© Freepik / stefamerpik

We hebben nu enkele nieuwe diagnostische gegevens uit Israël, verkregen via een Freedom of Information (FOIA) verzoek ingediend door advocaat Ori Shabi op 30 mei 2023.

Ten eerste kunnen we zien dat de diagnoses van hartstilstand bijna verdubbeld zijn van 2020 tot 2021 en meer dan verdubbeld van 2021 tot 2022. Dit is een uiterst zorgwekkende trend, omdat het een versnelling betekent, schrijft Aussie17.

In 2020 was er 1 hartstilstand per 251.256 inwoners. In 2021 was er 1 hartstilstand per 130.890 inwoners. In 2022 was er 1 hartstilstand per 58.275 inwoners.

Als deze trend zich voortzet met ongeveer 200%, zullen we het volgende zien.

1 op 29.137 in 2023,
1 op 14.568 in 2024,
1 op 7.284 in 2025, enzovoort…

Natuurlijk hopen we dat de trend zal omkeren, omdat minder mensen zich nu laten vaccineren.

Ter verduidelijking: de jaarlijkse incidentie van hartstilstand buiten het ziekenhuis in Israël varieert tussen 20 en 140 per 100.000 mensen [BRON]. Het is belangrijk om op te merken dat er om een aantal redenen aanzienlijke discrepanties kunnen zijn tussen bevolkingsgegevens en ziekteverzekeringsgegevens, bijvoorbeeld omdat verzekeringsgegevens alleen mensen met een ziekteverzekeringsdekking omvatten. Bovendien kunnen verschillende definities (bijv. hartstilstand buiten het ziekenhuis versus hartstilstand binnen het ziekenhuis) bijdragen aan deze discrepanties.

In plaats van alleen de cijfers te analyseren, is het nuttiger om naar trends in de tijd te kijken. Deze aanpak geeft een beter inzicht in de patronen en veranderingen in de incidentie van hartstilstand in Israël.

Laten we eens kijken naar de trends in het aantal sterfgevallen. Het aantal sterfgevallen door hartstilstand en beroerte blijft tussen 2020 en 2022 versneld stijgen. Vóór 2020 was het aantal sterfgevallen in deze categorieën praktisch nul.

  Bedrijven in New York hangen posters op met "We discrimineren niet" - ongevaccineerden en gevaccineerden

Israël is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld: 81,5% van de bevolking heeft minstens één dosis gekregen.

In 2023 lijkt echter een meerderheid van de bevolking anti-vaccinatie te zijn geworden. Het is jammer dat ondanks de afname van experimentele vaccinatie onder de bevolking, het aantal sterfgevallen en ziekten blijft stijgen.

Mijn sterkste vermoeden op dit moment is dat hartstilstanden worden veroorzaakt door subklinische myocarditis als gevolg van vaccinatie in plaats van COVID-infectie.

In een groot bevolkingsonderzoek dat vorig jaar werd uitgevoerd onder leden van de Clalit Health Services in Israël, werd vastgesteld dat er geen verhoogde incidentie was van pericarditis of myocarditis bij volwassen patiënten die herstelden van een COVID-19-infectie. [BRON]

Een ander onderzoek, gepubliceerd in Nature, ontdekte dat er tijdens de introductie van het vaccin en de derde COVID-19 golf in Israël een toename was van cardiovasculaire noodgevallen in de bevolking onder de 40 jaar. [BRON]

Uitstel van Pfizer en Moderna’s Subklinische Myocarditis Studie

Helaas heeft de FDA, om onbekende redenen, de gegevens van Pfizer’s substudie die de incidentie van subklinische myocarditis na de derde dosis evalueert, die gepland stond voor december 2022, niet vrijgegeven.

In juni 2023 is de vergelijkbare studie van Moderna ook over tijd en we hebben geen updates ontvangen van de FDA. Als de gegevens positief waren, denk ik dat ze die meteen gepubliceerd zouden hebben. Het lijkt er echter op dat ze meer tijd nodig hebben om de gegevens te bekijken en te “masseren” voordat ze een aankondiging doen.

Voor meer commentaar en context over de Israëlische gegevens, zie IsraeLab’s Substack.

  Absurd: Vaccinatiegraad te laag - WHO en EU sturen vaccinatiebussen naar Oekraïne

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatieramp in Israël wordt steeds ergerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom NAVO geobsedeerd was door Oekraïne en nu in paniek is
Volgend artikelPlotseling en onverwacht: 31-jarige sterft enkele maanden na Corona-vaccinatie – “omwille van het reizen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Vraag mij af welke etnische groep joden getroffen worden door hartstilstanden (Etnobom?) de Ashkenazi’s die 32% van de Joodse bevolking van Israël uitmaken en de politieke zionisten, ook wel de heersers van Israël genoemd.

