New Hampshire is de tweede Amerikaanse staat die het sproeien van aerosolvormige deeltjes in de lucht mogelijk gaat verbieden – een fenomeen dat gewoonlijk “chemtrails” wordt genoemd.

Texas schreef vorig jaar geschiedenis toen vertegenwoordigers van de staat overwogen om de wet te wijzigen om het sproeien van gevaarlijke atmosferische aerosolen te verbieden zonder voorafgaande goedkeuring en testen van de chemicaliën die worden gesproeid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Dit wetsvoorstel stelt een regelgevend proces in om de opzettelijke uitstoot van verontreinigende stoffen in de atmosfeer van New Hampshire en op grondniveau te voorkomen en voorziet in sancties voor overtredingen. Dit wetsvoorstel schrijft voor dat overheidsfunctionarissen en het publiek dergelijke overtredingen moeten melden bij de afdeling voor naleving van luchtverontreinigende stoffen van het departement van milieudiensten en dat de sheriffs van de county’s van New Hampshire de bepalingen moeten handhaven.

Granitegrok.com doet verslag: Welke uitstoot? De opzettelijke uitstoot van vervuilende emissies, waaronder cloud seeding, weermodificatie, overmatige elektromagnetische radiofrequentie en microgolfstraling.

De rechtbank is van mening dat veel atmosferische activiteiten zoals weermodificatie, injectie van stratosferische aërosolen (SAI), modificatie van zonnestraling (SRM) en andere vormen van geoengineering, waarbij opzettelijk vervuilende emissies vrijkomen, schade toebrengen aan de menselijke gezondheid en veiligheid, het milieu, de landbouw, de natuur, de luchtvaart, de staatsveiligheid en de economie van de staat New Hampshire.

Zonder het woord chemtrails te gebruiken, dat mensen kan triggeren, richt het wetsvoorstel zich op een echte reeks omstandigheden. Van publieke figuren tot vooraanstaande universiteiten wordt er gepraat over het aerosoliseren van de atmosfeer met materiaal om de zon te blokkeren. We hebben minder informatie over wat dat betekent dan over de COVID-vaccins en we kunnen aannemen dat het veilig noch effectief is.

  Is het 5G netwerk verbonden met de Covid-19 pandemie?

Zonder de kennis of het begrip, wetende dat de agenten of instanties die zoiets waarschijnlijk zullen voorstellen of proberen erover zullen liegen. Aangezien onze elites, in het beste geval, een steeds lagere dunk hebben van het menselijk leven en, in het slechtste geval, vastbesloten zijn om het te beëindigen in hun streven naar ontvolking, is dit geen belachelijk stuk wetgeving.

Een van de sponsors is een vriend, dus ik verwacht dat hij of zij wel wat follow-up zal bieden, maar als ik eerlijk ben, weet ik niet hoe ver dit wetsvoorstel waarschijnlijk zal gaan. Ik hoop dat we een stevig debat krijgen in de commentaren, maar de huidige samenstelling van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat doet me niet vermoeden dat je succes zult hebben met dien verstande dat je gegarandeerd 100% van de schoten mist die je nooit neemt.

Er zijn facties die van plan zijn om dingen in de lucht boven ons te verspreiden. Ze zijn er niet verlegen mee en als we geen gevoel hebben voor transparantie, grenzen of regulering, kunnen we te maken krijgen met door de mens veroorzaakte atmosferische effecten zonder dat we weten waar we iets aan kunnen doen.

Dit is een discussie waard.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAspirine – Bij kanker
Volgend artikelIsraëlisch leger zinkt weg in ‘moeras van Gaza’, slaagt er niet in ‘doelen’ te bereiken: Israëlische generaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

  • Die lui van geoengineeringwatch.org zijn in vliegtuigen door die strepen gevlogen en hebben samples genomen. Het zijn GEEN contrails.

   Wat mij trouwens de laatste tijd (maanden – ±half jaar?) opvalt dat buitenradar wat voorheen erg accuraat was en waarmee ik vele keren net tussen de buien door ergens heen gefietst ben nu totaal niet meer betrouwbaar is. Ik vermoed dan ook dat er ook in licht van all die klimaat onzin flink wordt ingezet op weermanipulatie om het maar vooral zo te laten lijken alsof er echt een groot klimaat probleem is dat aangepakt moet worden.

   Ben benieuwd of de koning op z’n verjaardag weer goed weer bestelt.

