Toelichting van de huidige schendingen van alle 10 artikelen van de Neurenberg Code, waarvan de straf voor overtreding is: De doodstraf.

Neurenberg Code Overtredingen – Nederlands ondertiteld


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onwettigheid van vaccinpaspoorten, Neurenberg proces voor politici, flits uit het nazi verleden Volg Frontnieuws op Telegram

  EU-actieplan: Vaccinatie prioriteit bij ongevaccineerde en zwangere vrouwen
Vorig artikelDe gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens
Volgend artikelHoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Aan allen die hebben meegewerkt en nu nog meewerken aan deze gen-therapie-vaccinaties . . .
  ministers, gemeente ambtenaren, huisartsen, zusters, priklocatie medewerkers, vaccin-distributeurs . . .
  Vergeet niet, de boekhouder van Auschwitz is ook veroordeeld voor medeplichtigheid !
  Jullie zijn dat dus ook !

 2. Steengoeie video !
  Ik volg Dr. Reiner Fuellmich en zijn team | Stiftung Corona Ausschuss al een hele tijd en heb vele zittingen bekeken ( die soms wel zo’n 6 uur kunnen duren !)
  Ik zag gisteren een interview bij De Blauwe Tijger met de uitgever van De Andere Krant Compagner. Op een gegeven moment vertelde hij dat de film Plan A (2021) – ik parafraseer nu even – tegen gehouden wordt om officieel uit te komen. De trailer staat gewoon [ nog ] op YT en ik ben meteen op internet gaan zoeken èn ik heb de film in z’n geheel kunnen bekijken.
  ” In 1945 was een groep Joodse overlevenden van de Holocaust van plan het watersysteem in Duitsland te vergiftigen. De film vertelt de gevaarlijke en gedurfde geheime operatie die werd genoemd – Plan A.” [ IMDb ] Ik kan me wel voorstellen waarom ‘men’ deze film nu tijdens deze crisis niet gezien wil hebben.
  De meanstream geschied vertellingen wil natuurlijk dat wij ons blijven focussen op info zoals de VS heeft sàmen met de geallieerden ons bevrijd van het kwaad ( ‘piepkleine’ details zoals het feit dat de VS de Nazie’s geholpen hebben met staal, brandstof en geld tijdens de WWII, operatie Paperclip e.a. shit, wat we niet mogen weten ). En de focus op de Wirtschaftswunder en liever niet de focus op het feit dat de VS de nieuwe bezetter was, die tot op de dag van vandaag niet meer is vertrokken.
  Men wil misschien ook deze film Plan A verbieden omdat het over verzet gaat. En de vele vergelijkingen die we nu niet mogen maken, maar die wel steeds treffender blijken te zijn. In de film wordt er gezegd dat er in Neurenberg ‘iets groots’ staat te gebeuren – eigenlijk vergelijkbaar met ons hier en nu, waarin we ook wachten op een soort Neurenberg 2.0 – , maar enkele binnen de groep die het watersysteem willen gaan vergiftigen laten merken dat dat waarschijnlijk ‘slechts’ een showprocess zal zijn, alwaar er een paar kopstukken veroordeeld zullen worden, terwijl het grootste deel vd topmaniakken alsnog kunnen vluchten. En waarvan we nu weten dat ze gehòlpen werden door de zgn. grote bevrijders. Inclusief het Vaticaan.
  Dus de originele Neurenberg Trials hadden dus waarschijnlijk ook de functie van Beeldvorming binnen het propagandaspel vd ‘Bevrijders’, de zgn. ‘Good Guys’.

