Op 11 augustus heeft TV Zvezda beelden vrijgegeven die de vernietigende kracht van het Russische TOS-1A thermobarische raketsysteem documenteren.

Op de beelden is te zien hoe een salvo van 15 TOS-1A raketten een aantal woongebouwen wegvaagt in het stadje Pisky, waar Oekraïense militairen beschutting hebben gezocht. Het stadje, dat vlak aan de frontlijn met de stad Donetsk ligt, werd jaren geleden door zijn bewoners verlaten. De troepen van Kiev hebben van het stadje een grote vesting gemaakt.

De raketaanval op Pisky vergemakkelijkte een opmars van het Russische leger en zijn bondgenoten, die naar verluidt sommige delen van de zwaar versterkte stad konden binnendringen.

De TOS-1A, die gebaseerd is op het chassis van de T-72 gevechtstank, kan bewapend worden met maximaal 24 ongeleide 220 mm thermobarische raketten met een bereik tussen zes en tien kilometer. De raketten van het systeem zijn bewapend met een krachtige brandstof-lucht-explosieve raketkop.

Het systeem is ontwikkeld om infanterie, gepantserde voertuigen en versterkte constructies, zoals loopgraven, tunnels en grotten, te vernietigen.

Klik voor groot

Het Russische leger gebruikt de TOS-1A systemen actief tegen de Kievse strijdkrachten sinds het begin van zijn speciale operatie in Oekraïne. Een verbeterde versie van het systeem, de TOS-2 genoemd, werd ook tijdens de operatie getest. De TOS-2 is gebaseerd op een Ural all-terrain voertuig. Het is ook bewapend met een krachtiger raket met een groter bereik.

De strijdkrachten van Kiev hebben het zwaar te verduren gehad tegenover de vuurkracht van het Russische leger. De massale steun van het Westen heeft de situatie op het slagveld niet kunnen veranderen.

  Het Westen is bereid te vechten tot de laatste Oekraïner - zijn de Oekraïners dat ook?

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoge officier van het US Marine Corps spreekt zijn bewondering uit voor de “revolutionaire” manier waarop Rusland zijn oorlog in Oekraïne heeft gevoerd
Volgend artikelWereld op de rand van een nucleaire catastrofe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik kan niet genoeg van dit soort filmpjes zien. Ik zit nog te hopen op die mooie clusterbommen toen in Syrië.maar dan oo de oekraine en dan gewoon een complete stad waar die nazi.s zitten .mooie filmpjes dit

 2. Moderne oorlog: nog steeds de hobby voor artillerie plus rakketjes plus bommetjes.

  Wat ik mis van de Russen: het platgooien van regeringscentrum in Kiev–bij voorkeur als de Grote Snuiver er in is– en ad random steden kiezen voor raket aanval.
  Dat äd random” maakt dat de hele bevolking bang is voor aanvallen, en zich tegen Zelensky zal keren.

  DAT moet gepromoot worden.
  In algemeen: RU moet meer doen mbt uitschakelen oekies artillerie; betere radar, drones, en betaalde informatie.
  Er zijn nog wapens en opslagen en trainingscentra genoeg die onbekend zijn.

  Hoe? simpel: je neemt een krijgsgevangene, je vertelt hem hoeveel er betaald wordt voor info en welke info, en laat hem vrij.
  ——————————–
  RU zou een massieve stoot moeten geven; ze zijn te traag, moet massiever, sneller.
  RU moet een grote voorraad (verouderde) bommen hebben; gebruiken dus…

 3. Pierre H.M.van de Kletersteeg
  Grote honden bijten elkaar niet.
  Er zal niets gebeuren met Selensky, Biden, Putin, Rutte of wie dan ook. Liever 100.000 stakkers afmaken is het devies.
  Al die grote koppen (Epstein, Bin Laden enz.) die hun dienst gedaan hebben, komen op een eiland bij elkaar waar ze nog vele jaren in de watten worden gelegd zoals in die tv serie uit de 70ger jaren

 4. Zelensky wordt voor de Amerikanen een embarresment.
  Alleen als ze hem zo afmaken, dat ze schuld op Rusland kunnen schuiven heeft zijn dood enig nut.