 1. Het bestaat gewoon, punt! Al jaren!

  Zeker vanaf 2016 begon het heel erg op te vallen. Ik ben fan van de luchtvaart en piloten hebben het altijd al bevestigd. Contrails op nog geen 8000 voet is ONMOGELIJK. En contrails, de echte, zijn niet langer dan een paar minuten zichtbaar

  En dan nog het boter kaas en eieren spel wat je soms in de lucht ziet, vallen altijd onder, en buiten de normale vliegroutes

  • Death from above… ze besproeien ons 24/7. Ze proberen ons van alle kanten tegelijk te vermoorden, maar owee als je een waxcinelichtje naar de koning zn koets gooit.

 2. Klopt, zaten een tijdje geleden in een restaurant onder Hoogeveen, en tegen de avond waren er geteld en wel 16 vliegtuigen bezig met een mega patroon te scheppen met die giftrails….het zag er bizar uit…..mensen naast onze tafel…..Ohhh kijk eens wat mooi, luchtshow….op onze reactie van ja de chemtrailshow keken ze verontwaardigd en toen ik ze even later na een zeeeeeeer kleine discussie over gifprikken was de maat vol….
  Geboren met weinig geduld wenste ik het stel een grazige weide toe en dat ze maar lekker in de weide ronddartelen in de schaapskudde…
  Tja….was me het etentje wel….

 3. het wordt toch weer ontkent dat ze het doen, je eigen ogen tellen niet mee.
  zal mijn benieuwen of onze “piloot” nog een reactie plaatst.

  • Het heeft niet zoveel zin, zolang jullie werkelijk denken dat vliegtuigen dit kunnen doen en dat het geen zuivere chemische/natuurkundige verschijnselen zijn heb ik niks toe te voegen.. Het is en blijft een natuurlijk proces, of de brandstof moet behandeld zijn!! in vliegtuigen zitten geen extra tanks met gif!!!200% zeker

    • Bewijs??? Kerosine is een kritiek onderdeel van de straalmotor, Kerosine substantie in essentie verbrandingsdichtheid en motorslijtage zijn zeer nauwkeurig samengesteld, denk maar niet dat daar door iemand even gif aan toegevoegd kan worden zonder dat de motor productie bedrijven enige garantie geven als dit gebeurd!! De meeste vliegtuigen zijn geleased denk maar niet dat deze eigenaars dit zouden tolereren!! Chemtrails zijn natuurkundige condensatie strepen, de alu hoedjes mogen terug in de kast!!!

   • Hoho,,,, stop eens met de schuld naar de luchtvaart en te gooien met modder als je zelf er ook naar gooit en meedoet….? Veel mensen en vooral jongeren stappen in het vliegtuig als het hier gaat regenen en kouder word want daar kunnen ze niet meer tegen en zijn zachte verwende eitjes geworden Voorbeeld zie covid 19 spuiten waar hel mensen naar de priktent zijn gelopen omdat ze dachten dat ze niet ziek(griep) zouden krijgen maar de gevolgen waren dramatisch anders Voorbeeld stel dat de overheden het vliegverkeer aan banden zouden leggen zodat vluchten naar warmere oorden te duur word en dus niet meer zou kunnen dan komen waar ze snel even naar toe willen Dan zou de bevolking in opstand komen en eisen dat het besluit vernietigd wordt zodat alles weer blijft zoals het was Want dat is dus weer schending van de mensen rechten!?? Kortom de mensen willen geen stappen terug doen om het weelde op te geven om het milieu te redden waarvan ze afhankelijk zijn…. Maar we kunnen nog steeds ademhalen en nog niet verstikken in onze weelde troep verspreiden door hebzucht naar meer en meer!

   • In de gewone vliegtuigen niet nee, maar mi de speciaal daarvoor bestemde wel. Ik heb eens een maand lang bijgehouden buiten het laagseizoen (dus lijndiensten) hoeveel en op welke dagen vliegtuigen over kwamen. Als ik bv op maandag tussen 8 en 12 geen vliegtuigen zag, en de week erna wel met mega strepen in de lucht, gok ik dat dit geen gewone lijndienst vluchten zijn. Maar hey ieder zijn waarheid…

 4. 10 tallen video’s over deze vergif verspreiding , alle dagen vliegen ze nu in Antwerpen ,dag en nacht , maar dit melden bij hln heeft totaal geen zin want voor hun weer anker zijn het condens streepjes , er is iemand op tiktok waar je duidelijk kan zien hoe dit gemanipuleerd word en zelfs geduwd word waar dat ze het graag willen , dit is klimaatmanipulatie om landen schade toe te brengen en niemand reageert er op , dus het is duidelijk wie er achter zit en de wereld aan het vernietigen is .

