Miljardair Bill Gates is niet alleen een mondiale pusher en financier van vaccinatieprogramma’s en andere, meestal twijfelachtige medisch-technische ontwikkelingen. In quasi-geheim is hij ook de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS geworden en koopt hij op grote schaal landbouwgrond op, niet alleen daar, maar wereldwijd. De achtergrond is onduidelijk, maar er kan een verband zijn met bedrijven waarin Gates een aandeel heeft die synthetisch voedsel produceren (volgens het World Economic Forum samen met insecten het voedsel van de toekomst), schrijft Unser-mitteleuropa.com.

North Dakota wil aankopen laten onderzoeken

Nu echter maakt de eerste Amerikaanse deelstaat een einde aan de krankzinnige grondaankopen van Gates, of doet althans een poging daartoe.

Een bedrijf dat banden heeft met de miljardair heeft naar verluidt 2.100 hectaren aardappelland in het noorden van Noord-Dakota gekocht, tot woede van de plaatselijke bewoners. De deelstaat onderzoekt de aankoop van aardappelland door de aan Gates gelinkte trust. De procureur-generaal van de staat schreef in een brief dat het de trust “verboden is landbouwgrond of ranchland in de staat North Dakota te bezitten of te pachten.”

“Bovendien legt de wet aan trusts bepaalde beperkingen op wat het bezit van landbouwgrond of ranchland betreft,” aldus de brief. “Ons bureau moet bevestigen hoe uw entiteit deze grond gebruikt en of dit gebruik voldoet aan een van de wettelijke uitzonderingen, zoals de uitzondering voor bedrijfsdoeleinden, opdat wij deze zaak kunnen sluiten en in onze inactieve dossiers kunnen plaatsen,” gaat de brief verder.

  Hellehond: 'Thermonator' robothond is uitgerust met vlammenwerper - 'De beste vriend van de mens' of een ander vreselijk idee?

De New York Post berichtte oorspronkelijk dat uit openbare gegevens die onlangs door AgWeek zijn geciteerd, blijkt dat een bedrijf genaamd Red River Trust, dat banden heeft met miljardair Bill Gates, onlangs 2.100 hectaren aardappelland in het noorden van Noord-Dakota heeft gekocht.

Burgers boos en overstuur

Het land werd gekocht van de eigenaars van Campbell Farms, een aardappelteeltbedrijf met hoofdkantoor in Grafton, Noord-Dakota, ongeveer 50 mijl van de Canadese grens. De landbouwcommissaris van North Dakota, Doug Goehring, zei in een gesprek met KFYR dat de publieke reactie op de aankoop negatief is geweest.

“Ik heb uit alle delen van de staat veel gehoord, niet eens uit deze streek,” zei Goehring. “Die mensen zijn van streek, maar er zijn anderen die er gewoon boos over zijn”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Totaal losgeslagen: Bill Gates roept op tot straffen voor critici van mondkapjes en vaccins


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en dood
Volgend artikelBritse luitenant-kolonel: “Het Westen heeft niet de capaciteit voor een grootschalige oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Blijft vreemd dat de grond toch verkocht is zonder dat er onderzoek is gedaan naar de kopers intenties. Dit is in veel landen aan voorwaarden gebonden mbt landbouwgrond. Vooraf wordt getoetst, niet achteraf.

 2. Wellicht dat dat soort extreem rijken die al hun ‘gestolen’ geld uit de samenleving, zo gebruiken om hun gestolen geld waarde te geven en te behouden, voor als het financiële systeem straks bewust wordt kapot gemaakt.

  Stel dat je geld straks weinig meer waard is, als je het dan hebt omgezet in werkelijke zaken als onroerend goed en land en of dingen of goud e.d. dan blijft het altijd waarde behouden, het digitale geld kan bv met 1 grote ‘storing’ of druk op de knop vernietigd worden, je grond of goederen bv niet.

  Luister ook naar Russel Brand in deze video hoe extreem rijk nog extremer rijk werd terwijl de rest armer werd.

  https://rumble.com/v19or89-now-it-makes-sense.html

  • Grond en ander onroerend blijft altijd wat waard, maar je moet er wel belasting over betalen en waar haal je dan dat geld vandaan als dat vernietigd wordt? Ik heb ook geërfd land in bezit en moet altijd zorgen dat ik genoeg geld achter de hand hou voor de belasting. Kan dus maar weinig geld uitgeven. Omdat de boer die er op zit standaard te laat zijn pacht betaalt. Dus ik spaar me rot van mijn minimumloontje om de belasting te kunnen betalen.

