New York’s Fifth Avenue na de rassenrellen

0

Fifth Avenue in Manhattan, New York City, wordt beschouwd als een van de beroemdste straten ter wereld en is DE winkelstraat voor de rijke, mooie en belangrijke mensen van deze wereld. De gemiddelde winkelhuur bedroeg in 2010 al meer dan 30.000 euro per vierkante meter per jaar.

Dit maakt Fifth Avenue tot de nummer één winkelstraat ter wereld en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven, want de straatnaam op zich is een soort aristocratische titel voor de winkels die er gevestigd zijn.

De Who is Who van de modelabels

Geen wonder dat de beroemdste luxemerken op de planeet daar hun filialen hebben. Wilt u een kleine selectie? Graag gedaan:

Breitling, Dior, Channel, Tiffany, BVLGARI, Gucci, Armani, Dolce & Gabbana, Rolex, Puma, Nike, Microsoft…

Fifth Avenue is een must voor elke toerist in New York. Etalage-winkelen is voor de meeste vrouwen in de wereld al voldoende reden om naar de Big Apple te reizen.

Kilometer na Kilometer: Planken in plaats van etalages.

Op dit moment is het bijna een geluk dat het toerisme door “Corona” tot stilstand is gekomen, schrijft PI-news (met hierna aanpassing van Frontnieuws), want op één uitzondering na zijn alle etalages van de boulevard dichtgetimmerd uit angst voor der plunderende hordes zwarten en leden van de Antifa tijdens de rassenrellen. Fifth Avenue ziet eruit als een stratenblok in een getto. In plaats van glinsterende luxegoederen achter glas zijn er nu slechts kilometer na kilometer troosteloze planken.

Daarom is de bijdragevideo aan dit artikel een uniek hedendaags document dat is gemaakt door een geschiedenisbewuste Amerikaanse burger wiens beelden we niet zien in onze kwaliteitsmedia.

  Kritiek: de indringers in het Capitool werden "binnengelaten" door de politie

Overal waar je kijkt: …is de wereld volledig uit het lood geslagen. We beleven een geweldige bioscoop. Maar helaas zitten we niet op de eerste rij met een zak popcorn in de hand en kijken naar de waanzin die zich op het scherm afspeelt, maar zijn we figuranten in deze horrorfilm met een onzekere afloop.

Plunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak

Vorig artikelGerechtelijke documenten: George Floyd profiel leest als een beroepscrimineel
Volgend artikelMonumenten beschermen: Hooligan groepen mobiliseren voor zaterdag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in