  • De wind doet natuurlijk veel werk waar je ook spuit maakt niet uit het gaat ergens heen. De gifwolken worden naar de gewenste richtingen geduwd door geproduceerde golven. In de zomer worden de wolken maandenlang zoveel mogelijk weggehouden en hoge luchtdruk op zijn plaats gehouden om droogte te veroorzaken. Nu is het omgekeerde het geval en is het alweer een half jaar aan het regenen, blijkbaar moest er weer een record gebroken worden. Klimaatengeneering om rampen te veroorzaken die toegeschreven kunnen worden aan klimaatverandering.

 5. Mijn vader was in dienst bij de nederlandse luchtmacht …
  ik was door hem voor mijn tiende jaar al bezig met het maken van balsa vliegtuigjes ,
  en wist van de meeste belangrijke vliegtuigen van de tweede wereld oorlog .
  lijmde vele modellen in elkaar .
  we hebben aardig wat air-shows bezocht en ik heb daar Lancasters, Messerschmitts,
  Spitfires , Vulcans , Mustangs , etc zelf zien vliegen .
  Mensen zoals ik weten hoe een gyroscoop werkt , hoe een vlucht over het aard-oppervlak
  werkelijk werkt ,en hoe we besproeid worden sinds vele jaren .
  De meeste mensen weten dit niet , en zijn eenvoudigweg “out to lunch” . lol…

 6. Ok, als mensen er in NL al zoveel zien en ze worden ook in andere landen massaal gezien, dan moeten er honderden per dag vliegen. Waar landen die vliegtuigen, hoe worden ze geladen, als dit met tankwagens wordt gedaan, waar komen die dan vandaan, waar worden die gevuld? Beelden in 4K graag en info. Al die websites en nepdocu’s geven geen van allen echte info en beelden, allemaal in elkaar gedraaide zooi. Er moet toch iemand zijn met alle info en DUIDELIJKE videobeelden van waar dat spul wordt gemaakt tot en met het uitvliegen van dat spul? Inclusief duidelijke gezichten, namen van bedrijven die dat spul maken en namen van piloten. Zolang dat er allemaal niet is geloof ik er geen bal van. Ook in de alternatieve media is het gros van de mensen veel en veel te goedgelovig.

  • Bas, het is alu hoedjes doorgeslagen onzin, natuurlijk zijn er filmpjes van blusvliegtuigen en experimentele orkaan zilver oxide sproei vliegtuigen of een fuel dump, de rest is gewoon een normaal vliegtuig, kijk met skyscanner welke maatschappij het is en je ziet dat 1 plus 1 helaas geen 5 maakt… de hoedjes mogen weer af!!!

   • Djennis januari 4, 2024 Bij 07:18

    Er zijn ook mensen zonder alu hoedjes, simpel om het feit dat er niets in de erwten breinen zit, maakt zo’n kolere herrie als ze zich omdraaien in slaap.

     • Djennis januari 4, 2024 Bij 09:30

      Ja Djennis ik geloof ook in God maar niet op de wijze van de bijbel en kerkgenootschappen, ik geloof in de pre bijbelse voorstellingen zoals de Anunnaki beschreven werden, alle technologieën waarmee de mensheid wordt bedreigt zijn van buitenaardse entiteiten, zo dan heb je weer iets waarmee je sommige mensen belachelijk kan maken i.p.v. zelf te onderzoeken.

  • ER kan maximaal 10.000 liter extra vloeistof in anders is opstijgen onmogelijk…. dit is na een 20 minuten vliegen op… WEG! stel je voor wie betaald de landing en opstijgkosten hiervoor? En wie betaald de kerosine hiervoor? Wie tankt deze jumbo’s elke 30 minuten af??? En waar??? Dat zal m een enorme start en landingsgebeuren opleveren… JONGENS WAKKER WORDEN HET BESTAAT GEWOON NIET!

   • Jongen,ik heb ze zien keren, en door hun eigen sporen zien vliegen, wat is dat dan, vliegles? Ik ken de geeikte vliegroutes boven Nederland, en ken de vele waypoints die een piloot in zijn FMC moet invoeren om veilig zonder bots gevaar te kunnen vliegen op IFR.

