© Santeri Viinamäki / Wikimedia (CC BY-SA)

Het schandaal rond de blijkbaar corrupte sociaaldemocratische EU-vicevoorzitter Eva Kaili (44) breidt zich verder uit. Ongeveer 60 leden van het Europees Parlement worden verdacht van omkoping en tegen hen zal een onderzoek worden ingesteld. Het Openbaar Ministerie heeft verdere huiszoekingen in kantoren verricht, schrijft Freewestmedia.com.

Net als Eva Kaili zelf zouden de parlementsleden die nu het doelwit zijn geworden opvallend positieve uitspraken hebben gedaan over Qatar. Het vermoeden bestaat dat de Golfstaat politieke goodwill heeft gekocht.

Het EU-parlement telt momenteel 705 leden. Met de 60 mandatarissen die een gebrek aan ethische normen vertonen, krijgt acht procent van de volksvertegenwoordigers te maken met onderzoeksinstanties.

Zoals gemeld, zit de Griekse EU-ondervoorzitter van het Parlement Eva Kaili momenteel in hechtenis. Haar vader werd betrapt toen hij plastic zakken vol geld uit Kaili’s appartement wilde halen. In totaal hebben de Belgische speurders meer dan 1,5 miljoen euro aan contanten in beslag genomen. Een spoor leidt ook naar Italiaanse EU-politici en vakbondsleden.

De Griekse sociaaldemocraat kan tot 15 jaar gevangenisstraf krijgen als zij wordt veroordeeld.

Een advocaat van Kaili ontkende ondertussen dat het geld dat in de woning van zijn cliënt in Brussel werd gevonden haar toebehoorde. Michalis Dimitrakopoulos zei dat zijn cliënt nooit in haar leven smeergeld had aangenomen en klaagde “over de houding van haar collega’s in het Europees Parlement”.

“Ze zegt dat ze zich verraden voelt wanneer ze haar doen voorkomen alsof ze een persoonlijke agenda met Qatar had en wanneer ze laten doorschemeren dat ze smeergeld aannam,” zei hij.

Kaili’s partner, de Italiaanse Francesco Giorgi, die als assistent werkte in het kantoor van een Italiaans parlementslid, is ook een verdachte in de zaak. Hij is de oprichter van Fight Impunity, een NGO die zich inzet voor “verantwoordingsplicht als centrale pijler van de architectuur van de internationale rechtspraak”.

Giorgi is naar verluidt adviseur in het Europees Parlement voor de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika.

  Ooit heerste West-Europa over de wereld - Nu zijn de vroegere grootmachten slechts vazallen van de VS

De Belgische politie denkt dat Giorgi directe kennis heeft van de 600.000 euro die in haar appartement en in het bezit van Kaili’s vader zijn gevonden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Onthuld: Het geheime rapport dat laat zien hoe de nazi’s een Vierde Rijk planden … in de EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Het militaire potentieel en de militaire capaciteiten van bijna alle grote NAVO-landen worden ingezet tegen Rusland – Rusland creëert een leger van 1,5 miljoen militairen in het noordwesten
Volgend artikelNiets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Qatar is een fantastisch land, waar geen mensenrechten geschonden worden. Alle religies mogen zich gewoon naar believen uiten. Vrouwen zijn daar gewoon gelijk aan mannen. Ze kunnen in Qatar fantastische evenementen organiseren. Ze zijn zeer vooruitstrevend waar het om luchtvervuiling en bodemvervuiling gaat. Buitenlanders zijn er hartelijk welkom. Wat zeurt men nou!

  Mag ik even vangen?

  • Ik moet zo lachen bijvoorbeeld om Duitsland, hun nordstreamleiding werd gebombardeerd door hun Engelse Navovrinden en gas van die misdadige Russen dat kunnen wie niet vanwege de mensenrechten en die agressieve oorlog van Putin, nu kopen ze in bij Qatar, wat het paradijs que mensenrechten en het omgaan met buitenlandse arbeiders, dus logisch omdat dan maar in zee te gaan met Qatar, het Westen staan voor alle normen en waarden he!

 2. 1 grote afleiding show !

  Er worden er een paar opgeofferd , en daarna gaat het spel vrolijk door

  Gaan ze het over mensenrechten en corruptie hebben terwijl we onze
  vrijheden en rijkdommen in heel rap tempo verliezen !

  Hiermee zal niets veranderen

  Ze zijn allemaal corrupt of gewoon pure EVIL !