  • ?? Je grond en goederen niet ??:Nieuw wetje en weg met je eigendom (boeren/ ze komen je geregistreerde waardevolle spullen gewoon ophalen: goud , metalen en weet ik veel) .
   Laatst hoorde ik een hele geniepige reclame van een mierzoet lief mens: “breng al je waardevolle meuk naar de kluis in de bank” dan is het veilig (dat was vroeger normaal, maar nu uiterst gevaarlijk).
   Dus juist niet. Alles omdraaien.
   Lijkt mij ook verstandig alle verzekeringen voor waardevolle troep op te zeggen. oef

 3. Misschien wil hij wel sprinkhaanfarms beginnen op zijn grond. Doet me denken aan de voorspelling dat in de VS een enorme plaag in aantocht is. Die ziener dacht dat het sprinkhanen waren, wat eigenlijk helemaal niet mogelijk is daar.
  Maar nu ik dit lees over Bill met zijn plannen dan zouden het ook ontsnapte sprinkhanen of ander ongedierte van Bill zijn farms kunnen zijn die in de toekomst ontsnappen.

  • Nee gewoon heerlijk voedsel verbouwen voor zichzelf en zijn kornuiten. Je denkt toch niet dat zij zich op een lijn stellen met ons ?

 4. Toch is het ook mooi om te zien dat gewone mensen zich laten omkopen door mensen met veel geld. Neem nou dat aardappelbedrijf Campbell Farms. Mijn land zou ik niet verkopen aan iemand die ik niet moet. Al bood hij het vierdubbele van wat het waard is.
  Wat nu in de wereld gebeurt laat ons zien dat we zelf ook niet deugen. We trappen blind in het geld van de rijke patjepeeër. Wat die vervolgens met ons land doet boeit ons niet. Terwijl het ons wel raakt. Onze kinderen en kleinkinderen. Voor geld verneuken we ons nageslacht.

  • Jonge mensen sterven in een oorlog die gecreëerd is door het westen en zo een tuig als Bill Gates kan doorgaan met het vermoorden wanneer wordt het volk eens wakker.

  • Er is nog nooit een oorlog door macht hebbers ontstaan het is juist het volk dat als schapen achter dat tuig aan lopen en hopen ook iets eraan over te houden, het volk is in fijt smerig tuig die dat volk de kans geven om ons te laten uit moorden.
   De zoon van je buurman of een van je kinderen zullen zo maar een deel van dat tuig gaan worden en je vermoorden.

   • De machthebbers zijn wel de uitgesproken oorzaak. Zij zaaien de lulkoek tussen de mensen en veroorzaken hooglopende twee-spalten over oneindig veel landen op aarde. Vooral in landen die energie bronnen bezitten en belangrijke grondstoffen e.v..
    De negatieve energie die ze opwekken..

  • Er zijn ook goede aardbewoners.
   Misschien hoor je daar ook bij?
   Niet nodig/goed/positief, om voor mensen die omkoopbaar zijn op te komen.
   Rustig doorademen enzovoort.

 5. Ik denk dat we de coronacrisis nodig hebben. Zodat we zien waar we mee bezig zijn. Hoe slecht we mensen, dieren en ons land behandelen.

 6. Hij gaat veel geld verdienen aan de rotte granen die Bayer-Monsanto gaat verbouwen met hun Round-up bestendige zaadjes. Iedereen gaat die gmo eten, omdat er niks anders meer is. Goed boeren aan de gifspuitjes, en straks aan de gifhaver. Gifhaver geladen met mRNA, want dat werkte ook zo goed in de mais die Monsanto destijds verkocht – babies kregen er geperforeerde darmen van. Dus iedereen gaat de giftarwe eten, en zo krijgen ze de mRNA binnen. Ook zonder gifspuitje. Hoe dan ook.