    Die chemtrail vliegtuigen daarentegen hangen op lagere hoogten, en vliegen zig zag en heen en weer patronen zonder waypoints aan te houden. Dat mag alleen MILLITAIR vliegverkeer. En op die hoogte kunnen condenssporen zich absoluut niet vormen, feit!

    Ze stijgen op vanuit millitaire basissen, meerdere achter elkaar, op millitaire transponders in de donkere uren. Ik woon in de buurt van Gilze en ik hoor ze bijna elke avond.

    Dan nog het feit dat je met een volle 737 makkelijk in een ruk naar de andere zijde van de wereld vliegt. Dat verklaart je vlieggewicht zever. Ze hebben hoogstwaarschijnlijkamper 20% brandstof nodig om de klus te klaren dus er blijft genoeg ruimte over voor een flink pak extra payload.

    Als de regen opgedroogd is, haal eens een krabber over je ruit en hou er een magneet bij. Als je het dan nog niet gelooft geef ik het op.

    • Onzin, laat je niet gek maken, er zijn geen militaire vliegtuigen die patronen trekken in de lucht, via skyscanner kan je zien welk vliegtuig op welk moment boven je vliegt!!!

     • Wat ben jij intens naïef… of je bent intens onwetend. Wat denk je nou zelf Djennis??? Dat je deze militaire operatie op skyscanner kan volgen??? Hahaha…

      Laten we het omdraaien. Er zijn heel veel vliegtuigen in de lucht die helemaal niet te zien zijn op skyscanner of flightradar. Ga jij daar nou maar eens op letten. We worden door ONDERwijs, inlichtingendiensten, overheden, justitie, leger en alle grote bedrijven volledig in de hoek geduwd. Het militaire complex, de deepstate, DARPA, HAARP, hebben de mensheid de oorlog verklaart. Klimaat is één van de hoekstenen van hun plannen en je kan gewoon waarnemen dat klimaat maximaal wordt ernstig beïnvloed. Daar zijn legio bewijzen voor en de msm’s berichten er zelfs over, de TU Delft loopt voorop.

      Maar volgens jou is het allemaal onzin??? Hahahahaha… komop Djennjs… voor welke instantie werk jij? Wie betaald jou om dit gesprek onmogelijk te maken???

      Het enige dat bullshit is, is dat jij zegt dat het allemaal bullshit is.

       • Dag Dennis, Helaas klopt je theorie wel, alleen heb je nog geen kennis met betrekking tot de echt bestaande chemtrails. Er zijn namelijk piloten die hun werk hebben neergelegd omdat ze gewetensbezwaren kregen. Verder kun je ze gewoon zien sproeien en soms buigen ze gewoon af. Dat zijn toch vreemde vluchten als je ergens naar toe vliegt en dan in eens 180 graden gaat draaien en zomaar de andere kant op vliegt.

   • Ja en je vraagt je af waar ze al bijna honderd jaren kerosine vandaan halen het moet dus zo zijn dat de aardbodem leeggepompt is maar nog gaan miljarden liters per week de lucht in die daar verspreid wordt door verbranding Of zouden ze kerosine van water water maken dat in overvloed is in de wereld met andere worden de oceanen stijgen niet maar ze worden dan, lager!??????

 7. Kan ook via satellietten gebeuren als wij weten dat er laser- en kernbom gewapende satellieten boven onze hoofden zweven.
  Ik zie soms chammtrails maar zie of hoor geen vliegtuigen.
  Of ze vliegen hoger dan gewone toestellen.
  Aan de mensheid wordt niet alles verteld. En als wij het zouden weten, was het kot te klein.

 8. Heb nooit begrepen hoe het lanceren van zulke onzin al snel een meute vurige aanhangers kan hebben. Eens proberen: “In België is het goed merkbaar dat de overheid opzettelijk kwalijke putten in de wegen opzet om bij het over rijden de hersenen van de recalcitrante Vlamingen te resetten”.

  • Ik begrijp het ook niet. Als ik kijk naar oude foto’s van voor 1996 zie ik ook allemaal strepen en damborden in de lucht. Zelfs oude Disney films zie je strepen in de lucht.

   • Ik heb de afgelopen tijd veel oude filmpjes uit de jaren 60 en 70 gezien en geen enkele volgesmeerde lucht gezien, en kan mijookalleen korte streepjes herinneren uit die tijd.
    Zal wel aan mijn ogen eh hersenen liggen.