  Dus misschien zouden we daar ook alert op moeten zijn en blijven, dat als Het Tribunaal z’n aanvang neemt [krijgt ?] dat we tzt OOK weer zullen zien dat er legio mensen / groepen er alles aan zullen doen ( wederom met behulp van hun propaganda tools ) om een snelle switch te maken naar het goede kamp. En de MSM zal OOK dan daar 100% aan mee gaan werken ! Amokmakers zoals Marion Koopmans en Ab Osterhaus zullen heel hun arsenaal aan trucages gebruiken om wederom het volk te laten geloven, dat ze al hun misdaden vanuit ‘goede bedoelingen’ of ‘slechts’ in opdracht gedaan hebben [ Befehl ist Befehl”]. Maar dan zal het voor deze twee voorbeelden te laat zijn en het opgepoetste en glimmend Guillotine-mes zal hen aanlokkelijk toeglimlachen.

  • aan iedereen, zoek en kijk de serie:”Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told”
   Niet om iemand te verheerlijken maar vergeet niet; de overwinnar schrijft de geschiedenis!

 3. Het is toch niet te geloven ! Maar bij de eerste en tweede prik komt er gif in je lijf , Het is dus bij de tweede prik kijken hoe je ziek word en word je ziek dan krijg je het vinkje ✅ na twee weken , Dit is slim want kom je binnen de twee weken in het ziekenhuis ben je ongevaccineerd !! Blijf je langer in het ziekenhuis krijg je het vinkje ✔ en ben je gevaccineerd maar dat is niet meer van belang ! Dus kun je beter hardop zeggen ik heb twee prikken gehad dan moeten ze dat in het systeem zetten !

  • KIJK dat= nog eens een slimme zet> de ziekenhuizen zijn te achterlijk om een administratie oprecht bij te houden…maar helaas kan je wel/niet vaccinatie resultaten niet verdoezelen.. wel draaien ..dus zal je eerst geprikt moeten worden en zo in systeem zitten??Helaas valse qr codes en vaccinatie stempels worden berecht…beste corona krijgen 2 weken zogenaamd thuis en dan stempel voor 365> eigenlijk best wel achterlijk> je moet eerst besmet raken en dan misschien aardig ziek om dan een stempel te krijgen en ervan af te zijn…lijk wel of de overheid mensen dwingen om ongezonde dingen te doen> dan mag je pas vrij rondlopen> onder de valse vlag van in het belang van de ongevaccineerden want die lopen gevaar> en dan ook ze vormen een gevaar>> schizofrenie deze regels en uitspraken van kabinet

 4. ze moeten ophouden met dat spelletje uitmoorden van mensen, ze mogen zeker niet ontsnappen, al die machthebbers en medeplichtigen, wat ze gedaan hebben, staat de doodstraf op, Trump mag
  zijn werk afmaken, hij doet het goed,
  hoop dat het gauw achter de rug is,

 5. Klopt,Ursula Gertrud von der Leyen heeft immers ook op die school van Klaus Schwab gezeten, de school for: Young Global Leaders, wellicht hebben ze daar wat met al die nu al 1.300 (sinds de eerste lichting 1992) ‘leaders’ opgeleid (geïndoctrineerd/gehersenspoeld/gecontroleerd?) Angela Dorothea Merkel zat in die eerste lichting van 1992.
  Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron ging ook naar die school en Justin Pierre James Trudeau en Ursula dus en Christien Lagarde en Jens Georg Spahn en en en en nog tig heel bekende meer… 1.300 al minimaal wereldwijd verspreid op strategische plekken (goh) ook justitie en financiële vlakken, overal! zelf redelijk makkelijk te vinden, nu begrijp je ook beter hoe het allemaal in elkaar steekt.

  Natuurlijk weten we zo niet de echte diepgang wat erachter en waarom (echt hele verhaal) en ook, ze zitten ook op wat medische plekken…ah en ow nog veel meer.

  scary shit, en kijk eens naar al die vele honderden WEF partners… al de vaxs merken zitten er en al de grote banken en al de grote organisaties en al de andere land en volk verraders en bedrijven… kijk maar eens, denk dat het nog steeds zelf op de WEF website staat, ik heb al die een jaar terug oid al gedownload, wellicht zijn het er nu nog meer, ze staan er incl linkjes en mail adressen…. have fun.
  Peace.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in