  • Die corupte bende in Brussel roept dat het westen achter de schurk Zelenski staat en hem voert met wapentuig ook Biden die slapjanus ontvangt Zelenski omdat die niet meer weet waar hij moet aan beginnen om de Russen te stoppen Daarom geeft Biden nog eens twee miljard dollar aan hem om de oorlog op gang te houden Echter het meeste van dat bedrag verdwijnt in de zakken van zelenski en zijn companen Dat de jonge mannen hiervoor als kanonnen worden ingezet deert Brussel en het pentagon helemaal niets want de oorlogsindustrie moeten blijven draaien en afzetten van waardeloos oorlogsmateriaal,,,, dat als het er komt meteen vernietigd wordt door Rusland Kortom de honderduizenden die onnodig worden opgeofferd aan waan idealen van doorgedraaide machthebbers tellen niet

 3. We weten al lang dat de EU corrupter is dan Oekraïne. De grote geld jongens bepalen het beleid, Hopelijk dondert de dollar en de euro snel in elkaar, Einde EU – NAVO en dienstbaarheid aan de USA.
  Daarna kan het grote opruimwerk beginnen.
  Dat is de RESET die we nodig hebben,

 4. Wat een ophef over zoiets onbenulligs als wat centjes aannemen om een goed woordje te doen voor een potje voetbal in een voorbeeldig land. Alsof dat enig verschil zou maken. Hoe dom.
  Kan je je voorstellen wat men bereikt met het echte grote geld om iets werkelijk geregeld te krijgen, zoals bijvoorbeeld alle mensen een experimenteel ‘vaccin’ opdringen.
  Het hele beloningssysteem voor een Europees parlementariër op zich is al een incentive voor corruptie.

  • Sicco Mansholt is in 1908 geboren in het Groningse Ulrum.
   Een mooie anekdote over Mansholt. Tijdens een bezoek aan de toenmalige koningin Juliana (1909 – 2004) liet hij zich eens ontvallen ‘majesteit, ik ben geen monarchist maar een republikein’. Juliana reageerde met ‘als ik geen koningin was, was ik ook republikein.’

   • Swart,
    Leuk die informatie, dank daarvoor, erg grappig van Juliana trouwens deze bekentenis maar ik denk dat het gewoon een grappig antwoord was en verder niks.

   • Hij staat te boek als een doorgewinterde vrijmetselaar. Zonder dat subversieve, perverse geheime loge lidmaatschap, was deze Groningse heer boer, nooit in het eerste EU netwerk van de ex-nazi Hallstein, in Brussel, geaccepteerd geweest op de belangrijkste EU Landbouw post.

 5. Ik neem aan dat de nazi Ursula von der Leyen boven aan de lijst staat. Hebben wij ook maar enig persoon van deze bende criminelen gekozen? We weten niet een hoe ze heten.

  • De ongekozen Ursula von der Leyen – Albrecht had vanwege fraude tijdens haar ministerschap van defensie reeds lang achter slot en grendel moeten zitten. Zij weigert sms’jes met Pzifer-baas & zionist Albert Bourla openbaar te maken. Het corrupte europese parlement kijkt gezellig weg.
   Wij hebben UR-logelid Mark Rutte die ook zijn sms’jes aan de openbaarheid weigert prijs te geven en de tweede slaapkamer snurkt door. A
   Als dit geen eindtijdverschijnselen zijn.

   • als die heks weigerd om de sms van phizer bekend te maken dan weet je hoe corrupt die bende in Brussel wel is als zij het vorbeeld geeft Maar in Nederland hebben we ook zo een die goed kan liegen en het volk misleiden Echter de rest van welke bestuurlijke overheid diensten dan ook volgen zijn voorbeeld met dubieuse beslissingen en maatregelen Dus een pot nat!!!!!!!!!!!

  • Realrawnews…Tja, als je leuk gefantaseerd ‘nieuws’ wilt lezen, ben je daar aan het juiste adres.
   Heb er nog nooit iets gezien dat voor meer dan 3% waar bleek te zijn.
   Mijn advies: serieuzere nieuws sites, zoals FN frequenteren, en rrn vermijden.
   Is m’n tijd te kostbaar voor.

 6. Ja 60 maar met goedkeuring van nog eens 60!
  Dit is Brussel!
  Een soort van Disniepark. Met leuke verrassingen en kinderontvreemding\ verdwijning en spannend.
  Veel kortere infolijntjes daar .

 7. De boodschap is simpel: Kijk eens wat wij vinden? Allemaal tassen met gevaarlijk CASH nog mooi in stapels..Wij van de EU zullen hard optreden hoor, CASH moet verboden worden. Allemaal netjes in tassen na al die jaren bij zgn invallen. Het is lachwekkend om de schapen erover horen praten.. trappen overal in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in