 7. We lopen helemaal weg voor een stelletje idioten die alleen maar mindcontrol willen, verschrikkelijk veel geld hieraan uitgeven en heel ons bestaan vernietigen en is hier niet voor bedoeld. Weten echt niet wat genieten is met wat al is…..en een History Repeat

  De hele wereld verloopt in cycli van wrong doing in good doing. Doe je dat niet dan krijg je een History Repeat van meer dan 100 jaar geleden met dezelfde doelstelling en hebben we dus al een keer gehad in de geschiedenis. Andere karakter, andere tijdlijn en doen nog steeds hetzelfde is ascension in evolutie. kalendar die ze gemakshalve in 1970 uit de woordenboeken hebben geschrapt is nog steeds een schuldregister, boetedoening en/of schuldbekentenis. WHAT IS A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk Hij komt dus iedere keer weer terug als wij nu niet wereldwijd een vuist maken en met zijn allen “NEE” zeggen voor onze eigen bescherming en vindt je hier de samenvatting hoe dat werkt https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  U heeft niet veel tijd meer om de enig juiste beslissing te nemen, voordat de bevolking met behulp van het SHAEF Opperbevel ingrijpt. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/wef-regime-laatste-waarschuwing/ Ahum..je moet het maar weten https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/nederlands-grondgebied-onder-gezag-van-shaef-boeren-en-burgers-moeten-bescherming-vragen/

  Want als je deze leest en in 2011 door de kerk werd overgeheveld in een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angst-gelovige deel van onze perceptie.

  We zijn al vrij en doen zij ons geloven dat het niet zo is en gebaseerd op Terra Nullius. Romeinse Rechtssysteem (049 BC) 2000 jaar oud https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

 8. Waarom hebben ze die bill gates en klaus schwap nog niet opgepakt en veroordeeld tot de doodstraf dit zijn wel de twee grootste criminelen op deze aarde en het hele corrupte WEF waar onze regering ook vrolijk aan meedoet inclusief het koningshuis weg er mee eenzame opsluiting

 9. De machthebbers en rijken der aarde die de mensheid verdrukken, gijzelen en doden, zullen van een koude kermis thuis komen.

  Zullen uit hun holen (ondergrondse schuilplaatsen) getrokken worden en veroordeeld!

  “Zij bedriegen u niet alleen, maar laten zelfs zien dat ze u bedriegen”

  Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: “Er is geen God. Ons kan niets gebeuren.” Ze denken er verder niet over na. Psalm 10:4

  Wee hun die onrecht beramen en op hun bed allerlei boze plannen uitdenken. Vroeg in de morgen staan zij op om ze uit te voeren.

  Niemand zal dat verhinderen, omdat het in hun macht ligt het te doen. Hebben zij hun zinnen gezet op een bepaalde akker, dan zorgen zij ervoor die te krijgen.

  Zien zij een huis dat zij willen hebben, al is het iemands enige bezit, dan leggen zij er beslag op met dreigementen en geweld.

  ‘Daarom,’ zegt de Here, ‘ga Ik voor u een straf bedenken. Het zal een vreselijke straf zijn, waaraan niemand zich kan onttrekken. U zult dan niet meer trots met uw neus in de wind lopen, want het zal een verschrikkelijke tijd zijn.
  Micha 2:1-3

  Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter. Wee hun die in hun eigen oog wijs zijn en naar hun eigen mening verstandig.
  Jesaja 5:20‭-‬21

  ʼs Nachts zal er geen lamp meer branden en van bruiloften zal geen sprake meer zijn. Dit alles staat haar te wachten, omdat haar zakenlui de machtigste ter wereld waren en omdat zij met haar toverij alle volken misleidde.

  Het bloed van de profeten en de gelovigen heeft in deze stad gevloeid. Zij is schuldig aan het bloed van alle mensen die op aarde zijn vermoord.’ Openbaring 18:23, 24

  Het Griekse woord dat vertaald is als ‘hekserij’ is ‘pharmakeia’ (waaruit we het woord ‘apotheek’ afleiden). ‘Pharmakeia’ beschrijft tovenarij, magie en magische kunsten; het omvat het gebruik van drugs van welke aard dan ook voor een magisch effect (Garland 2004b:75).

  Tijdens Daniëls 70e week zal Babylon niet alleen een paar regio’s hier of een paar steden daar betoveren, maar alle naties misleiden met haar hekserij (‘pharmakeia’).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in