   • Inderdaad, ik herinner mij de lange condensstrepen van de Boeiing 707 en Caravelles in de jaren ’60. Alleen waren er toen weinig zulke vluchten. Dezelfde hysterie hebben we rond de 5G, de maanlanding, de nakende inval van Rusland in ons land …enz.

   • Natuurlijk allemaal origineel materiaal en niet een of andere digitale kopie hè? Ze zijn al vaker door de mand gevallen waarbij bleek dat oude opnames plots voorzien waren van vliegtuigstrepen in de lucht.

 9. Vanmorgen op het Nos nieuws dat de Nederlandse bevolking is toegenomen met 120000 mensen Maar de geboortecijfers dalen en de sterfte cijfers hoger Dus het natuurlijk evenwicht is verstoord De Aerosolen verspreiding blijkt in Nederland niet van toepassing te zijn want volgens het CBS groeit de Nederlandse bevolking nog steeds ondanks dat er meer mensen sterven dan geboren worden Ra ra ra hoe kan dat!??? Antwoord::::: de nieuwe mensen komen uit de lucht gevallen in plaats van Aerosolen die de lucht zouden vervuilen!? waar er meer mensen voortijdig zouden moeten sterven Dus de mensen worden steeds meer vanuit het niets in het land! Waarschijnlijk vult Rutte het tekort aan met nieuwkomers uit landen waar er teveel zijn!

 10. Waarom worden er door klimaat kritische partijen geen Kamervragen gesteld.

  Ze hebben keihard bewijs in handen.
  Waar wachten ze op?

  • Ze mogen eenvoudig niet publiseren Als je zoiets op facebook schrijft dan wordt dat er direct vanaf gehaald Ook in de regio en landelijke kranten komt dat niet te staan of vermeld worden omdat die weer gecontroleerd wordt door de rijksoverheid die hen op de been houdt met subsidies en dergelijke Al met al wordt nieuws al heel lang gecontroleerd door de overheid Vroeger had een journalist de vrijheid had om iets in de krant te zetten Straatverkopende jongentjes schreeuwden dan in het openbaar dat er iets belangrijks in de krant stond en de voorbijganger kocht die krant voor een luttel bedrag dan…. Dus de krant moest en de jongetjes moesten dan hard werken om iets te verdienen…. en riskeerden om niet opgepakt te worden als ze negatief nieuws over de overheid aan de man wilde brengen Maar vandaag de dag betalen alleen welgestelde mensen de krant die veel te duur is geworden zodat niet iedereen weet wat er gaande is in de wereld!!!!!!!!!!!!!!!en slapen rustig verder……en wakker worden als het te laat is!!!!!!

 11. Djennis. Triest dat je mensen moet gaan aanvallen en hun met alu hoedjes gaat vergelijken. Zegt veel over jou zelf. Contrails worden veroorzaakt door temperatuur verschillen. Vaak een korte streep achter een vliegtuig wat heel normaal is. Een streep die blijft hangen, heel lang is vervolgens breder wordt, is een heel ander fenomeen. Dan spreken we van weermanipulatie. Iemand met een beperkte kennis zal dan iemand anders aanvallen. Kinderen doen dat ook vanuit hun beperkte kijk op de wereld

  • Die korte strepen zijn ook niet normaal. Kijk op de dagen dat je ze roosters ziet sproeien maar eens goed. De lange strepen vormen de basis voor een wolkendek, de korte strepen zijn een soort bindmiddel waardoor alles zich verspreidt. Ze sproeien twee- of drie componenten om een wolkendek te maken. De windmolens zijn er om de gesproeide rommel te verspreiden in de windrichting.

   Contrails is HET verhaal waarmee ze de gesprekken over chemtrails onmogelijk maken. Ze hebben een weermachine gebouwt. Chemtrails, 5G, windmolens, de E5 en E10 benzine die wij gebruiken… het is één grote weermachine. Maar dat is een veel te grote gedachte voor bekrompen kleine egootjes die iedereen die dit onderwerp inbrengen belachelijk maken ipv een goed gesprek te hebben. De plandemie geloven ze wel, maar de chemtrails geloven ze niet. Iedereen is gecompartmentaliseerd in een privé bubbel waarin ze het ene wel doorzien, maar het andere als belachelijk labelen. Zodra er een artikel is zoals deze, komen Djennis en zn collega’s meteen met een gestrekt been de reacties in. Geen gesprekken, maar meteen oordelen en veroordelen en belachelijk maken. Dat zegt alles over hun totaal gebrek aan kennis. Tijdens de plandemie deden de schapen exact hetzelfde… niet praten of uitwisselen… maar de ander meteen labelen als wappie en alles naar het rijk der fabels verwijzen.

