hooguit. En er is niet-Browniaanse beweging. Daar zullen we het nu over hebben. Wel, nu bewoog het een beetje. Dat is een massa. Het zijn nanodeeltjes, of zo zien ze eruit, toch, José Luis?

  Dr. Tom Cowan: Het bewijs dat zij leveren dat het virus bestaat, is bedrog

Dr. Sevillano: Ja. Maar je moet een goed gezichtsvermogen hebben om de beweging te zien, maar, als je het ziet, het beweegt allemaal. Ik weet niet of je het kunt zien. Laten we eens kijken of de persoon zich er beter op kan concentreren.

Ricardo Delgado: Ja, ja, ja, ja, maar je kan de beweging zien. Oké, dat is het einde van de video. Sommige mensen zeggen: ‘Ik heb een digitale microscoop van 300 digitale vergroting.’ ‘Ik heb een 800 digitale en nog een klassieke.’ Maar die hebben geen goede condensor. Je hebt een microscoop nodig vanaf 500 tot 600 euro. Een andere is… Laten we eens kijken. Wel, er zal iets te zien zijn, waarschijnlijk.

Dr. Sevillano: Als je ziet dat je met een vergroting van 10 al dingen ziet… En ze hebben niet veel met dat monster gedaan. Ze hebben het alleen gecentrifugeerd. Ze hebben het niet bewerkt met materiaal of zo. Het is gewoon gecentrifugeerd, en dat is het. Wat je ziet is het deel dat overgebleven is in…

Ricardo Delgado: De volgende video is de meest interessante. Omdat hier, behalve grafeen, ook andere dingen te zien zijn. Laten we eens kijken. Zie hoe ze in suspensie zijn en bewegen. Kijk hoe dit stuk ook beweegt. Maar, goed. Ik denk dat het komt omdat het drijft in de waterige suspensie. Maar kijk eens naar alles wat er in zit.

Dr. Sevillano: Dat wordt geïnjecteerd in de lichamen van mensen. Zwangere vrouwen, kinderen, oud en jong. Iedereen die ze vangen, spuiten ze dat in. En andere dingen die andere vaccins bevatten die we niet kunnen bepalen, maar ze hebben wel vier of vijf verschillende dingen geïdentificeerd. We hebben deze dingen gezien die zelfs op schimmel lijken. Kijk goed. Je kunt zelfs dingen zien die op schimmel lijken. Dit lijkt allemaal materiaal te zijn, laten we zeggen, inert. Niet metaalachtig, wat dan ook. En ik zeg je, we hebben beelden gezien die op schimmel lijken in andere van hen. We hebben gedopeerd grafeen gezien. Dat is dot-gedoteerd grafeen dat eruit ziet als zware metalen. We hebben andere soorten nanodeeltjes gezien waarvan we ook niet precies weten wat het zijn.

  Zo werkt manipulatie: Hoe het aantal "ongevaccineerden" van 20% naar 65% kan worden verhoogd

Met andere woorden, we hebben alles gezien. Hier in het vaccin, stoppen ze wat ze maar willen. Wat ze maar willen, en het staat niet in de bijsluiter. ‘Nee, nee. Grafeen staat niet in de bijsluiter. Dat staat er niet. En dit ook niet. Eens kijken hoe je dan uitlegt dat dit wel in een onbesmet monster zit. Dit was allemaal verzegeld. Dat zou allemaal niet gezien mogen worden. Je zou je kunnen voorstellen, misschien, de nanodeeltjes als een klein stipje dat je niet eens zou moeten kunnen zien. Maar goed, je zou er misschien wat van kunnen zien. Maar op een zeer homogene manier. En kijk naar de onregelmatigheid van de grilligheden die je daar ziet. Zoiets zou nooit in een vaccin mogen zitten. En kijk eens naar de hoeveelheid troep in dat vaccin. Kijk maar eens goed.

Met andere woorden, zoals we al zeiden toen we onder elkaar aan het discussiëren waren, we zijn verbaasd dat er niet meer mensen sterven. Zo simpel is het. We kunnen concluderen dat we verbaasd zijn dat mensen niet vaker sterven.

Welke gevolgen heeft dit voor de persoon die hiermee wordt geïnjecteerd? De kwestie van de trombi lijkt me het minst ernstig omdat we niet eens weten wat het is dat we hebben gezien dat op een schimmel lijkt. Wat hebben ze er in gestopt?

Ze zijn zich bewust van wat ze mensen inspuiten. Mensen weten niet dat ze ermee geïnjecteerd worden, en degene die het injecteert weet het ook niet. Degene die injecteert denkt dat hij het leven van een ander redt. Dit is het drama waar we in leven. Mensen weten niet wat ze ingespoten krijgen, en degene die inspuit weet niet wat hij inspuit. En de mensen van de kranten, het is heel goed mogelijk, weten niet eens wat ze verdedigen. Zij weten het ook niet. Dus moeten we dit delen, zodat ze het weten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Grote Leugen – Hoe de wereld tot slaaf te maken
Volgend artikelBedrijven in New York hangen posters op met “We discrimineren niet” – ongevaccineerden en gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wat maar weer ‘ns aantoond hoe taai het menselijk lichaam is, hoe veel rommel het kan verdragen, best indrukwekkend. Misschien hadden ze dit niet verwacht, dat er relatief zo weinig sterf- en ziektegevallen zijn. Dit “probleem” wordt misschien met de booster shots opgelost… Kwestie van perspectief.

  2. Black Goo Programmable Matter is an intelligent, self-aware, self-organizing liquid crystal. It is a magnetic substance emitting, receiving, and corrupting the RF spectrum within the universal 5G network. In the esoteric occultic religion, Black Goo is considered by some as the elusive philosopher’s stone and tangible storehouse for demons.

    Photos: Mysterious Black Goo Of Egyptian Burials Demystified

    De gevallen engelen willen je tempel vernietigen ,1 Kor. 6: 19,20

  3. Jee we wisten al dat de vaccins gif bevatten maar dat het zo erg was ongelooflijk wat een rotzooi ze in mensen spuiten en die dan nog geloven dat het goed voor ze is en inderdaad de mens is sterk uiteraard komt er dan een booster shot tevoorschijn er gaan er nog te weinig dood aan dit zijn misdaden tegen de menselijkheid ophangen die gasten die dit fabriceren en Willens en wetens dit gif in onschuldige mensen laten spuiten tuig is het

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in