 2. De oorzaak moet gezocht worden in ‘climate change’ of anders door de ‘zwaartekracht’, die zeer ‘zwaar’ is sinds wij allen bijna stikken door de ‘stikstof crisis’.

 3. Opmerkelijk vaak gillen hier de ambulances voorbij. Wij wonen vlakbij een ambu-post. Het lijkt de afgelopen dagen sterk toegenomen. Gek genoeg staan deze ritten niet (meer) op ‘Alarmeringen’. Stel je voor dat de schaapjes wakker worden……

  Ik sprak vanmorgen nog een wakkere buurtgenoot. We hadden het over de vele ambu’s met toeters en bellen.
  Hij zei dat op Flightradar24 opvallend veel trauma heli’s te zien zijn.
  En, heel veel vliegtuigen met uitgeschakelde transponders. Ook opvallend veel Amerikaanse vliegtuigen in de lucht boven Nederland. Hij kan het weten want hij houdt alles met Argusogen in de gaten.

  Maar wees gerust. Al die uitrukkende ambu’s hebben uiteraard niets met die gifcocktails te maken. Die zijn uitermate goed getest 😝.

  • Alice juli 19, 2023 at 14:52

   Je reactie klopt als een zwerende vinger vanmorgen heb ik de sirenes niet geteld maar ze komen vandaag geheid boven 6 keer uit, laat staan de andere wijken van mijn gemeente, een “stille” ramp voltrekt zich.

   • Ik ben gestopt met tellen. Het gekke is, je zou er bijna immuun voor worden. Steeds weer die gele hokken op wielen te horen. En is het druk op de hoofdweg dan gaat er nog een tandje bij en laten ze de sirene nog wat sneller gillen. Loop je toevallig net met de hond buiten dan loop je bijna gehoorschade op.

  • Op flight radar zijn idd interessante dingen te zien. Veel vliegtuigen zie ik hoog overvliegen en zijn niet op flight radar en bepaalde vliegtuigjes vliegen weer zo laag dat ze onder de radar zitten. Eergisteren een politie helikopter die van Amsterdam via Lelystad en Apeldoorn tot aan Rijssen, de hele A1 langs vloog en overal rondjes cirkelde en daarna in 1 streep terug naar Amsterdam.

   Er gebeuren rare dingen. We leven al in een totalitaire staat, het moet alleen nog officieel worden. Verzet is onze plicht, sabotage, staken en boycotten zijn ons sterkste wapen.

   • Ja precies. Hij vertelde dat gisteren een soort gevechtsvliegtuig boven de regio Tiel en Bommelerwaard vloog. Allemaal gele cirkels te zien op Flightradar24. Verder geen gegevens alleen het type toestel. Een aero vodochody l39-zo albatros. Dus niet waar het toestel was opgestegen. Waar het einddoel lag. Beginpunt van die gele streep was ergens in een weiland maar dat lijkt me sterk. Geen vliegveld in de buurt waar het toestel was opgestegen.

    Vreemde dingen allemaal.

    Weet iemand waar deze toestellen vandaan komen of waar ze voor worden gebruikt??

    • Rammstein in Duitsland is volgens mij waar alle chemtrails vandaan komen. Engeland heeft ook een aantal van die basissen.

     Ik zie ook vaak verkenningsvliegtuigjes ofzo. Die in banen heen en weer vliegen. Het lijkt alsof ze data verzamelen. Ik heb eens zo’n vliegmaatschappij gemaild met de vraag wat ze aan het doen zijn in de lucht.

     Antwoord was vaag en ik moest me geen zorgen maken als ik meer wilde weten moest ik maar naar de gemeente gaan, want die zijn opdrachtgever. Gemeente weet eerst nergens van, maar als je blijft vragen vertellen ze een lulverhaal over controle op lekke leidingen. En als je dan vraagt waarom ze dat meerdere keren per week doen, dan hoor je gewoon niks meer.

     We leven in een Kakistocratie. Criminelen zijn de baas en met data doen ze alles om de baas te blijven. Kennis macht, daarom moeten wij vooral dom blijven.

     Het is allemaal surveillance… ze verzamelen data voor de oorlog tegen ons. Als je 15min steden wil creëren, is dit soort data cruciaal. We leven in een totalitair concentratiekamp kamp dat zich voordoet als pretpark. Kwestie van tijd voordat het pretpark een vernietigingskamp wordt.