   • Wat een inhoudsloze reactie. Je praat echt exact zoals de gehersenspoelde idioten tijdens de plandemie. Alu hoedjes, angst voor iets dat niet bestaat… je praat echt exact dezelfde peop als mijn 10-voudig geboosterde buurman. Ik ben niet bang voor dit onderwerp, JIJ bent bang Djennis… daarom ga je geen gesprek aan, maar je gaat (ver)oordelen en mensen demoniseren. Ik wil graag geloven dat jij gewoon nog half slaapt, dus ik zal het je niet aanrekenen. Maar tegelijk kan ik niet geloven dat iemand die op FN meeleest en reageert, zulke domme reacties plaatst onder dit onderwerp. Mijn intuïtie zegt me dat jij hier bent om dit onderwerp onbespreekbaar te maken.

    Slaap lekker Djennis, op een dag ontdekken we of jij gewoon nog in diepe diepe diepe slaap was of dat je een trol met een missie bent. Geo-engineering wordt momenteel maximaal ingezet, dus ik kan me voorstellen dat er ook een legertje betaalde trollen actief is om dit onderwerp te cancelen zoals jij dat hier doet. Je stelt geen vraag, je leest je niet in, je reacties zijn er enkel en alleen op gericht om mensen boos of geïrriteerd of belachelijk te maken. Dat is de hoofdtaak van trollen.

    Ik neem jou niet meer serieus Djennis. Als je alleen maar dit soort domme reacties plaatst dan is er niet met jou te praten en kennelijk wil je dat, want je blijft maar gillen over alu hoedjes en angst. Hahaha… Djennis… fantaseer jij lekker dat je een piloot bent en dat een goed gesprek begint door mensen te labelen als angstige alu hoedjes. Groetjes aan je mede-trollen.

   • Djennis krijgt hier een hard plassertje van. Eindelijk reageren mensen op kleingeestige Dennis. Dennis plaatst dubbele reacties doordat hij zo opgewonden is. Eindelijk een beetje spanning in zijn zielig leventje.

 12. Aan alle trollen in de reacties.

  https://nos.nl/nieuwsuur/video/2490486-een-windmolen-die-wolken-maakt-nieuw-wapen-in-strijd-tegen-oververhitting?fbclid=IwAR1IWYQZS126v5tvO02RFqcJkXWsuy6SC5ruJ1mlSBBbHe1hqQhVrdQrl-k

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4982556/cloud-seeding-dubai-hoe-werkt-het

  En Djennis zegt dat het allemaal te zwaar is. Vliegtuigen worden gebruikt om tanks en wapentuig de hele planeet rond te vliegen, een paar enorme vaten gif zijn geen enkel probleem. De trollen in deze draad zoeken ook geen gesprek, ze roepen even wat en dan verdwijnen ze weer. Chemtrails zijn inmiddels zo overduidelijk. Iedereen die dat blijft ontkennen is mentaal kapot of het zijn trollen. Sinds er gevlogen wordt, is er geo-engineering en anno 2023 hebben ze het, voor zover mogelijk, geperfectioneerd. Het is te krankzinnig voor woorden dat mensen alle strepen en wolken en weersveranderingen ontkennen terwijl ze die met hun eigen ogen kunnen zien.
  Tijdens de plandemie ging het exact zo. Het was voor iedereen te lezen en te zien en toch bleef een enorme groep zweren dat vaccins nodig en oké zijn. En nog steeds zijn er bosjes mensen die de waarheid niet aankunnen. Met de chemtrails gaat het exact hetzelfde. De meeste mensen kunnen het niet aan om te erkennen wat er allemaal speelt. Als je hier op FN reageert om dit onderwerp belachelijk te maken, dan ben je net zo onwetend als de maximaal geboosterde mRNA zombies… of je bent een trol.

 13. Alleen JESUS kon van twee broden een volk blijven voeden en van een beker wijn veel mensen te drinken geven Vandaag de dag kunnen universiteit debielen 8 miljard voeden als ze geld!!!! hebben om dat te betalen,,,,,, zo niet dan lijden 4 miljard mensen blijvend honger….. Het spreekwoord voor wat hoort wat is nog altijd het motto in de wereld van geld en macht De mens is van een zielig wezen uitgeroeid naar een hebberig varken dat vreet dat het ontploft ook al is de trog meer dan goed gevuld voor vele andere mensen om te delen!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in