  Biden gaat vanzelf de pijp uit; of met een pilletje verwisselen….ook hij (pedo) met zijn pedofiele zoon is een embarrement….

  Rutte had alles mee om zo te worden zoals hij nu is; hij is gereformeerd (wel eens een normale gereformeerde gezien?) komt uit Zeeland (maakt dat ook niet beter) is klein (werd altijd gepest en neemt nu wraak) en is homo ( en zo achterbaks als de pest).
  Als hij de pijp uitgaat, hang ik de vlag weer in top.
  (Nu halfstok, met een zwarte rand erom heen, en onder die vlag een oranje wimpelje…)

  Epstein wist veel van een heleboel figuren.
  Dat is een reden om hem af te maken; maar angst om het publiek maken van zijn info heeft er waarschijnelij voor gezorgd, dat hij nu ergens in een luxe plek zit…..

  Bin Laden is dood; dat geloof ik wel; maar zijn meer dan 60 koters niet.
  het afmaken van een leider van Al Queda of Isis heeft beperkt zin.
  Hij wordt direct vervangen.
  Maar die groepen zijn min of meer gestopt met aanslagen; dus binnenkort komt er een grote.

  Maar ook RU wil die oorlog; anders hadden ze Zelensky wel afgemaakt.

 5. Wij leven in een open lucht gesloten inrichting de schaapjes zijn inmiddels al uit het leven gestapt en wel vrijwillig wat een verademing is dat toch al je zo zielig en bang en dom bent zij zitten nu in een cirkel waar ze nooit meer levend uit komen en wachten op hun dood, Rutte en zijn moordenaar waaronder het WEF vieren elke week een feestje en herdenken de schaapjes met veel seks kinderen drank en voedsel zij zijn nog nooit zo gelukkig geweest een sekte die de hele wereld bezit die angst en verderft brengt een sekte die je niet maar zo kan verbieden want zij gaan over leven en dood en dat gaan zij niet verbieden zij hebben de macht het geld en de domme mensen zelfs de wapen die zij van ons belasting geld gekocht hebben en ook tegen ons gebruiken wat zijn wij toch een crimineel volkje wij leveren onze kinderen uit om testen op uit te proberen, kindermoordenaars zijn ons volk geworden en kinderen offeren ze op voor de elite wat een vies volk.

 6. Het wordt eens langzaam tijd dat die zogenaamde wereldwijde “Elites” , “Nazi sympathiserende” Europese regeringen en de E.U. als kanonnenvoer gebruikt gaan worden………..want deze NATO terroristen, Amerika’s schoothondjes en WEF Puppets onder leiding van een clubje Zionistische Joden zijn de daadwerkelijke aanstichters van elke oorlog die zich de afgelopen 100 tot 150 jaar heeft plaatsgevonden. Ikzelf ben een V.N. veteraan (blauwe barret) en ik schaam me kapot voor hetgeen wat ik niet gedaan heb (het beschermen van onschuldige burgers….Libanon) en voor hetgeen wat de U.N. wel gedaan heeft………….het schenden van zowat alle mensenrechten…….het faciliteren van machthebbers in de regio……….het uitvoeren van discutabele missiesen de moord op miljoenen onschuldige slachtoffers, en niet alleen hier maar over de hele wereld. En vandaag op 4 Mei staan ze er weer voor de zoveelste keer, de huichelaars van onze hedendaagse maatschappij, de zogenaamde “goedmensen”, de hersenzieke WOKE idioten en natuurlijk niet te vergeten de regering en onze NEP Koning met zijn Nep koningin. Ik herdenk de onschuldige slachtoffers en iedereen die wél voor de “goede zaak” zijn of haar leven gelaten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in