 4. Laat ze daar maar allemaal de stinkende tering-typhus krijgen! De natuur heeft een heel erg efficiente manier om domheid uit te selecteren…

 5. Hartstikke bedankt Ori Shabi.
  Alleen door de waarheid te blijven vertellen, zal de leugen worden ontmaskerd.
  Deze gegevens zijn zeker niet helemaal compleet, maar geven wel aan de juiste richting aan.
  Ik merk om mij heen, dat de lammetjes stil beginnen te worden.

  • Dat merk ik ook. Overal zie ik leegte in de ogen. Velen zijn vlak en afwezig en de angst spat er vanaf terwijl ze bij hoog en laag doen alsof ze geen angst kennen.

   Ze weten het diep van binnen wel.

   De waarheid is een natuurkracht… er is een tsunami onderweg en ze voelen het in hun hart, maar hun hoofd/brein/ego wil het blijven ontkennen.

   • Lange tijd medelijden gehad omdat ik of te barmhartig of te week ben voor de slachtoffers van de criminele organisaties.
    Maar nu kan ik niet wachten tot ook voor hun de hel mag los barsten.
    Geen compassie meer.

    • Als puntje bij paaltje komt, kom onze compassie ook terug. Ik ben ook boos, maar tegelijk besef ik dat we massaal slachtoffer zijn.

     Alles zal omslaan als de massa ontwaakt. Dan raken zij in paniek en dan slaat onze boosheid (wat ook angst is) om in liefde. Met kinderen en partners werkt het net zo. In onze koppen zijn we kwaad, maar onderaan de streep en achteraf bleek die boosheid vooral angst te zijn.

     Ik ben ook klaar met het gedrag van wegkijken en ontkennen, maar ik weet dat dit zo gaat omdat de vijand ze zo heeft geprogrammeerd. Ze zijn niet zichzelf, ze acteren zichzelf. Ik ga me niet meer mengen, alles moet gaan zoals het gaat en zodra ik nodig ben, zal ik er zijn… tot die tijd leven ze toch in fantasie land. Maar mijn compassie gaat nooit uit… dat is wat mij mens maakt en wat bij hen ontbreekt. Dat komt in hen ook terug zodra ze de waarheid ontdekken. Velen zullen met gebogen hoofd leven als ze beseffen waar ze in mee zijn gegaan en hoe ze ons uit blinde hersenspoeling hebben behandelt.

     Take care Dominus… richt je niet op de schapen/slapers… richt je op de wakkere leeuwen om je heen.

     • Let God sort them out
      juli 19, 2023 at 16:35
      Dankjewel 🙏.
      Steeds vaker zie ik me dan ook als werktuig, om het Licht en de waarheid te vertellen.
      Slaap lekker.

      • @Dominus… mooi gezegd… dat is exact wat je bent, wat wij allemaal zijn. De waarheid is dat WIJ liefde zijn… de slapers zijn het vergeten, de wakkeren zijn het zich aan het herinneren.

       Slaap lekker en droom fijn.

   • precies, dat is wat ik ook zo vaak zeg…dat ze het diep vanbinnen wel degelijk voelen…en hoe meer ze het in hun hart voelen hoe dieper de koppen het zand in gaan…

 6. Sefardische joden zijn de grootste bevolkingsgroepen in Israël.. zijn het meest vrijgevochten, en hebben een hekel aan de askheNazi’s… jeruzalemsejoden zeggen ze zelf.. (toen ze nog leefden)..of vrij waren.. weet nog zoveel meer.. maar te lang..

  • Ik denk dat de khazaren (illuminatie enz) in WO2 hebben geprobeerd om de echte joden uit te roeien en in dat proces de identiteit van de joden volledig over te nemen en de slachtofferrol (anti semitisme wint elke discussie) aan te nemen en Israël te stichten om het midden oosten over te kunnen nemen en op te rukken richting Azië en Rusland. Wat wij nu meemaken is al duizenden jaren aan de gang. De khazaren willen ALLES…

   • Beste Let God sort them out juli 19, 2023 at 21:21
    Ik denk dat het juist de bedoeling was van die Khazaren om de joden slachtoffer te laten worden in WW2
    Om zich daarna er achter te gaan verschuilen.
    Er is altijd gesproken over de 6 miljoen doden maar nagenoeg nooit oven de 27 miljoen russen.
    Dat slachtofferschap blijven ze maar uitmelken.
    Ook de strafbaarheid van een ontkenning van de Holocaust is bizar.

 7. I do not care about the deaths in Israel en het westen landen, alleen voor de oudere vind ik het jammer omdat zij konden niet kiezen maar voor de rest kun je deze groep missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in